ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Οι καλύτεροι εκτυπωτές για χειροτεχνίες

Από χειροτεχνίες με δεινόσαυρους μέχρι επαγγελματικά πόστερ, η Canon έχει τον ιδανικό εκτυπωτή για τις χειροτεχνίες σας.
Γυναίκα που κόβει πρότυπα από το Creative Park ενώ κάθεται σε ένα ξύλινο γραφείο, πάνω στο οποίο υπάρχει ένας εκτυπωτής Canon PIXMA και ορισμένα υλικά χειροτεχνίας.

Είτε ασχολείστε επαγγελματικά με τις χειροτεχνίες και βασίζεστε σε ποιοτικά προϊόντα για να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας είτε το κάνετε ως χόμπι και γεμίζετε υπερηφάνεια με τα δημιουργικά σας έργα, τα κατάλληλα εργαλεία μπορούν να έχουν τεράστια επίδραση στο αποτέλεσμα. Οι εκτυπωτές έχουν γίνει σημαντικό κομμάτι των χειροτεχνιών και έχουν τη δυνατότητα να μετατρέψουν μια μέτρια δημιουργία σε πραγματικό αριστούργημα.

Ο σωστός εκτυπωτής μπορεί να σας βοηθήσει να ζωντανέψετε περίπλοκα σχέδια και να εξερευνήσετε νέες πτυχές της δημιουργικότητάς σας. Ωστόσο, δεν είναι όλοι οι εκτυπωτές κατάλληλα εξοπλισμένοι για να ανταποκρίνονται στις διάφορες ανάγκες κατασκευής χειροτεχνιών. Εδώ θα δούμε μερικούς από τους καλύτερους εκτυπωτές Canon για χειροτεχνίες και θα μάθουμε πώς η συμβατότητά τους με διάφορους τύπους χαρτιού μπορεί να αναβαθμίσει την ποιότητα των κατασκευών σας.

Ο καλύτερος εκτυπωτής για χειροτεχνίες κάθε είδους

Εκτυπωτής Canon PIXMA πάνω σε ένα γραφείο με μια έγχρωμη εκτύπωση στον δίσκο του.

Ο Canon PIXMA Σειράς TS9550 έχει μικρό μέγεθος αλλά μπορεί να χειριστεί χαρτί A3, γεγονός που τον καθιστά ιδανικό για τη δημιουργία μεγαλύτερων χειροτεχνιών.

Αν ασχολείστε με διάφορες χειροτεχνίες ή αν το νοικοκυριό σας χρησιμοποιεί έναν εκτυπωτή για κάθε λογής εργασίες, από τη δουλειά μέχρι τα χόμπι σας, με ένα μοντέλο που πληροί όλες τις προϋποθέσεις θα είναι όλοι ευχαριστημένοι: από τα παιδιά που τον χρησιμοποιούν για σχολικές εργασίες μέχρι τους ενήλικες που πωλούν τα έργα τους στο διαδίκτυο.

Ο Canon PIXMA TS7650i κάνει τη διαδικασία της εκτύπωσης παιχνιδάκι, χάρη στην έγχρωμη οθόνη αφής 6,7cm και το περιβάλλον χειρισμού Switch UI που μπορείτε να προσαρμόσετε για διάφορες χρήσεις. Μπορεί να παράγει ασπρόμαυρες εκτυπώσεις με ταχύτητα 15 εικ./λεπτό και έγχρωμες εκτυπώσεις με ταχύτητα 10 εικ./λεπτό, χάρη στη μεγάλου μήκους κεφαλή εκτύπωσης, η οποία διαθέτει περισσότερα ακροφύσια και βελτιστοποιημένο μέγεθος σταγονιδίων. Αυτό σημαίνει λιγότερη αναμονή και περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να βάλετε τελικές πινελιές που θα εντυπωσιάσουν.

Ο PIXMA TS7650i διαθέτει υποστήριξη Wi-Fi και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μια σειρά
εφαρμογών της Canon για επιπλέον δημιουργικές δυνατότητες, ενώ μπορείτε επίσης να σαρώνετε πρωτότυπα απευθείας σε smartphone ή να αντιγράφετε με το πάτημα ενός κουμπιού. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι η συμβατότητά του με το Πρόγραμμα εκτυπώσεων PIXMA1. Αυτή η συνδρομητική υπηρεσία παρακολουθεί τα επίπεδα μελανιού και φροντίζει για την παράδοση νέων φυσιγγίων στην πόρτα σας μόλις εντοπίσει ότι έχουν αρχίσει να αδειάζουν τα υφιστάμενα, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε έως και 50% από το στάνταρ κόστος μελανιού2.

