Πληροφορίες για εμάς

Με την απαράμιλλη κληρονομιά και την τεχνογνωσία μας, προσφέρουμε πρωτοποριακές λύσεις απεικόνισης σε όλους τους τομείς της ζωής, μεταμορφώνοντας τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε, μαθαίνουμε και παίζουμε σε έναν διασυνδεδεμένο κόσμο.
About us

Η παράδοση και τα θεμέλιά μας

Είμαστε μια κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας που ιδρύθηκε στην Ιαπωνία το 1937 και είμαστε αφοσιωμένοι στον στόχο μας να βοηθούμε τους ανθρώπους να επανεφευρίσκουν και να υπερβαίνουν τα όρια των δυνατοτήτων τους μέσω των τεχνολογιών απεικόνισης.

Απασχολούμε περισσότερα από 182.000 άτομα σε εγκαταστάσεις μάρκετινγκ και παραγωγής σε Ιαπωνία, Αμερική, Ευρώπη, Ασία και Ωκεανία. Το Kyosei είναι η εταιρική φιλοσοφία μας, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, των χορηγιών και της εταιρικής μας επωνυμίας. Kyosei είναι μια ιαπωνική λέξη που σημαίνει συμβίωση και συνεργασία για το κοινό καλό – μια αρχή που εφαρμόζουν όλοι οι εργαζόμενοι της Canon. Διαμορφώνει την αποστολή και τις αξίες μας, καθώς και τον τρόπο αντιμετώπισης των εργαζομένων μας και διεξαγωγής των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων.

Πληροφορίες για την Canon

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την παγκόσμια εταιρεία Canon, την Canon στην Ευρώπη και τις εταιρείες του Ομίλου Canon.

about canon
Sustainability

Αειφορία και περιβαλλοντική ευθύνη

Η βιωσιμότητα αποτελεί το κλειδί για την αποστολή μας να μεταμορφώσουμε τον κόσμο μας με όχημα τις τεχνολογίες απεικόνισης. Μάθετε περισσότερα για το πώς επιτυγχάνουμε τον σκοπό μας μέσα από τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες μας.

Ποικιλομορφία, ισότητα και συμπερίληψη

Μάθετε πώς εργαζόμαστε για να δημιουργήσουμε έναν χώρο εργασίας χωρίς αποκλεισμούς και να αναπτύξουμε μια ποικιλόμορφη κοινωνία σε έναν πιο ισότιμο κόσμο.

Diversity, Equity & Inclusion
Canon Camera

Κέντρο ειδήσεων

Εδώ θα βρείτε τις πιο πρόσφατες ειδήσεις και πληροφορίες από την Canon, όπως το blog μας και την πλατφόρμα VIEW.

Χορηγίες

Ανακαλύψτε περισσότερα σχετικά με τις χορηγίες μας, που καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα κοινωνικών, πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων.

Canon Camera
INSPIRING A WORLD OF CHANGE

Προσφέροντας έμπνευση σε έναν κόσμο που αλλάζει

Από τις αγροτικές καλλιέργειες μέχρι τους δρόμους των πόλεων, τους ωκεανούς και τους μικροδορυφόρους, όπου κι αν μας οδηγήσει το αύριο, θα είμαστε έτοιμοι. Ανακαλύψτε πώς η Canon προσφέρει έμπνευση σε έναν κόσμο που αλλάζει.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν:

Επικοινωνία

Μάθετε πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.