ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Δημιουργήστε ένα υπνοδωμάτιο με θέμα τους δεινόσαυρους, με ανακυκλώσιμα χειροποίητα διακοσμητικά από χαρτί

Η διακόσμηση του σπιτιού δεν είναι μόνο για τους ενήλικες. Με το Creative Park της Canon, όλη η οικογένεια μπορεί να συμμετάσχει στην οικονομική ανανέωση του παιδικού υπνοδωματίου, με ανακυκλώσιμα διακοσμητικά προϊστορικού θέματος.
Διάφορα πρότυπα δεινόσαυρου που έχουν εκτυπωθεί από το Canon Creative Park, απλωμένα πάνω σε ένα τραπέζι, με ένα χέρι που πάει να σηκώσει ένα από αυτά.

Όπως και στους ενήλικες, έτσι και στα παιδιά αρέσει να εκφράζουν τη δημιουργικότητα και την προσωπικότητά τους μέσα από τους χώρους που τα περιβάλλουν. Κι όταν είσαι νέος, το υπνοδωμάτιό σου δεν είναι απλώς το μέρος που κοιμάσαι στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας. Είναι ο χώρος όπου διαβάζεις για το σχολείο, παίζεις και καλείς τους φίλους σου για να κοιμηθείτε μαζί το βράδυ – είναι το δικό σου μικρό σύμπαν. Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κάνει το παιδί τον χώρο πραγματικά δικό του, από το να δημιουργήσει πράγματα που του αρέσουν; Τώρα με το Canon Creative Park, έναν εκτυπωτή PIXMA, λίγο χαρτί και ένα ψαλίδι, είναι πιο εύκολο από ποτέ.

Επιλέξτε το θέμα σας

Ένας ενήλικας και ένα παιδί που κατασκευάζουν χειροτεχνίες με δεινόσαυρους, τις οποίες κατέβασαν από τον ιστότοπο Canon Creative Park και τις εκτύπωσαν με έναν εκτυπωτή Canon PIXMA.

Ο μπαμπάς Chee και ο μεγαλύτερος γιος του Okkie πέρασαν πολύ ωραία κόβοντας μαζί τους δεινόσαυρους. «Το απολαύσαμε ως οικογένεια, ενώ η μεγάλη επιλογή σε δεινόσαυρους –από βασικά σχέδια που μπορούσε να φέρει εις πέρας ο Elon μέχρι τα πιο απαιτητικά– είναι κάτι που κράτησε το ενδιαφέρον μας», λέει ο Chee.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αλλάξετε τη διακόσμηση του παιδικού υπνοδωματίου – οι κουρτίνες ή τα κλινοσκεπάσματα με σχέδια, οι ζωγραφιές στον τοίχο ή οι κορνιζαρισμένες εκτυπώσεις. Ωστόσο, μπορεί να δυσκολευτείτε να συμβαδίσετε με τα διαρκώς μεταβαλλόμενα ενδιαφέροντα των παιδιών. Τη μια μέρα λατρεύουν το διάστημα και τους αστροναύτες, την επόμενη τους αρέσουν οι πειρατές και, πριν το καταλάβετε, έρχονται οι δεινόσαυροι. Το να βάφετε κάθε φορά τους τοίχους ή να αγοράζετε νέα κλινοσκεπάσματα ή έργα τέχνης κοστίζει. Τώρα όμως μπορείτε να ανανεώσετε το παιδικό υπνοδωμάτιο δίνοντάς του έναν προϊστορικό αέρα με πιο οικονομικό τρόπο.

