Προσαρμογέας EF σε RF

Canon ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ EF-EOS R 0.71x

Ένας προσαρμογέας EF σε RF που επιτρέπει τη χρήση της μεγάλης γκάμας φακών EF της Canon στην κάμερα EOS C70.

Προδιαγραφές

 • Μεγέθυνση

  0.71x

 • Μικρές διαστάσεις

  77,2 x 76,6 x 20,7mm Περίπου

 • Ελαφρύ βάρος

  200g

Canon Camera

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ

Προσαρμογή των φακών EF για χρήση σε σύστημα RF Super 35mm

Ο ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ EF-EOS R 0.71x είναι ένας προσαρμογέας στερέωσης EF σε RF, ο οποίος επιτρέπει τη χρήση όλης της γκάμας φακών EF πλήρους πλαισίου της Canon στην EOS C70.
Canon Camera

ΠΛΑΙΣΙΟ

Διατήρηση της γωνίας θέασης πλήρους πλαισίου

Ο προσαρμογέας παρέχει την ίδια γωνία θέασης όταν χρησιμοποιούνται φακοί πλήρους πλαισίου στον αισθητήρα Super 35mm της EOS C70, με προσαρμογή της εστιακής απόστασης κατά ένα συντελεστή 0,71x από το φορμά πλήρους πλαισίου στο φορμά Super 35mm.
Canon Camera

ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ

Αύξηση φωτεινότητας κατά ένα στοπ

Με τη μείωση της εστιακής απόστασης του φακού, ο ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ EF-EOS R 0.71x αυξάνει τη μετάδοση φωτός, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η τιμή f/στοπ ενός φακού. Για παράδειγμα, ένα φακός F2.8 γίνεται περίπου F2.0, για λήψεις με χαμηλό φωτισμό και χαμηλότερο θόρυβο σήματος.
Canon Camera

ΣΥΝΔΕΣΗ

Τέλεια επικοινωνία μεταξύ φακού και σώματος της μηχανής

Η πλήρης επικοινωνία μεταξύ των φακών EF και του σώματος της μηχανής διατηρείται, ενώ επίσης υποστηρίζονται οι λειτουργίες Dual Pixel CMOS AF1, περιφερειακού φωτισμού και διόρθωσης χρωματικής παρέκκλισης. Ο προσαρμογέας μεταδίδει επίσης πληροφορίες από το φακό, οι οποίες εμφανίζονται στην οθόνη (υποστηρίζεται η τιμή F, η εστιακή απόσταση και τα μεταδεδομένα του φακού).
Canon Camera

Κατασκευή χωρίς συμβιβασμούς

Σχεδιασμένη για αξιοπιστία και αντοχή. Τα ελάσματα στερέωσης με ασφάλεια που περιλαμβάνονται στερεώνουν τον προσαρμογέα στο σώμα της μηχανής με τέσσερις βίδες. Σας επιτρέπει να κάνετε λήψεις με σιγουριά όταν χρησιμοποιείτε φακούς μεγάλου μεγέθους και βάρους.

Canon Camera

Εγγραφείτε τώρα

Εγγραφείτε τώρα για νέες ιδέες

Μην χάνετε τις πιο πρόσφατες προσφορές από την Canon, συμβουλές και εγχειρίδια οδηγιών, τα τελευταία νέα και προσκλήσεις για τοπικές εκδηλώσεις.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Canon Vision

Παρακολουθήστε στις 24 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 14:00 (ώρα κεντρικής Ευρώπης) την παρουσίαση της νέας μας κινηματογραφικής κάμερας και πολλών άλλων.

Canon Camera
Περιεχόμενο συσκευασίας της EOS C70

Περιεχόμενα συσκευασίας

 • ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ EF-EOS R 0.71x

 • 2 ελάσματα υποστήριξης με ασφάλεια και 4 βίδες

ΠΛΗΡΩΣ ΣΥΜΒΑΤΟΙ ΦΑΚΟΙ

Από τον Ιούλιο του 2020, οι παρακάτω φακοί Canon EF είναι πλήρως συμβατοί με τον Προσαρμογέα βάσης EF-EOS R 0,71x. Αυτοί οι φακοί επιτρέπουν πλήρη οπτική διόρθωση, αυτόματη εστίαση και συμβατότητα μεταδεδομένων με την EOS C70.

Σχετικά προϊόντα

Άλλοι προσαρμογείς στερέωσης RF

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

 1. Όλα τα δεδομένα βασίζονται σε πρότυπες μεθόδους δοκιμής της Canon, εκτός από τις περιπτώσεις που αναφέρεται διαφορετικά. Υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.