Φωτογραφικό χαρτί Canon

Είτε ετοιμάζετε επαγγελματικές εκτυπώσεις για φωτογραφικές εκθέσεις είτε διασκεδάζετε τα παιδιά σας με δημιουργικές χειροτεχνίες, στην Canon θα βρείτε το σωστό χαρτί inkjet για εσάς.
Άποψη από επάνω ενός εκτυπωτή και μιας μηχανής σε ένα γραφείο, με σκορπισμένες γύρω τους φωτογραφίες διαφορετικών μεγεθών.

Βρείτε το κατάλληλο φωτογραφικό χαρτί Canon για τις ανάγκες σας

Η σειρά των χαρτιών μας είναι συμβατή με τους εκτυπωτές PIXMA, PIXMA PRO και MAXIFY, καθώς και με τη σειρά εκτυπωτών imagePROGRAF PRO.* Διαθέτουμε ιλουστρασιόν, ημι-ιλουστρασιόν, ματ και σατινέ φωτογραφικό χαρτί υψηλής ποιότητας, σε μεγέθη A2, A3+, A3, A4 και ταχυδρομικής κάρτας.*

Καλλιτεχνικές εφαρμογές

Σχεδιασμένα για επαγγελματίες και ενθουσιώδεις χρήστες, αυτά τα κορυφαία χαρτιά εγγυώνται εκτυπώσεις εκθεσιακής ποιότητας.
Διάφορες εικόνες μεγάλου μεγέθους, κρεμασμένες σε έναν σκουρόχρωμο τοίχο.

Εκτυπώστε τα καλλιτεχνικά σας έργα

Χάρη στη μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων φινιρισμάτων –ιλουστρασιόν, σατινέ ή ματ– θα βρείτε εύκολα το χαρτί που ανταποκρίνεται στις δημιουργικές φιλοδοξίες σας.

 • ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

  Premium Fine Art Rough

  Ένα σκληρό χαρτί κορυφαίων προδιαγραφών για καλλιτεχνικές δημιουργίες, που αναδεικνύει το βάθος της εικόνας και προσθέτει τρισδιάστατη αίσθηση.

 • ΧΑΜΗΛΟ ΒΑΡΟΣ

  Pro Luster LU-101

  Δημιουργήστε ζωηρές έγχρωμες και εντυπωσιακές ασπρόμαυρες εκτυπώσεις φωτογραφιών με το Photo Paper Pro Luster, ένα ελαφρύ επαγγελματικό φωτογραφικό χαρτί με φινίρισμα παρόμοιο με αυτό των φωτογραφικών εργαστηρίων, από την άνεση του σπιτιού σας.

 • ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΞΕΘΩΡΙΑΣΜΑ

  Pro Platinum PT-101

  Ένα επαγγελματικό χαρτί με φινίρισμα επιπέδου στούντιο, που προσφέρει εξαιρετική ποιότητα και αντοχή στο ξεθώριασμα. Χάρη στη δυνατότητα αναπαραγωγής μεγάλης γκάμας χρωμάτων, αυτό το ιλουστρασιόν χαρτί μεγάλου βάρους επεκτείνει τις δημιουργικές δυνατότητες των φωτογράφων.

 • ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

  Pro Premium Matte

  Αυτό το λείο χαρτί με θερμούς λευκούς τόνους είναι ιδανικό για μονόχρωμες και έγχρωμες φωτογραφίες, αλλά και αναπαραγωγές καλλιτεχνικών έργων, προσφέροντας όμορφη απόδοση των εικόνων χωρίς ανακλαστική γυαλάδα.

 • ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

  Premium Fine Art Smooth

  Επαγγελματικό χαρτί καλλιτεχνικών εφαρμογών υψηλής ποιότητας που προσφέρει εικόνες με κορυφαία πυκνότητα μαύρου, ακριβή απόδοση των τόνων στις σκούρες περιοχές και ευρεία γκάμα χρωμάτων.

 • Εκθεσιακή ποιότητα

  Ανακαλύψτε το χαρτί τρίτων κατασκευαστών για καλλιτεχνικές εφαρμογές, που υποστηρίζεται απευθείας από προφίλ εκτυπωτών για αποτελέσματα ακριβείας και υψηλής πιστότητας.

  Προφίλ ICC που χρησιμοποιούνται σε οθόνη υπολογιστή.

  Προφίλ ICC

  Εγκαταστήστε πρόσθετα προφίλ ICC για να διευρύνετε την γκάμα των φωτογραφικών χαρτιών που υποστηρίζονται από τον επαγγελματικό φωτογραφικό εκτυπωτή σας Canon και για να δώσετε φινίρισμα επαγγελματικού επιπέδου στις τελικές εικόνες σας.

  Φωτογραφίες στο σπίτι

  Απελευθερώστε όλες τις δυνατότητες του εκτυπωτή σας και εκτυπώστε γρήγορα με ποιότητα φωτογραφικού εργαστηρίου από την άνεση του σπιτιού σας.
  Εκτυπωτής Canon που εκτυπώνει μια πολύχρωμη εικόνα, με άλλες εικόνες σκορπισμένες στο τραπέζι μπροστά του.

  Εκτυπώστε τις αναμνήσεις σας

  Επιλέξτε ιλουστρασιόν, ημι-ιλουστρασιόν ή ματ χαρτί για την αναπαραγωγή φωτογραφιών από διακοπές ή οικογενειακών πορτραίτων με ζωντανά χρώματα.

 • ΑΠΑΛΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ

  Plus Semi-gloss SG-201

  Αυτό το χαρτί με σατινέ φινίρισμα προσφέρει την υφή του πραγματικού φωτογραφικού χαρτιού. Χάρη στην υψηλή του ποιότητα, επιτρέπει την παραγωγή εξαιρετικών φωτογραφιών με μειωμένη στιλπνότητα και πιο διακριτικό φινίρισμα.

 • ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

  Everyday Use Glossy

  Κατάλληλο για καθημερινές εκτυπώσεις με ποιότητα φωτογραφικού εργαστηρίου, αυτό το χαρτί είναι επίσης ιδανικό για να εκτυπώνετε φωτογραφίες διακοπών με ιλουστρασιόν φινίρισμα από την άνεση του σπιτιού σας.

 • ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Matte Photo Paper MP-101

  Το Matte Photo Paper παράγει εκτυπώσεις φωτογραφιών, γραφικών και κειμένου υψηλής ποιότητας με ματ φινίρισμα. Είναι επίσης κατάλληλο για δημιουργικές χρήσεις, όπως ευχετήριες κάρτες, πλακάτ και χειροτεχνίες από χαρτί.

 • ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

  Plus Glossy II PP-201

  Το ιδανικό φωτογραφικό χαρτί για αποτελέσματα κορυφαίας ποιότητας με ιλουστρασιόν φινίρισμα. Προσφέρει το ιδανικό φινίρισμα για ψηφιακές φωτογραφίες και για όλες τις ανατυπώσεις σας.

 • Δημιουργικές εργασίες

  Το χαρτί χειροτεχνίας της Canon δίνει νέα διάσταση στη δημιουργικότητά σας.
  Εκτυπωτής Canon που εκτυπώνει την εικόνα μιας οικογένειας. Άλλες εικόνες και εκτυπώσεις απλωμένες πάνω στο τραπέζι, με μια οθόνη τηλεφώνου να εμφανίζει την εκτυπωμένη εικόνα και χέρια να σχηματίζουν τη λέξη «happy» με πολύχρωμα γράμματα πάνω σε ένα πανό.

  Εκτυπώστε διασκεδαστικές δημιουργίες

  Επιλέξτε από μαγνητικές φωτογραφίες, σιδερότυπα για T-shirt και χαρτί για επαγγελματικές παρουσιάσεις μέχρι ματ χαρτί ιδανικό για ευχετήριες κάρτες, ημερολόγια και εντυπωσιακές τρισδιάστατες χειροτεχνίες.

 • ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

  Photo Cube

  Ένα κουτί ιδανικό για να φυλάτε τις αγαπημένες σας τετράγωνες φωτογραφίες.

 • ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ

  Magnetic Photo Paper

  Τοποθετήστε στον εκτυπωτή inkjet του οικιακού σας γραφείου το χαρτί Canon Magnetic Photo Paper MG-101 και δημιουργήστε τις δικές σας ευφάνταστες και διαδραστικές εκθέσεις φωτογραφιών.

 • ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Matte Photo Paper MP-101

  Το Matte Photo Paper παράγει εκτυπώσεις φωτογραφιών, γραφικών και κειμένου υψηλής ποιότητας με ματ φινίρισμα. Είναι επίσης κατάλληλο για δημιουργικές χρήσεις, όπως ευχετήριες κάρτες, πλακάτ και χειροτεχνίες από χαρτί.

 • ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Canon Double-sided Matte Paper MP-101D

  Κάντε τις ιδέες σας πραγματικότητα με αυτό το ευέλικτο υλικό. Ιδανικό για χόμπι και χειροτεχνίες, είναι η τέλεια επιλογή για τη δημιουργία των δικών σας ευχετήριων καρτών, προσθηκών για τα λευκώματά σας ή χειροτεχνιών από το Creative Park.

 • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

  High Resolution Paper

  Χαρτί με ειδική επίστρωση, που έχει σχεδιαστεί για τη δημιουργία εκτυπώσεων με λαμπερά χρώματα και ευκρινείς εικόνες γεμάτες ζωντάνια. Είναι ιδανικό για εκτύπωση εγγράφων, υπολογιστικών φύλλων και παρουσιάσεων υψηλής ποιότητας, που περιλαμβάνουν φωτογραφίες και γραφικά.

 • Χάρτινη συσκευασία με φυσίγγια μελανιού διαφορετικού μεγέθους και χρώματος πάνω σε ένα ράφι.

  Φυσίγγια μελανιού PIXMA

  Δημιουργήστε εντυπωσιακές εκτυπώσεις φωτογραφιών με μεγάλη διάρκεια ζωής από τον εκτυπωτή σας PIXMA, με γνήσια μελάνια Canon.

  Σχετικά άρθρα

 • ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Στην εκτύπωση: Τι χαρτί χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες;

  Αν προετοιμάζεστε για μια έκθεση ή εκτυπώνετε ένα βιβλίο περιορισμένης έκδοσης, η ποιότητα της εκτύπωσης έχει μεγάλη σημασία. Ο φωτογράφος τοπίων Antonio Gaudencio μας μιλά για τις επιλογές του.

 • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

  Συχνές ερωτήσεις για τον εκτυπωτή, το μελάνι και το χαρτί

  Ο ειδικός της Canon Suhaib Hussain απαντά σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με την τεχνολογία των εκτυπωτών, το μελάνι και το χαρτί.

 • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Εκτυπώστε λίστες, πλάνα και στόχους

  Εκφράστε τη δημιουργικότητά σας με έναν εκτυπωτή Canon PIXMA και εξασφαλίστε την οργάνωση και την επίγνωσή σας όλο τον χρόνο.

 • ARTICLE

  How to pick the right paper for your fine art prints

  Want exhibition-level fine art prints but not sure which paper to choose? A Canon Ambassador and two experts share their advice.