ΦΑΚΟΙ RF & RF-S

Οι φακοί RF και RF-S προσφέρουν υψηλότερη ποιότητα, ταχύτητα και λειτουργία χάρη στην εξαιρετική οπτική τεχνολογία και τη σχεδίασή τους. Είναι σχεδιασμένοι για το μέλλον και διαθέτουν βελτιωμένες δυνατότητες βίντεο, καθώς και κομψές πινελιές όπως το δαχτυλίδι ελέγχου και το μικρότερο μέγεθος.

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να βρείτε τον ιδανικό φακό Canon

Το εργαλείο επιλογής φακού θα σας ξεναγήσει σε όλη την γκάμα των φακών μας και θα σας βοηθήσει να βρείτε την ιδανική λύση για εσάς και την EOS σας.

Σειρά φακών RF & RF-S

Οι γρήγοροι φακοί RF και RF-S με τα ακόμη υψηλότερα επίπεδα οπτικής ευκρίνειας θεωρούνται βασικός εξοπλισμός στο Σύστημα EOS R.

41 Προϊόντα

  41 Προϊόντα

  Εφαρμοσμένα φίλτρα

  • Εξαιρετικά ευρυγώνιος φακός

   RF 10-20mm F4L IS STM

   Ένα εξαιρετικά μεγάλο εύρος εστιακών αποστάσεων σε έναν φορητό επαγγελματικό φακό ζουμ

  • Φακοί RF

   RF 100-300mm F2.8L IS USM

   Ένας μικρός και ελαφρύς επαγγελματικός τηλεφακός ζουμ f/2.8 που προσφέρει εξαιρετική ευκρίνεια και ταχύτητα με απαράμιλλη ευελιξία.

  • Τηλεφακός ζουμ

   RF 100-400mm F5.6-8 IS USM

   Ευέλικτος, compact και ελαφρύς φακός ζουμ 100-400mm της σειράς RF, με Οπτική σταθεροποίηση 5,5 στοπ, για την καταγραφή σκηνών άγριας ζωής και δράσης χωρίς να επωμίζεστε υπερβολικό βάρος.

  • Φακοί RF

   RF 100-500MM F4.5-7.1 L IS USM

   Ο RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM προσφέρει οξύτητα και ευελιξία με κορυφαίες δυνατότητες σούπερ τηλεφακού, καθώς και σταθεροποίηση εικόνας 5 στοπ σε σώμα μικρού μεγέθους.

  • Φακός macro

   RF 100mm F2.8L Macro IS USM

   Ο RF 100mm F2.8L MACRO IS USM είναι ένας επαγγελματικός φακός macro της σειράς RF, ιδανικός για λήψεις με μεγέθυνση 1,4x και εντυπωσιακά πορτραίτα κρατώντας τη μηχανή στο χέρι, με την ποιότητα της σειράς L.

  • Φακοί RF

   RF 1200mm F8L IS USM

   Ένας σούπερ τηλεφακός της σειράς RF 1200mm με προηγμένο χειρισμό και σχεδίαση, για συναρπαστικά αποτελέσματα στην άγρια φύση, στα σπορ και στις μακρινές λεπτομέρειες.

  • Τηλεφακός

   RF 135mm F1.8L IS USM

   Ένας τηλεφακός 135mm σειράς L με γρήγορο, φωτεινό διάφραγμα f/1.8 και Σταθεροποιητή εικόνας 5,5 στοπ, για δημιουργικές λήψεις μέρα και νύχτα.

  • Εξαιρετικά ευρυγώνιος φακός ζουμ

   RF 14-35mm F4L IS USM

   Ο εξαιρετικά ευρυγώνιος φακός RF της Canon συνδυάζει την αναλυτικότητα με την ακρίβεια της σειράς L. Προσφέρει εύρος εστιακών αποστάσεων 14–35mm, ενώ η σταθεροποίηση εικόνας 5,5 στοπ διευκολύνει τη χρήση του χωρίς τρίποδο.

  • Υπερ-ευρυγώνιος φακός ζουμ

   RF 15-30mm F4.5-6.3 IS STM

   Ένας μικρός και ελαφρύς φακός ζουμ RF 15-30mm, ιδανικός για ταξίδια, συμπεριλαμβανομένων των αστικών και των φυσικών τοπίων, των αρχιτεκτονικών θεμάτων και του vlogging εν κινήσει.

  • Φακοί για EOS R

   RF 15-35mm F2.8L IS USM

   Υπερευρυγώνιος και εξαιρετικά ευκρινής χάρη στην οπτική ποιότητα της σειράς L και τη σταθεροποίηση εικόνας 5 στοπ για δυναμικές γωνίες ακόμα και σε περιορισμένους χώρους

  • Ευρυγώνιος φακός

   RF 16mm F2.8 STM

   Ένας μικρός και οικονομικά προσιτός εξαιρετικά ευρυγώνιος φακός full frame, 16mm, για τη σειρά EOS R· σχεδιασμένος για vlogger και δημιουργούς περιεχομένου.

  • Φακοί RF

   RF 200-800mm F6.3-9 IS USM

   Ένας πανίσχυρος σούπερ-τηλεφακός ζουμ με εστιακή απόσταση 200-800mm, ιδανικός για σπορ, άγρια φύση και σκηνές δράσης.

  12 / 41 αποτελεσμάτων

  Οδηγός συμβατότητας φακών

  Μάθετε περισσότερα για τους διαφορετικούς τύπους φακών για τις μηχανές Canon και τρόπους για να διαπιστώσετε αν ταιριάζουν με τη μηχανή σας.

  Σύστημα μηχανών EOS R

  Με την τεχνολογία έξυπνης αυτόματης εστίασης και μια απίστευτη σειρά φακών RF, το βραβευμένο σύστημα EOS R προσφέρει μια εξαιρετικά έξυπνη προσέγγιση στη φωτογραφία και το βίντεο, λειτουργώντας σε άψογη συνεργασία με εσάς, για να παραμένετε συγκεντρωμένοι στο θέμα και στο έργο σας.

  EOS R BK FSL
  Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες του Συστήματος EOS R για την επιχείρησή σας

  Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες του Συστήματος EOS R για την επιχείρησή σας

  Μάθετε πώς το σύστημα mirrorless μηχανών μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τις επιχειρηματικές σας δυνατότητες, με ομαλή ενσωμάτωση σε πολλούς κλάδους.

  Φτάστε πιο μακριά

  Οι extender της Canon (γνωστοί και ως μετατροπείς τηλεφακών) αυξάνουν την ενεργή εστιακή απόσταση του φακού σας. Επιλέξτε τον σωστό extender για τον φακό σας και μάθετε περισσότερα σχετικά για τον λόγο και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να χρησιμοποιήσετε τους μετατροπείς τηλεφακών.

  Συμβατότητα με:
  RF 600mm F11 IS STM, RF 800mm F11 IS STM, RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM

  RF-extenders
  Canon Club

  Γίνετε μέλος του Canon Club

  Συνεχίστε να κυνηγάτε το πάθος σας και μην χάσετε την ευκαιρία να λάβετε επιπλέον υποστήριξη, έμπνευση, προνόμια κ.α.

  Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει