Canon EF 35mm f/1.4L II USM

EF 35mm f/1.4L II USM

Κλασική επιλογή με σύγχρονες δυνατότητες: στάνταρ ευρυγώνιος φακός που αγαπούν οι φωτορεπόρτερ για τη φυσική προοπτική, τη δυνατότητα λήψης σε ασθενή φωτισμό και την εξαιρετική οπτική απόδοση.

Πλεονεκτήματα

  • Ευρεία γωνία θέασης με φυσική προοπτική
  • Κορυφαία απόδοση σε ασθενή φωτισμό και έλεγχος βάθος πεδίου
  • Νέα πρότυπα στην ποιότητα εικόνας
  • Γρήγορη και διακριτική εστίαση
  • Συνεχίστε να φωτογραφίζετε ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon EF 35mm f/1.4L II USM

Ευρεία γωνία θέασης με φυσική προοπτική


Κλασική, ελαφρώς ευρυγώνια εστιακή απόσταση 35mm που προτιμούν οι φωτογράφοι ντοκιμαντέρ για τη δυνατότητα καταγραφής θεμάτων στο περιβάλλον τους, χωρίς παραμόρφωση της προοπτικής.

Κορυφαία απόδοση σε ασθενή φωτισμό


Το μεγάλο μέγιστο διάφραγμα f/1.4 επιτρέπει την είσοδο δύο στοπ περισσότερου φωτός συγκριτικά με έναν φακό ζουμ f/2.8, γεγονός που τον καθιστά ιδανική επιλογή για φωτογράφιση χωρίς τρίποδο σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού.
Η λήψη με μεγάλο διάφραγμα επιτρέπει στους φωτογράφους να περιορίσουν το βάθος πεδίου. Η δημιουργία τέτοιων εφέ "ρηχής" εστίασης είναι ένας τρόπος για να κάνετε το θέμα σας να ξεχωρίζει από το φόντο και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική όταν συνδυάζεται με το ευρυγώνιο οπτικό πεδίο του φακού.
Το διάφραγμα εννέα λεπίδων του φακού αποδίδει ομαλά και φυσικά τις περιοχές εκτός εστίασης.

Νέα πρότυπα στην ποιότητα εικόνας


Τα οπτικά Blue Spectrum Refractive, τα οποία κατασκευάζονται από οργανικό υλικό που έχει αναπτυχθεί από την Canon, αντιμετωπίζουν τη χρωματική παραμόρφωση διορθώνοντας τις χρωματικές παρεκκλίσεις σε βαθμό που δεν ήταν δυνατός στο παρελθόν.
Τα οπτικά Εξαιρετικά χαμηλής διασποράς (UD) και τα δύο ασφαιρικά στοιχεία φακού προσφέρουν ανεπανάληπτη οξύτητα σε όλο το εύρος του κάδρου, ακόμα και με πλήρως ανοικτό διάφραγμα.
Η επίστρωση με τεχνολογία Subwavelength Structure ενισχύει την αντίθεση και προστατεύει από τις αναλαμπές και τα είδωλα κατά τη φωτογράφιση στο φως.

Γρήγορη και διακριτική εστίαση, για καταγραφή των απροσδόκητων στιγμών


Ο δακτυλιοειδής κινητήρας αυτόματης εστίασης USM σας επιτρέπει να εστιάζετε γρήγορα, με ακρίβεια και σχεδόν αθόρυβα, ώστε να εργάζεστε χωρίς να ενοχλήσετε το θέμα.
Η δυνατότητα εναλλαγής σε χειροκίνητη εστίαση οποιαδήποτε στιγμή επιτρέπει την προσαρμογή της εστίασης χωρίς αλλαγή της κατάστασης εστίασης και χωρίς να απομακρύνετε τη μηχανή από το μάτι σας.

Συνεχίστε να φωτογραφίζετε ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες


Η φημισμένη ποιότητα κατασκευής των φακών σειράς L της Canon εμπνέει σιγουριά και εξασφαλίζει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Τα εξαρτήματα στεγανοποίησης προσφέρουν προστασία από τη σκόνη και την υγρασία, ενώ η επίστρωση fluorine προστατεύει το εμπρός και το πίσω στοιχείο του φακού από ελαιώδεις ρύπους και σκόνη, διευκολύνοντας τον καθαρισμό του.

Οπτικά Blue Spectrum Refractive


Τα οπτικά Blue Spectrum Refractive (BR) έχουν αναπτυχθεί από την Canon για την αντιμετώπιση των έγχρωμων περιγραμμάτων που εμφανίζονται γύρω από τα αντικείμενα (fringing) σε λήψεις με φακούς μεγάλης διαμέτρου. Αυτό το ειδικά κατασκευασμένο οργανικό υλικό είναι πιο αποτελεσματικό στη διόρθωση τέτοιων παραμορφώσεων συγκριτικά με άλλες τεχνολογίες, όπως το κρύσταλλο fluorite, εξαιρετικά χαμηλής διασποράς (UD) ή Super UD. Η χρωματική παραμόρφωση προκαλείται από τη χρωματική παρέκκλιση – ένα φαινόμενο όπου το φως διαφορετικών χρωμάτων εστιάζεται σε διαφορετικά σημεία. Η χρήση του υλικού BR στα οπτικά του φακού EF 35mm f/1.4L II USM ελαχιστοποιεί αυτό το φαινόμενο. Τα άλλα στοιχεία στο φακό μπορούν κατόπιν να βελτιστοποιηθούν ώστε να προσφέρουν κορυφαία οξύτητα και αντίθεση, καθώς και μειωμένη εμφάνιση αναλαμπών.

Βραβεία

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Related Products

Ευρυγώνιοι φακοί

Πετύχετε ευρύτερο πεδίο προβολής και χωρέστε περισσότερα στο κάδρο με τη σειρά των ευρυγώνιων φακών μας.