Canon EF 50mm f/1.2L USM

EF 50mm f/1.2L USM

Χάρη στο εντυπωσιακό μέγιστο διάφραγμα f/1.2, ο ταχύτατος EF 50mm f/1.2L USM προσφέρει τέλεια απόδοση σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού. Ένας φακός που επιτρέπει δημιουργικό έλεγχο της εστίασης και του βάθους πεδίου.

Πλεονεκτήματα

  • Μεγάλο διάφραγμα f/1.2
  • Αυτόματη εστίαση USM
  • Επιστρώσεις Super Spectra
  • Κυκλικό άνοιγμα διαφράγματος για εξαιρετικό εφέ bokeh στο φόντο
  • Παρέχει πληροφορίες απόστασης για το σύστημα φλας E-TTL II
  • Μαλακή θήκη και παρασολέιγ

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon EF 50mm f/1.2L USM

Ταχύτατο μέγιστο διάφραγμα


Το μεγάλο μέγιστο διάφραγμα f/1.2 προσφέρει εκπληκτική ταχύτητα κατά τις λήψεις με ασθενή φωτισμό. Επιπλέον, ο φακός παρέχει ακριβέστατο έλεγχο της εστίασης, επιτρέποντας τη χρήση εξαιρετικά μικρού πεδίου βάθους, για δημιουργικά εφέ.

Ομαλό φλουτάρισμα φόντου


Το σχεδόν κυκλικό άνοιγμα του διαφράγματος χαρίζει απαλή και ομοιόμορφη αίσθηση στις περιοχές εκτός εστίασης. Με αυτόν τον τρόπο, τα ευκρινή αντικείμενα στο προσκήνιο ξεχωρίζουν από το απαλά φλουταρισμένο φόντο.

Ποιότητα σειράς L


Η σειρά L αποτελεί τη ναυαρχίδα των επαγγελματικών φακών Canon, αντιπροσωπεύοντας ότι καλύτερο υπάρχει στον τομέα των οπτικών εξαρτημάτων EF υψηλής ακρίβειας. Οι φακοί της σειράς L συνδυάζουν κορυφαία απόδοση και μοναδικό χειρισμό, ενώ είναι ανθεκτικοί στη σκόνη και την υγρασία.

Υπερηχητική εστίαση


Ο δακτυλιοειδής υπερηχητικός κινητήρας παρέχει ταχύτατη, σχεδόν αθόρυβη αυτόματη εστίαση. Η εξαιρετική ροπή συγκράτησης επιτρέπει την επίτευξη του σημείου εστίασης με ακρίβεια, χωρίς αστοχίες. Επιπλέον, μπορείτε να παρακάμψετε το αυτόματο σύστημα και να ελέγξετε χειροκίνητα την εστίαση ανά πάσα στιγμή χωρίς να αλλάξετε την κατάσταση AF.

Επίστρωση Super Spectra


Η επίστρωση Super Spectra εξασφαλίζει σωστή ισορροπία χρωμάτων και υψηλή αντίθεση. Επίσης, μειώνει τις αναλαμπές και τα είδωλα που συνήθως προκαλούνται από την αντανάκλαση του φωτός στον αισθητήρα της μηχανής.

Ενοποίηση με το σύστημα φωτομέτρησης με φλας E-TTL II


Ο φακός διαβιβάζει πληροφορίες απόστασης στο σύστημα φλας E-TTL II των συμβατών μηχανών EOS, για βέλτιστη φωτομέτρηση με φλας.

Αξεσουάρ


Ο φακός συνοδεύεται από παρασολέιγ και μαλακή θήκη.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Γκαλερί δειγμάτων

Προβολή συλλογής

Related Products