ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Σημεία πώλησης Επαγγελματικών λύσεων

Είτε αναζητάτε προϊόντα Canon για το σπίτι είτε για την επιχείρησή σας, βρίσκεστε στο σωστό σημείο.

Βρείτε έναν πιστοποιημένο Συνεργάτη επαγγελματικών λύσεων της Canon

Λύση για επιχειρήσεις

Χώρα

Πόλη/Κωμόπολη

Λύσεις για επιχειρήσεις

 • Συνεργάτες εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους

  Παρέχουν συστήματα Μεγάλου μεγέθους και μπορούν να προσφέρουν συμβουλές σχετικά με υπηρεσίες και υποστήριξη από την Canon, ανάλογα με την εξειδίκευση των συνεργατών· αυτό προσδιορίζει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων που διαθέτουν και υποστηρίζουν.

 • Εξειδικευμένοι συνεργάτες συστημάτων μεγάλου μεγέθους

  Ειδικοί στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στις αγορές Γραφικών τεχνών και Φωτογραφίας. Παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν συντήρηση, αναλώσιμα και υλικά εκτύπωσης· έχουν επίσης πρόσβαση σε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο συστημάτων μεγάλου μεγέθους της Canon.

 • Συνεργάτες επαγγελματικών εκτυπώσεων

  Συνεργάτες που διαθέτουν Συστήματα μικρού τιράζ. Μπορούν να παρέχουν συμβουλές σχετικά με υπηρεσίες και υποστήριξη για όλες τις επαγγελματικές απαιτήσεις εκτύπωσης εντός των εγκαταστάσεών σας.

 • Εξειδικευμένοι συνεργάτες επαγγελματικών εκτυπώσεων

  Συνεργάτες που ειδικεύονται σε Επαγγελματικές λύσεις εκτύπωσης. Με τις γνώσεις και την εμπειρία τους, είναι βέβαιο ότι μπορούν πάντα να προσφέρουν στους πελάτες τις σωστές συμβουλές και λύσεις εκτύπωσης για όλες τις ανάγκες τους. Η ταχύτητα και η ευελιξία εξυπηρέτησης αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά αυτών των ειδικών. Χάρη στην επένδυσή τους στις πωλήσεις, την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη, αυτοί οι συνεργάτες έχουν τα κατάλληλα εφόδια για να μεγιστοποιήσουν τον χρόνο λειτουργίας και την παραγωγικότητα των πελατών τους.

 • Συνεργάτες συστημάτων σάρωσης

  Παρέχουν αποδοτικές λύσεις και εξυπηρέτηση πελατών για όλες τις σειρές σαρωτών εγγράφων imageFORMULA της Canon, με στόχο την κάλυψη των αναγκών των πελατών που χρειάζονται μια εύκολη λύση για τη σάρωση στο σπίτι, εν κινήσει ή στο γραφείο.

 • Συνεργάτες λύσεων σάρωσης

  Ειδικοί στην παροχή συμβουλών και λύσεων σε πελάτες που χρειάζονται μια λύση σάρωσης για την αντιμετώπιση των επιχειρηματικών τους προκλήσεων· διαθέτουν πολύτιμη εξειδίκευση και δεξιότητες που διασφαλίζουν την επιλογή της βέλτιστης λύσης από το χαρτοφυλάκιο σαρωτών εγγράφων Canon imageFORMULA.

 • Επίσημοι συνεργάτες λύσεων αυτοματοποίησης και βελτιστοποίησης ροών εργασίας

  Ειδικοί στην παροχή λύσεων ολοκληρωμένης διαχείρισης εγγράφων και κορυφαίων λύσεων διαχείρισης δεδομένων και πληροφοριών για τη βελτίωση των επιχειρησιακών διεργασιών των οργανισμών. Από απλές έως σύνθετες και εξατομικευμένες λύσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν ψηφιακά γραφεία αλληλογραφίας και αυτοματοποιημένες ροές επιχειρησιακών διεργασιών για την απλοποίηση και βελτίωση της εμπειρίας των πελατών και την υποστήριξή τους στο ταξίδι τους προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

 • Επίσημοι συνεργάτες λύσεων διαχείρισης εκτυπώσεων (MPDS)

  Ειδικοί στη διαχείριση του συνόλου των συσκευών εκτύπωσης ενός οργανισμού, με λύσεις, υπηρεσίες και υποστήριξη όλων των προϊόντων που περιλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο της Canon, συμπεριλαμβανομένης της σάρωσης, αρχειοθέτησης, ασφαλούς αποθήκευσης, πρόσβασης και ανάκτησης εγγράφων, από διάφορες συσκευές εκτύπωσης. Από επιτραπέζιους και οικιακούς εκτυπωτές έως εκτυπωτές γραφείου πολλαπλών λειτουργιών και εκτυπωτές μικρού τιράζ.

 • Επίσημοι συνεργάτες λύσεων για το περιβάλλον του γραφείου, διαχείρισης συσκευών

  Παρέχουν συσκευές και λύσεις για όλες τις ανάγκες των πελατών που σχετίζονται με έγγραφα, από επιτραπέζιες συσκευές εκτύπωσης και σάρωσης έως συσκευές πολλαπλών λειτουργιών σε περιβάλλον γραφείου.