ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ

Κάμερες PTZ και απομακρυσμένες δικτυακές κάμερες Canon

Μια σειρά από τηλεχειριζόμενες κάμερες 4K με δυνατότητα μετατόπισης, κλίσης και ζουμ (PTZ), με εξαιρετική ποιότητα εικόνας και έλεγχο ακριβείας, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε πληθώρα παραγωγών και εφαρμογών.
Κάμερα Canon CR-N500 PTZ

Παραγωγή και μετάδοση ροής

Καλύψτε την απόσταση με απαράμιλλη καθαρότητα

Καλωσορίσατε στην τελευταία γενιά απομακρυσμένων καμερών PTZ και ελεγκτών της Canon. Η λύση της Canon προσφέρει ένα πακέτο απομακρυσμένης παραγωγής σε ανάλυση 4K για κάθε περίσταση, με ομαλή λειτουργία μετατόπισης και κλίσης και εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε εφαρμογές εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, ενώ ο ελεγκτής υλικού και ο δωρεάν ελεγκτής λογισμικού σας παρέχουν τα μέσα να ελέγχετε και να προσαρμόζετε τις κάμερες από οποιαδήποτε τοποθεσία. Η Canon υποστηρίζει επίσης τις πιο πρόσφατες εφαρμογές τελευταίας τεχνολογίας, όπως είναι η Αυτόματη παρακολούθηση*, με την οποία μπορείτε να προσθέσετε τη δυνατότητα αυτοματισμού στις παραγωγές σας.

*Διατίθεται σε επιλεγμένα μοντέλα. Απαιτείται άδεια επί πληρωμή.

Ανακαλύψτε την τεχνογνωσία απεικόνισης της Canon αποτυπώνοντας εικόνες υψηλής ποιότητας σε μια μεγάλη ποικιλία συνθηκών.

Η πλήρης σειράς PTZ της Canon

 • Κάμερες PTZ

  CR-N700

  Μια εξαιρετική επαγγελματική κάμερα PTZ 4K60P με συνδεσιμότητα 12G-SDI και κορυφαία αυτόματη εστίαση στην κατηγορία της, με ενσωματωμένη εφαρμογή έξυπνης Αυτόματης παρακολούθησης.
  Προβολή λεπτομερειών CR-N700
 • Κάμερες PTZ

  CR-X300

  Κάμερα PTZ μικρών διαστάσεων με βαθμό προστασίας IP65, που προσφέρει ανάλυση 4K, οπτικό ζουμ 20x και μετάδοση ροής και έλεγχο IP για μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών.
  Προβολή λεπτομερειών CR-X300
 • Κάμερες PTZ

  CR-X500

  Χάρη στο ανθεκτικό και αδιάβροχο περίβλημα, καθώς και την ανάλυση 4K UHD, το οπτικό ζουμ 15x, το πρότυπο 12G-SDI και τη λειτουργία Dual Pixel CMOS AF, η CR-X500 είναι η ιδανική κάμερα PTZ για απομακρυσμένες λήψεις και παρακολούθηση.
  Προβολή λεπτομερειών CR-X500
 • Κάμερες PTZ

  CR-N500

  Χάρη στο οπτικό ζουμ 15x, τις δυνατότητες λήψης στα 4K UHD και την Αυτόματη εστίαση Dual Pixel με την ενσωματωμένη εφαρμογή έξυπνης Αυτόματης παρακολούθησης, η CR-N500 επιτρέπει ακριβή έλεγχο και άψογη μετάδοση ροής IP με μοναδικά αποτελέσματα.
  Προβολή λεπτομερειών CR-N500
 • Κάμερες PTZ

  CR-N300

  Με ανάλυση 4K UHD, οπτικό ζουμ 20x, Υβριδική αυτόματη εστίαση με ενσωματωμένη εφαρμογή έξυπνης Αυτόματης παρακολούθησης και πολυάριθμα πρωτόκολλα μετάδοσης ροής IP και ελέγχου, μπορείτε να προσελκύσετε το ενδιαφέρον του κοινού σας με νέους τρόπους.
  Προβολή λεπτομερειών CR-N300
 • Κάμερες PTZ

  CR-N100

  Μια ευέλικτη κάμερα PTZ 4K με προηγμένη αυτόματη εστίαση, οπτικό ζουμ 20x και πολλά πρωτόκολλα IP, καθώς και ενσωματωμένη εφαρμογή έξυπνης Αυτόματης παρακολούθησης.
  Προβολή λεπτομερειών CR-N100
 • Μια λύση για κάθε περίσταση

  Ανακαλύψτε πώς οι λύσεις PTZ της Canon μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών, αξιοποιώντας την κορυφαία μας τεχνολογία απεικόνισης.

 • Μετάδοση και τηλεοπτικά στούντιο

 • Ζωντανές εκδηλώσεις και μουσικές παραστάσεις

 • Εταιρικές εκδηλώσεις και παρουσιάσεις

 • Ανώτατη εκπαίδευση

 • Οίκοι λατρείας

 • Μετάδοση σπορ και σε εξωτερικούς χώρους

 • Απαραίτητα αξεσουάρ

  Ελέγξτε την κάμερα Canon PTZ από απόσταση ή επιτόπου, με τον ελεγκτή υλικού και τον δωρεάν ελεγκτή λογισμικού για άριστο απομακρυσμένο χειρισμό.

  • Χειριστήριο PTZ

   SKAARHOJ RC-SK5

   Ένας ισχυρός και ευέλικτος ελεγκτής με joystick, μηχανισμό ρύθμισης ζουμ επαγγελματικής ποιότητας και υποστήριξη του πρωτοκόλλου XC της Canon για έλεγχο IP καμερών PTZ και βιντεοκαμερών.
  • Χειριστήριο PTZ

   RC-IP1000

   Ένα επαγγελματικό χειριστήριο PTZ με οθόνη αφής 7 ιντσών, που προσφέρει ακριβή έλεγχο και παρακολούθηση βίντεο IP για έως και 200 ροές
   Προβολή λεπτομερειών RC-IP1000
  • Χειριστήριο PTZ

   RC-IP100

   Ένα τηλεχειριστήριο υψηλής ποιότητας με μοχλό joystick πολλαπλών λειτουργιών και διαδραστική οθόνη αφής για εύκολο έλεγχο έως και 100 συνδεδεμένων καμερών.
   Προβολή λεπτομερειών RC-IP100
  • Ελεγκτής λογισμικού PTZ

   Εφαρμογή Remote Camera Control της Canon

   Λογισμικό της Canon με δωρεάν λήψη, για τον έλεγχο και την προσαρμογή ρυθμίσεων σε έως και 20 κάμερες PTZ από τον υπολογιστή ή το tablet σας.

  ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

  Βρείτε έναν τοπικό συνεργάτη

  Οι αξιόπιστοι συνεργάτες μας υποστηρίζουν τις ανάγκες σας, είτε χρειάζεστε ένα πλήρως ενοποιημένο σύστημα είτε συγκεκριμένα αξεσουάρ για προϊόντα Canon PTZ. Οι εξουσιοδοτημένοι πωλητές λιανικής της Canon προσφέρουν εξειδικευμένη υποστήριξη για τη σειρά καμερών PTZ 4K.

  CR-N500
  CR-S700R

  Επιλεγμένο προϊόν

  Ρομποτικό σύστημα φωτογραφικής μηχανής Canon CR-S700R

  Επαγγελματική λύση τηλεχειρισμού με δυνατότητες περιστροφής, κλίσης και ζουμ για φωτογράφιση στατικών εικόνων, συμβατή με μηχανές με εναλλάξιμους φακούς.

  Λύση

  Δείτε τη σειρά καμερών PTZ δικτύου της Canon

  Όταν η επιτήρηση είναι ζωτικής σημασίας, η σειρά δικτυακών καμερών της Canon προσφέρει τη λύση. Έχουν μικρό μέγεθος αλλά μεγάλη απόδοση και παρέχουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας, ακόμα και σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού όπου οι κίνδυνοι ασφαλείας είναι μεγαλύτεροι.

  Εύκολη ρύθμιση και ευρύ πεδίο προβολής

  Η σειρά καμερών παρακολούθησης PTZ της Canon είναι ιδανική για εφαρμογές όπως διαχείριση κίνησης, εφαρμογές παρακολούθησης σε πόλεις και εμπορικά πάρκα.

  vb-m50b
  Canon Camera

  Ανακαλύψτε το Canon Pro Video και επινοήστε νέες δυνατότητες δημιουργικής χρήσης της κάμερας

  Είτε γυρίζετε συναρπαστικά ανεξάρτητα ντοκιμαντέρ, είτε δραματικές σειρές ή βραβευμένες ταινίες, υπάρχει πάντα ένα προϊόν Canon Pro Video που μπορεί να απογειώσει τη δημιουργικότητά σας.

  Εγγραφείτε τώρα

  Εγγραφείτε τώρα για νέες ιδέες

  Μην χάνετε τις πιο πρόσφατες προσφορές από την Canon, συμβουλές και εγχειρίδια οδηγιών, τα τελευταία νέα και προσκλήσεις για τοπικές εκδηλώσεις.