EOS R7

Mirrorless μηχανές (χωρίς καθρέπτη)

Canon EOS R7

Η τεχνολογία EOS R συναντά τη σχεδίαση APS-C, σε μια υβριδική mirrorless μηχανή που είναι μικρή, γρήγορη και πανίσχυρη.

Εξερευνήστε την άγρια φύση

 • Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα;

  Συνεχίζοντας την παράδοση της σειράς των πανίσχυρων μηχανών EOS 7D, η EOS R7 συνδυάζει τις υπερσύγχρονες επιδόσεις και την εκπληκτική ταχύτητα σε ένα σώμα mirrorless μηχανής επόμενης γενιάς της σειράς EOS R.

 • Η καινοτομία της EOS R συναντά τη σχεδίαση APS-C

  Η EOS R7 έχει κατασκευαστεί γύρω από έναν αισθητήρα μεγέθους APS-C, με αποτέλεσμα οι φακοί σας να προσφέρουν 1,6x μεγαλύτερη εμβέλεια τηλεφακού, σε σύγκριση με την ίδια εστιακή απόσταση σε μια μηχανή full-frame. Θα αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε ακριβώς δίπλα στο θέμα σας, ενώ θα μπορείτε να απαθανατίζετε πορτραίτα ζώων που γεμίζουν όλο το κάδρο και φωτογραφίες έντονης δράσης που εντυπωσιάζουν.

 • Προδιαγραφές

  • Dual Pixel CMOS AF II

   AF που αναγνωρίζει και παρακολουθεί ανθρώπους, ζώα και οχήματα

  • Συνεχής λήψη με ρυθμό έως και 15fps

   Επιπλέον, ριπές στα 30fps με το ηλεκτρονικό κλείστρο της μηχανής4

  • Αισθητήρας μεγέθους APS-C, 32,5 megapixel

   Η ιδανική ισορροπία ανάλυσης, ταχύτητας και επιδόσεων σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού

  • Εστίαση σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού -5EV2

   Ακριβής εστίαση σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού

  • ISO 32.000

   Στάνταρ μέγιστη ευαισθησία

  • Full HD σε έως 120p

   Για εξαιρετικά ομαλή κίνηση9

  • Συνεργατικό σύστημα IS

   Τα συστήματα σταθεροποίησης στο σώμα και στον φακό συνεργάζονται αρμονικά, προσφέροντας έως και 7 στοπ3 προστασίας από την αστάθεια μηχανής

  • 4K/60p

   Καταγραφή βίντεο

  • EVF 2,36 εκατομ. κουκκίδων

   Με ρυθμό ανανέωσης έως 120fps10

  • Οθόνη αφής μεταβλητής γωνίας, 7,5cm και 1,62 εκατομ. κουκκίδων

   Δείτε το θέμα σας από μια διαφορετική άποψη

  • Επεξεργαστής DIGIC X

   Χειριστήρια με ταχύτατη απόκριση και ελάχιστη καθυστέρηση του EVF

  ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΕΟ FIRMWARE ΓΙΑ ΤΗΝ EOS R7

  Αξιοποιήστε τις λύσεις VR της Canon, αναβαθμίζοντας την EOS R7 ώστε να είναι συμβατή με τον διπλό φακό Canon RF-S 3.9mm F3.5 STM DUAL FISHEYE.

  Για περισσότερες πληροφορίες και για να κάνετε λήψη τώρα, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.
  ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ EOS R7

  Το επόμενο κεφάλαιο στη σχεδίαση της μηχανής APS-C

  Παρακολουθήστε την Dani Connor, φωτογράφο άγριας φύσης και δημιουργό περιεχομένου, καθώς χρησιμοποιεί την EOS R7 για να αποτυπώσει την αναζήτησή της για τον ιβηρικό λύγκα.

  Η EOS R7 με μία ματιά

 • Αυτόματη εστίαση επόμενης γενιάς

  Με τεχνολογία «βαθιάς μάθησης» ΑΙ και αναγνώριση θέματος

 • Αναβαθμισμένη σταθεροποίηση εικόνας

  Για 7 στοπ3 προστασίας από την αστάθεια της μηχανής με τον φακό RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM και έως 8 στοπ13 με άλλους φακούς RF

 • Ταχύτητα και απόδοση που θα σας συναρπάσουν

  Η τέλεια φωτογραφική στιγμή μπορεί να διαρκέσει μόλις μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου. Γι' αυτόν το λόγο, σχεδιάσαμε την EOS R7 με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι εξαιρετικά γρήγορη.

