A Canon PIXMA TS5350 Series printer next to school books, a pencil case and a pair of scissors.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

Επιστροφή στο σχολείο: τα μαθήματα γίνονται διασκέδαση με έναν εκτυπωτή Canon PIXMA

Δεν υπάρχει εμπειρία που να σε ικανοποιεί περισσότερο από το να βλέπεις τα παιδιά σου να μεγαλώνουν. Είναι προνόμιο να τα βλέπεις να διευρύνουν τους ορίζοντες τους και να ανακαλύπτουν τον κόσμο με δημιουργικότητα. Είτε πηγαίνουν στο σχολείο είτε διδάσκονται στο σπίτι, η μάθηση στο περιβάλλον του σπιτιού παίζει ζωτικής σημασίας ρόλο στην πορεία των παιδιών. Ο προστατευόμενος και οικείος χώρος δημιουργεί ένα ασφαλές και γεμάτο ερεθίσματα περιβάλλον, όπου τα παιδιά μπορούν να εξερευνήσουν, να ασχοληθούν με τα ενδιαφέροντά τους και να δημιουργήσουν τα δικά τους έργα. Δίνοντάς τους τα σωστά εργαλεία δεν διασφαλίζετε μόνο την επιτυχία τους, αλλά και διευκολύνετε τον ρόλο σας δίπλα τους σε αυτό το ταξίδι.

Όταν έρχεται η ώρα να σκεφτείτε τι θα χρειαστεί το παιδί σας για τη φετινή χρονιά, ένας ευέλικτος οικογενειακός εκτυπωτής πρέπει να αποτελεί τη βασική σας προτεραιότητα.

Συνδεθείτε

The hand of a small child touching a smartphone that is on top of a Canon PIXMA TS5350 Series printer.
Εκτυπώστε από smartphone με την εφαρμογή Canon PRINT – και, αν τα παιδιά σας θέλουν να γίνουν πιο δημιουργικά με τις εργασίες τους, μπορούν να επεξεργαστούν και να προσαρμόσουν τα δικά τους σχέδια στις εφαρμογές Canon Easy-PhotoPrint Editor και Canon Creative Park.

Τα μοντέλα μεσαίας κατηγορίας της Σειράς Canon PIXMA TS5350 αποτελούν για πολλούς την ιδανική επιλογή, μιας και είναι εύχρηστα, οικονομικά και συμβατά με smartphone. Τα παιδιά βρίσκουν την εκτύπωση με τη χρήση μίας από τις πολλές εφαρμογές της Canon «ευκολάκι» (σύμφωνα με ένα παιδί 5 ετών)! Η διαμόρφωση της ασύρματης σύνδεσης είναι απλή και μπορείτε να συνδέσετε τον εκτυπωτή με πολλούς υπολογιστές ή έξυπνες συσκευές ταυτόχρονα για ολοκληρωμένη οικογενειακή ευελιξία.

Εξοικονομήστε χρόνο

A cat looks at a Canon PIXMA TS5350 Series printer that is surrounded by printouts.
Η μάθηση στο σπίτι μπορεί να φαίνεται δύσκολη, πόσο μάλλον σε συνδυασμό με την καθημερινή ρουτίνα του νοικοκυριού. Όμως, με τους εκτυπωτές PIXMA της Canon μπορείτε να εκτυπώσετε εκπαιδευτικό υλικό και να οργανωθείτε.

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές εκτύπωσης Canon (για iOS ή Android) με τις οποίες είναι συμβατή η Σειρά PIXMA TS5350, αλλά για ευελιξία μπορείτε να ξεκινήσετε με την εφαρμογή Canon PRINT. Απλώς κατεβάστε την εφαρμογή στην έξυπνη συσκευή σας, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να συνδεθείτε με τον εκτυπωτή και είστε έτοιμοι να εκτυπώσετε φωτογραφίες και έγγραφα, να σαρώσετε και να αντιγράψετε. Αυτή η εφαρμογή συνδέεται επίσης σε εξωτερικές υπηρεσίες Cloud, συμπεριλαμβανομένων των image.canon, Dropbox, Google Classroom, Google Drive, Instagram και OneDrive. Οι ενήλικες, οι έφηβοι και τα μεγαλύτερα παιδιά θα επωφεληθούν ιδιαίτερα από τη δυνατότητα πρόσβασης και εκτύπωσης απευθείας από αυτές τις δημοφιλείς πλατφόρμες και τις υπηρεσίες αποθήκευσης στο cloud. Η Σειρά Canon PIXMA TS5350 είναι επίσης συμβατή με τις τεχνολογίες Apple AirPrint και Mopria για Android (μετά από μια αρχική διαδικασία διαμόρφωσης), γεγονός που σας δίνει τη δυνατότητα να εκτυπώνετε από προϊόντα της Apple ή συσκευές Android με το πάτημα ενός κουμπιού, όπου κι αν βρίσκεστε, εφόσον έχετε σύνδεση δικτύου.

A child takes a printout from the paper tray of a Canon PIXMA TS5350 Series printer. A man sits on a sofa in the background looking at a smartphone.
Με την εφαρμογή Canon PRINT μπορείτε να εκτυπώσετε εκπαιδευτικό υλικό από την άνεση του καναπέ σας, κάνοντας έτσι τη μάθηση στο σπίτι παιχνιδάκι.

Πέρα από τις εκπληκτικές δυνατότητες εκτύπωσης που προσφέρει, η Σειρά Canon PIXMA TS5350 περιλαμβάνει επίσης σαρωτή (ανάλυσης έως 1.200x2.400dpi), καθιστώντας πανεύκολη τη δημιουργία φωτοαντιγράφων και αντιτύπων υλικού για μελέτη και εργασίες. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Canon PRINT για να προσαρμόσετε πανεύκολα τις ρυθμίσεις και αφήστε τη Σειρά Canon PIXMA TS5350 να κάνει τη δύσκολη δουλειά για εσάς.

Εμπνεύστε και στηρίξτε τη δημιουργικότητα

A Canon PIXMA TS5350 Series printer on a desk in front of a pinboard covered in printouts.
Η εκτύπωση εκπαιδευτικού υλικού στο σπίτι ξεδιπλώνει έναν δημιουργικό κόσμο που μπορείτε να προσαρμόσετε στις ανάγκες των παιδιών σας. Χρειάζεται να εξασκηθούν στο γράψιμο; Εκτυπώστε τους βοηθητικό υλικό!

Θέλετε να κάνετε περισσότερα; Εκτός από την εφαρμογή Canon PRINT, αξίζει να εγκαταστήσετε και τις εφαρμογές Canon Easy-PhotoPrint Editor και Canon Creative Park στο smartphone σας, για ακόμη πιο δημιουργικές επιλογές. Με την εφαρμογή Canon Easy-PhotoPrint Editor μπορείτε να δημιουργήσετε κολλάζ από πολλές εικόνες, να φτιάξετε ημερολόγια, να σχεδιάσετε πόστερ, να εκτυπώσετε αυτοκόλλητα και πολλά άλλα. Τα μοντέρνα πρότυπα που προσφέρει η εφαρμογή ποικίλλουν από εξειδικευμένες διατάξεις που μπορείτε να προσαρμόσετε εξ’ ολοκλήρου μέχρι πρότυπα με γραφικά στοιχεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτούσια. Με την εφαρμογή Canon Creative Park, μπορείτε να δημιουργήσετε μέσα σε ένα απόγευμα ένα οικογενειακό άλμπουμ, να εκτυπώσετε κάρτες με γράμματα της αλφαβήτου και να σχεδιάσετε πόστερ για ένα ξεχωριστό γεγονός. Οι αμέτρητες επιλογές που σας προσφέρουν αυτές οι εφαρμογές αποτελούν έναν δημιουργικό τρόπο διασκέδασης, ενώ παράλληλα είναι ασφαλείς και εύχρηστες για τα νεότερα μέλη της οικογένειάς σας.

Εκτυπώστε χωρίς περιορισμούς

A Canon PIXMA TS5350 Series printer on a tabletop printing out photo collages.
Η Σειρά Canon PIXMA TS5350 χρησιμοποιεί μελάνια ChromaLife100 της Canon, για αποτελέσματα με ζωηρά χρώματα που διαρκούν.