Αν θέλετε να συνδυάσετε τις χειροτεχνίες με τις απαιτήσεις ενός οικιακού γραφείου, ο Canon PIXMA Σειράς TS9550 είναι εξαιρετική επιλογή. Παρά το ότι καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο, ισοδύναμο με μια σελίδα A4, ο πίσω δίσκος τροφοδοσίας μπορεί να χωρέσει έως και 50 φύλλα χαρτιού A3 για την παραγωγή μεγαλύτερων εκτυπώσεων χωρίς περιθώρια, όπως πόστερ για τη δουλειά ή δημιουργικά έργα τέχνης για να κρεμάσετε στους τοίχους. Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε σε χαρτόνι με διαστάσεις 12x12cm, που είναι ένα δημοφιλές μέγεθος για λευκώματα. Η οθόνη αφής είναι φιλική προς τον χρήστη, ενώ μπορείτε να εκτυπώνετε, να σαρώνετε και να αντιγράφετε από έξυπνες συσκευές χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Canon PRINT.

Οι καλύτεροι εκτυπωτές για φωτογραφικά έργα χειροτεχνίας

Εκτυπωτής Canon PIXMA πάνω σε ένα ξύλινο γραφείο, που εκτυπώνει πολύχρωμα φύλλα χαρτιού με μια σειρά από ξυλομπογιές δίπλα του.

Με γρήγορη ταχύτητα εκτύπωσης 13 εικ./λεπτό για τις μονόχρωμες εκτυπώσεις και 6,8 εικ./λεπτό για τις έγχρωμες, ο Canon PIXMA Σειράς TS7450a βελτιστοποιεί τη διαδικασία κατασκευής, για να έχετε τα υλικά που χρειάζεστε στα χέρια σας, έτοιμα για δημιουργία, σε χρόνο μηδέν. Ο πίσω δίσκος χαρτιού μπορεί να χωρέσει έως και 20 φύλλα φωτογραφικού χαρτιού.

Εκτυπωτής Canon SELPHY CP1500 που εκτυπώνει μια φωτογραφία, με μια σειρά από εκτυπωμένες οικογενειακές φωτογραφίες δίπλα του.

Ο Canon SELPHY CP1500 είναι ένας εκτυπωτής μικρών διαστάσεων που διατίθεται σε πολλά χρώματα για να ταιριάζει με τη διακόσμηση του χώρου σας· αποτελεί ιδανική επιλογή για τους χρήστες που εργάζονται σε μικρότερους χώρους. Μετακινείται εύκολα και είναι αρκετά μικρός, ώστε να τον τοποθετήσετε σε ένα συρτάρι ή ντουλάπι όταν δεν τον χρησιμοποιείτε.

Για φωτογραφικά έργα χειροτεχνίας, είναι σημαντικό να αναλογιστείτε την ποιότητα εκτύπωσης, την ποικιλία των χαρτιών και τη συμβατότητα με δημιουργικές εφαρμογές που μπορούν να αναβαθμίσουν το έργο σας. Οι χειροτεχνίες με φωτογραφίες έχουν μερικές φορές μια πιο προσωπική χροιά, είτε πρόκειται για τη δημιουργία ενός ζωντανού λευκώματος με διάφορα υλικά είτε για τη χρήση της τεχνικής του ντεκουπάζ για την κατασκευή δώρων με νόημα.

Ο Canon PIXMA TS7650i διαθέτει σύστημα μελανιών με μαύρο μελάνι pigment το οποίο, σε συνδυασμό με τα πλούσια χρώματα των μελανιών dye, επιτρέπει στους χρήστες να εκτυπώνουν φωτογραφίες υψηλής ποιότητας στο σπίτι. Το σύστημα τροφοδοσίας χαρτιού δύο δρόμων υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα υλικών, για εκτύπωση φωτογραφιών με διάφορα φινιρίσματα και μεγέθη, καθώς και στο δημοφιλές τετράγωνο φωτογραφικό χαρτί με διαστάσεις 13x13cm.