 • Το επόμενο κεφάλαιο στην ποιότητα εικόνας

  Φωτογραφίες και βίντεο που ξεπερνούν τις προσδοκίες

 • Η επόμενη πρωτοπορία στη σχεδίαση EOS

  Νέα χαρακτηριστικά, διαισθητικός χειρισμός

 • Η νέα εποχή στην επικοινωνία

  Μοιραστείτε, στείλτε, μεταδώστε και επεξεργαστείτε

 • Αυτόματη εστίαση επόμενης γενιάς
  Με τεχνολογία «βαθιάς μάθησης» ΑΙ και αναγνώριση θέματος

  Έχουμε εξοπλίσει την EOS R7 με την τεχνολογία «βαθιάς μάθησης» AI και iTR AF, τις οποίες θα βρείτε στις μηχανές EOS R3, EOS R5 και EOS R6. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αναγνωρίζει ανθρώπους, ζώα και οχήματα και να τα διατηρεί σε εξαιρετική εστίαση όπου και αν κινούνται στο καρέ.

  Αυτόματη εστίαση που ξεπερνά τις προσδοκίες

  Οι φωτογράφοι άγριας φύσης θα λατρέψουν τον τρόπο με τον οποίο η μηχανή αναγνωρίζει τα πουλιά στον ουρανό, διατηρώντας τα καθαρά ενώ πετάνε στο τοπίο. Οι φωτογράφοι αθλητικών διοργανώσεων θα λατρέψουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ανθρώπους καθώς κινούνται γρήγορα και απρόβλεπτα – ακόμα και όταν φορούν κράνος, κοιτούν προς διαφορετική κατεύθυνση ή γυρνάνε ανάποδα.

  Το σύστημα εστίασης Dual Pixel CMOS AF II της EOS R7 καλύπτει και παρακολουθεί τα θέματα σε ποσοστό σχεδόν 100% του κάδρου 1 και εξασφαλίζει γρήγορη και ακριβή αυτόματη εστίαση, ακόμα και όταν τα επίπεδα φωτισμού είναι χαμηλά έως και -5EV 2 ή με μέγιστο διάφραγμα μόλις f/22.

  Αυτόματη εστίαση που ξεπερνά τις προσδοκίες

  Αναβαθμισμένη σταθεροποίηση εικόνας
  Για 7 στοπ προστασίας από την αστάθεια της μηχανής3

  Φανταστείτε πώς είναι να μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες μακράς έκθεσης με τη μηχανή στο χέρι, θολώνοντας σκόπιμα τα κινούμενα θέματα χωρίς να χρειάζεστε τρίποδο. Ή να καταγράφετε βίντεο με εξαιρετικά ομαλή κίνηση ενώ περπατάτε με την μηχανή. Ο ενσωματωμένος Σταθεροποιητής εικόνας (IBIS) που βρίσκεται μέσα στην EOS R7 ξεκλειδώνει όλους τους νέους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να γίνετε δημιουργικοί και μπορεί να σας κάνει να επανεξετάσετε τον τρόπο που χρησιμοποιείτε το σύστημα της μηχανής σας.

  7 στοπ προστασίας από την αστάθεια της μηχανής
  Σταθερά πλάνα, ακόμα και όταν κινείστε

  Σταθερά πλάνα, ακόμα και όταν κινείστε

  ΤΟ IBIS της μηχανής λειτουργεί σε συνδυασμό με το οπτικό σύστημα IS που είναι ενσωματωμένο σε πολλούς από τους φακούς RF. Χάρη στην αστραπιαία ταχύτητα επικοινωνίας και το μεγάλο πλάτος της βάσης RF, παρέχονται έως και 7 στοπ σταθεροποίησης3 με τον RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM και έως και 8 στοπ13 με άλλους φακούς RF, σε 5 άξονες, επιτρέποντας τη σταθερή φωτογράφιση εικόνων μακράς έκθεσης χωρίς τρίποδο, χωρίς αστάθεια της μηχανής.

  Και όταν καταγράφετε με φακούς χωρίς IS (όπως οι γρήγοροι σταθεροί φακοί), η ευρεία βάση φακού του συστήματος EOS-R επιτρέπει στον ενσωματωμένο Σταθεροποιητή εικόνας της EOS R7 να παρέχει εξαιρετικά αποτελεσματική σταθεροποίηση ενάντια στην αστάθεια της μηχανής.

