ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ

Βιομετρικά στοιχεία

Η αποτύπωση προσώπων για έγγραφα ταυτότητας, κάρτες εισόδου και εφαρμογές ανθρώπινου δυναμικού βασίζεται σε ακριβείς και αξιόπιστες πληροφορίες. Οι μηχανές και οι κάμερες Canon με τους αισθητήρες υψηλής ανάλυσης και την εξαιρετική σειρά φακών κάνουν αυτό το έργο πιο εύκολο και αποτελεσματικό, ενώ διαθέτουν και αντίστοιχες ροές εργασιών.
Canon Camera

Αναγνώριση και έλεγχος ταυτότητας

Οι βιομετρικές πληροφορίες, σε αντίθεση με τους κωδικούς πρόσβασης, δεν μπορούν να ξεχαστούν, να ανταλλαχθούν ή να πλαστογραφηθούν. Η επιτυχής αποτύπωση ενός ανθρώπινου προσώπου βασίζεται σε ένα συνδυασμό δοκιμασμένων τεχνολογιών απεικόνισης και εξαιρετικού λογισμικού, που παρέχει γρήγορα αποτελέσματα με το πάτημα ενός κουμπιού. Για τον λόγο αυτό, οι μηχανές, τα συστήματα φλας, οι εκτυπωτές SELPHY και οι φακοί της Canon χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο από πολλούς οργανισμούς και επιχειρήσεις για την απόκτηση δεδομένων προσώπου που θα χρησιμοποιηθούν σε τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού, κάρτες εισόδου και κάρτες επισκεπτών. Το ίδιο ισχύει για τους σαρωτές μας, οι οποίοι χρησιμοποιούνται για τη σάρωση των εγγράφων ταυτότητας. Όλα αυτά τα εργαλεία ενσωματώνονται σε λύσεις ροής εργασιών, με στόχο να κάνουν αυτές τις διεργασίες όσο το δυνατόν πιο απλές.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  Κάθε λεπτομέρεια στη διάθεσή σας

  Αποτυπώστε εικόνες με ακριβή χρώματα, εξαιρετική ευκρίνεια και ολοζώντανη λεπτομέρεια, χάρη στους αισθητήρες υψηλής ανάλυσης, και εκτυπώστε το θέμα με ακρίβεια με τους εκτυπωτές SELPHY.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  Κορυφαίες λύσεις ροής εργασιών

  Εξαιρετική ενσωμάτωση στην υπάρχουσα ροή εργασιών σας, χάρη στις λύσεις SDK που προσαρμόζουν τη μηχανή στις ανάγκες σας.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  Συνδεσιμότητα με εύκολο έλεγχο

  Απολαύστε τον απρόσκοπτο έλεγχο της μηχανής με σταθερό SDK ανοικτού κώδικα μέσω USB, συγχρονισμό ακριβείας και απομακρυσμένη λειτουργία μέσω smartphone, με το API ελέγχου της μηχανής (CCAPI).

Πώς η βιομετρία μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας

Ρίξτε μια ματιά στα πολλά πεδία εφαρμογής όπου οι μηχανές και οι κάμερές μας μπορούν να αποτυπώσουν βιομετρικές εικόνες, ενισχύοντας την ασφάλεια.

 • ΤΟΜΕΑΣ

  Κάρτες εισόδου

  Δημιουργήστε λεπτομερείς, καθαρές και ευκρινείς εικόνες του προσωπικού και των επισκεπτών για τις ετικέτες ασφαλείας.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  Έγγραφα ταυτότητας

  Απλή λύση απεικόνισης που ενσωματώνεται εύκολα σε μια ευρύτερη ροή εργασιών αποτύπωσης βιομετρικών δεδομένων, ενώ ταυτόχρονα ακολουθεί τους κανονισμούς.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  Υπηρεσίες φωτογραφικών εγγράφων ταυτότητας

  Από διαβατήρια μέχρι άδειες οδήγησης και οτιδήποτε άλλο, οι εκτυπωτές Canon και SELPHY προσφέρουν στα καταστήματα λιανικής μια λύση για τα έγγραφα ταυτότητας.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  Κάρτες εκδηλώσεων

  Δημιουργήστε κάρτες εκδηλώσεων με τη σειρά μηχανών και εκτυπωτών της Canon και τους φακούς που λειτουργούν σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

 • Γιατί να επιλέξετε την Canon;

  Εδώ και πάνω από 80 χρόνια, η Canon είναι το κορυφαίο όνομα στον κλάδο της απεικόνισης. Είμαστε ο κορυφαίος πάροχος λύσεων ψηφιακής απεικόνισης που προορίζονται για καταναλωτική χρήση, για χρήση μεταξύ επιχειρήσεων και για εξειδικευμένους κλάδους. Προσφέρουμε από εφαρμογές SDK για τον εμπορικό τομέα, τη δημόσια διοίκηση και τον ιατρικό κλάδο μέχρι επαγγελματικές μηχανές, κάμερες και φακούς, με μια υπηρεσία υποστήριξης και λήψης αντιγράφων ασφαλείας που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη.

