ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

Επιστροφή στο σχολείο: οργανωθείτε με έναν εκτυπωτή Canon

Ανακαλύψτε πώς ένας εκτυπωτής Canon μπορεί να βοηθήσει εσάς και τα παιδιά σας να προετοιμαστείτε για τη νέα σχολική χρονιά και να κάνετε τη μάθηση διασκεδαστική.
Ένα παιδί κάθεται στα πόδια μιας γυναίκας που χαμογελάει και ζωγραφίζει εκτυπωμένα σχέδια από έναν εκτυπωτή Canon PIXMA. Στο φόντο φαίνονται δύο χέρια που κρατούν ένα smartphone.

Τα περισσότερα παιδιά λατρεύουν τις σχολικές διακοπές και σήμερα υπάρχουν περισσότερα ερεθίσματα από ποτέ για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον τους. Ωστόσο, πριν καλά-καλά το καταλάβετε, θα φτάσει η ώρα που τα παιδιά σας θα πρέπει να επιστρέψουν στο σχολείο. Ένας εκτυπωτής Canon μπορεί να συμβάλλει στην αξιοποίηση λίγου από τον ενθουσιασμό για τις καλοκαιρινές διακοπές και να βοηθήσει τα παιδιά να προετοιμαστούν για τη νέα σχολική χρονιά.

Η σύνδεση των εκτυπωτών PIXMA και SELPHY CP1500 σε υπολογιστές και φορητές συσκευές είναι απλή, ώστε να μπορεί να συμμετέχει όλη η οικογένεια. Επίσης, τα παιδιά μπορούν να εκτυπώνουν γρήγορα και εύκολα χρησιμοποιώντας μία από τις πολλές εφαρμογές εκτύπωσης της Canon. Ο οδηγός για τις εφαρμογές και το λογισμικό εκτύπωσης της Canon θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο εργαλείο για το έργο σας. Δείτε μερικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε.

Χέρια που κρατούν ένα smartphone, στο οποίο εμφανίζεται η εφαρμογή Canon Print. Η εικόνα στην οθόνη του smartphone αναδύεται από τον εκτυπωτή στο φόντο.

Η εφαρμογή Canon PRINT σάς επιτρέπει να εκτυπώνετε από smartphone – και, αν τα παιδιά σας θέλουν να γίνουν πιο δημιουργικά με τις σχολικές εργασίες τους, μπορούν να επεξεργαστούν και να προσαρμόσουν τα δικά τους σχέδια στις εφαρμογές Canon Easy-PhotoPrint Editor και Creative Park.

1. Εκτύπωση προγραμμάτων

Λευκός εκτυπωτής Canon SELPHY CP1500 που εκτυπώνει την εικόνα ενός νεαρού κοριτσιού με σχολική στολή. Η εικόνα περιέχει επίσης έναν μικρό κωδικό QR.

Ο εκτυπωτής Canon SELPHY CP1500 μπορεί να εκτυπώνει κωδικούς QR, για να προσθέτετε στις εκτυπώσεις σας συνδέσμους για ομάδες και οργανισμούς, οι οποίοι θα παρέχουν εύκολη πρόσβαση σε στοιχεία διεύθυνσης και προγράμματα.

Εικόνα ενός ατόμου που συμπληρώνει ημερομηνίες για τον μήνα Σεπτέμβριο σε ένα χειροποίητο ημερολόγιο, τραβηγμένη από πάνω.

Χρησιμοποιήστε τον εκτυπωτή σας Canon για να μετατρέψετε τις αγαπημένες σας οικογενειακές φωτογραφίες σε εξατομικευμένα ημερολόγια, ώστε να μην ξεχνάτε ποτέ κάποια εξωσχολική αθλητική δραστηριότητα ή ραντεβού για παιχνίδι. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε μικρούς μαγνήτες, χρησιμοποιώντας το Μαγνητικό φωτογραφικό χαρτί Canon, για να κολλάτε τα προγράμματα και τα ημερολόγιά σας στο ψυγείο.