  Πανοραμική λήψη με την EOS R7

  Το σύστημα βοηθά επίσης στην ευθυγράμμιση των οριζόντων με κλίση και στη διατήρηση της ευκρίνειας των θεμάτων, όταν μετακινείστε ή τραβάτε πανοραμικά πλάνα.

  Εξαιρετικά σταθερές ταινίες

  Κατά τη λήψη βίντεο, το σύστημα IBIS και το οπτικό σύστημα IS ενώνονται με μια τρίτη τεχνολογία: την σταθεροποίηση εικόνας Movie Digital. Μαζί, αυτά τα συστήματα εξομαλύνουν τις κινήσεις της μηχανής σε τέτοιο βαθμό που δεν θα σας παρεξηγούσαμε αν σκεφτόσασταν ότι τα πλάνα αυτά έχουν καταγραφεί με gimbal.

  Σε χρόνο μηδέν…
  Ταχύτητα και απόδοση που θα σας συναρπάσουν

  Η τέλεια φωτογραφική στιγμή μπορεί να διαρκέσει μόλις μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου. Γι' αυτόν το λόγο, σχεδιάσαμε την EOS R7 με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι εξαιρετικά γρήγορη. Καταγράψτε αρχεία RAW, JPEG και HEIF στη συγκλονιστική ταχύτητα των 15fps6 –ή έως και 30fps4 όταν χρησιμοποιείτε το αθόρυβο ηλεκτρονικό κλείστρο της μηχανής7– με συνεχή AF και AE που αντιδρά συνεχώς, ενώ εσείς τραβάτε. Η κορυφαία ταχύτητα ηλεκτρονικού κλείστρου 1/16.000 δευτ. φανερώνει λεπτομέρειες που συχνά δεν φαίνονται με γυμνό μάτι.

  Επεξεργαστής DIGIC X

  Σχεδιασμένη για γρήγορη αντίδραση

  Ο επεξεργαστής DIGIC X της μηχανής προσφέρει γρήγορο, δυναμικό χειρισμό και ουσιαστικά εξαλείφει την καθυστέρηση του σκοπεύτρου, για μια εμπειρία λήψης με εξαιρετική ανταπόκριση. Σε μία ριπή 30fps, μπορείτε να καταγράφετε έως και 42 αρχεία RAW και 126 αρχεία JPEG.8

  Ομαλή κίνηση με τέλεια αποτύπωση στο βίντεο

  Κατά τη λήψη βίντεο, διατίθενται ταχύτητες καρέ έως 60p σε ανάλυση 4K και έως 120p κατά τη λήψη Full HD9. Αποτυπώνει κινούμενα αντικείμενα με απίστευτη ακρίβεια και δημιουργεί εξαιρετικά ομαλά εφέ αργής κίνησης κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας.

  Ομαλή κίνηση με τέλεια αποτύπωση στο βίντεο

  Το επόμενο κεφάλαιο στην ποιότητα εικόνας.
  Φωτογραφίες και βίντεο που ξεπερνούν τις προσδοκίες

  Είτε τραβάτε φωτογραφίες είτε βίντεο, ο αισθητήρας CMOS 32,5 megapixel της EOS R7 και ο επεξεργαστής εικόνας DIGIC X προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα. Τα τεχνικά πλεονεκτήματα του Συστήματος EOS R συνδυάζονται με την εμπειρία μας στη σχεδίαση των οπτικών συστημάτων και των αισθητήρων, προσφέροντας την καλύτερη ποιότητα εικόνας που έχετε δει μέχρι τώρα.

  Φωτογραφίζοντας το αιλουροειδές που απειλείται περισσότερο στον κόσμο

  Ποιότητα εικόνας πέρα από κάθε προσδοκία

  Οι φωτογραφίες είναι γεμάτες λεπτομέρειες, χρώματα και δυναμικό εύρος – ακόμα και σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού, χάρη στη μέγιστη ευαισθησία του ISO 32.000. Μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ υψηλής ποιότητας πλάνα 4K μέσω υπερδειγματοληψίας της εξόδου 7K του αισθητήρα, ενώ το Canon Log 3 εξασφαλίζει μεγάλο δυναμικό εύρος και πολλές επιλογές επεξεργασίας μετά τη λήψη.

