Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM

EF 16-35mm f/2.8L II USM

Ένας γρήγορος υπερ-ευρυγώνιος φακός ζουμ που προσφέρει άριστες οπτικές επιδόσεις σε όλο το εύρος του ζουμ. Χάρη στο σταθερό μέγιστο διάφραγμα f/2.8 είναι ο ιδανικός φακός για φωτογράφιση σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού.

EF 16-35mm f2.8L II USM

Πλεονεκτήματα

  • Κατασκευή και οπτικά σειράς L
  • Σταθερό μέγιστο διάφραγμα f/2,8
  • Γρήγορη, αθόρυβη αυτόματη εστίαση
  • Ασφαιρικά και UD στοιχεία φακού
  • Επιστρώσεις Super Spectra
  • Κυκλικό άνοιγμα διαφράγματος για εξαιρετικό εφέ bokeh
  • Μετάδοση πληροφοριών απόστασης στο σύστημα φωτομέτρησης με φλας E-TTL II

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM

Ποιότητα σειράς L


Η σειρά L αποτελεί τη ναυαρχίδα των επαγγελματικών φακών Canon, αντιπροσωπεύοντας ότι καλύτερο υπάρχει στον τομέα των οπτικών εξαρτημάτων EF υψηλής ακρίβειας. Οι φακοί της σειράς L συνδυάζουν κορυφαία απόδοση και μοναδικό χειρισμό, ενώ είναι ανθεκτικοί στη σκόνη και την υγρασία.

Σταθερό διάφραγμα f/2.8


Το γρήγορο μέγιστο διάφραγμα f/2.8 παραμένει σταθερό σε όλο το εύρος εστιακών αποστάσεων. Αυτό σημαίνει ότι η ταχύτητα κλείστρου δεν μεταβάλλεται όταν χρησιμοποιείται το ζουμ.

Υπερηχητική εστίαση


Ο δακτυλιοειδής υπερηχητικός κινητήρας παρέχει ταχύτατη, σχεδόν αθόρυβη αυτόματη εστίαση. Η εξαιρετική ροπή συγκράτησης επιτρέπει την επίτευξη του σημείου εστίασης με ακρίβεια, χωρίς αστοχίες. Επιπλέον, μπορείτε να παρακάμψετε το αυτόματο σύστημα και να ελέγξετε χειροκίνητα την εστίαση ανά πάσα στιγμή χωρίς να αλλάξετε την κατάσταση AF.

Ομαλό φλουτάρισμα φόντου


Το σχεδόν κυκλικό άνοιγμα του διαφράγματος χαρίζει απαλή και ομοιόμορφη αίσθηση στις περιοχές εκτός εστίασης. Με αυτόν τον τρόπο, τα ευκρινή αντικείμενα στο προσκήνιο ξεχωρίζουν από το απαλά φλουταρισμένο φόντο.

UD και ασφαιρικά στοιχεία


Ο EF 16-35mm f/2.8L II USM περιλαμβάνει τρία ασφαιρικά στοιχεία που εξασφαλίζουν ευκρίνεια σε όλο το κάδρο και καθαρές λήψεις σε ολόκληρο το εύρος εστιακών αποστάσεων. Τα δύο στοιχεία UD (εξαιρετικά χαμηλής διασποράς) εξαλείφουν σχεδόν τις χρωματικές παρεκκλίσεις.

Επίστρωση Super Spectra


Οι επιστρώσεις Super Spectra εξασφαλίζουν ακριβή ισορροπία χρωμάτων και βελτιώνουν την αντίθεση. Επίσης, μειώνουν τις αναλαμπές και τα είδωλα που συνήθως προκαλούνται από την αντανάκλαση του φωτός στον αισθητήρα της μηχανής.

Ενοποίηση με το σύστημα φωτομέτρησης με φλας E-TTL II


Ο φακός εξασφαλίζει βέλτιστη φωτομέτρηση με φλας μεταδίδοντας πληροφορίες απόστασης προς το σύστημα φλας E-TTL II των συμβατών μηχανών EOS.

Αξεσουάρ


Ο EF 16-35mm f/2.8L II USM συνοδεύεται από παρασολέιγ και μαλακή θήκη.

Προδιαγραφές προϊόντος

Μάθετε περισσότερα για τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του προϊόντος Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM.

Related Products

Lens Guru Mobile App

Κατανοήστε τα βασικά σημεία της φωτογραφίας και ανακαλύψτε πώς η αλλαγή των φακών μπορεί να κάνει τη διαφορά στις εικόνες σας.

canon lens guru