ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΕΣ LEGRIA

Βιντεοκάμερες 4K

Είτε θέλετε να καταγράψετε πολύτιμες στιγμές είτε να εξελίξετε τη δημιουργικότητά σας, υπάρχει μια βιντεοκάμερα Canon που είναι ιδανική για εσάς.
Canon Camera

Βιντεοκάμερες LEGRIA 4K της Canon

Οι βιντεοκάμερες της σειράς LEGRIA HF G διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία και εκτεταμένους δημιουργικούς ελέγχους σε φορητά και εύχρηστα μοντέλα που είναι ιδανικά για vlogger, χρήστες του YouTube, δημιουργούς ντοκιμαντέρ και ανεξάρτητους κινηματογραφιστές.

Πλήρης σειρά βιντεοκαμερών LEGRIA της Canon

Δημιουργήστε εξαιρετικές ταινίες που αντικατοπτρίζουν το πάθος σας για την αφήγηση ιστοριών με την προηγμένη σειρά LEGRIA HF G.

  • Βιντεοκάμερες

    LEGRIA HF G70

    Βιντεοκάμερα 4K με αισθητήρα CMOS τύπου 1/2,3, με οπτικό ζουμ 20x, προηγμένη υβριδική λειτουργία AF και σταθεροποίηση 5 αξόνων, καθώς και έξοδο USB-C για μετάδοση ζωντανής ροής1.

    1Δεν υποστηρίζεται έξοδος ήχου μέσω USB

Προηγμένη τεχνολογία

Καταγράψτε απίστευτα ομαλά και ζωηρά βίντεο, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού, χάρη σε χαρακτηριστικά όπως οι αισθητήρες 4K CMOS ή HD CMOS PRO τύπου 1,0, το ενσωματωμένο φίλτρο ND, η σταθεροποίηση εικόνας σε 5 άξονες με Ενισχυμένη IS και η λειτουργία Wide DR.

Canon Camera
Canon Camera

Άνετη και δημιουργική λήψη

Απολαύστε εύκολη λήψη χωρίς τρίποδο με μηχανισμό ρύθμισης ζουμ επαγγελματικού τύπου, ανακλινόμενο σκόπευτρο και έξυπνη οθόνη αφής. Χρησιμοποιήστε τα προσαρμοζόμενα πλήκτρα λειτουργιών και τον επιλογέα για να αναλάβετε τον έλεγχο, να επιταχύνετε τον χειρισμό και να συνδέσετε ένα μικρόφωνο και ακουστικά για υψηλής ποιότητας ήχο.

Απευθείας κοινή χρήση online

Μπορείτε να ανεβάσετε ταινίες απευθείας στο Internet, χωρίς τη χρήση υπολογιστή, αφού ολοκληρώσετε μια απλή διαδικασία ρύθμισης. Απλώς συνδέστε τη βιντεοκάμερα στο οικιακό σας δίκτυο Wi-Fi* και μοιραστείτε τις ταινίες σας στο YouTube, το Facebook και το Twitter, ή μέσω email.

Canon Camera
Canon Camera

Τηλεχειρισμός με Wi-Fi

Απολαύστε χειρισμό Άμεσης προβολής για τις ρυθμίσεις της βιντεοκάμερας Wi-Fi LEGRIA από απόσταση μέσω smartphone ή tablet. Ιδανικό για λήψη όταν δεν υπάρχει άμεση πρόσβαση στην κάμερα.

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

Βοήθεια και υποστήριξη

Είναι χαρά μας να απαντάμε στις ερωτήσεις σας, να επιλύουμε προβλήματα και να σας κατευθύνουμε σωστά εάν χρειάζεστε επισκευή.
Υποστήριξη
  1. Δεν υποστηρίζεται έξοδος ήχου μέσω USB

    * Για τις λειτουργίες άμεσης κοινής χρήσης στο Internet και αποστολής μέσω διακομιστή απαιτείται λογαριασμός στο image.canon. Το image.canon ενδεχομένως να μην υποστηρίζεται σε ορισμένες χώρες ή περιοχές. Επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.canon-europe.com/cig για περισσότερες πληροφορίες