Feature Hero Module
alt text goes here

SELPHY
Compact φωτογραφικοί εκτυπωτές

Δημιουργήστε και εκτυπώστε όμορφες φωτογραφίες με μεγάλη διάρκεια ζωής από smartphone, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, κάρτες SD και πολλά άλλα μέσα, με αυτόν τον εύχρηστο compact φωτογραφικό εκτυπωτή SELPHY.*

SELPHY Square QX10

Canon SELPHY SQUARE QX10

Φυλάξτε τις ξεχωριστές αναμνήσεις σας μετατρέποντάς τες σε όμορφες και ποιοτικές εκτυπώσεις, όπου κι αν βρίσκεστε, ασύρματα.

Προβολή περισσότερων

Featured article1
Selphy CP1300

Canon SELPHY CP1300

Κομψός, φορητός και γρήγορος φωτογραφικός εκτυπωτής με Wi-Fi, ιδανικός για τη δημιουργία μοναδικών εκτυπώσεων από συμβατές έξυπνες συσκευές, φωτογραφικές μηχανές και άλλα μέσα.

Προβολή περισσότερων

Featured article1
Fast lab quality

Γρήγορες εκτυπώσεις με ποιότητα φωτογραφικού εργαστηρίου

Γρήγορες εκτυπώσεις με ποιότητα φωτογραφικού εργαστηρίου, απευθείας από το smartphone σας στον μίνι εκτυπωτή φωτογραφιών.*

Προβολή βίντεο

Δημιουργήστε και εκτυπώστε κολάζ φωτογραφιών με την εφαρμογή SELPHY Photo Layout

Εκτυπώστε απευθείας από το smartphone στον φορητό σας εκτυπωτή φωτογραφιών μέσω της δωρεάν εφαρμογής φωτογραφικών μοντάζ της Canon και προσθέστε δημιουργικές πινελιές στις εκτυπώσεις σας, όπως σφραγίδες, φίλτρα, πλαίσια, κείμενο, επικαλύψεις και αλλαγές διάταξης.

Μάθετε περισσότερα

Create and print photo collages with SELPHY Photo Layout app

Εκτύπωση από οποιαδήποτε συσκευή – παντού

Όπου κι αν βρίσκονται αποθηκευμένες οι φωτογραφίες σας, μπορείτε να τις εκτυπώσετε πανεύκολα με έναν SELPHY CP1300. Εκτυπώστε φωτογραφίες απευθείας από έξυπνες συσκευές, φωτογραφικές μηχανές, κάρτες μνήμης, στικ USB ή υπολογιστές. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Party Shuffle στην εφαρμογή Canon PRINT για να δημιουργήσετε ασύρματα μοναδικά κολλάζ με εικόνες από πολλά smartphone.

Μάθετε περισσότερα

Print from any device - anywhere

Εύκολη μεταφορά οπουδήποτε

Οι εκτυπωτές SELPHY είναι τόσο μικροί και φορητοί που μπορείτε να τους παίρνετε εύκολα μαζί σας στις διακοπές και σε επισκέψεις σε συγγενείς ή σε πάρτι. Έτσι, όλοι θα μπορούν να εκτυπώνουν άμεσα και να μοιράζονται τις όμορφες στιγμές.

Easy to Carry

Για τα συστήματα SELPHY διατίθεται μεγάλη γκάμα υλικών, κατάλληλων για διάφορες εκτυπωτικές εργασίες. Από εκτυπώσεις μεγέθους ταχυδρομικής κάρτας μέχρι τετράγωνα αυτοκόλλητα που είναι ιδανικά για εκτυπώσεις από smartphone, υπάρχουν λύσεις εκτύπωσης φωτογραφιών για όλους.*

ID photos

Φωτογραφίες ταυτότητας

Δημιουργήστε και εκτυπώστε φωτογραφίες ταυτότητας για προσωπική ή επαγγελματική χρήση με τη λειτουργία Εκτύπωσης φωτογραφίας ταυτότητας. Επιλέξτε από μια μεγάλη γκάμα ευρέως χρησιμοποιούμενων στάνταρ μεγεθών ή ορίστε ένα προσαρμοσμένο μέγεθος. Εκτυπώστε πολλές φωτογραφίες ταυτότητας μαζί σε ένα φύλλο, με το ίδιο ή με διαφορετικό μέγεθος, για οικονομία χαρτιού.

Square Prints

Τετράγωνες εκτυπώσεις

Ιδανική επιλογή για διακοσμήσεις και ευρηματικές εργασίες με εικόνες από δημοφιλείς εφαρμογές για smartphone και compact φωτογραφικές μηχανές.

