Φωτογραφικές μηχανές EOS DSLR

Η σειρά EOS παρέχει εξαιρετική ποιότητα εικόνας, για κάθε επίπεδο εμπειρίας.
Bomen aan een beekje in het bos

Ανακαλύψτε τη λεπτομέρεια

Οι μηχανές DSLR της Canon προσφέρουν μεγάλο δυναμικό εύρος για να διατηρηθεί κάθε λεπτομέρεια σε σκοτεινούς και φωτεινούς τόνους, εικόνες χαμηλού θορύβου από τη μηχανή και ρηχό βάθος πεδίου για εκπληκτικά πορτραίτα. Κατασκευάστηκαν για να παρέχουν επαγγελματικό αποτέλεσμα σε κάθε φωτογραφία.
Τα τελευταία προϊόντα μας

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να βρείτε την τέλεια μηχανή Canon

Το εργαλείο εύρεσης μηχανής θα σας ξεναγήσει σε όλη την γκάμα των μηχανών μας και θα σας βοηθήσει να βρείτε την ιδανική για εσάς.

Νέες φωτογραφικές μηχανές DSLR

Απολαύστε νέα επίπεδα ποιότητας εικόνας. Οι νέες φωτογραφικές μηχανές DSLR διαθέτουν την υπερσύγχρονη οπτική τεχνολογία της Canon και πρωτοποριακό σχεδιασμό, ώστε να μπορείτε να καταγράφετε την κάθε στιγμή με εκπληκτική λεπτομέρεια.

EOS 90D

Η EOS 90D είναι μια φωτογραφική μηχανή DSLR πλήρης δυνατοτήτων που σας επιτρέπει να πλησιάσετε πιο κοντά, να κάνετε ταχύτερες λήψεις και να καταγράψετε εξαιρετικές εικόνες 32,5 megapixel.

EOS 90D

Σειρά προϊόντων και φίλτρο φωτογραφικών μηχανών DSLR

Λογισμικό EOS Webcam Utility της Canon

Χρησιμοποιήστε τη μηχανή Canon ως webcam υψηλής ποιότητας εγκαθιστώντας το λογισμικό EOS Webcam Utility.

Πηγές έμπνευσης

Η ενότητα "Πηγές έμπνευσης" περιλαμβάνει χρήσιμες συμβουλές φωτογραφίας, οδηγούς αγορών και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις – ό,τι δηλαδή χρειάζεστε για να βρείτε την καλύτερη μηχανή ή τον καλύτερο εκτυπωτή για εσάς και να δώσετε ζωή στην επόμενη δημιουργική ιδέα σας.

Δυναμική και γρήγορη φωτογράφιση της άγριας φύσης με την Canon EOS 90D

Ο φωτογράφος Markus Varesvuo, μπροστά στις πολλές απίθανες στιγμές της άγριας φύσης που συμβαίνουν μέσα σε δευτερόλεπτα, αγάπησε την γρήγορη Canon EOS 90D. Δείτε τα συγκλονιστικά αποτελέσματα της φωτογράφισης.

Διαβάστε περισσότερα
EOS 90D

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Βρείτε την έμπνευση – εγγραφείτε τώρα

Μην χάσετε τις πιο πρόσφατες προσφορές από την Canon, συμβουλές και εγχειρίδια οδηγιών, τα τελευταία νέα και προσκλήσεις για τοπικές εκδηλώσεις.