Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM

ef 24 70mm f2.8L II USM

Στάνταρ φακός ζουμ για επαγγελματίες

Ένας στάνταρ φακός ζουμ επαγγελματικής ποιότητας, που προσφέρει κορυφαία ποιότητα εικόνας και γρήγορο διάφραγμα f/2.8 σε όλο το εύρος του ζουμ. Αυτός ο φακός της σειράς L έχει εξαιρετική φήμη στον κόσμο των επαγγελματιών φωτογράφων και αποτελεί την προτιμώμενη επιλογή φακού ζουμ, χάρη στα οπτικά εξαρτήματα υψηλής ευκρίνειας και τη δυνατότητα χρήσης σε σχεδόν οποιοδήποτε περιβάλλον. Συνδυάζεται τέλεια με όλες τις φωτογραφικές μηχανές EOS πλήρους καρέ.


Ο EF 24-70mm f/2.8L II USM είναι ένας εξαιρετικός φακός για:

Λήψεις χωρίς τρίποδο με ασθενή φωτισμό

Το σταθερό διάφραγμα f/2.8 του EF 24-70mm f/2.8L II USM σε όλο το εύρος του ζουμ εξασφαλίζει υψηλή απόδοση σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού και του επιτρέπει να αξιοποιεί πλήρως οποιοδήποτε φως είναι διαθέσιμο στο περιβάλλον. Το σταθερό διάφραγμα παρέχει επίσης βέλτιστο έλεγχο του βάθους πεδίου. Το νέο διάφραγμα 9 λεπίδων παρέχει κυκλικό άνοιγμα, το οποίο συμβάλλει στο όμορφο φλουτάρισμα του φόντου με ελκυστικό εφέ "bokeh". Αυτό σημαίνει ότι το θέμα σας θα ξεχωρίζει από το φόντο, χωρίς αντικείμενα που αποσπούν την προσοχή του θεατή.

EF 24-70mm f/2.8L II USM

Οπτική σχεδίαση επόμενης γενιάς

Ενσωματώνοντας τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στη σχεδίαση οπτικών εξαρτημάτων, ο EF 24-70mm f/2.8L II USM συνδυάζει τρία ασφαιρικά στοιχεία, ώστε να παρέχει την υψηλότερη δυνατή ποιότητα εικόνας για ένα φακό τέτοιας εστιακής απόστασης. Η σημαντική μείωση της χρωματικής παρέκκλισης και το μειωμένο θόλωμα των χρωμάτων σημαίνουν λιγότερο χρόνο επεξεργασίας μετά τη λήψη και άριστη ευκρίνεια σε όλο το εύρος του κάδρου, σε επίπεδα που συνήθως απαντώνται μόνο σε σταθερούς φακούς.

Τι είναι το ασφαιρικό στοιχείο;

Το ασφαιρικό στοιχείο είναι ένα εσωτερικό εξάρτημα του φακού με ελεύθερα καμπυλωμένη επιφάνεια, το οποίο διορθώνει την παραμόρφωση που προκαλείται από την καμπυλότητα των σφαιρικών στοιχείων φακού.

Αυτά τα εξαρτήματα απαντώνται μόνο σε φακούς επαγγελματικής ποιότητας.

Η ασφαιρική παρέκκλιση που δημιουργείται από τους στάνταρ φακούς μπορεί να αποφευχθεί με τη χρήση ενός φακού υψηλότερης ποιότητας με πρόσθετα ασφαιρικά στοιχεία.

Ο EF 24-70 f/2.8L II USM διαθέτει τρία ασφαιρικά στοιχεία που αντισταθμίζουν ξεχωριστά κάθε μία από τις εσωτερικές παρεκκλίσεις, με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες σας να είναι εξαιρετικά ευκρινείς.

