ΦΑΚΟΙ RF & RF-S

Οι φακοί RF και RF-S προσφέρουν υψηλότερη ποιότητα, ταχύτητα και λειτουργία χάρη στην εξαιρετική οπτική τεχνολογία και τη σχεδίασή τους. Είναι σχεδιασμένοι για το μέλλον και διαθέτουν βελτιωμένες δυνατότητες βίντεο, καθώς και κομψές πινελιές όπως το δαχτυλίδι ελέγχου και το μικρότερο μέγεθος.

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να βρείτε τον ιδανικό φακό Canon

Το εργαλείο επιλογής φακού θα σας ξεναγήσει σε όλη την γκάμα των φακών μας και θα σας βοηθήσει να βρείτε την ιδανική λύση για εσάς και την EOS σας.

Σειρά φακών RF & RF-S

Οι γρήγοροι φακοί RF και RF-S με τα ακόμη υψηλότερα επίπεδα οπτικής ευκρίνειας θεωρούνται βασικός εξοπλισμός στο Σύστημα EOS R.

Οδηγός συμβατότητας φακών

Μάθετε περισσότερα για τους διαφορετικούς τύπους φακών για τις μηχανές Canon και τρόπους για να διαπιστώσετε αν ταιριάζουν με τη μηχανή σας.

Σύστημα μηχανών EOS R

Με την τεχνολογία έξυπνης αυτόματης εστίασης και μια απίστευτη σειρά φακών RF, το βραβευμένο σύστημα EOS R προσφέρει μια εξαιρετικά έξυπνη προσέγγιση στη φωτογραφία και το βίντεο, λειτουργώντας σε άψογη συνεργασία με εσάς, για να παραμένετε συγκεντρωμένοι στο θέμα και στο έργο σας.

EOS R BK FSL
Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες του Συστήματος EOS R για την επιχείρησή σας

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες του Συστήματος EOS R για την επιχείρησή σας

Μάθετε πώς το σύστημα mirrorless μηχανών μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τις επιχειρηματικές σας δυνατότητες, με ομαλή ενσωμάτωση σε πολλούς κλάδους.

Φτάστε πιο μακριά

Οι extender της Canon (γνωστοί και ως μετατροπείς τηλεφακών) αυξάνουν την ενεργή εστιακή απόσταση του φακού σας. Επιλέξτε τον σωστό extender για τον φακό σας και μάθετε περισσότερα σχετικά για τον λόγο και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να χρησιμοποιήσετε τους μετατροπείς τηλεφακών.

Συμβατότητα με:
RF 600mm F11 IS STM, RF 800mm F11 IS STM, RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM

RF-extenders
Canon Club

Γίνετε μέλος του Canon Club

Συνεχίστε να κυνηγάτε το πάθος σας και μην χάσετε την ευκαιρία να λάβετε επιπλέον υποστήριξη, έμπνευση, προνόμια κ.α.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει