ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ

Ο απόλυτος οδηγός για το χαρτί εκτυπώσεων

Ιλουστρασιόν ή ματ; Σατινέ ή καλλιτεχνικό; Εξερευνήστε κάθε τύπο χαρτιού που θα χρειαστείτε για τις φωτογραφίες και τα δημιουργικά σας πρότζεκτ.
Χέρι που παίρνει την εκτυπωμένη εικόνα μιας τάρτας γλυκοπατάτας από τον δίσκο ενός εκτυπωτή PIXMA, δίπλα σε ένα πακέτο χαρτιών για εκτυπωτές και ένα βιβλίο με σπιτικές συνταγές.

Η επιλογή του σωστού χαρτιού εκτυπωτή είναι μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις της δημιουργικής διαδικασίας που θα ακολουθήσετε για να δώσετε ζωή στις ιδέες, στις φωτογραφίες ή στα σχέδιά σας. Το υλικό που επιλέγετε μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε διάφορα εφέ και να δώσει στο έργο σας την ιδανική τελική πινελιά.

Για φωτογραφικά έργα που απαιτούν βαθύ μαύρο και χτυπητά χρώματα, είναι σημαντικό να επιλέξετε χαρτί που θα τονίσει αυτά τα χαρακτηριστικά και θα δώσει ζωή στα θέματα της φωτογραφίας. Τι πρέπει να επιλέξετε, ιλουστρασιόν ή ματ χαρτί; Ανάγλυφα χαρτιά καλλιτεχνικών εφαρμογών ή ημι-ιλουστρασιόν; Για διασκεδαστικές δημιουργίες, είναι προτιμότερες οι καινοτόμες επιλογές, όπως μαγνητικό φωτογραφικό χαρτί, ή το χαρτί υψηλής ανάλυσης;

Καλό θα ήταν να λάβετε υπόψη το βάρος του χαρτιού, αν είναι επιχρισμένο ή όχι, καθώς και το υλικό του: κάποια είναι κατασκευασμένα από συνθετικές ή υφασμάτινες ίνες. Μην ανησυχείτε αν όλα αυτά σας φαίνονται χαοτικά. Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να κάνετε τις καλύτερες επιλογές με βάση τις ανάγκες σας.

Το καλύτερο χαρτί για την εκτύπωση φωτογραφιών στο σπίτι

Χέρι που τοποθετεί μια εκτυπωμένη φωτογραφία σε έναν πίνακα ανακοινώσεων, όπου είναι καρφιτσωμένες και άλλες εκτυπώσεις.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία ιλουστρασιόν χαρτιών – όπως τα Canon Plus Glossy II, Canon Pro Lustre και Canon Plus Semi-gloss, τα οποία είναι όλα συμβατά με μια μεγάλη γκάμα εκτυπωτών Canon.1 Οι δημιουργικές εφαρμογές της Canon σας δίνουν επίσης τη δυνατότητα να εκτυπώνετε σε μαγνητικό ή τετράγωνο φωτογραφικό χαρτί.

Συχνά, ο βασικότερος λόγος που επιλέγουμε να εκτυπώνουμε φωτογραφίες στο σπίτι είναι για να διατηρήσουμε τις αναμνήσεις μας. Μπορείτε να δημιουργήσετε εκτυπώσεις μικρότερου μεγέθους που είναι ιδανικές για να τις κολλήσετε σε χειροποίητα άλμπουμ, να τις τοποθετήσετε σε κορνίζες ή να τις καρφιτσώσετε σε πίνακες από φελλό. Για αυτόν τον τύπο εκτυπώσεων, κάποιος τύπος επιχρισμένου χαρτιού μπορεί να είναι καλύτερη επιλογή, επειδή είναι γενικά πιο ανθεκτικό.

Στο επιχρισμένο χαρτί έχει προστεθεί ένας παράγοντας στην επιφάνεια, οπότε είναι πιο ομαλό και απορροφά λιγότερο μελάνι, δημιουργώντας πιο ζωντανές εκτυπώσεις. Επιπλέον, χάρη σε αυτό το επίχρισμα, είναι πιο ανθεκτικό στη σκόνη, στην υγρασία και στη φθορά. Αντίθετα, το μη επιχρισμένο χαρτί έχει πιο ανάγλυφη υφή, είναι πιο πορώδες και μπορεί να απορροφά το μελάνι πιο εύκολα. Οι εικόνες που εκτυπώνονται σε μη επιχρισμένο χαρτί μπορεί να είναι πιο «μαλακές», με πιο ανάγλυφη υφή.