Καλλιτεχνικά τη Δευτέρα, αγώνες την Τρίτη, φυσική την Τετάρτη. Είναι ήδη αρκετά δύσκολο να παρακολουθείτε όλα όσα πρέπει να θυμούνται τα παιδιά και οι έφηβοι του σπιτιού για τα διαφορετικά μαθήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας – και όλα αυτά χωρίς να υπολογίσετε τις εξωσχολικές ομάδες και δραστηριότητες.

Εκτυπώνοντας τα προγράμματά τους και κολλώντας τα σε έναν πίνακα ανακοινώσεων ή στο ψυγείο, ολόκληρη η οικογένεια μπορεί να βλέπει τι πρέπει να θυμάται να παίρνει μαζί της κάθε μέρα. Δεν χρειάζεται πλέον να τρέχετε στην είσοδο για να παραδώσετε τα ξεχασμένα ποδοσφαιρικά παπούτσια.

Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε ημερολόγια μέσω της εφαρμογής Easy-PhotoPrint Editor, όπου μπορείτε να προσθέσετε πάρτι γενεθλίων, ραντεβού για παιχνίδι ή άλλες επερχόμενες οικογενειακές εκδηλώσεις και να σημειώσετε ποιος θα είναι αυτός που θα πάει ή θα φέρει τα παιδιά από το σχολείο κάθε μέρα.

Η εφαρμογή Canon PRINT, η οποία είναι συμβατή με τους περισσότερους εκτυπωτές PIXMA, σας επιτρέπει να εκτυπώνετε εύκολα από το smartphone σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να εκτυπώσετε ή να σαρώσετε από διάφορες υπηρεσίες που βασίζονται στο cloud, τις οποίες χρησιμοποιούν πλέον αρκετά σχολεία για τις εργασίες στην τάξη ή στο σπίτι, όπως οι image.canon, Dropbox™, Google Classroom™, Google Drive™ και Microsoft OneDrive®. Οι περισσότεροι εκτυπωτές Canon PIXMA είναι επίσης συμβατοί με τις τεχνολογίες Apple® AirPrint® και Mopria® για Android, μετά από μια αρχική διαδικασία διαμόρφωσης, γεγονός που σας δίνει τη δυνατότητα να εκτυπώνετε από προϊόντα της Apple ή συσκευές Android με το πάτημα ενός κουμπιού, όπου κι αν βρίσκεστε, εφόσον έχετε σύνδεση δικτύου.1

2. Προσθέστε αυτοκόλλητες ετικέτες σε παγούρια και δοχεία φαγητού

Λευκός εκτυπωτής Canon που εκτυπώνει ένα μικρό φύλλο χαρτιού με την εικόνα ενός κοριτσιού να επαναλαμβάνεται οκτώ φορές.

Χρησιμοποιήστε τον εκτυπωτή Canon SELPHY CP1500 για να εκτυπώσετε τις εξατομικευμένες ετικέτες σας σε τετράγωνο χαρτί (KC-18IS, 54 x 54mm), χαρτί μεγέθους πιστωτικής κάρτας (KC-18IF, 54 x 86mm) ή μίνι αυτοκόλλητο χαρτί (KC-18IL, 22 x 17,3mm).

Δύο χέρια που τοποθετούν προσεκτικά πάνω σε ένα πράσινο παγούρι νερού ένα αυτοκόλλητο με τη φωτογραφία ενός μικρού κοριτσιού.

Αφαιρέστε απλώς το προστατευτικό χαρτί από το πίσω μέρος και τοποθετήστε το στο δοχείο φαγητού ή στο παγούρι του παιδιού σας.

Πλέον, πολλά σχολεία ζητάνε από τα παιδιά να φέρνουν το δικό τους μπουκάλι νερού κάθε μέρα. Ωστόσο, οι μονόκεροι, οι δεινόσαυροι και ορισμένοι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις των παιδιών του δημοτικού και μπορούν εύκολα να μπερδευτούν.