Credit Cards

Πιστωτικές κάρτες

Το μέγεθος πιστωτικής κάρτας είναι ιδανικό για μικρότερες κορνίζες ή για φωτογραφίες που κρατάτε στο πορτοφόλι ή στο τσαντάκι σας.

Mini Stickers

Μίνι αυτοκόλλητα

Χρησιμοποιήστε μίνι αυτοκόλλητα για όμορφες χειροτεχνίες ή δημιουργική διακόσμηση.

Dye Sub

Εξάχνωση χρωστικών ουσιών (dye-sublimation)

Η τεχνολογία εξάχνωσης χρωστικών ουσιών (dye-sublimation) προσφέρει εκτυπώσεις ποιότητας εργαστηρίου που διαρκούν έως και 100 χρόνια, όταν οι φωτογραφίες φυλάσσονται σε άλμπουμ. Χάρη στην ειδική προστατευτική επίστρωση, κάθε εκτύπωση παράγεται απόλυτα στεγνή και ανθεκτική στο νερό, τα δακτυλικά αποτυπώματα και τις γρατσουνιές.

100 χρόνιαDye Sublimation

Σετ χαρτιού και μελανιού

Τα σετ χαρτιού και μελανιού SELPHY διαθέτουν ακριβώς τη σωστή ποσότητα μελανιού και χαρτιού για τον αριθμό των φωτογραφιών που θέλετε να εκτυπώσετε, ώστε όταν έρθει η ώρα να τα αντικαθιστάτε και τα δύο μαζί πανεύκολα.**

SELPHY Square QX10

SELPHY CP1300 και SELPHY CP1000

Βελτιστοποίηση εικόνας

Για καλύτερα αποτελέσματα στον SELPHY CP1300, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Αυτόματης βελτιστοποίησης εικόνας, η οποία βελτιώνει αυτόματα την ποιότητα της εκτύπωσης. Η Βελτιστοποίηση εικόνας εντοπίζει και διορθώνει τις ατέλειες της εικόνας, προσαρμόζοντας τη φωτεινότητα και το χρώμα, ενώ παράλληλα μειώνει τον ανεπιθύμητο θόρυβο, για εκτυπώσεις με εξαιρετική ευκρίνεια και λεπτομέρεια.

Βελτιστοποίηση εικόνας σε γκρι

Image optimize

Όλοι οι εκτυπωτές της σειράς

Πηγές έμπνευσης

#FreeYourStory

Τολμήστε. Εκφραστείτε. Μείνετε αυθεντικοί. Δείξτε μας τη ζωή μέσα από το φακό σας. Είτε πρόκειται για φωτογραφίες, εκτυπώσεις ή ταινίες, θέλουμε να δούμε τη δική σας μοναδική προοπτική για τον κόσμο, όπως αποτυπώνεται από εσάς.

Μάθετε περισσότερα

Free Your Story Canon PowerShot G7 X Mark III

Υποστήριξη για συστήματα SELPHY

Κατεβάστε προγράμματα οδήγησης, λογισμικό και εγχειρίδια, και αποκτήστε πρόσβαση σε online πόρους τεχνικής υποστήριξης και αντιμετώπισης προβλημάτων.

Υποστήριξη για συστήματα SELPHY

Support Selphy

Εγγραφείτε τώρα για νέες ιδέες

Μην χάνετε τις πιο πρόσφατες προσφορές από την Canon, συμβουλές και εγχειρίδια οδηγιών, τα τελευταία νέα και προσκλήσεις για τοπικές εκδηλώσεις.

Εγγραφείτε τώρα

*Ελέγξτε τη σελίδα του συγκεκριμένου μοντέλου για όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες.

**Για εκτύπωση σε μέσα εκτύπωσης της σειράς KC απαιτείται μια κασέτα χαρτιού μεγέθους πιστωτικής κάρτας, η οποία πωλείται ξεχωριστά.

Οι επωνυμίες iPad, iPhone, iPod και iPod touch είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατατεθειμένα στις ΗΠΑ και άλλες χώρες. Η επωνυμία AirPrint™ και το λογότυπο AirPrint είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc.

Οι επωνυμίες Android™, Google Cloud Print™ και Picasa™ είναι σήματα κατατεθέντα της Google Inc.

Η επωνυμία Windows® και το λογότυπο Windows είναι εμπορικά σήματα του ομίλου εταιρειών Microsoft