Canon EF 14mm f/2.8L II USM

EF 14mm f/2.8L II USM

Υπερ-ευρυγώνιος φακός με σχεδίαση ακριβείας. Ο φακός 14mm f/2.8 χρησιμοποιεί στοιχεία εξαιρετικά χαμηλής διασποράς (UD), καθώς και ασφαιρικά στοιχεία, για καλύτερη ποιότητα εικόνας, ενώ η ευθύγραμμη σχεδίασή του διορθώνει την παραμόρφωση.

EF 14mm f2.8L II USM

Πλεονεκτήματα

  • Κατασκευή σειράς L με στεγανοποίηση ενάντια στη σκόνη και την υγρασία
  • Ασφαιρικά και UD στοιχεία φακού
  • Κυκλικό άνοιγμα διαφράγματος
  • Επιστρώσεις Super Spectra
  • Ευθύγραμμη σχεδίαση

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon EF 14mm f/2.8L II USM

Ξεχωριστή προοπτική


Ο EF 14mm f/2.8L II USM υπερβαίνει την ανθρώπινη οπτική, καταγράφοντας ένα μεγάλο οπτικό πεδίο, εύρους 114˚. Με βελτιωμένη, ευθύγραμμη σχεδίαση, είναι ιδανικός για αρχιτεκτονικά έργα, εσωτερικούς χώρους και τοπία. Χάρη στην υπερ-ευρυγώνια εστιακή απόστασή του, δημιουργεί έντονο διαχωρισμό ανάμεσα στα στοιχεία που βρίσκονται στο προσκήνιο και στο φόντο.

Ποιότητα σειράς L


Η σειρά L αποτελεί τη ναυαρχίδα των επαγγελματικών φακών Canon, αντιπροσωπεύοντας ότι καλύτερο υπάρχει στον τομέα των οπτικών εξαρτημάτων EF υψηλής ακρίβειας. Οι φακοί της σειράς L συνδυάζουν κορυφαία απόδοση και μοναδικό χειρισμό, ενώ είναι ανθεκτικοί στη σκόνη και την υγρασία.

Γρήγορο μέγιστο διάφραγμα


Το μέγιστο διάφραγμα f/2.8 σάς επιτρέπει να φωτογραφίζετε χωρίς τρίποδο σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού, χωρίς να ανησυχείτε για το φλουτάρισμα που προκαλεί η αστάθεια της μηχανής.

Ασφαιρικά και UD στοιχεία


Για βέλτιστη οπτική απόδοση, ο φακός διαθέτει ασφαιρικά στοιχεία που διορθώνουν τις σφαιρικές εκτροπές, καθώς και στοιχεία Super UD (εξαιρετικά χαμηλής διασποράς) που εξαλείφουν τις χρωματικές παρεκκλίσεις. Το αποτέλεσμα είναι ευκρινής εικόνα με υψηλή αντίθεση, χωρίς παραμόρφωση σε όλο το κάδρο.

Υπερηχητική εστίαση


Ο δακτυλιοειδής υπερηχητικός κινητήρας παρέχει ταχύτατη, σχεδόν αθόρυβη αυτόματη εστίαση. Η εξαιρετική ροπή συγκράτησης επιτρέπει την επίτευξη του σημείου εστίασης με ακρίβεια, χωρίς αστοχίες. Επιπλέον, μπορείτε να παρακάμψετε το αυτόματο σύστημα και να ελέγξετε χειροκίνητα την εστίαση ανά πάσα στιγμή χωρίς να αλλάξετε την κατάσταση AF.

Επίστρωση Super Spectra


Οι επιστρώσεις Super Spectra εξασφαλίζουν σωστή ισορροπία χρωμάτων και υψηλή αντίθεση. Επίσης, καταστέλλουν τις αναλαμπές και τα είδωλα, απορροφώντας το φως που αντανακλάται στα εσωτερικά στοιχεία του φακού και στον ψηφιακό αισθητήρα της μηχανής.

Κυκλικό άνοιγμα διαφράγματος


Το κυκλικό άνοιγμα του διαφράγματος δημιουργεί ομαλό, ομοιόμορφο φλουτάρισμα στο φόντο και είναι ιδανικό για να απομονώσετε το θέμα σας από το φλουταρισμένο φόντο.

Αξεσουάρ


Ο EF 14mm f/2.8L II USM διαθέτει ενσωματωμένο παρασολέιγ που προστατεύει το εμπρόσθιο στοιχείο του φακού και βελτιώνει την αντίθεση. Το πεταλοειδές σχήμα του αποτρέπει το βινιετάρισμα. Συνοδεύεται επίσης από κάλυμμα φακού και μαλακή θήκη.

Προδιαγραφές προϊόντος

Μάθετε περισσότερα για τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του προϊόντος Canon EF 14mm f/2.8L II USM.

Related Products

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον επόμενο φακό σας;

Το εργαλείο επιλογής φακού θα σας ξεναγήσει σε όλη την γκάμα των φακών μας και θα σας βοηθήσει να βρείτε την ιδανική λύση για εσάς και την EOS σας.

Ευρυγώνιοι φακοί

Πετύχετε ευρύτερο πεδίο προβολής και χωρέστε περισσότερα στο κάδρο με τη σειρά των ευρυγώνιων φακών μας.