Ο ελαφρώς μεγαλύτερος Canon PIXMA TS7750i διαθέτει έναν πρόσθετο αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 35 σελίδων. Πέρα από την εφαρμογή Canon PRINT, οι εκτυπωτές PIXMA TS7650i και PIXMA TS7750i είναι συμβατοί με την εφαρμογή Easy-PhotoPrint Editor της Canon, που σας παρέχει τα εργαλεία για να επιλέγετε κάθε είδους διάταξη πριν στείλετε το αποτέλεσμα απευθείας για εκτύπωση.

Συνδυάζοντας ποιότητα, ευελιξία και στιλ, ο Canon PIXMA Σειράς TS7450a είναι ένα εύχρηστο πολυμηχάνημα που προσφέρει άφθονες επιλογές ασύρματης εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής, καθώς και εύχρηστη οθόνη OLED. Η τεχνολογία εκτύπωσης FINE παρέχει αποτελέσματα υψηλής ποιότητας με σταθερότητα και είναι συμβατή με διάφορους τύπους χαρτιού, όπως ιλουστρασιόν και ματ φωτογραφικό χαρτί, σε διάφορα μεγέθη, όπως 10x15cm χωρίς περιθώρια.

Μια πιο compact επιλογή με κομψές πινελιές χρώματος που ταιριάζουν σε κάθε διακόσμηση είναι ο SELPHY CP1500, ο οποίος είναι ιδανικός για την εκτύπωση φωτογραφιών σε διάφορα υλικά. Χάρη στην τεχνολογία γρήγορου στεγνώματος οι εκτυπώσεις είναι έτοιμες για χρήση αμέσως μόλις βγουν από τον εκτυπωτή, ενώ μπορείτε να εκτυπώνετε σε διάφορα μικρότερα μεγέθη, από ταχυδρομική κάρτα 10x14,8cm μέχρι μίνι αυτοκόλλητα (22x17,3mm).

Η συμβατή εφαρμογή SELPHY Photo Layout σάς επιτρέπει επίσης να επεξεργάζεστε και να εκτυπώνετε απευθείας από διάφορες συσκευές μέσω Wi-Fi.

Μια εξαιρετική επιλογή για την παρουσίαση των φωτογραφικών δημιουργιών σας είναι το Canon Photo Cube, το οποίο όχι μόνο προσφέρει έναν έξυπνο τρόπο αποθήκευσης φωτογραφιών και εκτυπώσεων τετράγωνου σχήματος, αλλά μπορεί επίσης να μεταμορφωθεί σε ένα διασκεδαστικό οικογενειακό άλμπουμ φωτογραφιών. Τα μοντέλα Photo Cube παρέχονται επίσης με προαιρετικά φυσίγγια μελανιού (ελέγξτε τη συμβατότητα με τον εκτυπωτή σας πριν την αγορά) και με 40 τετράγωνα φύλλα Ιλουστρασιόν φωτογραφικού χαρτιού Plus II.

Οι καλύτεροι εκτυπωτές για χάρτινα έργα χειροτεχνίας

Εκτυπωτής Canon PIXMA πάνω ένα ξύλινο έπιπλο. Χέρι που αφαιρεί μια εκτύπωση σχεδίων ζωγραφικής από τον δίσκο.

Ο Canon PIXMA TS7650i διαθέτει μαύρο μελάνι pigment που προσφέρει την ίδια υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα με έναν εξειδικευμένο εκτυπωτή γραφείου. Η μεγάλου μήκους κεφαλή εκτύπωσης προσφέρει υψηλή ταχύτητα παραγωγής εκτυπώσεων με χαμηλό αρχικό κόστος, για να μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως τις χειροτεχνίες σας, γνωρίζοντας ότι τα αποτελέσματα, εκτός από τέλεια, θα είναι και οικονομικά.

Για τους χρήστες που απολαμβάνουν τις απεριόριστες δυνατότητες των χειροτεχνιών με χαρτί, είναι απαραίτητος ένας εκτυπωτής με καλή συνδεσιμότητα, πρόσβαση σε δημιουργικές εφαρμογές, συμβατότητα με διάφορα υλικά και υψηλή ταχύτητα εκτύπωσης.

Οι εκτυπωτές Canon PIXMA TS7650i και PIXMA TS7750i, καθώς και ο Canon PIXMA Σειράς TS9550, προσφέρουν αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης, η οποία είναι ιδανική όταν θα φαίνονται και οι δύο όψεις του χαρτιού – όπως για παράδειγμα στα κρεμαστά διακοσμητικά και στις τρισδιάστατες μινιατούρες.