Γιατί λοιπόν να μην δοκιμάσετε τα διακοσμητικά από χαρτί; Όταν αλλάζουν τα ενδιαφέροντα των παιδιών σας, μπορείτε απλώς να ανακυκλώσετε τα διακοσμητικά και να φτιάξετε άλλα. Στον ιστότοπο και στην εφαρμογή Canon Creative Park υπάρχουν χιλιάδες δωρεάν πρότυπα, όπως χειροτεχνίες από χαρτί για παιδιά με κάθε λογής θέμα, αλλά οι εκκολαπτόμενοι παλαιοντολόγοι θα ενθουσιαστούν ιδιαίτερα με τα διαθέσιμα σχέδια των δεινοσαύρων. Επιλέξτε μια μάσκα για όλο το κεφάλι, όπως μια Πτερανόδοντα ή Τρικεράτοπα, ή μια χάρτινη φιγούρα ενός Απατόσαυρου. Κι αν τα παιδιά σας θέλουν να φτιάξουν την τέλεια τρισδιάστατη κάρτα για τα γενέθλια ενός φίλου τους, πώς θα σας φαινόταν να δημιουργήσετε μια κάρτα Τυραννόσαυρου; Ο Chee-Chiu Lee και οι δύο γιοι του, Elon (7) και Okkie (11), δοκίμασαν διάφορα σχέδια από τον ιστότοπο.

Ετοιμαστείτε να φτιάξετε καλλιτεχνικές επιτοίχιες δημιουργίες με δεινόσαυρους

Πρότυπο χειροτεχνίας για δεινόσαυρο που βγαίνει από έναν εκτυπωτή Canon PIXMA. Στο πλάι υπάρχει ένα ολοκληρωμένο μοντέλο Τυραννόσαυρου δίπλα σε γλάστρες με φυτά.

Ο εκτυπωτής Canon PIXMA Σειράς TS5350a είναι ιδανικός όχι μόνο για χειροτεχνίες, αλλά και για τη δημιουργία ετικετών, ενώ σας επιτρέπει να εκτυπώνετε απευθείας από smartphone σας.

Παιδί που χρησιμοποιεί ένα ψαλίδι για να κόψει ένα πρότυπο δεινόσαυρου που έχει κατεβάσει από το Canon Creative Park και έχει εκτυπώσει με έναν εκτυπωτή Canon PIXMA.

Οι χειροτεχνίες προσφέρουν πραγματική ικανοποίηση και, βάζοντας τα παιδιά σας στη διαδικασία του να φτιάχνουν τα δικά τους πράγματα από μια νεαρή ηλικία, τους εμπνέετε την ανεξαρτησία και την ψυχική αντοχή που μπορεί να τα βοηθήσουν αργότερα στη ζωή τους.

Το καλύτερο με τις χειροτεχνίες που έχουν θέμα τους δεινόσαυρους είναι ότι δεν χρειάζεστε κάποιον νέο ή περίπλοκο εξοπλισμό. Ελέγξτε τις οδηγίες για κάθε πρότυπο –ορισμένα ενδέχεται να χρειάζονται επιπλέον υλικά, όπως κλωστή, λαστιχάκια, κόλλα χειροτεχνίας ή μαρκαδόρους– αλλά, σε γενικές γραμμές, θα χρειαστείτε τα εξής:

Επιλέξτε τα δικά σας διακοσμητικά με θέμα τους δεινόσαυρους

Παιδί που χρησιμοποιεί ένα καφέ μολύβι για να χρωματίσει ένα σχέδιο με δεινόσαυρους.

Στο Creative Park διατίθενται επίσης πρότυπα με σχέδια ζωγραφικής με θέμα τους δεινόσαυρους, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν έναν εξαιρετικό τρόπο για να κρατούν δημιουργικά απασχολημένα τα παιδιά όσο οι ενήλικες ασχολούνται με τα πιο περίπλοκα κομμάτια της κατασκευής και του στησίματος. Εδώ ο επτάχρονος Elon χρωματίζει χαρούμενος μια εκτύπωση με έναν δεινόσαυρο.

Χέρια ενηλίκου που κατασκευάζουν ένα μοντέλο δεινόσαυρου από χαρτί από το Creative Park της Canon, το οποίο έχει εκτυπωθεί σε έναν εκτυπωτή Canon PIXMA, πίσω από τον οποίο βρίσκεται ένα πακέτο φωτογραφικού χαρτιού Canon.

Γνωρίζατε ότι έχουν βρεθεί απολιθώματα δεινοσαύρων και στις επτά ηπείρους; Και ότι ο εγκέφαλος του Στεγόσαυρου λέγεται ότι είχε το μέγεθος ενός καρυδιού; Η δημιουργία διακοσμητικών δεινοσαύρων για το υπνοδωμάτιο μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να μοιραστείτε με τα παιδιά σας διασκεδαστικές πληροφορίες.

