Φακοί για EOS R

Canon RF 85mm F1.2L USM

Για όμορφα, κολακευτικά πορτραίτα με εξαιρετική ακρίβεια και άριστες επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ο φακός RF 85mm F1.2L USM εγγυάται κορυφαίες δημιουργικές δυνατότητες.

Εξαιρετικός φακός για...

 • Πορτραίτα

  Χρησιμοποιήστε ρηχή εστίαση και μοναδική ευκρίνεια για να αποτυπώσετε κάθε λεπτομέρεια και διάσταση στα πορτραίτα, χάρη στη μοναδική οπτική μηχανική, τις προηγμένες επιστρώσεις φακού και την τεχνολογία της βάσης RF.

 • Φωτογράφιση δρόμου

  Διατηρήστε τη διακριτικότητα και τον έλεγχο στους δρόμους χάρη στην ταχεία εστίαση του κινητήρα USM υψηλής απόδοσης, που εξασφαλίζει ότι ο φακός κλειδώνει σε ένα θέμα, ώστε να μην χάνετε ούτε στιγμή.

 • Ασθενής φωτισμός

  Συνεχίστε τις λήψεις ακόμα και μετά τη δύση του ήλιου χάρη στο γρήγορο και ευρύ μέγιστο διάφραγμα f/1.2 που αποτυπώνει κάθε λεπτομέρεια με ακρίβεια σε όλο το εύρος του κάδρου.

Canon Camera

Η ιδανική εστιακή απόσταση για πορτραίτα

Ο φακός RF 85mm F1.2L USM είναι ο ιδανικός τηλεφακός μικρής εστιακής απόστασης για κολακευτικά πορτραίτα, με κομψά και λεπτομερή αποτελέσματα, ικανοποιητική προοπτική και μηδενική παραμόρφωση.

Ταχύτητα και φωτεινότητα με κορυφαία οπτική ακρίβεια

Με γρήγορο διάφραγμα F1.2, ο φακός είναι ιδανικός για συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Προσφέρει απίστευτη ευκρίνεια και περιθώρια δημιουργικής έκφρασης με ευχάριστο εφέ "bokeh" χωρίς συμβιβασμούς ως προς την ποιότητα εικόνας.

Canon Camera
Canon Camera

Προηγμένα στοιχεία και επιστρώσεις φακών

Ο φακός βασίζεται σε οπτικά εξαρτήματα Blue Spectrum Refractive (BR), τα οποία εξουδετερώνουν τις χρωματικές παρεκκλίσεις, ενώ ένα λειασμένο στοιχείο ασφαιρικού φακού εξαλείφει τις σφαιρικές παρεκκλίσεις που οφείλονται στο μεγάλο μέγιστο διάφραγμα.

Ποιότητα κατασκευής σειράς L και προστασία από τις καιρικές συνθήκες

Η ποιοτική κατασκευή της σειράς L ενισχύεται με στοιχεία στεγανοποίησης και επιστρώσεις fluorine στα μπροστινά και πίσω στοιχεία, για προστασία από το νερό, τη σκόνη και τις γρατσουνιές.

Canon Camera

Γρήγορος κινητήρας USM και δακτύλιος ελέγχου φακού

Χάρη στην υψηλή ταχύτητα της βάσης RF, ο φακός RF 85mm F1.2L USM κλειδώνει γρήγορα σε ένα θέμα, ενώ ο δακτύλιος ελέγχου φακού παρέχει επιπλέον έλεγχο των ρυθμίσεων.

Διαθέσιμο από το 2ο εξάμηνο του 2019

RF 85mm F1.2L USM DS - Ένας μοναδικός φακός υψηλών επιδόσεων που προσφέρει ένα συνδυασμό εφέ bokeh φόντου ομαλής αποεστίασης και εξαιρετικά γρήγορο διάφραγμα για εντυπωσιακά πορτραίτα.

Canon Camera

Προδιαγραφές

 • Μέγιστο διάφραγμα F1.2

  Για απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και μικρό βάθος πεδίου

 • Οπτικά BR

  Για απόλυτο έλεγχο των παρεκκλίσεων

 • Ασφαιρικά και UD στοιχεία

  Για φωτογραφίες μοναδικής ευκρίνειας

 • Κινητήρας USM

  Για ομαλή, γρήγορη και σχεδόν αθόρυβη λειτουργία

 • ASC (Επίστρωση Air Sphere)

  Αποτρέπει την εμφάνιση ειδώλων και τις αναλαμπές

 • Δακτύλιος ελέγχου φακού

  Για επιπλέον έλεγχο της ταχύτητας ISO, του διαφράγματος και του κλείστρου

Περιεχόμενα συσκευασίας

 • Φακός RF 85mm F1.2L USM

 • Παρασολέιγ ET-89

 • Κάλυμμα φακού E-82II

 • Κάλυμμα σκόνης φακού RF

 • Μαλακή θήκη LP1424

Χέρια που κρατούν μια μηχανή Canon EOS R και έναν φακό Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον επόμενο φακό σας;

Το εργαλείο επιλογής φακού θα σας ξεναγήσει σε όλη την γκάμα των φακών μας και θα σας βοηθήσει να βρείτε την ιδανική λύση για εσάς και την EOS σας.

Στα χέρια των επαγγελματιών

Στα χέρια των επαγγελματιών Ανακαλύψτε τις επιδόσεις του φακού RF 85mm F1.2L USM σε διάφορες περιστάσεις, με τους επαγγελματίες φωτογράφους της Canon.

 • Δημιουργικά πορτραίτα με το φακό Canon RF 85mm

  Η επαγγελματίας φωτογράφος Rosie Hardy αποκαλύπτει την εμπειρία της από τις πρώτες της φωτογραφίσεις πορτραίτων με την Canon EOS R και το φακό RF 85mm F1.2L USM.

 • Γαμήλια πορτραίτα με το φακό RF 85mm F1.2L USM

  Η φωτογράφος γάμων και πρέσβειρα της Canon, Félicia Sisco, αναλύει τις τεχνικές λήψης γαμήλιων πορτραίτων επαγγελματικής ποιότητας με το φακό RF 85mm F1.2L USM.

Canon Camera

Αξεσουάρ φακών

Βελτιώστε τις λήψεις σας με αξεσουάρ φακών της Canon. Η σειρά καλυμμάτων φακών, θηκών και σακιδίων εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την προστασία των φακών σας μεταξύ των χρήσεων. Διαθέτουμε παρασολέιγ και φίλτρα φακών ειδικά σχεδιασμένα για να προστατεύουν και να υποστηρίζουν το φακό σας σε διάφορες συνθήκες λειτουργίας, παρέχοντας, για παράδειγμα, προστασία από το φως ή επιτρέποντας καλύτερες κοντινές λήψεις του φυσικού περιβάλλοντος.

Τηλεφακοί

Με τους τηλεφακούς μπορείτε να αποτυπώνετε αθλητικές διοργανώσεις, εικόνες της άγριας φύσης και διάφορες εκδηλώσεις από απόσταση, χωρίς να παίρνετε μέρος στη δράση. Εξερευνήστε τους τηλεφακούς της Canon και δείτε πού θα σας οδηγήσει η δημιουργικότητά σας.
Ανακαλύψτε περισσότερα

Σχετικά προϊόντα