Επαγγελματικοί εκτυπωτές inkjet MAXIFY

Οι επαγγελματικοί εκτυπωτές MAXIFY προσφέρουν υψηλή ποιότητα, έγχρωμη εκτύπωση και υψηλά επίπεδα παραγωγικότητας για μικρά και οικιακά γραφεία.  Από απλούς εκτυπωτές μέχρι πολυμηχανήματα με λειτουργίες αντιγραφής, σάρωσης και φαξ, η σειρά MAXIFY προσφέρει εξαιρετική απόδοση. Στη μεγάλη γκάμα των επιλογών συνδεσιμότητας περιλαμβάνεται η δυνατότητα εκτύπωσης από φορητές συσκευές και από υπηρεσίες cloud.

Εκτυπωτές για οικιακά γραφεία

Εκτυπωτές για μικρά γραφεία

Ασύρματοι εκτυπωτές

Η συνδεσιμότητα Wi-Fi σε όλα τα μοντέλα της σειράς επιτρέπει την απρόσκοπτη κοινή χρήση των λειτουργιών του ασύρματου επαγγελματικού εκτυπωτή MAXIFY και την εκτύπωση από οποιοδήποτε σημείο του γραφείου. Εκτυπώστε εύκολα από smartphone και tablet χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή της Canon ή το AirPrint™ της Apple.

Εκτυπωτές cloud

Με τους επαγγελματικούς εκτυπωτές cloud MAXIFY, έχετε τη δυνατότητα να εκτυπώνετε από online υπηρεσίες του cloud απευθείας μέσω της οθόνης του εκτυπωτή. Επίσης, μπορείτε να εκτυπώνετε από οπουδήποτε μέσω Ιnternet χρησιμοποιώντας φορητές συσκευές.

Μελάνια επαγγελματικής ποιότητας

Τα μελάνια DRHD (Dual Resistance High Density, διπλής αντίστασης & υψηλής πυκνότητας) αποδίδουν καθαρό κείμενο και ζωντανά χρώματα. Αυτά τα μελάνια τύπου pigment της σειράς MAXIFY προσφέρουν εντυπωσιακά ανεξίτηλα χρώματα, ενώ είναι επίσης ανθεκτικά σε μαρκαδόρους και στην τριβή, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για επαγγελματικά έγγραφα υψηλής ποιότητας.

Εκτύπωση υψηλής ταχύτητας

Δεν χρειάζεται πλέον να περιμένετε πάνω από τον εκτυπωτή για τα έγγραφά σας.  Οι υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης τόσο των ασπρόμαυρων όσο και των έγχρωμων εγγράφων, σε συνδυασμό με τη γρήγορη πρώτη εκτύπωση, ελαχιστοποιούν τον συνολικό χρόνο από τη στιγμή που θα πατήσετε το κουμπί εκτύπωσης έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

MAXIFY-Productive-Software

Παραγωγικό λογισμικό

Το λογισμικό Quick Toolbox της Canon επιτρέπει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις του εκτυπωτή από απόσταση, συγκεντρώνοντάς τες σε μία βολική θέση. Μπορείτε να ανοίξετε το λογισμικό σάρωσης Scan Utility του επαγγελματικού πολυμηχανήματος και να διαμορφώσετε έναν φάκελο δικτύου για τη σάρωση εγγράφων. Το απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη που προσφέρει το Quick Toolbox σάς επιτρέπει να ελέγχετε την κατάσταση του εκτυπωτή, να ρυθμίζετε υπηρεσίες cloud και να ελέγχετε τα αρχεία χρήσης.

Μικρότερο κόστος μελανιού και χαρτιού

Οι δεξαμενές μελανιού υψηλής απόδοσης XL επιτρέπουν την εκτύπωση έγχρωμων εγγράφων με χαμηλό κόστος ανά σελίδα. Η επιλογή της πολυσυσκευασίας 4 χρωμάτων περιλαμβάνει μια πλήρη σειρά ανταλλακτικών μελανιών για ακόμα πιο αποδοτική εκτύπωση. Με τη λειτουργία Αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψης μπορείτε να μειώσετε την ποσότητα του χαρτιού που χρησιμοποιείτε και να δημιουργήσετε έγγραφα διπλής όψης με επαγγελματική εμφάνιση.

MAXIFY-Save-money-on-ink-and-paper
MAXIFY-ink-finder

Αναζητάτε μελάνια;

Βρείτε τη σωστή δεξαμενή ή πολυσυσκευασία μελανιού για τον δικό σας επαγγελματικό εκτυπωτή MAXIFY, με τον οδηγό εύρεσης αναλώσιμων της Canon.

Υποστήριξη και στοιχεία λήψης MAXIFY

Κατεβάστε προγράμματα οδήγησης, λογισμικό, firmware και εγχειρίδια, και αποκτήστε πρόσβαση σε online τεχνική υποστήριξη, πόρους και οδηγίες αντιμετώπισης προβλημάτων για τον δικό σας επαγγελματικό εκτυπωτή inkjet MAXIFY.

Χρειάζεστε βοήθεια στην εύρεση εκτυπωτή;

Βρείτε τον καλύτερο εκτυπωτή για το σπίτι ή το γραφείο σας, με τη λειτουργία επιλογής εκτυπωτή. Συγκρίνετε επιτραπέζιους φωτογραφικούς εκτυπωτές λέιζερ και inkjet, και πολυμηχανήματα.

Το AirPrint είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc.