ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ

Κάμερες PTZ της Canon

Μια σειρά από κάμερες 4K με δυνατότητα μετατόπισης, κλίσης και ζουμ (PTZ), με εξαιρετική ποιότητα εικόνας, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε μια πληθώρα παραγωγών και εφαρμογών.
Κάμερα Canon CR-N500 PTZ

Κάμερες PTZ της Canon

Παραγωγή και μετάδοση ροής

Καλύψτε την απόσταση με απαράμιλλη καθαρότητα

Καλωσορίσατε στην τελευταία γενιά απομακρυσμένων καμερών PTZ και ελεγκτών της Canon. Η λύση της Canon προσφέρει ένα πακέτο απομακρυσμένης παραγωγής σε ανάλυση 4K για κάθε περίσταση, με ομαλή λειτουργία μετατόπισης και κλίσης και εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε εφαρμογές εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, ενώ ο ελεγκτής υλικού και ο δωρεάν ελεγκτής λογισμικού σας παρέχουν τα μέσα να ελέγχετε και να προσαρμόζετε τις κάμερες από οποιαδήποτε τοποθεσία.

Ανακαλύψτε την τεχνογνωσία απεικόνισης της Canon αποτυπώνοντας εικόνες υψηλής ποιότητας σε μια μεγάλη ποικιλία συνθηκών.

Η πλήρης σειράς PTZ της Canon

Εγγύηση 2 ετών για τις κάμερες PTZ >

 • Κάμερες PTZ

  CR-X500

  Χάρη στο ανθεκτικό και αδιάβροχο περίβλημα, καθώς και την ανάλυση 4K UHD, το οπτικό ζουμ 15x, το πρότυπο 12G-SDI και τη λειτουργία Dual Pixel CMOS AF, η CR-X500 είναι η ιδανική κάμερα PTZ για απομακρυσμένες λήψεις και παρακολούθηση.

 • Κάμερες PTZ

  CR-N500

  Χάρη στο οπτικό 15x, τις δυνατότητες λήψης στα 4K UHD και την Αυτόματη εστίαση Dual Pixel, η CR-N500 επιτρέπει ακριβή έλεγχο και άψογη μετάδοση ροής IP με μοναδικά αποτελέσματα.

 • Κάμερες PTZ

  CR-N300

  Με ανάλυση 4K UHD, οπτικό ζουμ 20x, υβριδική αυτόματη εστίαση και πολυάριθμα πρωτόκολλα μετάδοσης ροής IP και ελέγχου, μπορείτε να προσελκύσετε το ενδιαφέρον του κοινού σας με νέους τρόπους.

Μια λύση για κάθε περίσταση

Ανακαλύψτε πώς οι λύσεις PTZ της Canon μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών, αξιοποιώντας την κορυφαία μας τεχνολογία απεικόνισης.

 • Αναμετάδοση και τηλεοπτικά στούντιο

  Μετάδοση και τηλεοπτικά στούντιο

 • Ζωντανές εκδηλώσεις και μουσικές παραστάσεις

  Ζωντανές εκδηλώσεις και μουσικές παραστάσεις

 • Εταιρικές εκδηλώσεις και παρουσιάσεις

  Εταιρικές εκδηλώσεις και παρουσιάσεις

 • Ανώτατη εκπαίδευση

  Ανώτατη εκπαίδευση

 • Οίκος λατρείας, εκκλησία

  Οίκοι λατρείας

 • Μετάδοση σε υπαίθριους χώρους και αθλητικών διοργανώσεων

  Μετάδοση σπορ και σε εξωτερικούς χώρους

 • Απαραίτητα αξεσουάρ

  Ελέγξτε την κάμερα Canon PTZ από απόσταση ή επιτόπου, με τον ελεγκτή υλικού και τον δωρεάν ελεγκτή λογισμικού για άριστο απομακρυσμένο χειρισμό.

  Εγγύηση 2 ετών για τα χειριστήρια PTZ >

  • Χειριστήριο PTZ

   RC-IP100

   Ένα τηλεχειριστήριο υψηλής ποιότητας με μοχλό joystick πολλαπλών λειτουργιών και διαδραστική οθόνη αφής για εύκολο έλεγχο έως και 100 συνδεδεμένων καμερών.

  • Ελεγκτής λογισμικού PTZ

   Εφαρμογή Remote Camera Control της Canon

   Λογισμικό της Canon με δωρεάν λήψη, για τον έλεγχο και την προσαρμογή ρυθμίσεων σε έως και 20 κάμερες PTZ από τον υπολογιστή ή το tablet σας.

  Canon Camera

  Επιλεγμένο προϊόν

  Ρομποτικό σύστημα φωτογραφικής μηχανής Canon CR-S700R

  Επαγγελματική λύση τηλεχειρισμού με δυνατότητες περιστροφής, κλίσης και ζουμ για φωτογράφιση στατικών εικόνων, συμβατή με μηχανές με εναλλάξιμους φακούς.

  Λύση

  Δείτε τη σειρά καμερών PTZ δικτύου της Canon

  Όταν η επιτήρηση είναι ζωτικής σημασίας, η σειρά δικτυακών καμερών της Canon προσφέρει τη λύση. Έχουν μικρό μέγεθος αλλά μεγάλη απόδοση και παρέχουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας, ακόμα και σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού όπου οι κίνδυνοι ασφαλείας είναι μεγαλύτεροι.

  Εύκολη ρύθμιση και ευρύ πεδίο προβολής

  Η σειρά καμερών παρακολούθησης PTZ της Canon είναι ιδανική για εφαρμογές όπως διαχείριση κίνησης, εφαρμογές παρακολούθησης σε πόλεις και εμπορικά πάρκα.

  vb-m50b

  Εγγραφείτε τώρα

  Εγγραφείτε τώρα για νέες ιδέες

  Μην χάνετε τις πιο πρόσφατες προσφορές από την Canon, συμβουλές και εγχειρίδια οδηγιών, τα τελευταία νέα και προσκλήσεις για τοπικές εκδηλώσεις.