  Σχετικές λύσεις

  Από τις πλήρως αυτοματοποιημένες και ολοκληρωμένες ροές εργασιών στον κλάδο του εμπορίου μέχρι την ιατρική απεικόνιση και σάρωση, η Canon έχει τεράστια εμπειρία σε όλες τις πτυχές της βιομηχανικής, εταιρικής και εμπορικής φωτογραφίας.

 • ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ

  Canon Developer Programme

  Ο νέος ιστότοπος της Canon για την υποστήριξη προγραμματιστών διαθέτει πληθώρα χρήσιμων πόρων για την κοινότητα των προγραμματιστών λογισμικού, τόσο για επιχειρηματικές λύσεις όσο και για λύσεις ψηφιακής απεικόνισης.

 • ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ

  Φωτογραμμετρία 3D

  Η φωτογραμμετρία 3D είναι η διαδικασία λήψης μετρήσεων από φωτογραφίες, οι οποίες επιτρέπουν τη γρήγορη και εύκολη σάρωση, επεξεργασία και αναπαραγωγή φυσικών αντικειμένων.

 • ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ

  Photobooth

  Ολοκληρωμένοι σταθμοί απεικόνισης που προσφέρουν έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο λήψης πορτραίτων σε διάφορες εκδηλώσεις και διοργανώσεις. Οι καλεσμένοι απλώς ποζάρουν, πατάνε το κουμπί και παίρνουν την εκτυπωμένη τους φωτογραφία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

 • ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ

  Εμπορική φωτογραφία και βιντεοσκόπηση

  Ανακαλύψτε πώς ο κλάδος της μόδας δημιουργεί καθημερινά χιλιάδες ελκυστικές φωτογραφίες προϊόντων.

 • ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ

  Ιατρικές λύσεις Canon

  Η Canon Medical Europe προσφέρει μια πλήρη σειρά λύσεων διαγνωστικής ιατρικής απεικόνισης, όπως CT, MR, X-Ray, μηχανήματα υπερήχων και πληροφοριακά συστήματα υγείας.

 • Σχετικά προϊόντα

 • Φωτογραφικές μηχανές DSLR

  EOS 2000D

  Καταγράψτε εκπληκτικές φωτογραφίες 24,1 megapixel και ταινίες Full HD. Επεκτείνετε τη δημιουργικότητά σας με αυτήν τη διασκεδαστική, εύχρηστη DSLR.
 • Οικιακοί εκτυπωτές

  SELPHY CP1300

  Κομψή σχεδίαση και φορητότητα, για πανέμορφες ασύρματες εκτυπώσεις και φωτογραφίες ταυτότητας από συμβατές έξυπνες συσκευές και μηχανές.
 • Canon Camera

  ΜΕΛΑΝΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ

  Εκτυπώστε με υψηλής ποιότητας έγχρωμα μελάνια και χαρτί, ακόμα και σε μέγεθος ταχυδρομικής κάρτας, με τον εκτυπωτή SELPHY.
 • Φακοί για DSLR

  EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM

  Πάρτε την EOS μαζί σας σε περισσότερα μέρη, με έναν εξαιρετικά φορητό στάνταρ φακό ζουμ.
 • Canon Camera

  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΑΡΩΤΗΣ

  Μικρό μέγεθος, προσιτή τιμή και απλή χρήση: ο CanoScan LiDE 300 είναι ένας ιδανικός σαρωτής για το σπίτι ή το γραφείο. Ένας ελαφρύς επίπεδος σαρωτής με κομψή σχεδίαση, 4 κουμπιά λειτουργίας EZ και τεχνολογία αυτόματης σάρωσης για απλή και άμεση σάρωση χωρίς προβλήματα.
 • ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;

  Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

  Αν θέλετε να κατανοήσετε τις επιχειρηματικές λύσεις της Canon με περισσότερες λεπτομέρειες, ακολουθήστε τον σύνδεσμο Επικοινωνία με την Canon, συμπληρώστε τις πληροφορίες και ένα μέλος της ειδικής ομάδας B2B για τα επαγγελματικά προϊόντα απεικόνισης θα επικοινωνήσει μαζί σας.