Η συνδεσιμότητα Wi-Fi σε συνδυασμό με τις δωρεάν εφαρμογές της Canon, όπως το Creative Park, σας παρέχουν πρόσβαση σε χιλιάδες πρότυπα, τα οποία μπορείτε να εξατομικεύσετε και να εκτυπώσετε με το πάτημα ενός κουμπιού. Όπως και στον Canon PIXMA TS7650i, η ταχύτητα εκτύπωσης του PIXMA Σειράς TS9550 είναι 15 εικ./λεπτό για μονόχρωμες εκτυπώσεις και 10 εικ./λεπτό για έγχρωμες. Έτσι, μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως να δημιουργείτε χειροτεχνίες.

Επιπλέον, ο PIXMA Σειράς TS9550 διαθέτει 45 ενσωματωμένα μοτίβα για περισσότερες δημιουργικές επιλογές και είναι συμβατός με χαρτιά έως και 300g/m² (γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο) – ιδανική επιλογή για πιο ανθεκτικές χειροτεχνίες, όπως μεγαλύτερα μοντέλα και ευχετήριες κάρτες.

Το καλύτερο λογισμικό για χειροτεχνίες

Ένα χέρι κρατάει ένα smartphone που στην οθόνη του εμφανίζεται ένα πρότυπο ανεμόμυλου από το Canon Creative Park. Στο φόντο φαίνεται ένας εκτυπωτής Canon PIXMA πάνω σε ένα γραφείο.

Από χάρτινα παιχνίδια και μοντέλα, μέχρι σημαιάκια και διακοσμητικά τούρτας για γιορτές, η εφαρμογή Canon Creative Park διαθέτει μεγάλη ποικιλία προτύπων που θα σας δώσουν έμπνευση για την επόμενη χειροτεχνία σας. Περιηγηθείτε στον ιστότοπο από τον υπολογιστή σας ή στην εφαρμογή από το smartphone σας και βρείτε το επόμενο καλλιτεχνικό σας έργο. Στη συνέχεια, στείλτε το στον εκτυπωτή Canon και ξεκινήστε αμέσως τη συναρμολόγηση.

Οθόνη υπολογιστή στην οποία φαίνεται το λογισμικό Canon PosterArtist, με μια μεγάλη ποικιλία προτύπων πόστερ για επιλογή.

Αν χρησιμοποιείτε τον εκτυπωτή σας Canon τόσο για το οικιακό γραφείο όσο και για τις χειροτεχνίες σας, το Canon PosterArtist σάς βοηθά να συνδυάσετε τις δύο αυτές δραστηριότητες, προσφέροντας πολλές δημιουργικές δυνατότητες για να σχεδιάζετε και να εκτυπώνετε τα δικά σας πόστερ, φυλλάδια και άλλο διαφημιστικό υλικό στο σπίτι.

Η Canon προσφέρει μια σειρά από δωρεάν λογισμικά για να διευρύνετε το πεδίο των χειροτεχνιών σας και για να υποστηρίξετε τη δημιουργικότητά σας καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Είτε πρόκειται για μια απλή δραστηριότητα ένα ήσυχο βράδυ είτε για ένα έργο για το Σαββατοκύριακο με το οποίο θα ασχοληθεί όλη η οικογένεια ή ένα σχέδιο με επαγγελματική εμφάνιση, πάντα υπάρχει κάτι που θα σας δώσει έμπνευση.

Για άψογη σύνδεση μεταξύ των έξυπνων συσκευών και του εκτυπωτή σας, η εφαρμογή Canon PRINT είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για εύκολη εκτύπωση, αντιγραφή και σάρωση, καθώς και για να ελέγχετε την κατάσταση του εκτυπωτή σας και να διαχειρίζεστε τυχόν θέματα συντήρησης. Βελτιστοποιεί τη διαδικασία και προσφέρει συμβατότητα με διάφορους τύπους αρχείων. Μπορείτε ακόμη και να ανοίγετε και να εκτυπώνετε φωτογραφίες απευθείας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή τον χώρο αποθήκευσής σας στο cloud. Επίσης, η λειτουργία Smartphone Capture and Copy σάς δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε το smartphone σας ως σαρωτή, κάτι που είναι ιδανικό για τη σάρωση των καλλιτεχνικών έργων των παιδιών, είτε για αποθήκευση είτε για εκτύπωση, διορθώνοντας τυχόν παραμορφώσεις κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Οι δημιουργοί χειροτεχνιών μπορούν να βρουν πληθώρα πηγών για να δημιουργήσουν τα πάντα, από στολίδια μέχρι τρισδιάστατες κάρτες και παιχνίδια, στο Canon Creative Park, στο οποίο η εγγραφή είναι δωρεάν. Ορισμένα πρότυπα είναι απλά και δεν απαιτούν ψαλίδι –ιδανικά για μικρά παιδιά– ενώ άλλα είναι πιο προχωρημένα και απευθύνονται σε έμπειρους δημιουργούς που απολαμβάνουν τις προκλήσεις.

Για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις ικανότητές τους για να δημιουργήσουν προωθητικό υλικό, το Canon PosterArtist είναι ένα εύχρηστο εργαλείο για τη δημιουργία πόστερ, πανό και άλλων σχεδίων. Είτε ετοιμάζετε υλικά σήμανσης για την επιχείρησή σας είτε φυλλάδια για κάποια σχολική παράσταση ή το μενού μιας εκδήλωσης, σας παρέχει πρόσβαση σε προτάσεις σχεδίασης που δημιουργούνται αυτόματα, πρότυπα και εκατομμύρια δωρεάν έτοιμες φωτογραφίες, που θα δώσουν στις δημιουργίες σας επαγγελματική αίσθηση. Το λογισμικό είναι συμβατό με μια μεγάλη γκάμα εκτυπωτών Canon, συμπεριλαμβανομένων των imagePROGRAF, PIXMA, MAXIFY και i-SENSYS.

Η Canon προσφέρει επίσης επιλογές ειδικά για φωτογραφίες. Το Canon Easy-PhotoPrint Editor είναι συμβατό με τους εκτυπωτές PIXMA και MAXIFY και σας επιτρέπει να δημιουργείτε κολάζ, ημερολόγια, χαρτιά περιτυλίγματος και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε στις φωτογραφίες σας συννεφάκια ομιλίας, σύμβολα, κείμενο και πλαίσια.

Για τους συμβατούς εκτυπωτές Canon SELPHY, η εφαρμογή SELPHY Photo Layout προσφέρει συμβουλές διάταξης και σχεδίασης και σας επιτρέπει να προσθέτετε φίλτρα, περιγράμματα ή ακόμη και κωδικούς QR4. Σας επιτρέπει να εκτυπώνετε προσαρμοσμένες φωτογραφίες, αυτοκόλλητα και σελιδοδείκτες απευθείας από μία ενιαία εφαρμογή για φορητές συσκευές. Απλώς σαρώστε τον κωδικό QR του εκτυπωτή σας για άμεση σύνδεση μέσω Wi-Fi.

Με τόσους τρόπους να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους, οι χρήστες που ασχολούνται με τις χειροτεχνίες έχουν πρόσβαση σε έναν ολοκαίνουργιο κόσμο με τους εκτυπωτές και τις δημιουργικές εφαρμογές της Canon. Είτε κάνετε τώρα τα πρώτα σας βήματα στον κόσμο των χειροτεχνιών και αναζητάτε έμπνευση για γρήγορα, απλά σχέδια είτε θέλετε να εμπνεύσετε τα παιδιά σας με διαδραστικά έργα, ή είστε επαγγελματίας που αναζητά νέους τρόπους για να βελτιστοποιήσει τη διαδικασία των χειροτεχνιών, αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε χειροτεχνίες.Σύνταξη: Kat Halstead

