Προσβασιμότητα στην Canon

Η δέσμευση της Canon για την προσβασιμότητα

Προσαρμόστε την εμπειρία σας

Βελτίωση της προσβασιμότητας στον ιστότοπό μας

Επικοινωνία


Δήλωση σχετικά με την προσβασιμότητα στον ιστότοπο της Canon Europe – Οκτώβριος 2023


Η δέσμευση της Canon για την προσβασιμότητα

Η Canon Europe δεσμεύεται στο να κάνει τους ιστότοπους, τις εφαρμογές και τις ψηφιακές υπηρεσίες της όσο το δυνατόν πιο προσβάσιμες. Στόχος μας είναι να συνδυάζουμε συναρπαστικές εμπειρίες χρήσης με υψηλά επίπεδα προσβασιμότητας και συμπερίληψης, ώστε να μπορούν όλοι να χρησιμοποιούν τις ψηφιακές υπηρεσίες μας, ανεξάρτητα από τις ικανότητες ή τις αναπηρίες τους. Αυτό αποτελεί κομμάτι της επιδίωξής μας να βλέπουμε όλους τους ανθρώπους να ζουν και να εργάζονται μαζί για το κοινό καλό, ανεξάρτητα από την κουλτούρα, τα έθιμα, τη γλώσσα ή τη φυλή τους. Αυτή είναι η εταιρική μας φιλοσοφία, kyosei, μια βαθιά ριζωμένη πεποίθηση που διαπνέει όλα όσα κάνουμε. Η διαρκής ανάπτυξη του ιστοτόπου και των εφαρμογών και η δημιουργία του περιεχομένου μας βασίζεται σε οδηγίες που ορίζουν τις βέλτιστες πρακτικές για την προσβασιμότητα, όπως οι WCAG 2.1 και ISO 30071-1.

Προσαρμόστε την εμπειρία σας στις ανάγκες σας

Αν και αυτός ο ιστότοπος έχει δημιουργηθεί για να χρησιμοποιείται «ως έχει», κάποιοι χρήστες είναι πιθανό να επιτυγχάνουν τη μέγιστη προσβασιμότητα προσαρμόζοντας τον υπολογιστή τους στις ανάγκες τους. Για παράδειγμα, για την ανάγνωση του περιεχομένου του ιστοτόπου, για την αλλαγή του συνδυασμού των χρωμάτων ή για την αύξηση του μεγέθους του κειμένου.

Αν πιστεύετε ότι αυτό θα μπορούσε να σας φανεί χρήσιμο, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το:

WAI’s Better Web Browsing: Tips for Customizing your Computer για να διαβάσετε ή να δείτε σε βίντεο πώς αυτές οι τροποποιήσεις (που μπορείτε να κάνετε χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες προσβασιμότητας στον υπολογιστή, στο κινητό ή στο tablet σας, ή εγκαθιστώντας βοηθητικές τεχνολογίες) μπορούν να καλύψουν τις δικές σας ανάγκες.

Βελτίωση της προσβασιμότητας στον ιστότοπό μας

Μέσω ενός ελέγχου προσβασιμότητας από ειδικούς και κατόπιν δοκιμών του ιστοτόπου μας από ανθρώπους με αναπηρίες, διαπιστώσαμε ότι ο ιστότοπός μας επιδέχεται βελτιώσεις όσον αφορά την προσβασιμότητά του και έχουμε μεριμνήσει για την εφαρμογή τους. Επί του παρόντος, εργαζόμαστε για να διορθώσουμε τα ακόλουθα ζητήματα:

  • Εξετάζουμε τα εναλλακτικά κείμενα του ιστοτόπου μας και διορθώνουμε τις ασυνέπειες.
  • Εργαζόμαστε για την παροχή ηχητικών περιγραφών σε περισσότερα βίντεο.
  • Εξετάζουμε επίσης τη δομή ορισμένων στοιχείων στον ιστότοπό μας, ώστε να διασφαλίσουμε ότι είναι διαισθητικά και διαβάζονται με λογικό τρόπο από τα προγράμματα ανάγνωσης οθόνης.
  • Εξετάζουμε το χρώμα ορισμένων συνδέσμων στον ιστότοπό μας, ώστε να διευκολύνουμε την αναγνώριση του κειμένου τους ως συνδέσμου.
  • Εξετάζουμε τα χρώματα του κειμένου και του φόντου σε ορισμένα κείμενα και εικονίδια του ιστοτόπου μας, για να εξασφαλίσουμε ότι είναι ευανάγνωστα και ότι υπάρχει δυνατότητα μεγέθυνσης όλων των κειμένων στα προγράμματα περιήγησης
  • Εργαζόμαστε για τη βελτίωση της προσβασιμότητας στα μενού και τα banner των cookie στον ιστότοπό μας.
  • Εργαζόμαστε για τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας ορισμένων στοιχείων του ιστοτόπου μας, για τους χρήστες που χρησιμοποιούν μόνο πληκτρολόγιο.
  • Εξετάζουμε την κωδικοποίηση των σελίδων μας για να διασφαλίσουμε ότι οι λέξεις σε αυτές θα προφέρονται σωστά από τα προγράμματα ανάγνωσης οθόνης.

Αν οποιοσδήποτε από αυτούς τους περιορισμούς δεν σας επιτρέπει να λάβετε τις πληροφορίες ή τις υπηρεσίες που χρειάζεστε από τον ιστότοπό μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο accessibility@canon-europe.com και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Ενημερώστε μας αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου

Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε την προσβασιμότητα του ιστοτόπου μας. Αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με οτιδήποτε στον ιστότοπο, ενημερώστε μας στο accessibility@canon-europe.com. Για να μας βοηθήσετε να κατανοήσουμε γρήγορα τη δυσκολία σας, στο αίτημά σας δώστε μας τις πληροφορίες που προτείνονται στην ενότητα «Επικοινωνία με οργανισμούς σχετικά με μη προσβάσιμους ιστότοπους».

Οποιοδήποτε εποικοδομητικό σχόλιο για την προσβασιμότητα ή τη χρηστικότητα του ιστοτόπου μας είναι ευπρόσδεκτο και θα εξεταστεί προσεκτικά.

Αυτή η δήλωση προσβασιμότητας ενημερώθηκε τελευταία φορά τον Οκτώβριο του 2023 και ακολουθεί τις συμβουλές για τις δηλώσεις προσβασιμότητας του Διεθνούς προτύπου ISO 30071-1.