Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

Ο EF 70-200mm f/2.8L IS II USM είναι ένας αξιόπιστος τηλεφακός ζουμ, σχεδιασμένος για επαγγελματική χρήση. Διαθέτει στιβαρή, ανθεκτική κατασκευή, Σταθεροποιητή εικόνας τεσσάρων στοπ και εξειδικευμένα στοιχεία φακού.

Πλεονεκτήματα

  • Τηλεφακός ζουμ υψηλών επιδόσεων, σειράς L
  • Σταθερό μέγιστο διάφραγμα f/2.8
  • Σταθεροποιητής εικόνας τεσσάρων στοπ
  • Στοιχεία φακού Fluorite και UD
  • Βελτιωμένη ανθεκτικότητα
  • Ελάχιστη απόσταση εστίασης 1,2m
  • Αντοχή στο νερό και τη σκόνη
  • Δακτυλιοειδής κινητήρας αυτόματης εστίασης USM

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

Ποιότητα σειράς L


Η σειρά L αποτελεί τη ναυαρχίδα των επαγγελματικών φακών Canon, αντιπροσωπεύοντας ότι καλύτερο υπάρχει στον τομέα των οπτικών εξαρτημάτων EF υψηλής ακρίβειας. Οι φακοί της σειράς L συνδυάζουν κορυφαία απόδοση και μοναδικό χειρισμό, ενώ είναι ανθεκτικοί στη σκόνη και την υγρασία.

Γρήγορο, σταθερό μέγιστο διάφραγμα


Φωτογραφίστε χωρίς τρίποδο σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού, χάρη στο γρήγορο μέγιστο διάφραγμα f/2.8 που παραμένει σταθερό σε όλο το εύρος του ζουμ. Με τέτοιο διάφραγμα, ο φωτογράφος ελέγχει καλύτερα το βάθος πεδίου.

Σταθεροποιητής εικόνας


Ο Σταθεροποιητής εικόνας τεσσάρων στοπ της Canon καθιστά τον EF 70-200mm f/2.8 IS II USM ιδανικό για λήψεις σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού, όταν δεν είναι δυνατή η χρήση τριπόδου. Ο Σταθεροποιητής εικόνας σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ταχύτητες κλείστρου έως τέσσερα στοπ πιο αργές από το κανονικό, χωρίς να προκαλείται φλουτάρισμα της εικόνας.

Στοιχεία φακού fluorite και UD (εξαιρετικά χαμηλής διασποράς)


Ο φακός διαθέτει στοιχεία κατασκευασμένα από fluorite, που μειώνουν τη χρωματική παρέκκλιση. Επιπλέον, τα πέντε στοιχεία UD (εξαιρετικά χαμηλής διασποράς) εξασφαλίζουν υψηλό επίπεδο αντίθεσης και φυσική αναπαραγωγή χρωμάτων σε όλο το εύρος του ζουμ.

Ομαλό φλουτάρισμα φόντου


Το σχεδόν κυκλικό άνοιγμα του διαφράγματος χαρίζει απαλή και ομοιόμορφη αίσθηση στις περιοχές εκτός εστίασης. Με αυτόν τον τρόπο, τα ευκρινή αντικείμενα στο προσκήνιο ξεχωρίζουν από το απαλά φλουταρισμένο φόντο.

Υπερηχητική εστίαση


Ο δακτυλιοειδής υπερηχητικός κινητήρας παρέχει ταχύτατη, σχεδόν αθόρυβη αυτόματη εστίαση. Η εξαιρετική ροπή συγκράτησης επιτρέπει την επίτευξη του σημείου εστίασης με ακρίβεια, χωρίς αστοχίες. Επιπλέον, μπορείτε να παρακάμψετε το αυτόματο σύστημα και να ελέγξετε χειροκίνητα την εστίαση ανά πάσα στιγμή χωρίς να αλλάξετε την κατάσταση AF.

Αξεσουάρ


Το βασικό πακέτο του φακού περιλαμβάνει το παρασολέιγ ET-87 για την αποτροπή των αντανακλάσεων που υποβαθμίζουν την ποιότητα των εικόνων, αποσπώμενη βάση τριπόδου και μαλακή θήκη.

Βραβεία

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Γκαλερί δειγμάτων

Προβολή συλλογής

Related Products