ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Αξιοποιήστε στο έπακρο τις δημιουργικές σας δυνατότητες με τις εφαρμογές εκτύπωσης και το λογισμικό της Canon

Η Canon προσφέρει μια σειρά λύσεων εκτύπωσης για τη δημιουργία λευκωμάτων, τις διαχειριστικές εκτυπώσεις, την προώθηση της επιχείρησής σας και πολλά άλλα. Ανακαλύψτε ποια είναι η κατάλληλη επιλογή για το επόμενο έργο σας.
Ανοιχτός φορητός υπολογιστής πάνω σε ένα γραφείο. Στην οθόνη του διακρίνεται το λογισμικό Canon Easy-PhotoPrint, ενώ αριστερά του υπάρχει χαρτί Canon και δεξιά του ένας εκτυπωτής Canon.

Η εκτύπωση μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε πολλά, από το να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας με νέους συναρπαστικούς τρόπους μέχρι να οργανώσετε την καθημερινότητά σας. Η Canon προσφέρει μια σειρά εφαρμογών εκτύπωσης και λογισμικών που σας βοηθούν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον εκτυπωτή Canon που διαθέτετε, είτε πρόκειται για σημαντικά έγγραφα της δουλειάς είτε για καλλιτεχνικές εφαρμογές ή χειροτεχνίες με χαρτί, ή για να δώσετε ζωή στις πολύτιμες φωτογραφίες σας.

Ωστόσο, για τον κάθε σκοπό, υπάρχει η κατάλληλη εφαρμογή, ενώ δεν είναι όλες οι εφαρμογές συμβατές με κάθε εκτυπωτή. Επομένως, πώς θα ξέρετε ποια εφαρμογή πρέπει να χρησιμοποιήσετε; Για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε ποια εφαρμογή της Canon ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας, δημιουργήσαμε αυτόν τον εύχρηστο οδηγό. Μαζί θα εξερευνήσουμε μια σειρά εργασιών εκτύπωσης και τις εφαρμογές και το λογισμικό που μπορούν να σας βοηθήσουν να τις διεκπεραιώσετε πιο γρήγορα, εύκολα και δημιουργικά.

Τέλεια εκτύπωση φωτογραφιών: Canon PRINT

Tablet στο οποίο είναι ανοιχτή η εφαρμογή Canon PRINT. Το tablet βρίσκεται πάνω σε έναν εκτυπωτή Canon από τον οποίο βγαίνει μια φωτογραφία, ενώ δίπλα του υπάρχουν σκορπισμένες κι άλλες φωτογραφίες πάνω σε ένα γραφείο.

Η εφαρμογή Canon PRINT δεν είναι μόνο για ασύρματη εκτύπωση – μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για αντιγραφή και σάρωση. Οι σαρώσεις μπορούν να σταλούν απευθείας στο smartphone σας για να τις χρησιμοποιήσετε ή να τις κοινοποιήσετε όπως εσείς θέλετε.

Συμβατοί εκτυπωτές: μοντέλα Canon PIXMA και MAXIFY

Συμβατές συσκευές: iOS και Android

Ο καλύτερος τρόπος για να παρουσιάσετε μια απίστευτη φωτογραφία είναι μια εξίσου όμορφη εκτύπωση. Αντίστοιχα, μια εκτύπωση κακής ποιότητας μπορεί να ακυρώσει όλη τη σκληρή δουλειά και τη δημιουργικότητα που χαρακτηρίζει τις λήψεις σας. Γι' αυτό, όταν μετατρέπετε τις φωτογραφίες σας σε μια συλλογή εκτυπώσεων είναι σημαντικό να το κάνετε σωστά. Όταν εκτυπώνετε φωτογραφίες από το smartphone σας, η εφαρμογή Canon PRINT είναι το ιδανικό εργαλείο για να μετατρέψετε τις ψηφιακές φωτογραφίες σε όμορφα έργα τέχνης. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να ελέγξετε την κατάσταση και τα επίπεδα μελανιού του εκτυπωτή σας, ώστε να εξασφαλίσετε ότι οι εκτυπώσεις σας θα είναι πάντα τέλειες.

Δημιουργικές χειροτεχνίες: Canon Creative Park

Χέρι που κρατάει ένα smartphone, στο οποίο είναι ανοιχτή η εφαρμογή Creative Park, δίπλα σε μια συλλογή από χαρτιά και πρότυπα για χειροτεχνίες.

Το Canon Creative Park είναι ιδανικό για τα άτομα που τους αρέσει να δημιουργούν πράγματα μόνα τους. Είτε δημιουργείτε διακοσμητικά για πάρτι γενεθλίων ή χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κάρτες είτε ψάχνετε κάτι να κάνετε με την οικογένειά σας μια βροχερή μέρα, η εφαρμογή έχει πολλά σχέδια από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε.

Συμβατοί εκτυπωτές: υποστηριζόμενα μοντέλα εκτυπωτών inkjet της Canon

Συμβατές συσκευές: iOS και Android

Όταν μιλάμε για χειροτεχνίες, το μοναδικό πραγματικό όριο είναι η φαντασία σας. Ωστόσο, θα σας βοηθούσε να έχετε στη διάθεσή σας μια μεγάλη γκάμα πόρων για να αντλείτε ιδέες και να εκτυπώνετε πρότυπα ή σχέδια. Η εφαρμογή Canon Creative Park αποτελεί ένα κεντρικό σημείο για εκείνους που λατρεύουν τις χειροτεχνίες, είτε τις πραγματοποιούν μόνοι τους είτε με την οικογένειά τους. Η πλοήγηση και η αναζήτηση είναι εύκολες, ενώ διαθέτει περισσότερα από 4.000 δωρεάν πρότυπα και σχέδια, από κάρτες μέχρι μοντέλα για οριγκάμι. Ακόμη καλύτερα, μπορείτε να επεξεργαστείτε και να προσαρμόσετε τα σχέδια και να τα εκτυπώσετε αμέσως από τον δικό σας εκτυπωτή Canon.

Διαφήμιση της επιχείρησής σας: Canon PosterArtist

Πόστερ για μια επιχείρηση με την επωνυμία «Maria's Cakes». Το πόστερ είναι καρφιτσωμένο σε έναν τοίχο, το λογότυπο της εταιρείας βρίσκεται στο κέντρο και γύρω του υπάρχουν φωτογραφίες με τούρτες.

Όποιο κι αν είναι το αντικείμενο της επιχείρησής σας, θέλετε να ξεχωρίζετε από τον ανταγωνισμό. Το λογισμικό Canon PosterArtist σάς δίνει πρόσβαση σε εκατοντάδες επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα, τα οποία μπορείτε να επεξεργαστείτε προσθέτοντας δικά σας λόγια και εικόνες.

Συμβατοί εκτυπωτές: μοντέλα Canon MegaTank, MAXIFY και PIXMA

Συμβατές συσκευές: Υπολογιστές macOS και Windows

Ενώ η εφαρμογή Canon Easy-PhotoPrint Editor μπορεί να σας βοηθήσει να θέσετε υπό έλεγχο τις μικρότερες εργασίες διαχείρισης, για την προώθηση της επιχείρησής σας ή του εαυτού σας, θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Canon PosterArtist. Η εφαρμογή Web σάς παρέχει πρόσβαση σε χιλιάδες έτοιμες φωτογραφίες και σχέδια που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε.

Εκτυπώστε πόστερ, πανό και διαφημιστικά φυλλάδια για να προσελκύσετε νέους πελάτες ή πινακίδες για να γνωστοποιήσετε τις νέες προσφορές σας. Χρησιμοποιήστε τα έξυπνα εργαλεία επεξεργασίας για να προσαρμόσετε τα πρότυπα και να δημιουργήσετε σχέδια που αντιπροσωπεύουν την επιχείρηση και την προσωπικότητά σας. Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε κωδικούς QR, οι οποίοι είναι ιδανικοί για να προσφέρετε στους δυνητικούς πελάτες σας έναν εύκολο τρόπο να μάθουν περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες σας.

Κολλάζ, λευκώματα και ημερολόγια: Canon Easy-PhotoPrint Editor

Γυναίκα που κρατάει μια σελίδα ενός ημερολογίου μπροστά από έναν εκτυπωτή Canon, με την εφαρμογή Canon Easy-PhotoPrint Editor ανοιχτή σε έναν φορητό υπολογιστή δίπλα της.

Το λογισμικό Canon Easy-PhotoPrint Editor σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπόψη ολόκληρη την οικογένεια. Η επιλογή Ημερολογίου σάς επιτρέπει να σχεδιάσετε το δικό σας ημερολόγιο για να αναδείξετε οικογενειακές φωτογραφίες απ’ όλο τον χρόνο ή να προσφέρετε ένα προσωπικό δώρο σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Συμβατοί εκτυπωτές: υποστηριζόμενα μοντέλα Canon PIXMA και συστημάτων μεγάλου μεγέθους

Συμβατές συσκευές: iOS και Android· υπολογιστές macOS και Windows

Συγκεντρώστε όλες τις αναμνήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε ένα σημείο, δημιουργώντας ένα κολλάζ ή ένα λεύκωμα με φωτογραφίες χρησιμοποιώντας το Canon Easy-PhotoPrint Editor στις έξυπνες συσκευές και στον υπολογιστή σας.

Χάρη στο πρόγραμμα διάταξης και στην ποικιλία προτύπων που διαθέτει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Easy-PhotoPrint Editor για να σχεδιάσετε εκτυπώσιμα κολλάζ ή για να εκτυπώσετε αυτοκόλλητα τα οποία θα τοποθετήσετε απευθείας στο λεύκωμά σας ή στο πίσω μέρος της θήκης του τηλεφώνου σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να δημιουργήσετε ημερολόγια με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες.

Η λέξη «Easy» (εύκολη) δεν μπήκε τυχαία στο όνομα της εφαρμογής∙ η εφαρμογή Easy-PhotoPrint Editor είναι απλή και εύχρηστη, για να μπορείτε να επικεντρώνεστε στη σχεδίαση και στην εκτύπωση των αγαπημένων σας αναμνήσεων.

Διεκπεραίωση διαχειριστικών εργασιών: Canon Easy-PhotoPrint Editor

Στιγμιότυπο οθόνης από την εφαρμογή Canon Easy-PhotoPrint Editor, στο οποίο διακρίνονται επιλογές προτύπων, όπως επαγγελματικές κάρτες, φωτογραφίες ταυτότητας, λευκώματα και κολλάζ.

Η εφαρμογή Canon Easy-PhotoPrint Editor προσφέρει διάφορες επιλογές που θα σας βοηθήσουν να δώσετε ζωή στα έργα σας, είτε πρόκειται για επαγγελματικές κάρτες και φωτογραφίες ταυτότητας είτε για λευκώματα και κολλάζ.

Γυναίκα που χρησιμοποιεί την εφαρμογή Canon Easy-PhotoPrint Editor στο τηλέφωνό της, καθισμένη σε έναν καναπέ με ένα χαμογελαστό νήπιο δίπλα της.

Μπορείτε να επιλέξετε εικόνες και έγγραφα απευθείας από τη συσκευή σας, από τον χώρο αποθήκευσης στο cloud ή από τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και, στη συνέχεια, να τις επεξεργαστείτε, να τις εξατομικεύσετε και να τις εκτυπώσετε.

Αν η λίστα με τις υποχρεώσεις σας δείχνει κάπως φορτωμένη, η εφαρμογή Canon Easy-PhotoPrint Editor μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο και κόπο επιταχύνοντας τις διαχειριστικές εκτυπώσεις με μια σειρά προτύπων. Αν μόλις ξεκινήσατε τη δική σας νεοφυή επιχείρηση, χρησιμοποιήστε το πρότυπο επαγγελματικών καρτών για να διαδώσετε το όνομά σας ή το πρότυπο φωτογραφιών ταυτότητας για να ετοιμάσετε τα σήματα του προσωπικού σας. Οργάνωση του αποθηκευτικού σας χώρου; Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα πρότυπα ετικετών δίσκων του Easy-PhotoPrint Editor για να οργανώσετε τα μέσα που έχετε σε φυσική μορφή.

Απλοποίηση ροών εργασίας: Canon Easy-Layout Editor

Στιγμιότυπο οθόνης από το λογισμικό Canon Easy-Layout Editor, με ένα πλαίσιο για την απόθεση αρχείων στ’ αριστερά και με επιλογές όπως Συλλογή και εκτύπωση, Ελεύθερη διάταξη και Πλακίδια/Πόστερ στα δεξιά.

Το λογισμικό Canon Easy-Layout Editor παρέχει έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο για να συγκεντρώνετε σε ένα μέρος έγγραφα διαφορετικού τύπου, έχοντας τη δυνατότητα να συνδυάσετε αρχεία όπως PDF και εικόνες σε μία σελίδα.

Στιγμιότυπο οθόνης από το λογισμικό Canon Easy-Layout Editor, στο οποίο διακρίνεται η εικόνα ενός σκύλου. Η εικόνα έχει διαιρεθεί στα τέσσερα με την επιλογή Πλακίδια/Πόστερ.

Το λογισμικό Canon Easy-Layout Editor διαθέτει επίσης την εύχρηστη επιλογή Πλακίδια/Πόστερ, η οποία σας επιτρέπει να μοιράζετε μια φωτογραφία σε διαφορετικά φύλλα και να την εκτυπώνετε σαν μία μεγάλη εικόνα.

Συμβατοί εκτυπωτές: μοντέλα Canon inkjet

Συμβατές συσκευές: υπολογιστές Windows

Είτε δημιουργείτε σημειώσεις για μια σημαντική παρουσίαση στη δουλειά είτε θέλετε απλώς να οργανώσετε σωστά έντυπο υλικό τεκμηρίωσης, το λογισμικό Canon Easy-Layout Editor για υπολογιστές με Windows σάς επιτρέπει να τακτοποιείτε τα PDF, τα έγγραφα Word, τις εικόνες και τις ιστοσελίδες σας γρήγορα και εύκολα, για να μην χρειάζεται να εκτυπώνετε από διαφορετικές εφαρμογές.

Το Easy-Layout Editor σάς δίνει τη δυνατότητα να ταξινομείτε και να οργανώνετε πληθώρα τύπων αρχείων και εγγράφων και σας βοηθά να εξοικονομήσετε χαρτί και χρόνο, συγκεντρώνοντας κάθε τι σημαντικό σε ένα σημείο.

Διασκέδαση με μίνι φωτογραφίες: Canon SELPHY Photo Layout

Ένα τηλέφωνο με την εφαρμογή Canon SELPHY Photo Layout σε ένα γραφείο, δίπλα σε έναν φορητό εκτυπωτή Canon SELPHY Square QX10, και ένα στολίδι με χάντρες για το κινητό.

Η εφαρμογή Canon SELPHY Photo Layout είναι γρήγορη, έξυπνη και εύχρηστη, και συμπληρώνει ιδανικά τους εκτυπωτές Canon SELPHY, όπως τον SELPHY Square QX10. Εκτυπώστε τις φωτογραφίες που έχετε στο smartphone σας απευθείας από την εφαρμογή, ενεργοποιώντας τη λειτουργία βελτιστοποίησης εικόνας για εκτυπώσεις με τέλεια ισορροπία.

Οθόνη στην οποία διακρίνεται η εφαρμογή Canon SELPHY Photo Layout, με τη φωτογραφία ενός σκύλου στα δεξιά και επιλογές για διαφορετικά φινιρίσματα εκτύπωσης στ’ αριστερά.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει μια σειρά από φινιρίσματα και επικαλύψεις, οπότε μπορείτε να προσαρμόσετε τις εικόνες σας για να πετύχετε την εμφάνιση που θέλετε.

Συμβατοί εκτυπωτές: Canon SELPHY CP1500, SELPHY CP1300 και SELPHY Square QX10

Συμβατές συσκευές: iOS και Android

Αν χρησιμοποιείτε έναν από τους εκτυπωτές SELPHY της Canon, η εφαρμογή Canon SELPHY Photo Layout για iOS και Android είναι ιδανική για να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας και να διασκεδάσετε. Σας προσφέρει αμέτρητα πρότυπα για να επιλέξετε, επιτρέποντάς σας να τοποθετήσετε και να εκτυπώσετε μεμονωμένες ή πολλαπλές εικόνες με μία κίνηση. Υπάρχει ακόμη και μια επιλογή για σελιδοδείκτες κατακόρυφης διάταξης, με την οποία μπορείτε να δημιουργήσετε δικούς σας σελιδοδείκτες1.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να προσαρμόζετε τις εικόνες σας με κείμενο, περιγράμματα και σφραγίδες, για να κάνετε τις φωτογραφίες σας πραγματικά μοναδικές. Μπορείτε να επιλέξετε το φινίρισμα των εκτυπώσεών σας, να προσαρμόσετε την εμφάνιση και την αίσθηση του τελικού προϊόντος και να εκτυπώσετε αυτοκόλλητα για λευκώματα ή για να προσωποποιήσετε τις συσκευές σας.

Η εφαρμογή SELPHY Photo Layout σάς επιτρέπει επίσης να προσθέσετε κωδικούς QR1, τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για σύνδεση προς μια ιστοσελίδα, ένα ηλεκτρονικό άλμπουμ ή βίντεο. Είναι ιδανικό για τις φορές που θέλετε να δωρίσετε εικόνες σε φίλους και συγγενείς, καθώς μπορείτε να τους κάνετε έκπληξη με μια ολόκληρη συλλογή από τις αγαπημένες σας αναμνήσεις. Όπως φαντάζεστε, η εφαρμογή SELPHY Photo Layout είναι εύχρηστη και προσφέρει έναν γρήγορο και απλό τρόπο για απευθείας εκτύπωση από το smartphone σας σε έναν εκτυπωτή SELPHY.

Προσθήκη μιας προσωπικής πινελιάς: Canon Mini Print

Δύο χέρια που κρατούν ένα smartphone και έναν εκτυπωτή Canon Zoemini 2, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Canon Mini Print για να δημιουργήσουν ένα κολλάζ.

Η εφαρμογή Canon Mini Print σάς επιτρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη φορητότητα του Canon Zoemini 2 ή του Canon Zoemini S2. Επεξεργαστείτε εικόνες γρήγορα εν κινήσει, είτε τις τραβήξατε με το smartphone σας είτε με τον Canon Zoemini S2, και εκτυπώστε απευθείας από την εφαρμογή για να τις δωρίσετε σε φίλους και συγγενείς.

Συμβατοί εκτυπωτές: μοντέλα Canon Zoemini

Συμβατές συσκευές: iOS και Android

Αν διαθέτετε κάποιο από τα μοντέλα Canon Zoemini, το πιθανότερο είναι ότι θα θέλετε να εξατομικεύσετε τις στιγμιαίες φωτογραφίες σας. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Canon Mini Print, μπορείτε να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας προσθέτοντας αυτοκόλλητα ανάλογα με την εποχή, πλαίσια, φίλτρα και κείμενο στις εικόνες της οικογένειας, των φίλων και των περιπετειών σας – ιδανικές τελικές πινελιές πριν από την εκτύπωση των αυτοκόλλητων φωτογραφιών σας. Για τους φανατικούς των λευκωμάτων, η εφαρμογή Canon Mini Print σάς επιτρέπει επίσης να ελευθερώσετε τη μοναδικότητά σας και να δώσετε ζωή στις φωτογραφίες σας με σκίτσα και σημειώσεις.

Η εφαρμογή Mini Print συνδέεται χωρίς πρόβλημα με τη συλλογή φωτογραφιών σας, ενώ μπορεί επίσης να συνδεθεί με τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο cloud, επιτρέποντάς σας να επεξεργάζεστε, να εξατομικεύετε και να εκτυπώνετε εικόνες από το smartphone και τη μηχανή σας. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη φωτογραφιών χρησιμοποιώντας ζωντανά εφέ και εφέ επαυξημένης πραγματικότητας – για selfie τόσο μοναδικές όσο εσείς.


Σύνταξη: Peter Wolinski και Claire Gillo


Το macOS είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc., κατατεθειμένο στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες και περιοχές.

 1. Η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη για όλους τους εκτυπωτές. Ανατρέξτε στον πίνακα συμβατότητας λειτουργιών.

Σχετικά προϊόντα

 • Οικιακοί εκτυπωτές

  PIXMA TS7450a Series

  Μια κομψή συσκευή «όλα σε ένα» για χρήστες που αγαπούν την τεχνολογία, με πληθώρα δημιουργικών επιλογών εκτύπωσης, καθώς και τεχνολογία ADF που απλοποιεί τη διαδικασία αντιγραφής και σάρωσης πολλών διαφορετικών φύλλων.
 • PIXMA G640

  Οικιακοί εκτυπωτές

  PIXMA G640

  Ο PIXMA G640 είναι το πρώτο πολυμηχάνημα της σειράς PIXMA G με έξι επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιού dye. Συνδυάζει απαράμιλλη ποιότητα εκτύπωσης φωτογραφιών με δυνατότητα παραγωγής μεγάλων όγκων σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος.
 • Οικιακοί εκτυπωτές

  SELPHY CP1500

  Δημιουργήστε εκτυπώσεις με πλούσια χρώματα και εξαιρετική ανθεκτικότητα μέσα σε δευτερόλεπτα, με αυτόν τον εύχρηστο, μικρών διαστάσεων εκτυπωτή φωτογραφιών.
 • Οικιακοί εκτυπωτές

  SELPHY SQUARE QX10

  Φυλάξτε για πάντα τις ιδιαίτερες αναμνήσεις σας ως υπέροχες εκτυπώσεις που μπορείτε να δημιουργήσετε παντού και πάντα.
 • Φωτογραφικές μηχανές στιγμιαίας εκτύπωσης και τσέπης

  Canon Zoemini S2

  Τραβήξτε τις selfie σας με έναν φωτοεκτυπωτή σε μέγεθος τσέπης, που διαθέτει καθρέπτη, φωτεινό δακτύλιο, έλεγχο κλείστρου από απόσταση και άμεση προβολή.
 • Οικιακοί εκτυπωτές

  Canon Zoemini 2

  Δημιουργήστε άμεσα εκτυπώσεις από το smartphone σας οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε, με τον εκτυπωτή τσέπης Zoemini 2 που λειτουργεί με μπαταρία.

Σχετικά άρθρα

 • ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Οι καλύτεροι εκτυπωτές Canon για φωτογραφίες

  Είτε θέλετε να παρουσιάσετε τις φωτογραφίες σας σε μια κορνίζα ή σε ένα λεύκωμα είτε ως αυτοκόλλητα, βρείτε τον ιδανικό εκτυπωτή για τις δικές σας δημιουργικές ανάγκες.

 • ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ

  Επεξήγηση των τύπων χαρτιού

  Εξερευνήστε τους διαφορετικούς τύπους χαρτιού Canon με αυτόν τον εύχρηστο οδηγό αγορών.

 • ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Οι καλύτεροι εκτυπωτές για χειροτεχνίες

  Από οικογενειακά πρότζεκτ μέχρι υλικά με επαγγελματικό φινίρισμα, η Canon έχει τον ιδανικό εκτυπωτή για εσάς.

 • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Εκτυπώστε λίστες, πλάνα και στόχους

  Εκφράστε τη δημιουργικότητά σας με έναν εκτυπωτή Canon PIXMA και εξασφαλίστε την οργάνωση και την επίγνωσή σας όλο τον χρόνο.