Η σειρά compact φωτογραφικών εκτυπωτών SELPHY της Canon χρησιμοποιεί χαρτί με ειδικό προστατευτικό επίχρισμα που εξασφαλίζει ότι κάθε εκτύπωση είναι ανθεκτική στο νερό, στις δαχτυλιές και στις γρατσουνιές, καθώς και ότι μπορεί να διαρκέσει έως και 100 χρόνια όταν αποθηκεύεται σε άλμπουμ. Από χαρτί μεγέθους ταχυδρομικής κάρτας μέχρι τετράγωνες εκτυπώσεις, φωτογραφίες σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας και μίνι αυτοκόλλητα, πάντα υπάρχει μια επιλογή η οποία ταιριάζει στους διάφορους δημιουργικούς τρόπους που θα επιλέξετε για να αναδείξετε τις φωτογραφίες σας.

Το Ιλουστρασιόν χαρτί καθημερινής χρήσης (Everyday Use Glossy) της Canon είναι ένα χαρτί ποιότητας φωτογραφικού εργαστηρίου που αποτελεί την κορυφαία επιλογή για οικονομικές, καθημερινές έγχρωμες φωτογραφίες και είναι συμβατό με τους εκτυπωτές PIXMA. Τα ιλουστρασιόν χαρτιά της Canon κλειδώνουν το μελάνι πιο βαθιά κάτω από την επιφάνεια σε σχέση με άλλα χαρτιά, αποτρέποντας την παραμονή υπερβολικών ποσοτήτων μελανιού στην επιφάνεια του χαρτιού, ώστε οι εκτυπώσεις να στεγνώνουν αμέσως και το ιλουστρασιόν φινίρισμα να παραμένει στιλπνό με την πάροδο του χρόνου.

Μια εκτύπωση βγαίνει από έναν εκτυπωτή PIXMA της Canon που είναι τοποθετημένος πάνω σε ένα τραπέζι και περιβάλλεται από πολλές άλλες εκτυπώσεις και μια μηχανή Canon.

Αν θέλετε να εκτυπώσετε μεγάλο όγκο φωτογραφιών από τις διακοπές ή οικογενειακές φωτογραφίες, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη το μέγεθος και τον τρόπο με τον οποίο θα τις εκθέσετε. Για τις κλασικές φωτογραφίες 4x6 σε ιλουστρασιόν ή ημι-ιλουστρασιόν χαρτί, ο Canon PIXMA G640 μπορεί να εκτυπώσει έως και 3.800 φωτογραφίες2 με ένα μόνο σετ φιαλών μελανιού. Υποστηρίζει διάφορα μεγέθη χαρτιού και εκτυπώνει φωτογραφίες έως A4 χωρίς περιθώρια – ιδανικές για να παρουσιάσετε τις πιο πολύτιμες στιγμές σας σε μεγαλύτερη κλίμακα. Τα έξι ανεξάρτητα μελάνια dye παρέχουν αξιόπιστα αποτελέσματα υψηλής ποιότητας ακόμη και σε χαρτιά χωρίς επίχρισμα.

Εναλλακτικά, το Ημι-ιλουστρασιόν χαρτί Canon Plus έχει σατινέ φινίρισμα και υφή φωτογραφικού χαρτιού με μειωμένη στιλπνότητα για πιο «μαλακή» εμφάνιση. Αυτό το χαρτί 260g/m² θα δημιουργήσει εξαιρετικές εκτυπώσεις φωτογραφιών, που στεγνώνουν αμέσως. Συνδυάστε το με τα μελάνια Canon ChromaLife 100 και έναν εκτυπωτή που μπορεί να δημιουργήσει φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, όπως ο Canon PIXMA TS705a, και το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.

