Προσαρμογείς EOS R

Συνδέστε το σύστημα EOS R με τον ευρύτερο κόσμο των φακών EF και EF-S
Canon Camera

Ολοκλήρωση και διεύρυνση

Οι προσαρμογείς του συστήματος EOS R είναι απόλυτα συμβατοί με τους φακούς EF και EF-S της Canon, προσφέροντας στους κατόχους μηχανών του συστήματος Canon EOS R που διαθέτουν επίσης μηχανές EOS τη δυνατότητα πλήρους ενσωμάτωσης με τους φακούς που έχουν ήδη1.

Συνδέστε τους φακούς EF-S με το σύστημα EOS R

Οι φακοί EF-S είναι σχεδιασμένοι για χρήση με μηχανές EOS DSLR με αισθητήρα APS-C, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στο σύστημα EOS R μέσω προσαρμογέα. Η μηχανή δημιουργεί αυτόματα κομμένες εικόνες που ταιριάζουν με τον μικρότερο κύκλο εικόνας των οπτικών στοιχείων EF-S.

Φακοί συμβατοί με μηχανές EOS R

Ανακαλύψτε τους φακούς που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με τους προσαρμογείς EOS R.

Canon Camera
Canon Camera

Ανθεκτική κατασκευή

Οι προσαρμογείς EOS R είναι κατασκευασμένοι για να αντέχουν σε επαγγελματική χρήση, και διαθέτουν μεταλλικές βάσεις στο μπροστινό και το πίσω μέρος. Επίσης, είναι ανθεκτικοί στη σκόνη και την υγρασία, ώστε να μπορείτε να τους χρησιμοποιείτε ακόμα και υπό δύσκολες συνθήκες.

Σχεδιασμένοι για κορυφαίες επιδόσεις

Οι φακοί σας χρησιμοποιούνται όπως και με τις EOS DSLR, εξασφαλίζοντας τις ίδιες κορυφαίες επιδόσεις και υψηλή ποιότητα.

Canon Camera
Canon Camera

Μηχανολογική υπεροχή

Οι μηχανικοί της Canon ανέπτυξαν τους προσαρμογείς του συστήματος EOS R προκειμένου να διατηρήσουν τη συμβατότητα, την ποιότητα και την απόδοση κατά τη σύνδεση της EOS R σε υφιστάμενους φακούς EF και EF-S.

Προσαρμογέας βάσης EF-EOS R

Ο τυπικός προσαρμογέας βάσης EF-EOS R επιτρέπει την απρόσκοπτη χρήση των φακών EF-S και EF σε μηχανές EOS R. Οι φωτογράφοι που διαθέτουν ήδη μια συλλογή οπτικών στοιχείων EF-S ή EF, μπορούν να επενδύσουν άφοβα στο σύστημα EOS R, γνωρίζοντας ότι οι φακοί που έχουν ήδη θα λειτουργούν όπως πρέπει.

Προσαρμογέας βάσης δακτυλίου ελέγχου EF-EOS R

Ο προσαρμογέας βάσης δακτυλίου ελέγχου EF-EOS R προσφέρει την ίδια μετατροπή βάσης φακού με τον προσαρμογέα βάσης EF-EOS R, αλλά προσθέτει και έναν δακτύλιο ελέγχου φακού. Ο δακτύλιος είναι προσαρμόσιμος και εντοπίζεται εύκολα χωρίς να απομακρύνετε τη μηχανή από τα μάτια σας, προσφέροντας απτικό έλεγχο διαφόρων λειτουργιών.
Canon Camera

Προσαρμόσιμη λειτουργικότητα

Ο δακτύλιος ελέγχου φακού μπορεί να προγραμματιστεί μέσω του μενού της μηχανής, για την προσαρμογή διαφόρων ρυθμίσεων όπως το διάφραγμα, η ταχύτητα κλείστρου, η ευαισθησία ISO και η αντιστάθμιση έκθεσης.

Απτικός, έξυπνος χειρισμός

Μπορείτε να εντοπίσετε εύκολα τον δακτύλιο ελέγχου φακού χωρίς να απομακρύνετε τη μηχανή από τα μάτια σας. Τα απαλά κλικ προσφέρουν απτική ενημέρωση σε διαστήματα ενός τρίτου ή μισού στοπ (και μπορούν να καταργηθούν μέσω μιας ειδικής υπηρεσίας της Canon για κινηματογραφιστές που επιθυμούν πιο ομαλή λειτουργία).

Canon Camera

Προσαρμογέας βάσης φίλτρου τύπου drop-in EF-EOS R

Ο προσαρμογέας φακών EF-EOS R για φίλτρα τύπου drop-in βασίζεται στις λειτουργίες του προσαρμογέα βάσης EF-EOS R και προσθέτει τη δυνατότητα χρήσης φίλτρων τύπου drop-in, χωρίς να χρειάζεται η τοποθέτηση φίλτρων στο μπροστινό μέρος του φακού. Αυτή η ιδιότητα είναι εξαιρετικά χρήσιμη για ευρυγώνιες λήψεις με μεγάλο μπροστινό στοιχείο φακού. Διατίθεται είτε με μεταβλητό φίλτρο ουδέτερης πυκνότητας (V-ND)2 είτε με φίλτρο κυκλικής πόλωσης (C-PL), καθώς και με ένα διαφανές φίλτρο (CL) για λήψεις χωρίς εφέ φίλτρου.

