A man stands under a city centre bridge beside a road to take a photo with a Canon camera.

Συμβουλές και τεχνικές

Πέντε διασκεδαστικοί τρόποι για να δείξετε το ενδιαφέρον σας για το Rugby World Cup 2019™

Από μασκότ και κουμπαράδες μέχρι cheer stick και τηλεβόες, υπάρχουν άπειρες προτάσεις για διασκέδαση με την τέχνη του διπλώματος χαρτιού και θέμα το ράγκμπι στο Creative Park.

Διαβάστε περισσότερα

Rugby World Cup 2019™ mascots Ren and G created with Canon's Creative Park.

Οι συμβουλές και οι τεχνικές μας

Θέλετε να μάθετε τις βασικές δεξιότητες της φωτογράφισης, να δοκιμάσετε μια νέα δημιουργική τεχνική ή να βελτιώσετε τα αποτελέσματά σας; Οι συμβουλές από ειδικούς και οι οδηγοί μας θα σας δώσουν τη σιγουριά και τις δεξιότητες για να πετύχετε άριστα αποτελέσματα, σήμερα.

Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο; Βελτιώστε την αναζήτησή σας
Φιλτράρισμα ανά

A close-up of table tennis player Rhikesh Taucoory with the ball appearing to hover just in front of his face. Photo by Mark Kolbe.

Σας αρέσουν τα σπορ αλλά δεν ξέρετε πώς να τα φωτογραφίσετε; Πέντε επαγγελματίες φωτογράφοι αποκαλύπτουν τις τεχνικές που χρησιμοποίησαν για να τραβήξουν τις αγαπημένες τους φωτογραφίες.

Διαβάστε περισσότερα

A man, shot from the shoulders down, stands by a lake holding a Canon PowerShot G5 X Mark II in his hand.

Ο φωτογράφος εικόνων δράσης James North επιδεικνύει τις δεξιότητές του και μοιράζεται μαζί μας τους λόγους για τους οποίους η Canon PowerShot G5 X Mark II με τις πολυάριθμες δυνατότητες είναι ο ιδανικός σύντροφος στα ταξίδια.

Διαβάστε περισσότερα

Two women pose in front of a camera in a clothes shop.

Η έναρξη ενός vlog είναι μια διασκεδαστική ενασχόληση με πολλές ανταμοιβές – απλώς ακολουθήστε τις συμβουλές μας για vlogging και μάθετε πώς να καταγράφετε όμορφα πλάνα που θα γοητεύσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς θεατές.

Διαβάστε περισσότερα

A crowd of people watch music on a huge festival stage in the sun. Photo by Bart Heemskerk.

Ο Bart Heemskerk αποκαλύπτει πώς η αγάπη του για τη μουσική τον ώθησε να ασχοληθεί με τη φωτογράφιση θρυλικών συναυλιών και μοιράζεται τις συμβουλές του για υπέροχες φωτογραφίες σε φεστιβάλ.

Διαβάστε περισσότερα

Costumes, sun, and rock & roll: 10 tips for festival photography

Ο φωτογράφος φεστιβάλ Ben Morse αποκαλύπτει τι χρειάζεται για να τραβήξετε φωτογραφίες αντάξιες ενός ροκ σταρ σε ένα φεστιβάλ και γιατί η μικρών διαστάσεων Canon PowerShot SX740 HS μπορεί να είναι η ιδανική φωτογραφική μηχανή για αυτήν την περίσταση.

Διαβάστε περισσότερα

A girl playing in a park holds a yellow frisbee in front of her, framing her face. Taken on a Canon EOS M50 by Katja Gaskell.

Η Katja Gaskell, που διατηρεί blog με θέμα τις οικογένειες, άλλαξε το smartphone της με μια Canon EOS M50 και ενθουσιάστηκε με τα αποτελέσματα. Ανακαλύψτε κι εσείς τις εκπληκτικές δυνατότητες δοκιμάζοντας αυτές τις νέες τεχνικές.

Διαβάστε περισσότερα

A snowboarder walks through the snow with his snowboard under his arm, away from the camera. Winter sports photo by Richard Walch.

Ο επαγγελματίας φωτογράφος αθλητικών διοργανώσεων Richard Walch μάς δίνει τις συμβουλές του, ως ειδικός, για καλύτερες φωτογραφίες τον χειμώνα – από την επιλογή μηχανής έως τις καλύτερες ρυθμίσεις.

