Canon EF 24mm f/1.4L II USM

EF 24mm f/1.4L II USM

Ο απόλυτος ευρυγώνιος φακός με γρήγορο διάφραγμα. Τα UD και τα ασφαιρικά στοιχεία εξαλείφουν την παραμόρφωση και τις παρεκκλίσεις για εκπληκτικά αποτελέσματα. Το μέγιστο διάφραγμα f/1.4 σας επιτρέπει να φωτογραφίζετε χωρίς τρίποδο σε ασθενή φωτισμό.

EF 24mm f1.4L II USM

Πλεονεκτήματα

  • Ευρεία γωνία θέασης 84°
  • Γρήγορο διάφραγμα f/1.4
  • Ασφαιρικά και UD στοιχεία φακού
  • Επίστρωση με τεχνολογία Subwavelength Structure
  • Κινητήρας εστίασης USM με δυνατότητα εναλλαγής σε χειροκίνητη εστίαση οποιαδήποτε στιγμή
  • Κινούμενος εσωτερικός μηχανισμός εστίασης
  • Στεγανοποιητικά εξαρτήματα για προστασία από τις καιρικές συνθήκες και τη σκόνη
  • Στιβαρή, ποιοτική κατασκευή

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon EF 24mm f/1.4L II USM

Σταθερός φακός με γρήγορο διάφραγμα


Ο EF 24mm f/1.4L II USM διαθέτει μεγάλο μέγιστο διάφραγμα f/1.4, το οποίο σας επιτρέπει να φωτογραφίζετε χωρίς τρίποδο σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού. Διάφραγμα τέτοιου επιπέδου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον περιορισμό του βάθους πεδίου, ακόμα και σε μικρές εστιακές αποστάσεις. Οι λεπίδες του διαφράγματος σχηματίζουν κυκλικό άνοιγμα, δημιουργώντας περιοχές με ομαλή αποεστίαση (bokeh).

Ασφαιρικά και UD στοιχεία


Για βέλτιστη οπτική απόδοση, ο φακός διαθέτει δύο είδη ειδικών στοιχείων: ασφαιρικά στοιχεία που διορθώνουν τις σφαιρικές εκτροπές και στοιχεία Super UD (εξαιρετικά χαμηλής διασποράς) που εξαλείφουν τις δευτερεύουσες χρωματικές παρεκκλίσεις. Το αποτέλεσμα είναι ευκρινής, ποιοτική εικόνα με υψηλή αντίθεση, χωρίς παραμόρφωση σε κάθε σημείο του κάδρου.

Επίστρωση φακού με τεχνολογία Subwavelength Structure


Η κατοχυρωμένη από την Canon επίστρωση των στοιχείων φακού μειώνει τα είδωλα και τις αναλαμπές που προκαλούν οι αντανακλάσεις στο εσωτερικό του φακού, ώστε ο EF 24mm f/1.4L II USM να αποδίδει πεντακάθαρες εικόνες.

Υπερηχητική εστίαση


Ο δακτυλιοειδής υπερηχητικός κινητήρας παρέχει ταχύτατη, σχεδόν αθόρυβη αυτόματη εστίαση. Η εξαιρετική ροπή συγκράτησης επιτρέπει την επίτευξη του σημείου εστίασης με ακρίβεια, χωρίς αστοχίες. Επιπλέον, μπορείτε να παρακάμψετε το αυτόματο σύστημα και να ελέγξετε χειροκίνητα την εστίαση ανά πάσα στιγμή χωρίς να αλλάξετε την κατάσταση AF.

Ποιότητα σειράς L


Η σειρά L αποτελεί τη ναυαρχίδα των επαγγελματικών φακών Canon, αντιπροσωπεύοντας ότι καλύτερο υπάρχει στον τομέα των οπτικών εξαρτημάτων EF υψηλής ακρίβειας. Οι φακοί της σειράς L συνδυάζουν κορυφαία απόδοση και μοναδικό χειρισμό, ενώ είναι ανθεκτικοί στη σκόνη και την υγρασία.

Οπτικά χωρίς μόλυβδο


Ο EF 24mm f/1.4L II USM κατασκευάζεται από φιλικό προς το περιβάλλον κρύσταλλο χωρίς μόλυβδο.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Γκαλερί δειγμάτων

Προβολή συλλογής

Related Products

Ευρυγώνιοι φακοί

Πετύχετε ευρύτερο πεδίο προβολής και χωρέστε περισσότερα στο κάδρο με τη σειρά των ευρυγώνιων φακών μας.