Σταθεροί φακοί

Συνδυάζουν ποιότητα εικόνας, μικρό μέγεθος και μεγάλες τιμές μέγιστου διαφράγματος.

Φακοί RF και RF-S

Οι φακοί RF και RF-S έχουν δημιουργηθεί για τις μηχανές του Συστήματος EOS R και προσφέρουν υψηλότερη ποιότητα, ταχύτητα και λειτουργικότητα, χάρη στην εξαιρετική οπτική τεχνολογία και τη σχεδίασή τους.

Φακοί EF, TS-E, MP-E

Ανακαλύψτε υψηλής ποιότητας, γρήγορους και αξιόπιστους φακούς EF για τις μηχανές DSLR της Canon. Οι φακοί με βάση EF είναι συμβατοί με κάθε μηχανή EOS που έχει κατασκευαστεί ποτέ, συμπεριλαμβανομένου του νέου Συστήματος EOS R και της σειράς EOS M, με τη χρήση του κατάλληλου προσαρμογέα φακού.

Φακοί EF-S

Οι ανάλαφροι φακοί EF-S, που εξασφαλίζουν κορυφαίες εικόνες για μηχανές DSLR με αισθητήρες APS-C, είναι επίσης συμβατοί με τις μηχανές του Συστήματος EOS R και της σειράς EOS M, όταν χρησιμοποιούνται με τον κατάλληλο προσαρμογέα φακού.

Φακοί EF-M

Οι φορητοί και ελαφριοί φακοί EF-M έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τις μηχανές σειράς EOS M.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

 • Συμβατότητα φακών

  Μάθετε περισσότερα για τους διαφορετικούς τύπους φακών για τις μηχανές Canon και τρόπους για να διαπιστώσετε αν ταιριάζουν με τη μηχανή σας.

 • Εργαλείο επιλογής φακού

  Το εργαλείο επιλογής φακού θα σας ξεναγήσει σε όλη την γκάμα των φακών μας και θα σας βοηθήσει να βρείτε την ιδανική λύση για εσάς και την EOS σας.

 • Σειρά Speedlite

  Ελέγξτε το φωτισμό από τη μηχανή ή εξωτερικά με τη σειρά φλας Speedlite.

 • Σύστημα EOS R

  Η βάση φακών του συστήματος EOS R προσφέρει ακόμη περισσότερες δημιουργικές δυνατότητες για την αποτύπωση της κάθε στιγμής.

 • Φωτογραφικές μηχανές EOS DSLR

  Η σειρά φωτογραφικών μηχανών DSLR EOS παρέχει εξαιρετική ποιότητα εικόνας, για κάθε επίπεδο εμπειρίας.

 • Φωτογραφικές μηχανές EOS M

  Η ισχύς των DSLR στο σώμα μιας compact APS-C mirrorless φωτογραφικής μηχανής.