Διαβάστε περισσότερα

A group of people, seen from behind, watch fireworks. One person in the foreground is in focus, and warmly dressed in overcoat and beanie hat.

Διαβάστε πώς μπορείτε να φωτογραφίσετε τη χαρά και τη μαγεία των πυροτεχνημάτων – από τις καλύτερες ρυθμίσεις για τη μηχανή έως το πώς να συμπεριλάβετε την οικογένεια και τους φίλους σας στο πλάνο.

Διαβάστε περισσότερα

Christmas decorations made of paper fill a table.

Επιστρατεύστε τη δημιουργικότητά σας και φτιάξτε τα δικά σας χριστουγεννιάτικα δώρα, τις διακοσμήσεις και τα παιχνίδια σε αυτές τις διακοπές. Όλα τα πρότυπα παρέχονται δωρεάν για λήψη και εκτύπωση.

Διαβάστε περισσότερα

A lion cub sits on the back on an adult male lion, playing.

Τα άγρια ζώα δεν είναι πρόθυμα να καθίσουν ακίνητα και να ποζάρουν, συνεπώς η φωτογράφισή τους μπορεί να παρουσιάσει δυσκολίες. Ακολουθήστε αυτές τις επαγγελματικές συμβουλές για τέλειες λήψεις άγριας φύσης.

Διαβάστε περισσότερα

Three cyclists speed along an indoor cycle track.

Η πανοραμική μετατόπιση θα σας βοηθήσει να πετύχετε εκπληκτικές λήψεις δράσης με την μηχανή σας. Ανακαλύψτε πώς και πότε πρέπει να την χρησιμοποιείτε, καθώς και κορυφαίες συμβουλές για την πανοραμική μετατόπιση.

Διαβάστε περισσότερα

The milky way is seen forming an arch shape over the sea.

Οι νέες τεχνολογίες των φωτογραφικών μηχανών διευκολύνουν περισσότερο από ποτέ τη φωτογράφιση του νυχτερινού ουρανού. Αυτές οι επαγγελματικές συμβουλές θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις δικές σας αστρικές εικόνες.

Διαβάστε περισσότερα

corgi running

Η φωτογράφιση δράσης έχει να κάνει με την καταγραφή στιγμών ελάχιστης χρονικής διάρκειας. Πρέπει να παρακολουθείτε τα γεγονότα, να ακολουθείτε τους φίλους σας στο σνόουμπορντ ή να είστε έτοιμοι να καταγράψετε τους σέρφερ της πόλης καθώς ανεβαίνουν στα κύματα. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να κινείστε το ίδιο γρήγορα αν είστε προετοιμασμένοι.

Διαβάστε περισσότερα

dirt bikes perform jumps

Η λήψη εξαιρετικών σκηνών δράσης, όπως με σέρφερ ποταμού πόλης, αθλητές σνόουμπορντ ή δρομείς, απαιτεί να προβλέπετε το μέλλον. Πρώτα, πρέπει να σκεφτείτε τι θέλετε να καταγράψετε, πόσο γρήγορα κινείται το θέμα σας και πού θα σταθείτε και θα φωτογραφίσετε.

Διαβάστε περισσότερα

children running through finish line of race

Όλοι θέλουμε να καταγράψουμε τα αθλητικά κατορθώματα των παιδιών μας καθώς πετυχαίνουν ένα γκολ ή περνούν τη γραμμή του τερματισμού, αλλά για εμάς τους φωτογράφους το κατόρθωμα είναι η λήψη της εικόνας την κατάλληλη στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα

motor car driving on track

Φόρμουλα 1, Le Mans και Ράλι κλασικών αυτοκινήτων. Διαβάστε για τον Frits van Eldik και την αγάπη του για τα αυτοκίνητα και τη φωτογραφία, καθώς και για το πώς κατάφερε να τα μετατρέψει σε επάγγελμα.

Διαβάστε περισσότερα

surfer riding the waves

Αν σας ενδιαφέρει η φωτογράφιση αθλητικών δραστηριοτήτων αλλά προτιμάτε κυρίως τα θέματα που είναι εύκολα προσβάσιμα και αποδίδουν εξαιρετικές εικόνες, τα υδάτινα σπορ αποτελούν ιδανική επιλογή.

