Canon EF 85mm f/1.2L II USM

EF 85mm f/1.2L II USM

Επαγγελματικός τηλεφακός μικρής εστιακής απόστασης και υψηλής ακρίβειας κατασκευής για λήψεις σε ασθενή φωτισμό και συνθήκες όπου απαιτείται εξαιρετικά μικρό βάθος πεδίου. Ιδανικός για δημιουργικά πορτραίτα.

Πλεονεκτήματα

  • Ακραίο μέγιστο διάφραγμα f/1.2
  • Γρήγορη, αθόρυβη αυτόματη εστίαση
  • Επιστρώσεις Super Spectra
  • Κυκλικό άνοιγμα διαφράγματος για ομαλό εφέ bokeh στο φόντο
  • Ενοποίηση με το σύστημα φλας E-TTL II
  • Μαλακή θήκη και παρασολέιγ

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon EF 85mm f/1.2L II USM

Ποιότητα σειράς L


Η σειρά L αποτελεί τη ναυαρχίδα των επαγγελματικών φακών Canon, αντιπροσωπεύοντας ότι καλύτερο υπάρχει στον τομέα των οπτικών εξαρτημάτων EF υψηλής ακρίβειας. Οι φακοί της σειράς L συνδυάζουν κορυφαία απόδοση και μοναδικό χειρισμό, ενώ είναι ανθεκτικοί στη σκόνη και την υγρασία.

Ταχύτατο μέγιστο διάφραγμα


Το μεγάλο μέγιστο διάφραγμα f/1.2 επιτρέπει τη χρήση γρήγορων ταχυτήτων κλείστρου κατά τις λήψεις με ασθενή φωτισμό. Επιπλέον, ο φακός παρέχει ακριβέστατο έλεγχο της εστίασης, επιτρέποντας τη χρήση εξαιρετικά μικρού πεδίου βάθους για δημιουργικά εφέ στα πορτραίτα.

Ομαλό φλουτάρισμα φόντου


Το σχεδόν κυκλικό άνοιγμα του διαφράγματος χαρίζει απαλή και ομοιόμορφη αίσθηση στις περιοχές εκτός εστίασης. Με αυτόν τον τρόπο, τα ευκρινή αντικείμενα στο προσκήνιο ξεχωρίζουν από το απαλά φλουταρισμένο φόντο.

Υπερηχητική εστίαση


Ο δακτυλιοειδής υπερηχητικός κινητήρας παρέχει ταχύτατη, σχεδόν αθόρυβη αυτόματη εστίαση. Η εξαιρετική ροπή συγκράτησης επιτρέπει την επίτευξη του σημείου εστίασης με ακρίβεια, χωρίς αστοχίες. Επιπλέον, μπορείτε να παρακάμψετε το αυτόματο σύστημα και να ελέγξετε χειροκίνητα την εστίαση ανά πάσα στιγμή χωρίς να αλλάξετε την κατάσταση AF.

Επίστρωση Super Spectra


Η επίστρωση Super Spectra εξασφαλίζει σωστή ισορροπία χρωμάτων και υψηλή αντίθεση. Επίσης, μειώνει τις αναλαμπές και τα είδωλα που συνήθως προκαλούνται από την αντανάκλαση του φωτός στον αισθητήρα της μηχανής.

Ενοποίηση με το σύστημα φωτομέτρησης με φλας E-TTL II


Ο φακός διαβιβάζει πληροφορίες απόστασης στο σύστημα φλας E-TTL II των συμβατών μηχανών EOS, για βέλτιστη φωτομέτρηση με φλας.

Αξεσουάρ


Ο φακός συνοδεύεται από παρασολέιγ και μαλακή θήκη.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Γκαλερί δειγμάτων

Προβολή συλλογής

Related Products

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον επόμενο φακό σας;

Το εργαλείο επιλογής φακού θα σας ξεναγήσει σε όλη την γκάμα των φακών μας και θα σας βοηθήσει να βρείτε την ιδανική λύση για εσάς και την EOS σας.

Ευρυγώνιοι φακοί

Πετύχετε ευρύτερο πεδίο προβολής και χωρέστε περισσότερα στο κάδρο με τη σειρά των ευρυγώνιων φακών μας.