Canon EF 70-200mm f/4L IS USM

EF 70-200mm f/4L IS USM

Μικρό μέγεθος και βάρος, μεγάλη ευελιξία. Ο EF 70-200mm f/4L IS USM είναι ένας τηλεφακός ζουμ που διαθέτει τα καλύτερα στοιχεία οπτικής τεχνολογίας της σειράς L, προσφέροντας εξαιρετική οπτική απόδοση και λειτουργικότητα.

Πλεονεκτήματα

  • Οπτικά σειράς L
  • Μικρό βάρος και μέγεθος
  • Σταθεροποιητής εικόνας τεσσάρων στοπ
  • Σταθερό μέγιστο διάφραγμα f/4
  • Στοιχεία φακού Fluorite και UD
  • Επιστρώσεις Super Spectra
  • Κυκλικό άνοιγμα διαφράγματος για ευχάριστο φλουτάρισμα στο φόντο

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon EF 70-200mm f/4L IS USM

Σταθεροποιητής εικόνας τεσσάρων στοπ


Ο EF 70-200mm f/4L IS USM διαθέτει Σταθεροποιητή εικόνας τεσσάρων στοπ και είναι ιδανικός για λήψεις χωρίς τρίποδο. Επιτρέπει τη χρήση ταχυτήτων κλείστρου έως τέσσερα στοπ πιο αργών από το κανονικό, χωρίς να αυξάνεται αισθητά το φλουτάρισμα. Κατά την οριζόντια πανοραμική μετατόπιση, το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να διορθώνει μόνο την ανεπιθύμητη κατακόρυφη αστάθεια.

Ποιότητα σειράς L


Η σειρά L αποτελεί τη ναυαρχίδα των επαγγελματικών φακών Canon, αντιπροσωπεύοντας ότι καλύτερο υπάρχει στον τομέα των οπτικών εξαρτημάτων EF υψηλής ακρίβειας. Οι φακοί της σειράς L συνδυάζουν κορυφαία απόδοση και μοναδικό χειρισμό, ενώ είναι ανθεκτικοί στη σκόνη και την υγρασία.

Μικρό βάρος και μέγεθος


Με μήκος μόλις 172mm και βάρος μόνο 760g, ο EF 70-200mm f/4L IS USM είναι ιδανικός για φωτογράφους που δεν θέλουν να μεταφέρουν βαρύ εξοπλισμό, αλλά απαιτούν υψηλή ποιότητα εικόνας.

Σταθερό διάφραγμα


Το μέγιστο διάφραγμα f/4 είναι διαθέσιμο σε όλες τις ρυθμίσεις εστιακής απόστασης, εξασφαλίζοντας τη μη μεταβολή των ρυθμίσεων της έκθεσης σε ολόκληρο το εύρος ζουμ του φακού.

Στοιχεία φακού Fluorite και UD


Ο φακός περιλαμβάνει ένα στοιχείο fluorite και δύο στοιχεία UD (κρύσταλλο εξαιρετικά χαμηλής διασποράς) που καταστέλλουν τις δευτερεύουσες χρωματικές παρεκκλίσεις. Έτσι, προσφέρει ευκρινείς λήψεις με υψηλή αντίθεση, χωρίς να παραμορφώνεται η εικόνα και τα χρώματα.

Υπερηχητική εστίαση


Ο δακτυλιοειδής υπερηχητικός κινητήρας παρέχει ταχύτατη, σχεδόν αθόρυβη αυτόματη εστίαση. Η εξαιρετική ροπή συγκράτησης επιτρέπει την επίτευξη του σημείου εστίασης με ακρίβεια, χωρίς αστοχίες. Επιπλέον, μπορείτε να παρακάμψετε το αυτόματο σύστημα και να ελέγξετε χειροκίνητα την εστίαση ανά πάσα στιγμή χωρίς να αλλάξετε την κατάσταση AF.

Επίστρωση Super Spectra


Οι επιστρώσεις Super Spectra εξασφαλίζουν ακριβή ισορροπία χρωμάτων και βελτιώνουν την αντίθεση. Επίσης, μειώνουν τις αναλαμπές και τα είδωλα που συνήθως προκαλούνται από την αντανάκλαση του φωτός στον αισθητήρα της μηχανής.

Ομαλό φλουτάρισμα φόντου


Το σχεδόν κυκλικό άνοιγμα του διαφράγματος χαρίζει απαλή και ομοιόμορφη αίσθηση στις περιοχές εκτός εστίασης. Με αυτόν τον τρόπο, τα ευκρινή αντικείμενα στο προσκήνιο ξεχωρίζουν από το απαλά φλουταρισμένο φόντο.

Αξεσουάρ


Συνοδεύεται από κυλινδρικό παρασολέιγ τύπου bayonet και μαλακή θήκη.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον επόμενο φακό σας;

Το εργαλείο επιλογής φακού θα σας ξεναγήσει σε όλη την γκάμα των φακών μας και θα σας βοηθήσει να βρείτε την ιδανική λύση για εσάς και την EOS σας.

Τηλεφακοί

Με αυξημένες εστιακές αποστάσεις, για να έρχεστε πιο κοντά στο θέμα σας χωρίς να συμμετέχετε στη σκηνή.