Διαβάστε περισσότερα

long exposure of Ferris wheel

Για να καταγράψετε την κίνηση στις φωτογραφίες θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στο πάγωμα της δράσης Ή στη χρήση του δημιουργικού θαμπώματος ώστε να δώσετε την αίσθηση της κίνησης στις εικόνες σας. Ο μέντορας της Canon, Brian Worley, μοιράζεται μαζί μας τις κορυφαίες συμβουλές του για την απαθανάτιση της κίνησης.

Διαβάστε περισσότερα

mountain range

Ο Henrik Spranz περνά τον ελεύθερο χρόνο του φωτογραφίζοντας την αυστριακή ύπαιθρο. Συνδυάζει τεχνικές δεξιότητες με δημιουργικές ιδέες για να βγάζει συναρπαστικές φωτογραφίες που έχουν αποκτήσει πολλούς θαυμαστές στο web.

Διαβάστε περισσότερα

time lapse of night sky

Αναμφίβολα έχετε δει κάποια εντυπωσιακά βίντεο βαθμιαίας παρέλευσης χρόνου (time-lapse) με τον γαλαξία μας να ανεβαίνει ψηλά στον νυχτερινό ουρανό ή με την αδιάκοπη κίνηση των οχημάτων στο κέντρο μιας πόλης. Σε αυτό το σύντομο βίντεο και στον οδηγό θα μάθετε πώς να κάνετε τα πρώτα βήματα στη φωτογράφιση βαθμιαίας παρέλευσης χρόνου.

Διαβάστε περισσότερα

man in front of green wall

Η φωτογράφιση σπουδαίων πορτραίτων, ιδίως στους δρόμους, μπορεί να είναι δύσκολη. Ελπίζουμε αυτές οι πέντε συμβουλές να σας βοηθήσουν να βγάζετε καλύτερες φωτογραφίες πορτραίτων - είτε πρόκειται για φίλους σας, την οικογένειά σας είτε για ιδιαίτερα πρόσωπα που συναντάτε στους δρόμους.

Διαβάστε περισσότερα

dancer poses next to bath tub

Ο σκηνοθέτης και παραγωγός ταινιών Sébastien Devaud έχει πάθος με τις εικόνες. Μιλήσαμε μαζί του για να μας δώσει μερικές συμβουλές για το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το φως του χειμώνα σε στατικές εικόνες και βίντεο.

Διαβάστε περισσότερα

child holding autumn leaf

Από τα πλούσια χρώματα έως το απαλό, χρυσαφένιο φως του ήλιου και την ομίχλη νωρίς το πρωί, το φθινόπωρο είναι πραγματικά μια πανέμορφη εποχή. Διαβάστε τις κορυφαίες συμβουλές μας που θα σας βοηθήσουν να αναβαθμίσετε τις λήψεις φθινοπωρινών εικόνων.

Διαβάστε περισσότερα

building on coastline

Πολλές εικόνες τοπίων βασίζονται στο έντονο μπλε χρώμα του ουρανού ή στους ζεστούς τόνους που δημιουργεί η δύση του ήλιου. Τα ασπρόμαυρα τοπία μεταφέρουν μια διαφορετική αίσθηση, που συχνά σχετίζεται με τη διάθεση και την ένταση που αποπνέει η σκηνή.

Διαβάστε περισσότερα

Σας ενδιαφέρει ένα συγκεκριμένο τεχνική φωτογράφισης;

Εφαρμογή Canon Photo Companion

Με εξατομικευμένο περιεχόμενο, προκλήσεις και έμπνευση που σας καθοδηγούν στο φωτογραφικό σας ταξίδι, η εφαρμογή Photo Companion είναι ο τέλειος συνεργάτης για κάθε αφηγητή οπτικών ιστοριών.

Λήψη της εφαρμογής

A man stands on rocks in front of a bright blue mountain river, taking a photo on a Canon camera.

Δείτε τις ιστορίες μας

Βρείτε συνεντεύξεις και ιστορίες που χαρίζουν έμπνευση από παθιασμένους ανθρώπους

ΔΕΙΤΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ο φωτογράφος Richard Walch κοιτάζει τη θέα σε μια ακτογραμμή, φωτογραφίζοντας με μια μηχανή Canon.

Εγγραφή στο ενημερωτικό μας δελτίο

Όλα τα τελευταία νέα και πληροφορίες για τα προϊόντα

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