Σε μια οικογένεια που χρησιμοποιούν όλοι τον ίδιο εκτυπωτή, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι διαθέτει σύστημα τροφοδοσίας χαρτιού δύο δρόμων με μεγάλη χωρητικότητα. Στη Σειρά Canon PIXMA TS5350 μπορείτε να τοποθετήσετε έως 200 φύλλα απλού χαρτιού (100 φύλλα πίσω και 100 φύλλα στο ρυθμιζόμενο εμπρός συρτάρι) ή έως 20 φύλλα φωτογραφικού χαρτιού (μόνο στον πίσω δίσκο). Η Σειρά Canon PIXMA TS5350 έχει επίσης δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης, ώστε να ελαχιστοποιήσετε την κατανάλωση χαρτιού και τα απορρίμματα. Η Σειρά Canon PIXMA TS5350 διαθέτει επίσης σύστημα δύο φυσιγγίων μελανιών (Μαύρο και Χρώματα), που χρησιμοποιεί μελάνια ChromaLife100 της Canon για αποτελέσματα με ζωηρά χρώματα. Τα φυσίγγια είναι διαθέσιμα σε κανονικό μέγεθος ή μέγεθος XL. Με τα φυσίγγια XL μπορείτε να εκτυπώσετε τις διπλάσιες σελίδες, άρα έχετε χαμηλότερο κόστος ανά εκτύπωση.

Χάρη στις ευφάνταστες εφαρμογές, τα μοντέλα της Σειράς Canon PIXMA TS5350 είναι πολλά περισσότερα από απλώς έναν εκτυπωτή! Πρόκειται για ένα εργαλείο που μπορεί να εκτυπώσει απεριόριστες ποσότητες ψηφιακών πληροφοριών, εικόνων και εγγράφων με το άγγιγμα ενός κουμπιού, αξιοποιώντας τις τεχνολογίες των smartphone και δημιουργικά πρότυπα διάταξης.

Επιλογή εκτυπωτή

A Canon PIXMA TS5350 Series printer on a desk next to a pencil case and stationery.
Η σειρά PIXMA TS περιλαμβάνει μια σειρά εκτυπωτών που καλύπτουν τις ανάγκες σας και προσφέρουν δημιουργική ελευθερία για τις σχολικές εργασίες και όχι μόνο.

Η σειρά εκτυπωτών inkjet Canon PIXMA διαθέτει επιλογές για όλες τις ανάγκες. Παράλληλα με τη Σειρά Canon PIXMA TS5350, σάς παρουσιάζουμε μερικούς ακόμη εκτυπωτές στη γκάμα των PIXMA TS.

Σειρά Canon PIXMA TS3350

A Canon PIXMA TS3350 Series printer on a desk. Printouts, photos and a notebook are on the desk beside it.

Αυτό το βασικό μοντέλο εκτυπώνει εικόνες χωρίς περιθώρια με μέγεθος έως και 5x7", ενώ διαθέτει οθόνη LCD 1,5 ιντσών. Αυτός ο οικονομικός εκτυπωτής προσφέρει εξαιρετική σχέση αξίας-τιμής και αποτελεί ιδανική λύση αν δεν χρειάζεστε διπλό σύστημα τροφοδοσίας χαρτιού, ενώ είναι εξαιρετική επιλογή για σχολικές εργασίες ή τις γενικότερες ανάγκες εκτύπωσης στο σπίτι.

Σειρά Canon PIXMA TS5150

A Canon PIXMA TS5150 Series printer with its paper tray extended.

Η φιλική για την οικογένεια Σειρά Canon PIXMA TS5150 τοποθετείται δίπλα στη Σειρά Canon PIXMA TS5350 της γκάμας των συστημάτων PIXMA, με πολλές ομοιότητες αλλά μεγαλύτερη οθόνη LCD 2,5 ιντσών. Όπως και η Σειρά Canon PIXMA TS5350, η Σειρά Canon PIXMA TS5150 διαθέτει διπλό σύστημα τροφοδοσίας χαρτιού, ενώ ο πίσω δίσκος και το εμπρός συρτάρι υποστηρίζουν μεγάλη γκάμα χαρτιών και φακέλων, μεγέθους έως A4.

