Pixma G3400 lifestyle home enviroment

Εκτυπωτές MegaTank

Η εκτύπωση γίνεται παιχνιδάκι με τη σειρά PIXMA G και τις επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιού. Υψηλή απόδοση και ποιότητα, χαμηλό κόστος.

Οφέλη των MegaTank

Υψηλή αποδοτικότητα

Η Canon εγγυάται την ποιότητα με το γνήσιο Μαύρο μελάνι pigment και τα Έγχρωμα μελάνια dye, τα οποία έχουν δημιουργηθεί για να συνεργάζονται με τα μοντέλα της σειράς PIXMA G ώστε να παρέχουν εξαιρετικά υψηλές αποδόσεις, με χαμηλό κόστος ανά σελίδα.

Ενσωματωμένες δεξαμενές μελανιού

Ενσωματωμένες δεξαμενές μελανιού, τοποθετημένες στην εμπρός πλευρά, που διευκολύνουν την παρακολούθηση της στάθμης των μελανιών. Η προσθήκη μελανιού είναι εύκολη και γρήγορη, χάρη στο βελτιστοποιημένο σύστημα αναπλήρωσης και τον εύκολο χειρισμό των φιαλών.

Εκτύπωση χωρίς περιθώρια

Τα έγχρωμα, υψηλής ποιότητας μελάνια dye εξασφαλίζουν ρεαλιστικές φωτογραφίες με ομαλές διαβαθμίσεις χρωμάτων και σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε εκτυπώσεις φωτογραφιών 4"x6" χωρίς περιθώρια σε μόλις 37 δευτερόλεπτα.

g6050-cs-highvolume-ambient

Ευφυΐα και πρακτικότητα

Ιδανική επιλογή για μικρά γραφεία και επαγγελματίες που εργάζονται από το σπίτι, καθώς επιτρέπει την εκτύπωση από έξυπνες συσκευές μέσω της εφαρμογής Canon PRINT για iOS και Android και τη σύνδεση στο cloud με το PIXMA Cloud Link.

Πανεύκολη εκτύπωση

Εκτυπώστε εύκολα και απλά μέσω AirPrint (iOS), Mopria (Android) ή Windows 10 Mobile, και απολαύστε ασφαλή επικοινωνία υψηλής ταχύτητας με το τοπικό δίκτυο μέσω σύνδεσης Ethernet.*
*με εξαίρεση ορισμένα μοντέλα, ελέγξτε τις προδιαγραφές των προϊόντων για λεπτομέρειες

Επαγγελματικά αποτελέσματα

Υψηλές αποδόσεις χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Αναδείξτε τον επαγγελματισμό σας παρουσιάζοντας έγγραφα με απόλυτα ευκρινές κείμενο χάρη στο μαύρο μελάνι pigment, που εξασφαλίζει ότι κάθε έγγραφο είναι τόσο ευανάγνωστο όσο και το προηγούμενο.

g6050-sis-mobiledoc-lifestyle

Σειρά εκτυπωτών MegaTank

Μελέτες περιπτώσεων

Forever Rose

Μελέτη περίπτωσης της Forever Rose

Μάθετε πώς ο εκτυπωτής MegaTank βοήθησε σε όλες τις καθημερινές ανάγκες εκτύπωσης σε αυτή τη διεθνή μπουτίκ.

Mini Professors

Μελέτη περίπτωσης της Mini Professors

Μάθετε πώς ο εκτυπωτής MegaTank συνέβαλε στην κάλυψη των αναγκών αυτής της ταχέως επεκτεινόμενης επιχείρησης.

Premer Insurance

Μελέτη περίπτωσης της Premier Insurance

Ανακαλύψτε πώς ο εκτυπωτής MegaTank βοήθησε αυτή την οικογενειακή επιχείρηση να φτάσει σε ένα διαφορετικό επίπεδο.

Έξυπνη, αποδοτική εκτύπωση με χαμηλό κόστος

Ανακαλύψτε πώς οι εκτυπωτές MegaTank προσφέρουν εξαιρετική απόδοση σελίδων, εκτύπωση υψηλής ποιότητας και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα.

Video - PIXMA G4510

Στο σπίτι

Ξένοιαστη παραγωγή εκτυπώσεων μεγάλου όγκου στο σπίτι σας. Οι εκτυπωτές MegaTank της Canon είναι ιδανικοί για όλη την οικογένεια χάρη στην εύκολη διαμόρφωση και στην απλή διαδικασία αναπλήρωσης μελανιών, καθώς και τη δυνατότητα εκτύπωσης εγγράφων και φωτογραφιών.

PIXMA G6050 at home situ

Στο γραφείο

Τέλεια επιλογή για μικρά ή οικιακά γραφεία. Οι εκτυπωτές MegaTank σάς δίνουν τη δυνατότητα να είστε πιο παραγωγικοί, με εξαιρετικά υψηλές αποδόσεις σελίδων και μελάνια που δεν χρειάζονται συχνές αλλαγές.

PIXMA G6050 in the office situ

Εκπαίδευση

Αξιόπιστες εκτυπώσεις μεγάλου όγκου που βοηθούν τους σπουδαστές να προλαβαίνουν τις προθεσμίες τους, διατηρώντας το κόστος χαμηλό.

pixma_g4510-cs-ambient

Λιανική

Ο ιδανικός συνεργάτης για επιχειρήσεις λιανικής πώλησης: σας δίνει τη δυνατότητα να εκτυπώνετε όλα όσα χρειάζεστε για τη διεκπεραίωση των δραστηριοτήτων σας.

PIXMA G5050

Τα πλεονεκτήματα των προϊόντων Canon αναδεικνύονται όταν χρησιμοποιούνται μαζί

Η χρήση μελανιών και χαρτιού Canon με τους εκτυπωτές Canon παράγει εξαιρετικά αποτελέσματα, ποιότητας φωτογραφικού εργαστηρίου, κάθε φορά.

Διαβάστε ολόκληρες τις εκθέσεις δοκιμών αξιοπιστίας και ποιότητας της Keypoint Intelligence για τη Σειρά εκτυπωτών Canon G (διαθέσιμη μόνο στα Αγγλικά)
PIXMA TS9050 close up product shot

Αναζητάτε κάποιον άλλον εκτυπωτή;

Εξερευνήστε τη σειρά εκτυπωτών και αξεσουάρ.

Μάθετε περισσότερα