 1. Το Πρόγραμμα εκτυπώσεων PIXMA είναι διαθέσιμο μόνο για τους κατοίκους των εξής χωρών: Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Νορβηγία, Ολλανδία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Δημοκρατία της Ιρλανδίας και Ηνωμένο Βασίλειο.
 2. Με βάση τη μέση εξοικονόμηση κόστους ανά σελίδα συγκριτικά με τα γνήσια στάνταρ μελάνια που πωλούνται για τους 20 κορυφαίους εκτυπωτές inkjet πολλαπλών λειτουργιών στη Δυτική Ευρώπη (μελέτη Key Point Intelligence – Ιανουάριος 2022). Κόστος ανά σελίδα (CPP, cost per page) της μηνιαίας συνδρομής στο Πρόγραμμα εκτυπώσεων PIXMA της Canon (πρόγραμμα 200 σελίδων), χωρίς πρόσθετες σελίδες, σε σύγκριση με το κόστος ανά σελίδα για την εκτύπωση σελίδων ISO/IEC 24711 με τους 20 κορυφαίους έγχρωμους εκτυπωτές inkjet πολλαπλών λειτουργιών με φυσίγγια και τιμή πώλησης κάτω των 200 ευρώ στη Δυτική Ευρώπη, με χρήση φυσιγγίων στάνταρ χωρητικότητας. Η τιμή μέσου CPP χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό του ποσοστού εξοικονόμησης του Προγράμματος εκτυπώσεων PIXMA της Canon (πρόγραμμα 200 σελίδων) σε σχέση με το CPP. Απόδοση μελανιού και τιμές βάσει των πληροφοριών στον ιστότοπο του κατασκευαστή στη Γερμανία. Οι τιμές πώλησης μελανιού δεν λαμβάνονται υπόψη σε αυτήν τη μελέτη. Μελέτη Keypoint Intelligence Ιανουαρίου 2022, που πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος της Canon, με βάση δημόσια διαθέσιμες πληροφορίες τον Ιανουάριο του 2022. Επιλογή εκτυπωτών βάσει πωληθέντων μονάδων που αναφέρονται στην έκθεση Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker – Final Historical της IDC, 4ο τρίμηνο του 2021, Δυτική Ευρώπη.
 3. Η ταχύτητα εκτύπωσης φωτογραφιών βασίζεται στην προεπιλεγμένη ρύθμιση, με χρήση του προτύπου ISO/JIS-SCID N2 σε Ιλουστρασιόν Φωτογραφικό Χαρτί Plus II, και δεν περιλαμβάνει τον χρόνο επεξεργασίας δεδομένων στον συνδεδεμένο υπολογιστή.
 4. Ελέγξτε τη σελίδα του συγκεκριμένου μοντέλου για όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες.

Σχετικά προϊόντα

 • PIXMA TS7750i

  Οικιακοί εκτυπωτές

  PIXMA TS7750i

  Ένας γρήγορος εκτυπωτής υψηλής ποιότητας που χωράει εύκολα στη ζωή σας, χάρη στο μικρό του μέγεθος και την απλή του χρήση.
 • PIXMA TS7650i

  Οικιακοί εκτυπωτές

  PIXMA TS7650i

  Ένας γρήγορος εκτυπωτής υψηλής ποιότητας που χωράει εύκολα στη ζωή σας, χάρη στο μικρό του μέγεθος και την απλή του χρήση.
 • Οικιακοί εκτυπωτές

  Σειρά PIXMA TS9550

  Ανακαλύψτε πώς η ασύρματη συνδεσιμότητα, ο αυτόματος τροφοδότης εγγράφων 20 φύλλων και η δυνατότητα χειρισμού υλικών A3 μπορούν να καλύψουν όλες τις επαγγελματικές ανάγκες σας.
 • Οικιακοί εκτυπωτές

  PIXMA TS7450a Series

  Μια κομψή συσκευή «όλα σε ένα» για χρήστες που αγαπούν την τεχνολογία, με πληθώρα δημιουργικών επιλογών εκτύπωσης, καθώς και τεχνολογία ADF που απλοποιεί τη διαδικασία αντιγραφής και σάρωσης πολλών διαφορετικών φύλλων.
 • Οικιακοί εκτυπωτές

  SELPHY CP1500

  Δημιουργήστε εκτυπώσεις με πλούσια χρώματα και εξαιρετική ανθεκτικότητα μέσα σε δευτερόλεπτα, με αυτόν τον εύχρηστο, μικρών διαστάσεων εκτυπωτή φωτογραφιών.
 • Εκτυπωτές inkjet

  Matte Photo Paper MP-101

  Το Ματ φωτογραφικό χαρτί παράγει εκτυπώσεις φωτογραφιών, γραφικών και κειμένου υψηλής ποιότητας με ματ φινίρισμα. Επιπλέον, είναι κατάλληλο για πιο δημιουργικές χρήσεις, όπως ευχετήριες κάρτες, πλακάτ και χειροτεχνίες από χαρτί.

Σχετικά άρθρα