Χρησιμοποιήστε τον compact εκτυπωτή Canon SELPHY CP1500 για να δημιουργήσετε τις δικές σας προσαρμοσμένες ετικέτες για μπουκάλια, δοχεία φαγητού και θήκες γυαλιών χρησιμοποιώντας τα αυτοκόλλητα φύλλα της Canon για εκτυπωτές SELPHY, που διατίθενται σε πολλά διαφορετικά μεγέθη, αντί για το απλό χαρτί που χρησιμοποιείται για την εκτύπωση φωτογραφιών ή εγγράφων. Η εφαρμογή Canon SELPHY Photo Layout διαθέτει μια επιλογή Διάταξης ετικετών, για να μπορείτε να επιλέξετε μια φωτογραφία από το άλμπουμ φωτογραφιών σας και να την προσαρμόσετε με κείμενο, σφραγίδες και χρώματα. Υπάρχει επίσης η επιλογή για τη δημιουργία μίνι ετικετών, που σας επιτρέπει να εκτυπώσετε οκτώ μικρότερες εικόνες –πανομοιότυπες ή διαφορετικές– σε ένα φύλλο.

Μεταλλικό δοχείο φαγητού; Κανένα πρόβλημα. Απλώς χρησιμοποιήστε τον εκτυπωτή σας Canon PIXMA για να δημιουργήσετε τις ετικέτες σας σε Μαγνητικό φωτογραφικό χαρτί Canon. Τα αυτοκόλλητα θα κολλήσουν στην επιφάνεια, ενώ μπορείτε να τα αφαιρέσετε όταν χρειαστεί να πλύνετε το δοχείο φαγητού.

3. Αναδείξτε τη δημιουργικότητά σας με καλλιτεχνικές εργασίες

Ένας μαύρος εκτυπωτής Canon εκτυπώνει μια ζωγραφιά ενός παιδιού σε Μαγνητικό φωτογραφικό χαρτί Canon. Η πρωτότυπη καλλιτεχνική δημιουργία βρίσκεται πάνω στο τραπέζι, δίπλα στον εκτυπωτή.

Μπορείτε να εκτυπώσετε όμορφες, ανθεκτικές εικόνες, πλούσιες σε λεπτομέρειες, για να αποτυπώνετε με τον καλύτερο τρόπο τα έργα τέχνης των παιδιών σας. Αν ο εκτυπωτής σας διαθέτει σαρωτή, μπορείτε επίσης να σαρώσετε και να εκτυπώσετε τα έργα τέχνης τους.

Οι καλλιτεχνικές εργασίες που δημιουργούν τα παιδιά συνήθως είναι ζωγραφιές σε χαρτί με μολύβια, κηρομπογιές, μαρκαδόρους και τέμπερες. Με τους σαρωτές που είναι ενσωματωμένοι στους περισσότερους εκτυπωτές Canon PIXMA ή με την επιλογή «Αντιγραφή από Smartphone», μπορείτε να μεταφέρετε γρήγορα και εύκολα τις καλλιτεχνικές εργασίες των παιδιών σας στον ψηφιακό κόσμο, να τις ετοιμάσετε για εκτύπωση ή απλώς να δημιουργήσετε απευθείας αντίτυπα των πρωτότυπων σχεδίων. Μπορείτε επίσης να σαρώσετε από το smartphone σας με την εφαρμογή Canon PRINT. Θα μπορούσατε ακόμη και να εκτυπώσετε ορισμένα σε Μαγνητικό φωτογραφικό χαρτί Canon για να τα τοποθετήσετε στο ψυγείο, χωρίς να ανησυχείτε μήπως λερωθεί, σκιστεί ή χαλάσει το πρωτότυπο. Με τις διαστάσεις του κάθε φύλλου χαρτιού να είναι μόλις 10 x 15cm, μπορείτε να «εκθέσετε» πολλά έργα τέχνης μαζί.

Μια άλλη εξαιρετική επιλογή για την παρουσίαση των καλλιτεχνικών εργασιών των παιδιών είναι το Canon Photo Cube, το οποίο όχι μόνο προσφέρει έναν έξυπνο τρόπο αποθήκευσης φωτογραφιών και εκτυπώσεων τετράγωνου σχήματος, αλλά μπορεί επίσης να διακοσμηθεί με εικόνες στο εξωτερικό του και να αποκτήσει εξατομικευμένη εμφάνιση. Τα παιδιά μπορούν να το χρησιμοποιούν για να δείχνουν τις αγαπημένες τους φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές ή ακόμη και για εργασίες, όπως η παρουσίαση της αλλαγής των εποχών. Το Photo Cube διαθέτει δύο φυσίγγια μελανιού και 40 τετράγωνα φύλλα Ιλουστρασιόν φωτογραφικού χαρτιού Plus Glossy II.