Για εκείνες τις πολύτιμες οικογενειακές αναμνήσεις ή τα όμορφα τοπία από τα ταξίδια σας που μπορούν να κάνουν εντύπωση όταν εκτεθούν στο σπίτι σας, υπάρχουν πολλά φωτογραφικά χαρτιά Canon σε μέγεθος Α4 τα οποία, αν συνδυαστούν με έναν εκτυπωτή όπως ο PIXMA G640, μπορούν να δημιουργήσουν εντυπωσιακές φωτογραφίες A4 χωρίς περιθώρια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Το Ιλουστρασιόν φωτογραφικό χαρτί Canon Plus II έχει φινίρισμα υψηλής στιλπνότητας και μεγάλο βάρος, 265g/m², για άριστη αναπαραγωγή κορεσμένων χρωμάτων και τόνων του μαύρου. Συνδυάζεται ιδανικά με τα μελάνια ChromaLife 100, καθώς και με τα μελάνια Canon LUCIA PRO που χρησιμοποιούνται στους επαγγελματικούς εκτυπωτές Canon imagePROGRAF.

Αν προτιμάτε ματ φωτογραφική εκτύπωση, το Ματ φωτογραφικό χαρτί της Canon για εκτυπωτές inkjet μπορεί να μειώσει τις ανακλάσεις όταν τοποθετείται σε κορνίζα με τζάμι, επειδή θα αντανακλά λιγότερο φως. Το ματ χαρτί είναι πιο κατάλληλο για πιο θερμούς τόνους και για εκτυπώσεις χωρίς ανακλαστική γυαλάδα.

Το καλύτερο χαρτί για εκτυπώσεις καλλιτεχνικών φωτογραφιών

Δύο χέρια που κρατούν μια εκτυπωμένη εικόνα ενός μήλου βουτηγμένου σε λευκή μπογιά και ένας εκτυπωτής Canon PIXMA και άλλες δύο παρόμοιες εκτυπώσεις πάνω σε ένα τραπέζι.

Οι μεγαλύτερες εκτυπώσεις, έως A3+ ή σε πανοραμική μορφή θα κάνουν σίγουρα εντύπωση, είτε είναι σε ιλουστρασιόν είτε σε καλλιτεχνικό υλικό. Ένας ασύρματος εκτυπωτής, όπως ο Canon PIXMA PRO-200 που χρησιμοποιεί το 8χρωμο σύστημα μελανιών dye της Canon, μπορεί να εξασφαλίσει κορυφαία αναπαραγωγή των χρωμάτων.

Αν θέλετε να εκτυπώσετε καλλιτεχνικές φωτογραφίες, το Ανάγλυφο χαρτί καλλιτεχνικών εφαρμογών (Premium Fine Art Rough Paper) της Canon είναι ένα επαγγελματικό, υψηλής ποιότητας βαμβακερό χαρτί A4 με ανάγλυφη υφή που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε βαθείς μαύρους τόνους και να αναπαράγετε με ακρίβεια την τονικότητα στις σκοτεινές περιοχές μιας εικόνας. Οι λάτρεις της φωτογραφίας και της τέχνης θα ενθουσιαστούν με αυτό το χαρτί για τις δημιουργίες τους, καθώς τους επιτρέπει να επιτύχουν άριστα αποτελέσματα τόσο σε μονόχρωμες όσο και σε έγχρωμες εκτυπώσεις.

Το Canon Pro Luster 260g/m² είναι ένα επαγγελματικό φωτογραφικό χαρτί με απαλό, σατινέ φινίρισμα. Αυτό το λείο φωτογραφικό χαρτί για inkjet είναι διαθέσιμο σε μέγεθος έως και A2. Μοιάζει με τα παραδοσιακά χαρτιά με επίχρισμα ρητίνης που χρησιμοποιούνται στους σκοτεινούς θαλάμους και είναι ιδανικό για φωτογράφους οι οποίοι θέλουν φινίρισμα φωτογραφικού εργαστηρίου για να αναδείξουν τη δουλειά τους. Εξασφαλίζει λαμπερά χρώματα, λεπτομέρειες με εξαιρετική ευκρίνεια και άριστη απόδοση των ασπρόμαυρων έργων. Όταν χρησιμοποιείται με τα μελάνια Canon ChromaLife 100, τα οποία είναι συμβατά με τη σειρά PIXMA, ή με τα μελάνια CANON LUCIA PRO που χρησιμοποιούνται στη σειρά imagePROGRAF, όπως το μοντέλο imagePROGRAF PRO-300, αυτό το χαρτί προστατεύει τις φωτογραφίες από τη φθορά που προκαλείται από τα ατμοσφαιρικά αέρια και το φως.3

Γυναίκα με λιλά πουλόβερ που τεντώνεται στην άκρη ενός γραφείου κρατώντας μια εκτύπωση Α2 που εξέρχεται από έναν εκτυπωτή Canon imagePROGRAF.

