Φακοί RF και RF-S

Canon Camera

Φακοί νέας γενιάς

Οι φακοί RF και RF-S προσφέρουν υψηλότερη ποιότητα, ταχύτητα και λειτουργία χάρη στην εξαιρετική οπτική τεχνολογία και τη σχεδίασή τους. Είναι σχεδιασμένοι για το μέλλον και διαθέτουν βελτιωμένες δυνατότητες βίντεο, καθώς και κομψές πινελιές όπως το δαχτυλίδι ελέγχου και το μικρότερο μέγεθος.
Οδηγός συμβατότητας φακών

Canon RF 50mm F1.8 STM

Ένας μικρός, πολύ ήσυχος και ελαφρύς σταθερός φακός RF 50mm, με ευρύ διάφραγμα f/1.8, ιδανικός για να απογειώσετε το δημιουργικό σας όραμα.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΡΑ
rf 50mm f1.8 stm

Δημιουργήστε το σύστημά σας και χρησιμοποιήστε τους δικούς σας φακούς

Οι προσαρμογείς συστήματος EOS R είναι μοναδικοί και προσφέρουν επιπλέον δημιουργικό έλεγχο, επιτρέποντας σε φωτογράφους και κινηματογραφιστές να χρησιμοποιούν τους φακούς EF και EF-S που ήδη έχουν, με πλήρη συμβατότητα και κανένα συμβιβασμό στην απόδοση.
Ανακαλύψτε περισσότερα

Ανακαλύψτε το σύστημα EOS R

Βασισμένο σε περισσότερες από τρεις δεκαετίες συνεχούς καινοτομίας EOS, το σύστημα EOS R εστιάζει σε μια πρωτοποριακή βάση φακού, η οποία προσφέρει μεγαλύτερες δημιουργικές ευκαιρίες και ακόμα πιο διαισθητικούς τρόπους να απαθανατίζετε κάθε στιγμή.

Στα χέρια των επαγγελματιών

Η EOS R έτυχε αμέσως θερμής υποδοχής από επαγγελματίες φωτογράφους και κινηματογραφιστές. Ανακαλύψτε πώς δοκίμασαν τις δυνατότητές της για να δημιουργήσουν εικόνες και ταινίες που δεν πίστευαν πότε ότι θα μπορούσαν να έχουν.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν...

Βρείτε την έμπνευση – εγγραφείτε τώρα

Μην χάσετε τις πιο πρόσφατες προσφορές από την Canon, συμβουλές και εγχειρίδια οδηγιών, τα τελευταία νέα και προσκλήσεις για τοπικές εκδηλώσεις.