Φωτογραφικές μηχανές EOS DSLR

Η σειρά EOS παρέχει εξαιρετική ποιότητα εικόνας, για κάθε επίπεδο εμπειρίας.
trees

Φωτογραφικές μηχανές EOS DSLR

Ανακαλύψτε τη λεπτομέρεια

Οι μηχανές DSLR της Canon προσφέρουν μεγάλο δυναμικό εύρος για να διατηρηθεί κάθε λεπτομέρεια σε σκοτεινούς και φωτεινούς τόνους, εικόνες χαμηλού θορύβου από τη μηχανή και ρηχό βάθος πεδίου για εκπληκτικά πορτραίτα. Κατασκευάστηκαν για να παρέχουν επαγγελματικό αποτέλεσμα σε κάθε φωτογραφία.
Τα τελευταία προϊόντα μας

Νέες φωτογραφικές μηχανές DSLR

Απολαύστε νέα επίπεδα ποιότητας εικόνας. Οι νέες φωτογραφικές μηχανές DSLR διαθέτουν την υπερσύγχρονη οπτική τεχνολογία της Canon και πρωτοποριακό σχεδιασμό, ώστε να μπορείτε να καταγράφετε την κάθε στιγμή με εκπληκτική λεπτομέρεια.

EOS 90D

Η EOS 90D είναι μια φωτογραφική μηχανή DSLR πλήρης δυνατοτήτων που σας επιτρέπει να πλησιάσετε πιο κοντά, να κάνετε ταχύτερες λήψεις και να καταγράψετε εξαιρετικές εικόνες 32,5 megapixel.

EOS 90D

Σειρά προϊόντων και φίλτρο φωτογραφικών μηχανών DSLR

9 Προϊόντα

  9 Προϊόντα

  Εφαρμοσμένα φίλτρα

  • Φωτογραφικές μηχανές DSLR

   EOS 2000D

   Καταγράψτε εκπληκτικές φωτογραφίες 24,1 megapixel και ταινίες Full HD. Επεκτείνετε τη δημιουργικότητά σας με αυτήν τη διασκεδαστική, εύχρηστη DSLR.

  • Φωτογραφικές μηχανές DSLR

   EOS 250D

   Η ελαφρότερη παγκοσμίως φωτογραφική μηχανή DSLR με κινούμενη οθόνη1, με Canon DIGIC 8, δυνατότητα ταινιών 4K και Δημιουργική υποβοήθηση.

  • Φωτογραφικές μηχανές DSLR

   EOS 4000D

   Απολαύστε δημιουργικές φωτογραφίες ποιότητας DSLR και ταινίες Full HD με την εύχρηστη και έξυπνη EOS 18MP.

  • Φωτογραφικές μηχανές DSLR

   EOS 77D

   Αποκτήστε περισσότερο έλεγχο της φωτογράφισης, με μια μηχανή DSLR που υποστηρίζει τη δημιουργικότητά σας

  • Φωτογραφικές μηχανές DSLR

   EOS 850D

   Κάντε το επόμενο βήμα στον δημιουργικό έλεγχο, καταγράφοντας φωτογραφίες με υπέροχες λεπτομέρειες και εντυπωσιακές ταινίες 4K με μια ελαφριά DSLR που προσφέρει ευρεία συνδεσιμότητα, έμπνευση και ανταμοιβή των προσπαθειών σας.

  • Φωτογραφικές μηχανές DSLR

   EOS 90D

   Μια DSLR με πληθώρα δυνατοτήτων, που σας επιτρέπει να πλησιάσετε πιο κοντά, να κάνετε πιο γρήγορες λήψεις και να καταγράψετε εκπληκτικές εικόνες 32,5 megapixel.

  • Φωτογραφικές μηχανές DSLR

   EOS 5D Mark IV

   Όποιο κι αν είναι το θέμα σας, απολαύστε ασυμβίβαστη ποιότητα εικόνας και εξαιρετικές, επαγγελματικές επιδόσεις.

  • Φωτογραφικές μηχανές DSLR

   EOS 6D Mark II

   Είτε στοχεύετε στην υλοποίηση πιο φιλόδοξων φωτογραφικών έργων είτε στην είσοδό σας στον κόσμο της επαγγελματικής φωτογραφίας, η EOS 6D Mark II σάς παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε τα επόμενα συναρπαστικά βήματα.

  • Φωτογραφικές μηχανές DSLR

   EOS-1D X Mark III

   Η ζωή είναι γεμάτη ανεπανάληπτες στιγμές. Καταγράψτε περισσότερες τέτοιες στιγμές με την EOS-1D X Mark III και αφηγηθείτε στον κόσμο την ιστορία σας με εικόνες.

  9 / 9 αποτελεσμάτων

  Λογισμικό EOS Webcam Utility της Canon

  Χρησιμοποιήστε τη μηχανή Canon ως webcam υψηλής ποιότητας εγκαθιστώντας το λογισμικό EOS Webcam Utility.

  Πηγές έμπνευσης

  Η ενότητα "Πηγές έμπνευσης" περιλαμβάνει χρήσιμες συμβουλές φωτογραφίας, οδηγούς αγορών και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις – ό,τι δηλαδή χρειάζεστε για να βρείτε την καλύτερη μηχανή ή τον καλύτερο εκτυπωτή για εσάς και να δώσετε ζωή στην επόμενη δημιουργική ιδέα σας.

  Δυναμική και γρήγορη φωτογράφιση της άγριας φύσης με την Canon EOS 90D

  Ο φωτογράφος Markus Varesvuo, μπροστά στις πολλές απίθανες στιγμές της άγριας φύσης που συμβαίνουν μέσα σε δευτερόλεπτα, αγάπησε την γρήγορη Canon EOS 90D. Δείτε τα συγκλονιστικά αποτελέσματα της φωτογράφισης.

  Διαβάστε περισσότερα
  EOS 90D

  Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

  ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

  Βρείτε την έμπνευση – εγγραφείτε τώρα

  Μην χάσετε τις πιο πρόσφατες προσφορές από την Canon, συμβουλές και εγχειρίδια οδηγιών, τα τελευταία νέα και προσκλήσεις για τοπικές εκδηλώσεις.