Σειρά Canon PIXMA TS6350

A Canon PIXMA TS6350 Series printer surrounded by papercraft materials, pencils and a pair of scissors.

Θέλετε να εστιάσετε στην εκτύπωση φωτογραφιών υψηλής ποιότητας; Η Σειρά Canon PIXMA TS6350 διαθέτει σύστημα μελανιού με πέντε ανεξάρτητα φυσίγγια (Μαύρο pigment, Μαύρο, Κυανό, Ματζέντα και Κίτρινο), το οποίο σας επιτρέπει να αντικαθιστάτε τις κασέτες μεμονωμένα. Αυτός ο εκτυπωτής πολλαπλών χρήσεων εκτυπώνει φωτογραφίες 10x15cm χωρίς περιθώρια σε μόλις 21 δευτερόλεπτα, ενώ η ασύρματη σύνδεση και εκτύπωση είναι πολύ απλή.

Σειρά Canon PIXMA TS8350

A woman holds a smartphone above a Canon PIXMA TS8350 Series printer.

Κοντά στην κορυφή της οικογένειας PIXMA TS βρίσκεται η Σειρά Canon PIXMA TS8350, με κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό. Με σύστημα μελανιού έξι ανεξάρτητων φυσιγγίων (Μαύρο pigment, Μαύρο, Κυανό, Ματζέντα, Κίτρινο και Φωτογραφικό μπλε), αυτός ο εκτυπωτής παράγει κορυφαία αποτελέσματα. Απευθύνεται σε όσους δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα και θέλουν να εκτυπώνουν τέλειες φωτογραφίες. Διαθέτει υποδοχή καρτών SD για να μπορείτε να εκτυπώνετε απευθείας από κάρτες μνήμης, οθόνη αφής 4,3 ιντσών και ευέλικτο δίσκο πολλαπλών λειτουργιών για εκτύπωση σε υλικά όπως αυτοκόλλητα και σχέδια νυχιών.

Κείμενο της Claire Gillo

Σχετικά άρθρα
A woman with her back to the camera uses a tablet. A Canon printer is on a desk in the background.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Χρησιμοποιήστε ασύρματη επικοινωνία στο οικιακό γραφείο σας και εκτυπώστε απ’ οπουδήποτε

Με έναν ασύρματο εκτυπωτή δεν θα χρειάζεται να κάθεστε σε κάποιο γραφείο όταν εργάζεστε ή μελετάτε στο σπίτι. Δείτε πόσο εύκολη είναι η διαμόρφωση.

Printer fun for everyone

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Διασκεδάστε όλοι με τον εκτυπωτή σας

Έξι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να δώσετε νέα πνοή στο σπίτι, τις οικογενειακές δραστηριότητες και τις συσκευές σας με τον εκτυπωτή PIXMA.

A child sat at a table with an adult creating colourful papercrafts using a Canon printer.

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ

Ανακαλύψτε εκατοντάδες δωρεάν, διασκεδαστικά έργα χαρτοκοπτικής

Από παραστάσεις με μαριονέτες έως επιτραπέζια παιχνίδια και βοηθήματα εκμάθησης έως λαβυρίνθους που απαιτούν συγκέντρωση, χρησιμοποιήστε τη σειρά έργων χαρτοκοπτικής του Creative Park για να διατηρήσετε τα παιδιά απασχολημένα με τρόπο ψυχαγωγικό.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά άρθρα

Η ενότητα «Πηγές έμπνευσης» περιλαμβάνει χρήσιμες συμβουλές φωτογραφίας, οδηγούς αγορών και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις – ό,τι δηλαδή χρειάζεστε για να βρείτε την καλύτερη μηχανή ή τον καλύτερο εκτυπωτή για εσάς και να δώσετε ζωή στην επόμενη δημιουργική ιδέα σας.

Επιστροφή σε όλες τις συμβουλές και τεχνικές