Φακοί RF και RF-S

Canon Camera

Φακοί νέας γενιάς

Οι φακοί RF και RF-S προσφέρουν υψηλότερη ποιότητα, ταχύτητα και λειτουργία χάρη στην εξαιρετική οπτική τεχνολογία και τη σχεδίασή τους. Είναι σχεδιασμένοι για το μέλλον και διαθέτουν βελτιωμένες δυνατότητες βίντεο, καθώς και κομψές πινελιές όπως το δαχτυλίδι ελέγχου και το μικρότερο μέγεθος.
Οδηγός συμβατότητας φακών

Canon RF 50mm F1.8 STM

Ένας μικρός, πολύ ήσυχος και ελαφρύς σταθερός φακός RF 50mm, με ευρύ διάφραγμα f/1.8, ιδανικός για να απογειώσετε το δημιουργικό σας όραμα.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΡΑ
rf 50mm f1.8 stm

Δημιουργήστε το σύστημά σας και χρησιμοποιήστε τους δικούς σας φακούς

Οι προσαρμογείς συστήματος EOS R είναι μοναδικοί και προσφέρουν επιπλέον δημιουργικό έλεγχο, επιτρέποντας σε φωτογράφους και κινηματογραφιστές να χρησιμοποιούν τους φακούς EF και EF-S που ήδη έχουν, με πλήρη συμβατότητα και κανένα συμβιβασμό στην απόδοση.
Ανακαλύψτε περισσότερα

Ανακαλύψτε το σύστημα EOS R

Βασισμένο σε περισσότερες από τρεις δεκαετίες συνεχούς καινοτομίας EOS, το σύστημα EOS R εστιάζει σε μια πρωτοποριακή βάση φακού, η οποία προσφέρει μεγαλύτερες δημιουργικές ευκαιρίες και ακόμα πιο διαισθητικούς τρόπους να απαθανατίζετε κάθε στιγμή.

Στα χέρια των επαγγελματιών

Η EOS R έτυχε αμέσως θερμής υποδοχής από επαγγελματίες φωτογράφους και κινηματογραφιστές. Ανακαλύψτε πώς δοκίμασαν τις δυνατότητές της για να δημιουργήσουν εικόνες και ταινίες που δεν πίστευαν πότε ότι θα μπορούσαν να έχουν.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν...

 • EOS R3

  Με βασικό χαρακτηριστικό την ταχύτητα, αυτή είναι η mirrorless φωτογραφική μηχανή που περίμεναν πάντα οι επαγγελματίες φωτογράφοι αθλητικών διοργανώσεων, ειδήσεων και άγριας ζωής.

 • Χέρια που κρατούν μια μηχανή Canon EOS R και έναν φακό Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

  Εργαλείο επιλογής φακού

  Το εργαλείο επιλογής φακού θα σας ξεναγήσει σε όλη την γκάμα των φακών μας και θα σας βοηθήσει να βρείτε την ιδανική λύση για εσάς και την EOS σας.

 • EOS R5_Front_RF24-105mmF4LISUSM_SQUARE.png

  EOS R5

  Μια εμβληματική, επαγγελματική mirrorless φωτογραφική μηχανή πλήρους καρέ που εξασφαλίζει σε φωτογράφους και κινηματογραφιστές στατικές εικόνες υψηλής ανάλυσης και βίντεο 8Κ.

 • EOS R

  Mirrorless φωτογραφική μηχανή πλήρους καρέ που ανοίγει νέες δημιουργικές ευκαιρίες σε φωτογράφους και κινηματογραφιστές.

 • EOS RP

  Μια μικρή, ελαφριά και εύχρηστη mirrorless φωτογραφική μηχανή full frame, σχεδιασμένη για ταξίδια και καθημερινές φωτογραφίσεις.

 • Όλοι οι φακοί

  Η κατασκευαστική δεξιοτεχνία και η πιο σύγχρονη οπτική τεχνολογία της Canon εξασφαλίζουν φωτογραφίες και ταινίες κορυφαίας ποιότητας.

 • EOS R System

  Φλας Speedlite

  Ελέγξτε το φωτισμό από τη μηχανή ή εξωτερικά με τη σειρά φλας Speedlite.

 • Φωτογραφικές μηχανές full frame

  Εξερευνήστε τη δημιουργικότητά σας με τη σειρά των ψηφιακών SLR και mirrorless μηχανών πλήρους καρέ.

 • Φακοί και αξεσουάρ Canon EOS R

  Ανακαλύψτε τους φακούς και τους προσαρμογείς για χρήση με την Canon EOS R

 • Βρείτε την έμπνευση – εγγραφείτε τώρα

  Μην χάσετε τις πιο πρόσφατες προσφορές από την Canon, συμβουλές και εγχειρίδια οδηγιών, τα τελευταία νέα και προσκλήσεις για τοπικές εκδηλώσεις.