EF 24-70mm f/2.8L II USM
EF 24-70mm f/2.8L II USM

Αυτόματη εστίαση ακριβείας, με δυνατότητα ελέγχου

Με τον δακτυλιοειδή υπερηχητικό κινητήρα αυτόματης εστίασης μπορείτε να εστιάζετε γρήγορα, σχεδόν αθόρυβα και με ακρίβεια. Παρέχει επίσης δυνατότητα παράκαμψης για χειροκίνητη εστίαση, επιτρέποντάς σας να αναλαμβάνετε τον έλεγχο. Αυτό σάς βοηθά να ρυθμίζετε με ακρίβεια την εστίαση και να διασφαλίζετε ότι είναι ακριβώς εκεί που τη θέλετε, για τον πλέον δημιουργικό έλεγχο.

Ποιότητα κατασκευής σειράς L

Κάθε φακός της σειράς L κατασκευάζεται αποκλειστικά με την καλύτερη τεχνολογία και τις καλύτερες τεχνικές παραγωγής. Αυτοί οι φακοί, οι οποίοι περιλαμβάνονται στην κορυφαία σειρά "Luxury", επιδεικνύουν τα απολύτως καλύτερα χαρακτηριστικά που έχει να προσφέρει η Canon.

Ο EF 24-70mm f/2.8L II USM κατασκευάζεται από υλικά κορυφαίας ποιότητας, τα οποία εξασφαλίζουν στιβαρότητα ακόμα και για καθημερινή επαγγελματική χρήση. Τα εξαρτήματα στεγανοποίησης προσφέρουν προστασία από τη σκόνη και την υγρασία, ενώ ο καθαρισμός των εμπρόσθιων και οπίσθιων στοιχείων γίνεται εύκολα χάρη στην επίστρωση fluorine.

EF 24-70mm f/2.8L II USM

Γκαλερί δειγμάτων

Προβολή συλλογής

Θα πρέπει να κάνω αναβάθμιση από τον EF 24-70mm f/2.8L USM;

Ο EF 24-70mm f/2.8L II USM αντικαθιστά τον EF 24-70mm f/2.8L USM και προσφέρει μια εντελώς νέα σχεδίαση οπτικών.

Ευκρινείς εικόνες, σε όλο το κάδρο
Η χρωματική παρέκκλιση έχει μειωθεί σε όλο το εύρος εστιακών αποστάσεων. Στο εύρος ρυθμίσεων τηλεφακού, έχουν γίνει βελτιώσεις για διόρθωση της γενικής παραμόρφωσης, ενώ η συστολική παραμόρφωση έχει μειωθεί σημαντικά στο εύρος ρυθμίσεων για κοντινές λήψεις.

Πιο στιβαρή και ανθεκτική κατασκευή, καθώς και βελτιωμένη λειτουργικότητα
Η ανθεκτικότητα του EF 24-70mm f/2.8L II USM έχει αυξηθεί σημαντικά χάρη στην ποιοτική δομή του μηχανισμού και στη βελτιωμένη αντοχή του σώματος του φακού σε κραδασμούς και δονήσεις. Ο νέος μοχλός κλειδώματος ζουμ ασφαλίζει τον φακό στη μέγιστη ευρυγώνια θέση, εμποδίζοντας την πρόκληση ζημιάς κατά τη μεταφορά.

Αυξημένη προστασία από τις περιβαλλοντικές συνθήκες
Εξασφαλισμένη αντοχή ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες, καθώς καταβλήθηκε κάθε προσπάθεια για να δημιουργηθεί μια λύση που να εμποδίζει τη διείσδυση της σκόνης και της υγρασίας στο σώμα του φακού.

Εξαιρετική ευκολία χειρισμού
Το μη περιστρεφόμενο εμπρός στοιχείο αυτού του φακού σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να επαναρρυθμίζετε το φίλτρο μετά από την αλλαγή της εστίασης ή του ζουμ, όταν χρησιμοποιείτε πολωτικό φίλτρο ή θήκη φίλτρων.

Καλύτερο εφέ "bokeh"
Με την αύξηση των λεπίδων του διαφράγματος σε 9 δημιουργείται πιο κυκλικό άνοιγμα και πιο ομαλό εφέ "bokeh".

Προδιαγραφές

Αξεσουάρ