ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ

Μελάνι, γραφίτης και χαρτί για εκτυπωτές

Σταθερή ποιότητα και επιδόσεις χωρίς προβλήματα για τον εκτυπωτή σας Canon, με ομοιογενή χρώματα και υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας για το μαύρο χρώμα.
Εκτυπωτής Canon ανοιγμένος από το επάνω μέρος. Φαίνονται οι κασέτες μελανιού μέσα και ένα χέρι να δείχνει μία από αυτές. Εκτύπωση μιας πολύχρωμης φωτογραφίας φαγητού και μερικές άλλες εικόνες να εμφανίζονται στο πλάι.

Ο τέλειος συνδυασμός για εκτυπώσεις

Ορισμένα πράγματα έχουν δημιουργηθεί για να λειτουργούν συμπληρωματικά. Συνδυάζοντας τον εκτυπωτή σας Canon με μελάνια και φωτογραφικά χαρτιά Canon, εξασφαλίζετε βέλτιστες επιδόσεις και αξεπέραστη ποιότητα σε κάθε εκτύπωση.

Γνήσιο μελάνι, γραφίτης και χαρτί Canon

Μελάνι

Πανέμορφες, ποιοτικές εκτυπώσεις με μεγάλη διάρκεια ζωής, κορυφαία λεπτομέρεια, χρώμα και μαύρο κείμενο.

 • ΜΕΛΑΝΙ ΕΚΤΥΠΩΤΗ

  Μελάνι για εκτυπωτές PIXMA

  Απολαύστε εντυπωσιακές εκτυπώσεις εγγράφων και φωτογραφιών με μεγάλη διάρκεια, χάρη στο ειδικά κατασκευασμένο μελάνι για εκτυπωτές της Canon.

 • ΜΕΛΑΝΙ ΕΚΤΥΠΩΤΗ

  Μελάνι για εκτυπωτές MAXIFY

  Απολαύστε χρώμα επαγγελματικής ποιότητας βελτιστοποιημένο για επαγγελματικές εκτυπώσεις με τα μελάνια DRHD (Dual Resistance High Density, διπλής αντίστασης & υψηλής πυκνότητας) της Canon.

Διαφορετικοί τύποι μελανιών και φωτογραφικού χαρτιού πάνω σε ένα ράφι.

Χρειάζεστε βοήθεια για την εύρεση μελανιού;

Ανακαλύψτε το μελάνι, τον γραφίτη ή το χαρτί που ταιριάζει καλύτερα με τον δικό σας εκτυπωτή Canon.

Γραφίτης

Ο γνήσιος γραφίτης Canon συνεργάζεται τέλεια με τους εκτυπωτές i-SENSYS, για γρήγορες εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας.

Εκτυπωτής λέιζερ της Canon με τη μία πλευρά του ανοιχτή, απ’ όπου φαίνονται οι κασέτες γραφίτη.

Γιατί να διαλέξω γνήσια αναλώσιμα Canon;

Τα αυθεντικά αναλώσιμα Canon είναι καλύτερα λόγω σχεδίασης, ώστε να εξασφαλίζουν την αξιοπιστία, την ποιότητα και την αξία που περιμένετε από τον δικό σας εκτυπωτή της Canon.
Ανακαλύψτε περισσότερα
Άποψη από επάνω ενός εκτυπωτή και μιας μηχανής σε ένα γραφείο, με σκορπισμένες γύρω τους φωτογραφίες διαφορετικών μεγεθών.

Φωτογραφικό χαρτί

Η Canon έχει το κατάλληλο φωτογραφικό χαρτί για όλες τις ανάγκες σας – από υλικά κορυφαίων προδιαγραφών για εκθέσεις έως χαρτί για δημιουργικές παιδικές εργασίες.

Εκτύπωση και χειροτεχνίες

Διασκεδαστικές ιδέες για καλλιτεχνικές δημιουργίες και χειροτεχνίες για όλη την οικογένεια, καθώς και έξυπνοι τρόποι για να αξιοποιήσετε καλύτερα τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και να ενισχύσετε την παραγωγικότητα στο οικιακό σας γραφείο.

Άποψη από επάνω ενός μαύρου εκτυπωτή που εκτυπώνει ένα πολύχρωμο φύλλο χαρτιού χειροτεχνίας μαζί με άλλες εκτυπώσεις γύρω του, καθώς και τρισδιάστατες χειροτεχνίες ζώων, μια συσκευασία φωτογραφικού χαρτιού, ένα tablet όπου φαίνεται η εφαρμογή Creative Park και 2 χέρια να κόβουν σχήματα με ένα μαχαίρι κατασκευών.
Παιδί που κόβει ένα σχέδιο σε σχήμα μήλου από ένα φύλλο χαρτιού χειροτεχνίας, με πολλές άλλες χειροτεχνίες σκορπισμένες πάνω στο τραπέζι.

Creative Park

Μια μεγάλη ποικιλία με συναρπαστικές ιδέες για χειροτεχνίες, που θα ενθουσιάσουν όλη την οικογένεια.

Σχετικά άρθρα

 • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

  Συχνές ερωτήσεις για τον εκτυπωτή, το μελάνι και το χαρτί

  Ο ειδικός της Canon Suhaib Hussain απαντά σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με την τεχνολογία των εκτυπωτών, το μελάνι και το χαρτί.

 • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Διασκεδάστε όλοι με τον εκτυπωτή σας

  Έξι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να δώσετε νέα πνοή στο σπίτι, τις οικογενειακές δραστηριότητες και τις συσκευές σας με τον εκτυπωτή PIXMA.

 • ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Ασύρματη εκτύπωση

  Χρησιμοποιήστε ασύρματη επικοινωνία στο οικιακό γραφείο σας και εκτυπώστε απ’ οπουδήποτε – με πανεύκολη ρύθμιση.

 • ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ

  Ανακαλύψτε εκατοντάδες δωρεάν, διασκεδαστικά έργα χαρτοκοπτικής

  Χρησιμοποιήστε τη δωρεάν δυναμική γκάμα χειροτεχνιών από χαρτί του Creative Park για να κρατήσετε τα παιδιά σας απασχολημένα και χαρούμενα όλη την ημέρα.

 • Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...