Canon Camera

Προσαρμογέας V-ND: Μεταβλητό φίλτρο ουδέτερης πυκνότητας

Τα φίλτρα ουδέτερης πυκνότητας συμβάλλουν στον έλεγχο της ποσότητας φωτός που εισέρχεται στη μηχανή, επιτρέποντας σε κινηματογραφιστές να κάνουν λήψεις με συνδυασμούς μεγάλου εύρους διαφράγματος/αργής ταχύτητας κλείστρου σε συνθήκες έντονου φωτισμού. Επίσης, επιτρέπουν σε φωτογράφους τοπίων να χρησιμοποιούν μικρότερες ταχύτητες κλείστρου, ώστε να θολώνουν την κίνηση στον ουρανό και το νερό2.

Προσαρμογέας C-PL: Φίλτρο κυκλικής πόλωσης

Τα πολωτικά φίλτρα περιορίζουν τη θάμβωση και τη θόλωση και μειώνουν την ποσότητα φωτός που ανακλάται από γυάλινες επιφάνειες. Τα φίλτρα ενισχύουν επίσης τον κορεσμό φωτός και εντείνουν τα χρώματα των σκηνών.

Canon Camera

Αξεσουάρ προσαρμογέα

 • Φίλτρο CL για φακούς Drop-In Filter Mount Adapter EF-EOS R

  Ένα διαφανές φίλτρο για χρήστες που έχουν ήδη τον προσαρμογέα φίλτρου τύπου drop-in, αλλά δεν επιθυμούν να δημιουργήσουν εφέ φίλτρου.

 • Φίλτρο PL για τους φακούς Drop-In Filter Mount Adapter EF-EOS R

  Φίλτρο κυκλικής πόλωσης που ενισχύει το χρώμα, την αντίθεση και τον κορεσμό, και ελέγχει τις ανεπιθύμητες ανακλάσεις.

 • Φίλτρο ND για προσαρμογέα βάσης EF-EOS R για φίλτρα τύπου drop-in

  Ένα φίλτρο ουδέτερης πυκνότητας για έλεγχο της έκθεσης σε ταινίες και παράταση των ταχυτήτων κλείστρου για διάφορα δημιουργικά εφέ κίνησης σε φωτογραφίες2.

Ανακαλύψτε το σύστημα EOS R

Βασισμένο σε περισσότερες από τρεις δεκαετίες συνεχούς καινοτομίας EOS, το σύστημα EOS R εστιάζει σε μια πρωτοποριακή βάση φακού, η οποία προσφέρει μεγαλύτερες δημιουργικές ευκαιρίες και ακόμα πιο διαισθητικούς τρόπους να απαθανατίζετε κάθε στιγμή.

Στα χέρια των επαγγελματιών

Η EOS R έτυχε αμέσως θερμής υποδοχής από επαγγελματίες φωτογράφους και κινηματογραφιστές. Ανακαλύψτε πώς δοκίμασαν τις δυνατότητές της για να δημιουργήσουν εικόνες και ταινίες που δεν πίστευαν πότε ότι θα μπορούσαν να έχουν.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν...

 • EOS R3

  Με βασικό χαρακτηριστικό την ταχύτητα, αυτή είναι η mirrorless φωτογραφική μηχανή που περίμεναν πάντα οι επαγγελματίες φωτογράφοι αθλητικών διοργανώσεων, ειδήσεων και άγριας ζωής.

 • Εργαλείο επιλογής φακού

  Το εργαλείο επιλογής φακού θα σας ξεναγήσει σε όλη την γκάμα των φακών μας και θα σας βοηθήσει να βρείτε την ιδανική λύση για εσάς και την EOS σας.

 • EOS R5

  Μια εμβληματική, επαγγελματική mirrorless φωτογραφική μηχανή πλήρους καρέ που εξασφαλίζει σε φωτογράφους και κινηματογραφιστές στατικές εικόνες υψηλής ανάλυσης και βίντεο 8Κ.

 • EOS R6

  Ό,τι κι αν φωτογραφίζετε, όπως κι αν το φωτογραφίζετε, η EOS R6 ενισχύει τη δημιουργικότητά σας με τρόπους που ποτέ πριν δεν θεωρούσατε εφικτούς.

 • Όλοι οι φακοί

  Η κατασκευαστική δεξιοτεχνία και η πιο σύγχρονη οπτική τεχνολογία της Canon εξασφαλίζουν φωτογραφίες και ταινίες κορυφαίας ποιότητας.

 • Φακοί RF

  Οι καινοτόμοι φακοί του συστήματος EOS R προσφέρουν εξαιρετικά γρήγορη εστίαση και άριστη οπτική ποιότητα.

 • Φωτογραφικές μηχανές full frame

  Εξερευνήστε τη δημιουργικότητά σας με τη σειρά των ψηφιακών SLR και mirrorless μηχανών πλήρους καρέ.

 • Φακοί και αξεσουάρ Canon EOS R

  Ανακαλύψτε τους φακούς και τους προσαρμογείς για χρήση με την Canon EOS R

  1. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στις προδιαγραφές
  2. Όταν η ενιαία λευκή γραμμή δεν φαίνεται πλέον στον επιλογέα ρύθμισης (ND250 ή ανώτερο), μπορεί να προκύψει μπλε χρώμα ή ανωμαλία πυκνότητας