Αφού συγκεντρώσετε τα εργαλεία σας, επιλέξτε τα σχέδια σας στο Canon Creative Park, κατεβάστε τα πρότυπα και εκτυπώστε τα χρησιμοποιώντας τον εκτυπωτή PIXMA. Υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια για να επιλέξετε: από ένα χαριτωμένο χάρτινο μόμπιλε που θα αρέσει στα μικρότερα παιδιά, μέχρι αφίσες με έναν Τυραννόσαυρο να δείχνει τα μεγάλα, τρομακτικά δόντια του, κάτι που θα λατρέψουν τα μεγαλύτερα παιδιά που ενθουσιάζονται με τις μάχες. Στον εντεκάχρονο Okkie οι χειροτεχνίες φάνηκαν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες – «ειδικά όταν έβλεπε τον τρόπο με τον οποίο οι χάρτινες καρτέλες συνδυάζονταν για να δημιουργηθεί μια τρισδιάστατη μαγεία!» λέει ο Chee.

Η συζήτηση για το τι θα επιλέξετε είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να μιλήσετε με τα παιδιά σας για τα διάφορα είδη δεινοσαύρων, ποια τους αρέσουν περισσότερο και γιατί. Μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσα μπορούν να σας μάθουν!

Αυτή η δραστηριότητα μπορεί επίσης να κάνει τα παιδιά να σκεφτούν δημιουργικά ως προς το χρώμα. Μπορεί να θέλουν να επιλέξουν τον δικό τους χρωματικό συνδυασμό ή να διαλέξουν χρώματα που ταιριάζουν με αυτά που έχουν ήδη στους τοίχους και τις κουρτίνες τους. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δραστηριότητα ως αφορμή για να συζητήσετε για τον τροχό των χρωμάτων και τον τρόπο με τον οποίο τα χρώματα που είναι αντίθετα, όπως για παράδειγμα το μπλε και το πορτοκαλί, δείχνουν όμορφα μαζί. Αν και έχουμε την τάση να σκεφτόμαστε τους δεινόσαυρους με συγκεκριμένες αποχρώσεις, οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν τι χρώμα είχαν. Το Creative Park προσφέρει στα παιδιά εικόνες με περιγράμματα τις οποίες μπορούν να χρωματίσουν, αφήνοντας τη φαντασία τους να καλπάσει ελεύθερη. Ποιος μπορεί να αρνηθεί την πιθανή ύπαρξη ενός αστραφτερού, πολύχρωμου δεινόσαυρου;

Αν τα παιδιά σας λατρεύουν τις selfie, μπορείτε να εκτυπώσετε ένα σετ φωτογραφικών αξεσουάρ με θέμα την περίοδο των δεινοσαύρων, να ποζάρετε όλοι μαζί και να δημιουργήσετε τα δικά σας παιχνιδιάρικα προϊστορικά πορτραίτα, τα οποία θα μπορούν να κρεμάσουν στους τοίχους τους ή στους πίνακες ανακοινώσεων.

Φωτογραφία από πάνω προς τα κάτω μιας μηχανής Canon πάνω σε έναν εκτυπωτή Canon PIXMA, με ένα κολλάζ φωτογραφιών στο φόντο.

CANON CLUB

Μια αποκλειστική κοινότητα για δημιουργούς όπως εσείς. Κυνηγήστε το πάθος σας με υποστήριξη, έμπνευση, προνόμια και πολλά ακόμα. Η συμμετοχή είναι εύκολη. Αγοράστε ένα προϊόν. Εγγραφείτε. Γίνετε μέλος του Canon Club.

Συγκεντρώστε την οικογένεια και ασχοληθείτε με τις χειροτεχνίες

Χέρια ενός ενήλικα που κατασκευάζουν το κεφάλι ενός Τυραννόσαυρου, δίπλα στα χέρια ενός παιδιού που κόβουν ένα απλό οριγκάμι-δεινόσαυρο.

