ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗΣ

Τηλεοπτική μετάδοση

Όταν σας παρακολουθούν αναρίθμητοι τηλεθεατές, η πρωτοποριακή σειρά προϊόντων τηλεοπτικής μετάδοσης εξασφαλίζει κορυφαία απόδοση.

Όταν σκηνή σας είναι ολόκληρος ο κόσμος

Ανακαλύψτε το πλεονέκτημα που σας προσφέρει η Canon. Οι υπερσύγχρονοι φακοί, οι κάμερες και οι οθόνες μας έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ακολουθώντας την παράδοση της εταιρείας στην ηλεκτρονική και οπτική σχεδίαση. Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις έχουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας, είτε πρόκειται για αθλήματα μέσα από τον χώρο του γηπέδου, είτε για έκτακτες ειδήσεις από την ενημερωτική ομάδα.

 • Σπορ

  Όταν καταγράφετε αθλητικά γεγονότα, η λεπτομέρεια είναι το παν. Αποτυπώστε κόντρες, ανατροπές, ακόμα και παγκόσμια ρεκόρ.

 • Ζωντανές εκδηλώσεις

  Τα επαγγελματικά προϊόντα βιντεοσκόπησης σας βοηθούν να αποτυπώσετε την ατμόσφαιρα και το συναίσθημα κάθε ζωντανής εκδήλωσης, από μουσικά φεστιβάλ μέχρι παραστάσεις όπερας και θεάτρου.

 • Παραγωγή σε στούντιο

  Ο εξοπλισμός μας ταιριάζει άψογα στο επιμελώς ελεγχόμενο περιβάλλον του στούντιο, βελτιώνοντας την ποιότητα εικόνας και προάγοντας τη δημιουργικότητα των παραγωγών σας.

 • Συλλογή ειδήσεων

  Στον κόσμο της ταχύρρυθμης ηλεκτρονικής συλλογής ειδήσεων, η αξιοπιστία είναι αναγκαία προϋπόθεση, γι' αυτό τα προϊόντα μας τηλεοπτικής μετάδοσης σχεδιάζονται με γνώμονα την ευελιξία και την ευχρηστία.

 • Δημοσιογραφία

  Αν γυρίζετε ειδησεογραφικά βίντεο και ντοκιμαντέρ, θα διαπιστώσετε ότι οι επαγγελματικές κάμερες και οι φακοί μας είναι διαισθητικοί και εύχρηστοι, ώστε να σας επιτρέπουν να επικεντρωθείτε στη δράση.


Σχετικά άρθρα

 • ΑΡΘΡΟ

  Οι καλύτερες βιντεοκάμερες Canon: ένας οδηγός με όλα τα απαραίτητα

  Ποια είναι η καλύτερη επαγγελματική βιντεοκάμερα Canon για τη μετάδοση ζωντανής ροής, τη συλλογή ειδήσεων και τις εταιρικές σας ανάγκες;

 • ARTICLE

  Filming Italian news on the CN-E70-200mm T4.4 L IS

  How the Canon Compact Cine Servo lens brought challenging walking interviews to the screen with flair.

 • ARTICLE

  Filming Nigella on Canon Cine Primes

  On celebrity chef Nigella Lawson's TV shows, the images are as rich as the food. DoP Robin Fox shares his shooting secrets.

 • ARTICLE

  Filming and grading for HDR video

  Filming for HDR delivery? Experts reveal which Canon cameras are best for HDR video, why good exposure is key, and how to plan an HDR workflow.

 • ARTICLE

  What a video camera brings to journalism

  Journalist and cinematographer Elisa Iannacone on what she looks for in a camera and her shooting experiences with the EOS C70 and XA55.

 • KIT

  Choosing the right 4K monitor

  If you work in video and post-production then you need a high-quality reference monitor. Find out about Canon's exciting and feature-packed range.


 • Canon Camera

  ΦΑΚΟΙ

  Φακοί τηλεοπτικών μεταδόσεων

  Με φακούς οπτικής ποιότητας 4K κορυφαίων προδιαγραφών για επιδόσεις και τηλεοπτικές μεταδόσεις ασύγκριτης απόδοσης.

  Canon Camera

  ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΕΣ

  Επαγγελματικές βιντεοκάμερες

  Εξαιρετική απόδοση, απλή λειτουργία.

  CANON CR-N700

  ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ PTZ

  Κάμερες PTZ

  Μια σειρά από τηλεχειριζόμενες κάμερες 4K με δυνατότητα μετατόπισης, κλίσης και ζουμ (PTZ), με εξαιρετική ποιότητα εικόνας, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε πληθώρα παραγωγών και εφαρμογών.

  Canon Camera

  ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΕΣ

  Μηχανές Cinema EOS

  Εξαιρετική ποιότητα εικόνας, απεριόριστος δημιουργικός έλεγχος.

  Canon Camera

  ΦΑΚΟΙ

  Κινηματογραφικοί φακοί EOS

  Οι κινηματογραφικοί φακοί της Canon έχουν σχεδιαστεί για απαράμιλλη οπτική απόδοση, εξαιρετική κατασκευή και χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της παραγωγής ταινιών.

  broadcast

  ΜΟΝΙΤΟΡ-ΟΘΟΝΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

  Επαγγελματικές οθόνες

  Επαγγελματικές οθόνες αναφοράς 4K της Canon με Ευρεία γκάμα χρωμάτων και Υψηλό δυναμικό εύρος για παραγωγή τηλεοπτικού και κινηματογραφικού υλικού.

  Αποκτήστε το πλεονέκτημα, εγγραφείτε τώρα

  Εγγραφείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση σε συμβουλές από άλλους επαγγελματίες, νέα του κλάδου, προσκλήσεις για εκδηλώσεις και ενημερώσεις firmware.