ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ

Λύσεις απεικόνισης φωτογραφιών και βίντεο

Ρίξτε μια ματιά στους διάφορους τομείς της βιομηχανίας και του εμπορίου, στους οποίους οι λύσεις φωτογραφικής απεικόνισης της εταιρείας μας μπορούν να βελτιώσουν και να ενισχύσουν την επιχείρησή σας.
alt text

Εμπορικές φωτογραφίσεις

Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να παράγετε δημιουργικές εικόνες εμπορευμάτων σε μεγάλους όγκους για τη διαδικτυακή σας τοποθεσία ή για τους καταλόγους σας, δημιουργώντας οικονομικό και υψηλής ποιότητας περιεχόμενο που ζωντανεύει τα προϊόντα σας και προωθεί τις επωνυμίες σας.

Φωτογραμμετρία 3D

Η φωτογραμμετρία 3D είναι η διαδικασία λήψης μετρήσεων από φωτογραφίες. Εξερευνήστε πώς μπορείτε να σαρώσετε, να επεξεργαστείτε και να αναπαραγάγετε γρήγορα και εύκολα διάφορα φυσικά στοιχεία σε ψηφιακό περιβάλλον.

alt text
GettyImages-1187651037

Photobooth

Τα photobooth είναι ολοκληρωμένοι σταθμοί απεικόνισης που προσφέρουν έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο λήψης πορτραίτων σε διάφορες εκδηλώσεις και διοργανώσεις. Οι καλεσμένοι απλώς ποζάρουν, πατάνε το κουμπί και παίρνουν την εκτυπωμένη τους φωτογραφία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Χάρη στην Canon, η χρήση ενός photobooth είναι οικονομική και διασκεδαστική.

SDK

Η δυνατότητα ενσωμάτωσης του ελέγχου της μηχανής σε εφαρμογές επαγγελματικού λογισμικού σημαίνει ότι ο έλεγχος της μηχανής και του εκτυπωτή μπορεί να γίνει αυτόματα. Μάθετε πώς αυτή η βελτιστοποίηση των ολοκληρωμένων διαδικασιών εξασφαλίζει μείωση του κόστους και εξοικονομεί χρόνο.

Inspection SDK Fashion
Inspection Wind Turbines

Επιθεώρηση

Πολλές εταιρείες βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στον εξοπλισμό της Canon για τον εντοπισμό και την καταγραφή μιας μεγάλης ποικιλίας σημαντικών δεδομένων επιθεώρησης. Ανακαλύψτε πώς οι λύσεις εξειδικευμένου λογισμικού και καμερών της Canon αυξάνουν την αποτελεσματικότητα της ροής εργασιών στον τομέα των κατασκευών, αλλά και πολλών ακόμα αυτοματοποιημένων συστημάτων.

Εταιρικές φωτογραφίες και βίντεο

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο υψηλής ποιότητας αποτελούν σημαντικά εργαλεία επικοινωνίας για την εταιρεία σας, που έχουν ζωτική σημασία για την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας και την αποστολή του σωστού μηνύματος στους πελάτες σας. Μάθετε πώς η Canon προσφέρει αποτελεσματικούς και οικονομικά αποδοτικούς τρόπους να στείλετε το μήνυμά σας.

Corporate photography and video
Canon Camera

Βιομετρικά στοιχεία

Κάρτες ασφαλείας, έγγραφα ταυτότητας, κάρτες εκδηλώσεων και πολλά άλλα. Οι λύσεις απεικόνισης από την Canon προσφέρουν στην επιχείρησή σας καλύτερους τρόπους να διατηρήσετε την ασφάλεια του προσωπικού σας.

Επικοινωνία

Ανακαλύψτε περισσότερα για την πλήρη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών που είναι κατάλληλες για τις ανάγκες της επιχείρησής σας