Canon CN-E35mm T1.5 L F

CN-E35mm T1.5 L F

Προσφέροντας εξαιρετική απόδοση σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού και δημιουργικό έλεγχο του βάθους πεδίου, ο ευρυγώνιος φακός CN-E35mm T1.5 L F παρέχει εντυπωσιακή ποιότητα 4K με κύκλο εικόνας πλήρους καρέ, σε ένα ελαφρύ και μικρό σώμα με βάση EF

Πλεονεκτήματα

  • Μικρού μεγέθους σταθερός φακός T1.5 35mm
  • Εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας 4K
  • Κύκλος εικόνας πλήρους καρέ
  • Καθιερωμένοι μηχανισμοί χειροκίνητου ελέγχου
  • Διάφραγμα 11 λεπίδων για ελκυστικό φλουτάρισμα
  • Σχεδιασμένος για μηχανές 35 mm και Super 35 mm με βάση EF

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon CN-E35mm T1.5 L F

Μικρός και ελαφρύς ευρυγώνιος φακός 35mm


Με μικρό μέγεθος και βάρος (1,1kg), αλλά και φιλική προς τον χρήστη σχεδίαση, αυτός ο σταθερός φακός 35mm αναδεικνύει τη φυσική προοπτική στις ευρυγώνιες λήψεις. Είναι επίσης κατάλληλος για χρήση σε αντίξοες συνθήκες λήψης χάρη στην αδιάβροχη κατασκευή του, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τα περισσότερα καθιερωμένα αξεσουάρ κινηματογράφησης αλλά και με mattebox.

Μεγάλο διάφραγμα T1.5


Το μεγάλο μέγιστο διάφραγμα T1.5 προσφέρει εκπληκτική ταχύτητα για λήψεις σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού. Παράλληλα, το μεγάλο διάφραγμα προσφέρει εξαιρετικό δημιουργικό έλεγχο του βάθους πεδίου.

Συμβατότητα με βάση EF


Ο φακός CN-E35mm T1.5 L F έχει σχεδιαστεί ώστε να χρησιμοποιείται σε μηχανές 35 mm και μηχανές Super 35mm με βάση EF. Επίσης, είναι ιδανικός για κινηματογραφικές μηχανές EOS καθώς και για τις μηχανές EOS DSLR της Canon. Μια επαφή στη βάση EF διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ μηχανής και φακού.

Εκπληκτική οπτική απόδοση 4K


Ένας φακός 4K με κύκλο εικόνας πλήρους καρέ που προσφέρει απαράμιλλη οπτική απόδοση σε επαγγελματικά περιβάλλοντα λήψης. Τα μεγάλα ασφαιρικά στοιχεία φακού εξασφαλίζουν ευκρινείς και σταθερές εικόνες σε σχεδόν οποιαδήποτε κατάσταση λήψης, ενώ το διάφραγμα 11 λεπίδων χαρίζει όμορφο bokeh. Η πρωτοποριακή κατασκευή του κρυστάλλου αντιμετωπίζει τη διαστολή και τη συστολή του κυλινδρικού σώματος, ώστε να αποφεύγονται οι διαφορές στις ενδείξεις λόγω θερμοκρασίας.

Καθιερωμένοι μηχανισμοί ελέγχου


Οι δακτύλιοι χειροκίνητου ελέγχου έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τα καθιερωμένα πρότυπα του κλάδου, για να διατηρείται κατάλληλο επίπεδο αντίστασης με σταθερή ροπή λειτουργίας. Η ενιαία διάμετρος του εμπρόσθιου μέρους του φακού και οι ενιαίες θέσεις των γραναζιών επιτρέπουν στα συνεργεία κινηματογράφησης να αλλάζουν γρήγορα τους φακούς χωρίς να προσαρμόζουν τις διαμορφώσεις του εξοπλισμού.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Inspiration, education, product information and news updates to deliver the definitive coverage for Canon professional photographers and videographers, as well as advanced enthusiasts, around the world.

Ψηφιακή έκδοση EXPLORE EOS

Κατεβάστε την ψηφιακή έκδοση του φυλλαδίου EXPLORE EOS για tablet iOS και Android

Canon Brochures