Φωτογραφικές μηχανές Canon

Ανακαλύψτε τη σειρά φωτογραφικών μηχανών της Canon και εξελίξτε τη δημιουργικότητά σας.
Canon Camera

Βρείτε την ιδανική φωτογραφική μηχανή για εσάς

Με κομψές φορητές στιγμιαίες φωτογραφικές μηχανές, ελαφριές compact μηχανές με σταθερούς φακούς και DSLR ή mirrorless με υπερσύγχρονες λειτουργίες, η σειρά της Canon προσφέρει σε όλους την ευκαιρία να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους.

Τα τελευταία προϊόντα μας

Νέα προϊόντα

Οι νέες μας μηχανές, που είναι σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται στην αγάπη σας για τη φωτογραφία, διαθέτουν όλες τις τελευταίες μας απεικονιστικές καινοτομίες, χάρη στη συνεχή και την κορυφαία στον κλάδο επένδυσή μας στην έρευνα και την ανάπτυξη.

Πηγές έμπνευσης

Η ενότητα "Πηγές έμπνευσης" περιλαμβάνει χρήσιμες συμβουλές φωτογραφίας, οδηγούς αγορών και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις – ό,τι δηλαδή χρειάζεστε για να βρείτε την καλύτερη μηχανή ή τον καλύτερο εκτυπωτή για εσάς και να δώσετε ζωή στην επόμενη δημιουργική ιδέα σας.

Ανακαλύψτε το ταξίδι της αφήγησης ιστοριών από την Canon

Στην Canon, βοηθάμε τον κόσμο να λέει τις ιστορίες του εδώ και πάνω από 80 χρόνια. Λίγοι είναι εκείνοι που έχουν δει περισσότερες καινοτομίες και εξελίξεις από τον Mike Burnhill, τον Product Specialist της εταιρείας μας που μετρά πάνω από 11 χρόνια εμπειρίας. Ζητήσαμε από τον Mike να μας μιλήσει για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της Canon.

Canon Camera

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

Εγγραφή στο ενημερωτικό μας δελτίο

Λάβετε όλα τα τελευταία νέα και τις πληροφορίες για τα προϊόντα.