Το Canon Creative Park διαθέτει μια σειρά από απλά οριγκάμι με σχέδια δεινοσαύρων, τα οποία είναι ιδανικά για μικρά παιδιά, καθώς δεν χρειάζονται κόλλες και κόψιμο ακριβείας. Αυτό επιτρέπει στους ενήλικες να ασχοληθούν με τις πιο προχωρημένες κατασκευές, όπως αυτό το κεφάλι Τυραννόσαυρου, παράλληλα με τα παιδιά τους.

Ενήλικας που στερεώνει ένα χειροποίητο φωτάκι νυκτός σε μορφή Τυραννόσαυρου στον λευκό τοίχο ενός υπνοδωματίου.

Στο Canon Creative Park θα βρείτε μια σειρά από πιο περίπλοκα σχέδια για να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω στις χειροτεχνίες δεινοσαύρων, δημιουργώντας διακοσμητικά χώρου που προσφέρουν έμπνευση. Το συγκεκριμένο κεφάλι Τυραννόσαυρου μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο για να δημιουργήσετε ένα φωτάκι νυκτός που λειτουργεί με μπαταρία. «Ο Elon λατρεύει το κεφάλι του δεινόσαυρου στο υπνοδωμάτιό του, με το φως μέσα», λέει ο Chee. «Το δείχνει σε όλους τους φίλους του όταν έρχονται.»

Κάθε πρότυπο συνοδεύεται από εκτυπώσιμες οδηγίες βήμα προς βήμα στις οποίες μπορείτε να ανατρέχετε, αξιολόγηση βάσει αστεριών που υποδεικνύουν το επίπεδο δυσκολίας, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τον χρόνο που απαιτείται για τη δημιουργία του, κατά προσέγγιση. Δεδομένου ότι ορισμένα σχέδια συναρμολογούνται πιο εύκολα από άλλα, όλοι μπορούν να ασχοληθούν με κάτι – από παιδιά που τώρα ξεκινούν το σχολείο μέχρι παιδιά στην προεφηβεία και τους παππούδες τους. «Η επιλογή και η εκτύπωση των δεινοσαύρων έκανε τα αγόρια να νιώσουν ότι δημιουργούσαν κάτι από το μηδέν», λέει ο Chee.

Αφήστε τα παιδιά σας να αντιμετωπίσουν μόνα τους τα πιο απλά πρότυπα, όπως το οριγκάμι Τρικεράτοπα ή έναν εύκολο μίνι δεινόσαυρο, ενώ εσείς μπορείτε να τα βοηθήσετε να τα βγάλουν πέρα με τα πιο περίπλοκα, όπως τον τρισδιάστατο Στεγόσαυρο. Μπορείτε να προσαρμόσετε εύκολα τα διαφορετικά σχέδια στο επίπεδο δεξιοτήτων των παιδιών σας. «Ο Okkie ήταν αρκετά επιδέξιος για να μπορέσει να εκτελέσει ορισμένα περίπλοκα κοψίματα και να τα κολλήσει μεταξύ τους» , λέει ο Chee.

Ορισμένα από τα μοντέλα, όπως η χάρτινη μαριονέτα Τυραννόσαυρου και ο Στεγόσαυρος με λαστιχάκια, έχουν κινούμενα μέρη, προσθέτοντας στο εκπαιδευτικό κομμάτι της δραστηριότητας την κατανόηση της μηχανικής και της φυσικής.

Διακοσμήστε το δωμάτιο και μοιραστείτε τις δημιουργίες σας

Δύο χέρια στερεώνουν στον τοίχο μια πολύχρωμη ζωγραφιά με δύο δεινόσαυρους, πίσω από διάφορα έτοιμα πρότυπα δεινοσαύρων από το Canon Creative Park, τα οποία βρίσκονται σε ένα τραπέζι μπροστά.

Η δημιουργία χειροτεχνιών με δεινόσαυρους μπορεί να προκαλέσει ενδιαφέρουσες συζητήσεις για θέματα σχετικά με την ιστορία, την επιστήμη και την κλιματική αλλαγή – ένας εξαιρετικός τρόπος για να συμπληρώσετε τις γνώσεις που αποκτούν στο σχολείο.