4. Σχεδιάστε τους δικούς σας σελιδοδείκτες

Σελιδοδείκτες σε σχήμα σπιτιού, που δημιουργήθηκαν με πρότυπα από το Canon Creative Park, τοποθετημένοι στις ανοικτές σελίδες ενός βιβλίου.

Το Creative Park διαθέτει μια σειρά από πρότυπα σελιδοδεικτών, όπως αυτά τα χαριτωμένα σχέδια σε σχήμα σπιτιού.

Εικόνα με πολύχρωμα βιβλία ασκήσεων, φύλλα αυτοκόλλητων και έναν εκτυπωτή Canon SELPHY CP1500 που εκτυπώνει μια εικόνα ενός κοριτσιού με τη σχολική στολή της, τραβηγμένη από πάνω.

Οι εκτυπωτές SELPHY μπορούν να χρησιμοποιηθούν με οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να δημιουργείτε σελιδοδείκτες και ετικέτες εύκολα και γρήγορα.

Τα παιδιά μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν τους εκτυπωτές PIXMA ή SELPHY για να σχεδιάζουν σελιδοδείκτες για την επιστροφή στο σχολείο.

Οι χρήστες των εκτυπωτών PIXMA μπορούν να βρουν έτοιμα σχέδια σελιδοδεικτών στον ιστότοπο Creative Park, όπως διάφορους τύπους ζώων ή ακόμη και ορισμένους χαριτωμένους σελιδοδείκτες σε σχήμα πιγκουίνου.

Η εφαρμογή Canon SELPHY Photo Layout σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εξατομικευμένους σελιδοδείκτες στον εκτυπωτή σας SELPHY CP1500. Επιλέξτε τη Διάταξη σελιδοδείκτη και το μέγεθος ταχυδρομικής κάρτας (100 x 148mm) και καθορίστε αν θέλετε οι επιλεγμένες εικόνες σας να είναι ευθυγραμμισμένες με το επάνω ή το κάτω μέρος του σελιδοδείκτη. Η επιλογή Διάταξη σελιδοδείκτη είναι επίσης χρήσιμη για την εκτύπωση φωτογραφιών ταυτότητας για τις κάρτες του λεωφορείου ή της βιβλιοθήκης.

5. Εκτυπώστε χωρίς περιορισμούς

Μια χαμογελαστή γυναίκα και ένα παιδί κάθονται σε τραπέζι δίπλα σε έναν εκτυπωτή Canon PIXMA MegaTank. Η γυναίκα γεμίζει τα δοχεία μελανιού του εκτυπωτή, ενώ το παιδί χρωματίζει μια εκτύπωση.

Αν χρησιμοποιείτε τακτικά τον εκτυπωτή σας για όλη την οικογένεια, από τις σχολικές εργασίες των παιδιών μέχρι τη δική σας εργασία από το σπίτι, οι εκτυπωτές MegaTank Canon PIXMA Σειράς G3470 διαθέτουν επαναγεμιζόμενα δοχεία μελανιού, που μπορούν να αποτελέσουν μια πιο οικονομική επιλογή για εκτυπώσεις μεγάλου όγκου.

Για πολυάσχολα σπίτια με μεγαλύτερο όγκο εκτυπώσεων, οι εκτυπωτές Σειράς PIXMA G3470 είναι άλλη μία καλή επιλογή. Αυτοί οι εκτυπωτές MegaTank διαθέτουν μεγάλες επαναγεμιζόμενες δεξαμενές που αναπληρώνονται με απλές και πρακτικές φιάλες μελανιού, χωρίς να δημιουργούν ακαταστασία. Ένα πλήρες σετ φιαλών μελανιού αποδίδει έως και 8.1002 σελίδες με τιμή πολύ μικρότερη από αυτή των φυσιγγίων, καθιστώντας το κόστος λειτουργίας για εκτυπώσεις μεγάλου όγκου πολύ πιο χαμηλό.

Κάθε νέο τρίμηνο φέρνει οργανωτικές προκλήσεις σε γονείς και κηδεμόνες, αλλά και στα ίδια τα παιδιά. Αυτές μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερες όταν το παιδί ξεκινάει ένα καινούργιο ακαδημαϊκό έτος ή αλλάζει σχολείο. Χάρη στην πολυμορφικότητα, την ευελιξία και τη μεγάλη ποικιλία επιλογών συνδεσιμότητας, η σειρά εκτυπωτών της Canon μπορεί να απλοποιήσει την όλη διαδικασία, βοηθώντας όλη την οικογένεια να οργανωθεί, προσφέροντας παράλληλα διασκέδαση και δημιουργικότητα.

Σύνταξη: Matthew Richards, Claire Gillo και Rachel Segal Hamilton

 1. Το Dropbox είναι εμπορικό σήμα της Dropbox, Inc.
  Τα Google, Google Classroom και Google Drive είναι εμπορικά σήματα της Google LLC και ο συγκεκριμένος ιστότοπος δεν προωθείται ούτε συνδέεται με την Google με οποιονδήποτε τρόπο.
  Το Microsoft OneDrive είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες.
  Τα Apple και AirPrint είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατατεθέντα στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες και περιοχές.
  Το Mopria είναι εμπορικό σήμα της Mopria Alliance, Inc.
 2. Η κατάσταση οικονομικής λειτουργίας μειώνει την κατανάλωση μαύρου μελανιού ελαττώνοντας την πυκνότητα· επιτυγχάνει την εκτύπωση 26% περισσότερων σελίδων από τη στάνταρ κατάσταση. Η απόδοση σελίδων υπολογίζεται βάσει συγκεκριμένης μεθόδου ελέγχου της Canon, με χρήση του διαγράμματος ISO/IEC 29103 και προσομοίωσης συνεχούς εκτύπωσης, με αντικατάσταση μετά την αρχική εγκατάσταση.

Σχετικά προϊόντα

 • Canon PIXMA G3470

  Εκτυπωτές MegaTank

  Σειρά PIXMA G3470

  Εκτυπώστε, αντιγράψτε και σαρώστε έγγραφα στο σπίτι με αυτόν τον γρήγορο εκτυπωτή που διαθέτει Wi-Fi και επαναγεμιζόμενο μελάνι
 • Οικιακοί εκτυπωτές

  SELPHY CP1500

  Δημιουργήστε εκτυπώσεις με πλούσια χρώματα και εξαιρετική ανθεκτικότητα μέσα σε δευτερόλεπτα, με αυτόν τον εύχρηστο, μικρών διαστάσεων εκτυπωτή φωτογραφιών.
 • Εκτυπωτές inkjet

  Magnetic Photo Paper MG-101

  Εμφυσήστε περισσότερη δημιουργικότητα και αλληλεπίδραση στις εκτυπωμένες φωτογραφίες σας με το Μαγνητικό φωτογραφικό χαρτί MG-101 της Canon.
 • Σχετικά άρθρα

 • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Εκτυπώστε λίστες, πλάνα και στόχους

  Εκφράστε τη δημιουργικότητά σας με έναν εκτυπωτή Canon PIXMA και εξασφαλίστε την οργάνωση και την επίγνωσή σας όλο τον χρόνο.

 • ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Οι καλύτεροι εκτυπωτές για οικιακά γραφεία

  Εργαστείτε απρόσκοπτα από το σπίτι με τους εκτυπωτές Canon PIXMA και MAXIFY.

 • ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν ασύρματο εκτυπωτή

  Έξυπνοι τρόποι για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον ασύρματο εκτυπωτή σας.

 • ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Οι καλύτεροι εκτυπωτές για σπουδαστές

  Κάθε σπουδαστής χρειάζεται έναν εκτυπωτή – ανακαλύψτε τις πιο οικονομικά προσιτές επιλογές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.