Τα ιλουστρασιόν, ματ και καλλιτεχνικών εφαρμογών χαρτιά προσφέρουν διαφορετική υφή και λάμψη στην εικόνα σας, ενώ αν τα χρησιμοποιήσετε με ένα προηγμένο σύστημα μελανιού, όπως το 12χρωμο σύστημα του Canon imagePROGRAF PRO-1000, εξασφαλίζετε μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων σε όλη την επιφάνεια. Ο εκτυπωτής μπορεί επίσης να εκτυπώσει σε καμβά, προσφέροντας ακόμη περισσότερες επιλογές αναπαραγωγής και παρουσίασης.

Μια άλλη επιλογή για όσους θέλουν επαγγελματικό φινίρισμα είναι το ιλουστρασιόν βαρύ χαρτί 300g/m² Canon Pro Platinum. Κατασκευάζεται από έξι στρώσεις υλικών, είναι ανθεκτικό στο ξεθώριασμα και προσφέρει εξαιρετική αναπαραγωγή των χρωμάτων, ιδιαίτερα με τα μελάνια Canon LUCIA PRO και ChromaLife 100.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα χαρτί με βάση τους χρωματικούς τόνους σε μια εικόνα. Για ειδικές φωτογραφίες και καλλιτεχνικές δημιουργίες με ζεστά χρώματα και γκρι τόνους, το Pro Premium Matte 210g/m² προσφέρει λεία, αντιθαμβωτική υφή, χωρίς ανακλαστική γυαλάδα. Σχεδιασμένο για επαγγελματίες που αναζητούν κορυφαία ποιότητα, αυτό το αρκετά παχύ χαρτί εξασφαλίζει εκτυπώσεις εκθεσιακής ποιότητας όταν χρησιμοποιείται με εκτυπωτές όπως ο μικρών διαστάσεων επαγγελματικός inkjet A3 Canon imagePROGRAF PRO-300 ή ο A2 imagePROGRAF PRO-1000 με το προηγμένο σύστημα 12 μελανιών και την ευρεία γκάμα χρωμάτων.

Άλλοι τύποι χαρτιού που προσφέρουν εξαιρετική επαγγελματική εκτύπωση καλλιτεχνικών εργασιών είναι τα χαρτιά Canson® Infinity, όπως το Canson® Infinity Platine Fibre Rag, το οποίο έχει βάση από 100% βαμβάκι και απόλυτα λευκό χρώμα. Τα βαμβακερά χαρτιά έχουν πλούσια υφή, πιο ισχυρές ίνες, πολυτελή αίσθηση και μεγάλη διάρκεια ζωής, χαρακτηριστικά που τους εξασφαλίζουν ποιότητα επιπέδου αρχειοθέτησης. Εναλλακτικά, η σειρά φωτογραφικών χαρτιών Hahnemühle προσφέρει επίσης κορυφαία αποτελέσματα για φωτογραφικές εκτυπώσεις, αφίσες και άλμπουμ φωτογραφιών.

Το καλύτερο χαρτί για χειροτεχνίες

Μια ολοκληρωμένη τρισδιάστατη κάρτα λουλουδιών σε ένα τραπέζι, δίπλα σε δύο πακέτα χαρτί για εκτυπωτή Canon. Μια γυναίκα που φαίνεται να ασχολείται με χειροτεχνίες στο φόντο.

Για ευχετήριες κάρτες, καρτ-ποστάλ ή προσκλήσεις, το ειδικά διαμορφωμένο για χειροτεχνίες Ματ χαρτί διπλής όψης είναι ιδανικό για τις προσωπικές σας δημιουργίες λευκωμάτων, οριγκάμι ή ημερολογίων.

Τραπέζι που καλύπτεται από διακοσμητικές χειροτεχνίες από το Canon Creative Park, λουλούδια σε βάζα και πιάτα με φαγητό, που περιλαμβάνουν αυγά και ζεστά ψωμάκια.

Το Canon Creative Park σάς βοηθά να κάνετε την καλύτερη επιλογή υλικών, προτείνοντας ποια χαρτιά της Canon πρέπει να χρησιμοποιήσετε με τα διάφορα πρότυπα. Αφού αποφασίσετε ποιο πρότυπο θα χρησιμοποιήσετε και επιλέξετε το υλικό εκτύπωσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή με πολλά μοντέλα PIXMA, όπως οι εκτυπωτές της Σειράς Canon PIXMA TS7450a ή της Σειράς PIXMA TS5350a, για να εκτυπώσετε σε ματ χαρτί και να τα εκθέσετε σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού.

Είτε πρόκειται για ευχετήριες κάρτες είτε για χειροποίητα δώρα ή βιβλία με ιστορίες, όταν δημιουργείτε χειροτεχνίες με τον εκτυπωτή σας υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη. Πού θα δείξετε τη δημιουργία σας; Χρειάζεστε εκτύπωση και στις δύο όψεις; Και χρειάζεστε χαρτί υψηλής ανάλυσης αν υπάρχουν φωτογραφίες στο έργο σας;

Υπάρχουν πολλοί συναρπαστικοί τρόποι για να διακοσμήσετε το σπίτι σας ή να δημιουργήσετε διαδραστικές εκθέσεις φωτογραφιών, εκτυπώνοντας τα έργα σας σε Μαγνητικό φωτογραφικό χαρτί Canon με τον οικιακό σας εκτυπωτή inkjet. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια διαδραστική μαγνητική έκθεση ή παζλ με εικόνες, ή απλά να κολλήσετε τις δημιουργίες σας απευθείας στο ψυγείο για να θυμάστε τις χαρούμενες στιγμές – χωρίς να χρειάζεστε κορνίζα.

Αν το χόμπι σας είναι να δημιουργείτε εκτυπωμένα αντικείμενα και χειροτεχνίες με το Canon Creative Park, τότε το Ματ φωτογραφικό χαρτί θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε φωτεινούς, έντονους τόνους και καθαρές εικόνες χωρίς στιλπνή υφή. Είναι ιδανικό για σχέδια που περιλαμβάνουν φωτογραφίες, γραφικά και κείμενο.

Για όσους θέλουν να προσθέτουν μια προσωπική πινελιά σε ειδικές περιστάσεις δημιουργώντας τις δικές τους ευχετήριες κάρτες ή προσκλήσεις για πάρτι, το Ματ χαρτί διπλής όψης 7x10" διαθέτει έτοιμες πικμάνσεις και φακέλους, που διευκολύνουν και επιταχύνουν τη διαδικασία, εξασφαλίζοντας παράλληλα ότι κάθε κάρτα είναι διπλωμένη σωστά.

Για λευκώματα ή για να δημιουργήσετε εξατομικευμένα βιβλία με εικόνες, η εκτύπωση σε διάφορα σχήματα και μεγέθη μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να προσθέσετε διασκεδαστικές, εξατομικευμένες πινελιές. Τα μίνι αυτοκόλλητα και τα τετράγωνα αυτοκόλλητα χαρτιά που χρησιμοποιούνται στους εκτυπωτές Canon SELPHY είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να δημιουργείτε εκτυπώσεις που μπορείτε να κολλήσετε αμέσως και να τις απολαύσετε. Επίσης, με την εφαρμογή SELPHY Photo Layout μπορείτε να προσθέσετε τα δικά σας μοτίβα, φινιρίσματα και κείμενο.

Το καλύτερο χαρτί για μικρά ή οικιακά γραφεία

Εκτυπωτής Canon Σειράς TS7450a ο οποίος εκτυπώνει ένα φύλλο χαρτιού με φωτεινά χρώματα. Δίπλα στον εκτυπωτή υπάρχει ένας φορητός υπολογιστής πάνω σε ένα γραφείο.

Το Χαρτί υψηλής ανάλυσης της Canon είναι ιδανικό για επαγγελματικές παρουσιάσεις που απαιτούν ευκρινείς, ζωντανές εικόνες ή γραφικά, ενώ το μικρο-πορώδες επίχρισμα απορροφά γρήγορα το μελάνι βαθιά κάτω από την επιφάνεια, ώστε να μην παραμένουν υπερβολικά υπολείμματα. Έτσι μπορείτε να εκτυπώνετε ακόμη και την τελευταία στιγμή πριν από μια συνάντηση και να είστε βέβαιοι ότι το υλικό που θα διανείμετε δεν θα έχει μουτζούρες. Σε συνδυασμό με τη Σειρά Canon PIXMA TS7450a, που αποτελείται από πολυμηχανήματα εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής, είναι η ιδανική λύση για αποτελέσματα επαγγελματικής ποιότητας.

Για αναπαραγωγή φωτεινών, έντονων χρωμάτων, επιλέξτε το Χαρτί υψηλής ανάλυσης της Canon, ένα επιχρισμένο χαρτί υψηλής φωτεινότητας που είναι κατάλληλο για ζωντανές φωτογραφίες και εικόνες γραφικών, καθώς και έγγραφα υψηλής ποιότητας και υπολογιστικά φύλλα με έντονα, καθαρά χρώματα. Αυτό το χαρτί είναι ιδανικό για οικιακά γραφεία ή μικρές επιχειρήσεις και εξασφαλίζει επαγγελματικές παρουσιάσεις με στιλπνό φινίρισμα.

Παρόμοια χαρτιά υψηλής ανάλυσης αποτελούν επίσης μια καλή επιλογή για όσους θέλουν να δημιουργήσουν αφίσες ή άλλο προωθητικό υλικό για την εργασία τους. Με μεγάλη γκάμα προτύπων, εικόνων και γραμματοσειρών, το Canon PosterArtist σάς προσφέρει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε δωρεάν ένα πόστερ μέσω διαδικτύου. Συνδυάστε αυτό το χαρτί με το πολυμηχάνημα 3 σε 1 Canon PIXMA Σειράς TS5350a για – ένα δημιουργικό εργαλείο, ιδανικό για τη δημιουργία μαγνητικών και φωτογραφικών εκτυπώσεων από το smartphone σας. Εναλλακτικά, δοκιμάστε τον κομψό και οικονομικό Canon PIXMA Σειράς TS7450a,, ο οποίος σας επιτρέπει να εκτυπώνετε σε φωτογραφικό και μαγνητικό χαρτί για να δημιουργήσετε πληθώρα εξατομικευμένων επαγγελματικών έργων.

Οι σειρές χαρτιών και εκτυπωτών της Canon καλύπτουν όλες τις ανάγκες εκτύπωσης. Είτε θέλετε να προωθήσετε την επιχείρησή σας είτε να δημιουργήσετε ένα καλλιτεχνικό έργο, να εκθέσετε οικογενειακά πορτραίτα ή να χρησιμοποιήσετε εκτυπώσεις για να οργανωθείτε στο σπίτι, είναι βέβαιο ότι θα επιτύχετε αποτελέσματα υψηλής ποιότητας.Σύνταξη: Lorna Dockerill

 1. Ανατρέξτε στη σελίδα του προϊόντος για μια λίστα με τους συμβατούς εκτυπωτές.
 2. Η απόδοση σελίδων υπολογίζεται για φωτογραφίες 4 x 6" βάσει συγκεκριμένης μεθόδου ελέγχου της Canon, με χρήση του διαγράμματος ISO/IEC 29103 και προσομοίωση συνεχούς εκτύπωσης, με αντικατάσταση μετά την αρχική εγκατάσταση.
 3. Όταν χρησιμοποιείται με γνήσια μελάνια Canon και σε συγκεκριμένες συνθήκες αποθήκευσης.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά άρθρα

 • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

  Συχνές ερωτήσεις για τον εκτυπωτή, το μελάνι και το χαρτί

  Ο ειδικός της Canon Suhaib Hussain απαντά σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με την τεχνολογία των εκτυπωτών, το μελάνι και το χαρτί.

 • ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Επεξεργασία των φωτογραφιών σας για εκτύπωση

  Αξιοποιήστε στο έπακρο τις φωτογραφίες σας σε έντυπη μορφή, με τον αναλυτικό οδηγό μας για την επεξεργασία για εκτύπωση και τις καλύτερες ρυθμίσεις εκτύπωσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

 • ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Οι καλύτεροι εκτυπωτές Canon για φωτογραφίες

  Είτε θέλετε να παρουσιάσετε τις φωτογραφίες σας σε μια κορνίζα ή σε ένα λεύκωμα είτε ως αυτοκόλλητα, βρείτε τον ιδανικό εκτυπωτή για τις δικές σας δημιουργικές ανάγκες.

 • ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Οι καλύτεροι εκτυπωτές για χειροτεχνίες

  Από οικογενειακά πρότζεκτ μέχρι υλικά με επαγγελματικό φινίρισμα, η Canon έχει τον ιδανικό εκτυπωτή για εσάς.