ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υπηρεσίες διαχείρισης εκτύπωσης (MPS)

Δημιουργήστε ένα βελτιστοποιημένο, ασφαλές και βιώσιμο περιβάλλον εκτύπωσης και σάρωσης με τις υπηρεσίες και τις λύσεις της Canon, που είναι διαθέσιμες μέσω του cloud, μέσω μιας υβριδικής διαμόρφωσης ή στις εγκαταστάσεις σας. Τώρα, με τη βοήθεια των υβριδικών λύσεων χώρου εργασίας της Canon, υποστηρίζουμε την άψογη εργασία από το σπίτι και το γραφείο, μέσω μίας μόνο σύμβασης, που εξασφαλίζει αποδοτικούς και παραγωγικούς τρόπους εργασίας από οπουδήποτε και οποτεδήποτε.
ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Managed Print Services

Υπηρεσίες διαχείρισης εκτύπωσης (MPS)

Canon MPS

Οι Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτύπωσης συνδυάζουν τις κορυφαίες στον κλάδο τεχνολογίες και τις υπηρεσίες μας, εξασφαλίζοντας την άψογη και ασφαλή διαχείριση των υποδομών εκτύπωσης και σάρωσης σε κεντρικά και οικιακά γραφεία, ανοίγοντας τον δρόμο προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

"Το 50% των υπευθύνων λήψης αποφάσεων στον τομέα της τεχνολογίας πληροφοριών θεωρεί τις υπηρεσίες διαχείρισης εκτύπωσης ως μία από τις 3 κορυφαίες προτεραιότητες επένδυσης της επιχείρησής τους"

Η προσέγγισή μας

Ακολουθούμε μια προσέγγιση πέντε βημάτων για να βελτιστοποιήσουμε το περιβάλλον εκτύπωσης της επιχείρησής σας:

1. Αξιολόγηση των ροών εργασιών εκτύπωσης και εγγράφων για την κατανόηση του τρέχοντος επιπέδου ψηφιακής σας ωριμότητας και τον εντοπισμό ευκαιριών βελτίωσης
2. Κατάρτιση μιας εξατομικευμένης πορείας ψηφιακού μετασχηματισμού, προσαρμοσμένης στις μοναδικές ανάγκες της επιχείρησής σας.
3. Διασφάλιση της άψογης μετάβασης μέσω της αξιοποίησης των δεξιοτήτων, των γνώσεων και της εμπειρίας μας
4. Έγκαιρη διατήρηση και υποστήριξη του περιβάλλοντος εκτύπωσης και σάρωσης της επιχείρησής σας, προκειμένου να διασφαλιστεί η συνέχιση της ικανοποιητικής απόδοσης του εξοπλισμού και των ροών εργασιών εγγράφων σας
5. Συνέχιση της επίτευξης βελτιώσεων μέσω ανάλυσης των αναφορών σέρβις και απόδοσης

Digital transformation is the foundation for remote work

Τα προνόμια των υπηρεσιών MPS

Οι Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτύπωσης σας βοηθούν να βελτιώσετε την απόδοση, την ασφάλεια και την εμπειρία των χρηστών μέσω μιας επιλογής βελτιωμένων δυνατοτήτων.

Υπηρεσίες

Διαθέτουμε μια ευρεία σειρά υπηρεσιών, προσαρμοσμένων στις μοναδικές ανάγκες της επιχείρησής σας, από βασικές υπηρεσίες που καλύπτουν τη διαχείριση του εξοπλισμού, τη βελτιστοποίηση της εκτύπωσης, την απομακρυσμένη παρακολούθηση και την αναφορά πελατών, έως ενισχυμένες υπηρεσίες για διαχείριση πολλών προμηθευτών και υπηρεσίες και υποστήριξη επιχειρηματικού επιπέδου – όλα διαθέσιμα για κεντρικά και οικιακά γραφεία.

Υποδομή MPS

Οι Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτύπωσης υποστηρίζονται από μια ευρεία επιλογή στιβαρών λύσεων λογισμικού που καλύπτουν ολόκληρο το περιβάλλον εκτύπωσης της επιχείρησής σας, από τη συντήρηση των συσκευών μέχρι την αναφορά πελατών.
Απεικόνιση ατόμου με τεχνητή νοημοσύνη

ΛΥΣΕΙΣ

Υπηρεσία ψηφιακού μετασχηματισμού

Προωθήστε τον ψηφιακό μετασχηματισμό σας συνδυάζοντας τις επιχειρηματικού επιπέδου υπηρεσίες διαχείρισης εκτύπωσης και τις λύσεις συνεργασίας στον χώρο εργασίας, σε ένα μόνο πακέτο.

ΛΥΣΕΙΣ

Λύσεις συνεργασίας στον χώρο εργασίας

Εκσυγχρονίστε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες με προηγμένες δυνατότητες καταγραφής, αυτοματοποιημένες ροές εργασιών εγγράφων και λύσεις συνδεσιμότητας στο cloud, οι οποίες συνεργάζονται μεταξύ τους για να διασφαλίσουν την ασφάλεια της ροής των πληροφοριών στο σύνολο του οργανισμού σας

People discussing at work

Για περισσότερες πληροφορίες και απαντήσεις στις ερωτήσεις σας, επικοινωνήστε μαζί μας

Σχετικά προϊόντα/λύσεις

Εξερευνήστε περισσότερες λύσεις της Canon που συμπληρώνουν τις Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτύπωσης

Εξερευνήστε περισσότερα

Διαβάστε περισσότερα για τους τρόπους με τους οποίους οι λύσεις και οι υπηρεσίες της Canon μπορούν να σας βοηθήσουν να προσαρμοστείτε στη νέα υβριδική πραγματικότητα του περιβάλλοντος εργασίας