Τελειωμένος δεινόσαυρος από ένα πρότυπο του Canon Creative Park, τοποθετημένος σε ένα φυτό γλάστρας με άλλα φυτά τριγύρω.

Μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε παιχνίδια και διακοσμητικά χωρίς πλαστικό. Αυτές οι χάρτινες χειροτεχνίες με σχέδια δεινοσαύρων σάς δίνουν τη δυνατότητα να μεταμορφώσετε ένα δωμάτιο χωρίς να ανησυχείτε για τον αντίκτυπο στο περιβάλλον, καθώς μπορείτε να ανακυκλώσετε όσα σκίζονται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μπορείτε επίσης να τους τοποθετήσετε στα φυτά εσωτερικού χώρου σας, ώστε για να φτιάξετε για τα χάρτινα φυτοφάγα δημιουργήματά σας ένα περιβάλλον στο οποίο θα νιώθουν σαν στο σπίτι τους.

Ρωτήστε τα παιδιά σας πώς πιστεύουν ότι θα μπορούσαν παρουσιάσουν τις χειροτεχνίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μήπως θα ήθελαν να δημιουργήσουν μια σύνθεση στον τοίχο με ωραίες εκτυπώσεις δεινοσαύρων; Μαζί μπορείτε να αποφασίσετε τα σημεία στα οποία θα φαίνεται το καθένα καλύτερα. Ίσως να έχουν φτιάξει πολλά μοντέλα δεινοσαύρων ή να έχουν κατασκευάσει τη δική τους τρισδιάστατη μινιατούρα δεινόσαυρου. Αυτές οι χειροτεχνίες φαίνονται υπέροχες όταν τοποθετούνται σε ένα ράφι, γραφείο ή συρταριέρα, για να μπορούν τα παιδιά να τα παίρνουν γρήγορα κάθε φορά που θέλουν να παίξουν. «Τα αγόρια θέλησαν να τοποθετήσουν τους δεινόσαυρους στα φυτά εσωτερικού χώρου που έχουμε», εξηγεί ο Chee.

Ένας ενήλικας και ένα παιδί θαυμάζουν ένα μοντέλο κεφαλιού Τυραννόσαυρου, που κρατάει ο ενήλικας, το οποίο κατασκευάστηκε από ένα πρότυπο του Canon Creative Park.

Την επόμενη φορά που το παιδί σας θα βαριέται, αντί να ανοίξετε την τηλεόραση ή μια κονσόλα παιχνιδιών, δοκιμάστε χειροτεχνίες με χαρτί. Εκτός από μια δραστηριότητα που σας φέρνει πιο κοντά, βοηθά επίσης στη χαλάρωση, μπορεί να βελτιώσει τη συγκέντρωση και να σας βοηθήσει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, ενώ συγχρόνως είναι μια εμπειρία που προσφέρει ικανοποίηση από μόνη της.

Την επόμενη φορά που θα βρέχει ή που θα ψάχνετε κάτι να κάνετε τα απογεύματα του σαββατοκύριακου, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα σε ακριβές δραστηριότητες. Οι χειροτεχνίες με θέμα τους δεινόσαυρους δεν είναι απλώς μια διασκεδαστική δραστηριότητα – επιτρέπουν επίσης στα παιδιά σας να αναπτύξουν μια ολόκληρη σειρά από δεξιότητες, όπως η δημιουργικότητα, η συγκέντρωση, η τήρηση των οδηγιών και η συνεργασία. Θα ενθουσιαστούν μόλις δουν τα αποτελέσματα: ένα μοναδικό υπνοδωμάτιο ή ένας μοναδικός χώρος παιχνιδιού που θα μπορούν να πουν με υπερηφάνεια ότι τον έφτιαξαν μόνα τους. Και όταν αλλάξει το γούστο τους, μπορείτε απλώς να επιστρέψετε στο Canon Creative Park και να ανακαλύψετε νέα πρότυπα για χάρτινες δημιουργίες που σχετίζονται με τη νέα τους αγάπη.

Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να διακοσμήσετε το υπνοδωμάτιο του παιδιού σας χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα, χάρη στις προϊστορικές χειροτεχνίες του Canon Creative Park. Και μόλις τελειώσετε, τραβήξτε μια φωτογραφία και κοινοποιήστε την με το hashtag #MadeWithPixma, για να δώσετε έμπνευση σε άλλους που σκέφτονται να δοκιμάσουν. Τώρα το μόνο που πρέπει να αποφασίσετε είναι ποιον δεινόσαυρο θα ζωντανέψετε!

Rachel Segal Hamilton

Σχετικά προϊόντα

 • Οικιακοί εκτυπωτές

  Σειρά PIXMA TS5350a

  Αναδείξτε τις σχεδιαστικές ικανότητές σας με τον ευέλικτο χειρισμό υλικών εκτύπωσης της Σειράς PIXMA TS5350a, τις συναρπαστικές εφαρμογές για πρωτότυπες δημιουργίες και τις δυνατότητες σύνδεσης με smartphone
 • Οικιακοί εκτυπωτές

  PIXMA TS7450a Series

  Μια κομψή συσκευή «όλα σε ένα» για χρήστες που αγαπούν την τεχνολογία, με πληθώρα δημιουργικών επιλογών εκτύπωσης, καθώς και τεχνολογία ADF που απλοποιεί τη διαδικασία αντιγραφής και σάρωσης πολλών διαφορετικών φύλλων.
 • Φωτογραφία Canon PIXMA G3420 FRT

  Εκτυπωτές MegaTank

  PIXMA G3420

  Πολυμηχάνημα υψηλής απόδοσης και χαμηλού κόστους με Wi-Fi, που προσφέρει αδιάκοπη αξιοπιστία και εντυπωσιακή δημιουργική ευελιξία
 • Εκτυπωτές inkjet

  Matte Photo Paper MP-101

  Το Ματ φωτογραφικό χαρτί παράγει εκτυπώσεις φωτογραφιών, γραφικών και κειμένου υψηλής ποιότητας με ματ φινίρισμα. Επιπλέον, είναι κατάλληλο για πιο δημιουργικές χρήσεις, όπως ευχετήριες κάρτες, πλακάτ και χειροτεχνίες από χαρτί.
 • Εκτυπωτές inkjet

  Matte Photo Paper MP-101D

  Κάντε τις ιδέες σας πραγματικότητα με αυτό το ευέλικτο υλικό. Ιδανικό για χόμπι και χειροτεχνίες, είναι η τέλεια επιλογή για τη δημιουργία των δικών σας ευχετήριων καρτών, προσθηκών για τα λευκώματά σας ή χειροτεχνιών από το Creative Park.
 • Εκτυπωτές inkjet

  Photo Paper Pro Premium Matte (PM-101)

  Ομαλή υφή με ζεστούς λευκούς τόνους για εκτυπώσεις χωρίς ανακλαστική γυαλάδα. Ιδανικό για ασπρόμαυρες ή έγχρωμες φωτογραφίες, καθώς και για αναπαραγωγές καλλιτεχνικών έργων, όπου τα ζεστά χρώματα και οι γκρι τόνοι εκφράζονται με όμορφο τρόπο.

Σχετικά άρθρα

 • ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ

  Καλλιτεχνικές χειροτεχνίες με χαρτί

  Ο καλλιτέχνης Zack McLaughlin αντλεί έμπνευση από ένα πρότυπο αλκυόνης του Canon Creative Park.

 • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Φτιάξτε τα δικά σας παιχνίδια fidget

  Τα χάρτινα παιχνίδια fidget είναι διασκεδαστικά και προσφέρουν ηρεμία στα μονίμως απασχολημένα μυαλά.

 • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Αναδείξτε τα χρώματά σας

  Προσθέστε πινελιές χρώματος στο σπίτι σας με αυτές τις υπέροχες χειροτεχνίες στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

 • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Η δημιουργία του ηλιακού συστήματος

  Αφιερώστε χρόνο για να συσφίξετε τους δεσμούς σας, να μάθετε και να παίξετε με τη συλλογή χειροτεχνιών του Creative Park με θέμα το διάστημα.