  Ποιότητα εικόνας πέρα από κάθε προσδοκία

  Λήψη με EOS R7

  • f/11
  • 1/80
  • 32000

  Η επόμενη πρωτοπορία στη σχεδίαση EOS
  Νέα χαρακτηριστικά, διαισθητικός χειρισμός

  Κάντε το επόμενο βήμα στη δημιουργικότητα με μια μηχανή που σας προσφέρει εύκολη πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες, ενώ παράλληλα σας είναι εξίσου οικεία και μπορείτε να δουλέψετε διαισθητικά με αυτήν, όπως με την DSLR σας. Τα νέα χαρακτηριστικά σχεδίασης, όπως ο συνδυαστικός επιλογέας σημείου AF και ο πίσω τροχός ελέγχου, συνδυάζονται με τον κλασικό χειρισμό EOS και τις σελίδες μενού που είναι άμεσα αναγνωρίσιμες, για να νιώσετε οικειότητα από την πρώτη κιόλας στιγμή.

 • Ηλεκτρονικό σκόπευτρο

  Ακόμη και το εντυπωσιακό ηλεκτρονικό σκόπευτρο των 2,36 εκατ. κουκκίδων στα 120fps10 διαθέτει λειτουργία υποβοήθησης OVF, η οποία θα βοηθήσει του χρήστες των DSLR στην μετάβαση.

 • Οθόνη LCD μεταβλητής γωνίας

  Οθόνη LCD μεταβλητής γωνίας που διευκολύνει τη λήψη από δύσκολες γωνίες. Υποστηρίζεται επίσης η κατακόρυφη εγγραφή βίντεο, για να αποτυπώνετε εύκολα stories για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 • Συνδυαστικός επιλογέας σημείου AF

  Τα νέα χαρακτηριστικά σχεδίασης περιλαμβάνουν τον συνδυαστικό επιλογέα σημείου AF και τον πίσω τροχό ελέγχου.

 • Το πλεονέκτημα του APS-C

  Το πλεονέκτημα του APS-C

  Η EOS R7 έχει κατασκευαστεί γύρω από έναν αισθητήρα μεγέθους APS-C, με αποτέλεσμα οι φακοί σας να έχουν μεγαλύτερη εμβέλεια τηλεφακού, σε σύγκριση με την ίδια εστιακή απόσταση σε μια μηχανή full-frame. Χάρη στο μικρότερο μέγεθος αισθητήρα, η EOS R7 είναι πιο φορητή, ιδανική για ταξίδια στην άγρια φύση, για φωτογράφιση εναέριων επιδείξεων ή καταγραφή της δράσης σε πίστες.

  Ολοκλήρωση και διεύρυνση

  Και μια και μιλάμε για φακούς, μπορείτε να μεταφέρετε όλους τους φακούς EF και EF-S στην EOS R7 μέσω μιας σειράς προσαρμογέων βάσης της Canon, όπου θα αποδίδουν όπως ξέρετε – ή και ακόμα καλύτερα, χάρη στη μεγαλύτερη λειτουργικότητα του Συστήματος EOS R.

  Μπορείτε να προσαρμόσετε την EOS R7 για να λειτουργεί με τον τρόπο που θέλετε. Οι επιλογείς και τα κουμπιά με δυνατότητα προσαρμογής συμπληρώνουν τις εξειδικευμένες καταστάσεις λήψης και την προγραμματιζόμενη οθόνη My Menu.

  Ολοκλήρωση και διεύρυνση

  «ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ R ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ APS-C, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.»

  Η νέα εποχή στην επικοινωνία
  Μοιραστείτε, στείλτε, μεταδώστε και επεξεργαστείτε

  Η EOS R7 είναι μια μηχανή με υψηλή συνδεσιμότητα, που μπορεί να λειτουργήσει συνδυαστικά με το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας μέσω της εφαρμογής Canon Camera Connect. Η σύζευξη Bluetooth χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας διατηρεί τη σύνδεση με την έξυπνη συσκευή σας, για να μπορείτε να αναζητάτε, να κατεβάζετε ή να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο πλήρους ή μειωμένου μεγέθους μέσω Wi-Fi, ανεξάρτητα από την τοποθεσία λήψης. Η EOS R7 έχει κατασκευαστεί και για iPhone11, κι έτσι μπορείτε να συνδεθείτε με ένα καλώδιο USB-C υψηλής ταχύτητας.

  Ενημερώστε τους ακολούθους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για συναρπαστικά γεγονότα τη στιγμή που συμβαίνουν ή στείλτε φωτογραφίες απευθείας σε έναν πελάτη, αν εργάζεστε επαγγελματικά. Η EOS R7 σας επιτρέπει ακόμη και να μεταδίδετε βίντεο σε ζωντανή ροή στο YouTube5.

  Διάγραμμα συνδεσιμότητας

  Ξεκινήστε νωρίς τη ροή εργασιών της επεξεργασίας

  Το ενσωματωμένο Wi-Fi διευκολύνει την ανεξάρτητη σύνδεση στην ηλεκτρονική πύλη μας, image.canon, για άμεση και απρόσκοπτη μεταφορά12 των εικόνων και των σύντομων βίντεο σε έναν χώρο αποθήκευσης στο cloud, όπου θα μπορείτε να τα εξετάσετε αργότερα. Μεταφέρετε όλες τις εικόνες, ώστε να είναι έτοιμες και να σας περιμένουν όταν επιστρέψετε στο σπίτι, ή αξιολογήστε τις, επιλέξτε και μεταφέρετε μόνο τις φωτογραφίες που προτιμάτε.

  Ξεκινήστε νωρίς τη ροή εργασιών της επεξεργασίας

  Η Canon έχει ως στόχο την επίτευξη μηδενικών εκπομπών CO2 από τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες έως το 2050

  Θα το πετύχουμε αυτό με μια μέση βελτίωση της τάξης του 3% ετησίως στον κύκλο ζωής του δείκτη βελτίωσης των εκπομπών CO2 ανά προϊόν. Αν διατηρηθεί αυτό το ποσοστό, θα σημαίνει μια μείωση περίπου 50% από τα επίπεδα του 2008 έως το 2030. Αναγνωρίζουμε ότι αυτό συμβαδίζει με το επίπεδο μείωσης που απαιτείται από τη Συμφωνία του Παρισιού.

  Θα συνεχίσουμε να εξετάζουμε τον στόχο από μακροπρόθεσμη προοπτική, ως μέσο ελέγχου της συμβολής μας σε μια κοινωνία χαμηλών εκπομπών άνθρακα.

  Photographer looking down view finder
  Περιεχόμενο συσκευασίας EOS R7

  Περιεχόμενο συσκευασίας

  Όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε τα επόμενα βήματά σας στη φωτογραφία και στο βίντεο.

  • Σώμα μηχανής EOS R7

  • Κάλυμμα μηχανής R-F-5

  • Ιμάντας μηχανής ER-R7

  • Κάλυμμα υποδοχής αξεσουάρ ER-SC2

  • Φορτιστής μπαταριών LC-E6E

  • Συστοιχία μπαταριών LP-E6NH

  • Κάλυμμα συστοιχίας μπαταριών

  • Καλώδιο AC

  • Κιτ εγχειριδίων χρήστη

  Αξεσουάρ και φακοί

  Σχετικά άρθρα

  Σχετικά προϊόντα

  • Mirrorless μηχανές (χωρίς καθρέπτη)

   EOS R10

   Κάντε τα επόμενα βήματά σας στη φωτογραφία και στο βίντεο με μια mirrorless μηχανή του Συστήματος EOS R που έχει κατασκευαστεί γύρω από έναν αισθητήρα μεγέθους APS-C.
  • Mirrorless μηχανές (χωρίς καθρέπτη)

   EOS R6

   Ό,τι κι αν φωτογραφίζετε, όπως κι αν το φωτογραφίζετε, η EOS R6 ενισχύει τη δημιουργικότητά σας με τρόπους που ποτέ πριν δεν θεωρούσατε εφικτούς.
  • Mirrorless μηχανές (χωρίς καθρέπτη)

   EOS RP

   Μια μικρή, ελαφριά και εύχρηστη mirrorless φωτογραφική μηχανή full frame, σχεδιασμένη για ταξίδια και καθημερινές φωτογραφίσεις.
  1. Ισχύει στις περιπτώσεις όπου το θέμα του κάδρου εμφανίζεται κατά την παρακολούθηση και ένας συμβατός φακός έχει συνδεθεί στη μηχανή, ενώ η λειτουργία AF πλήρους εύρους είναι ενεργή ή το θέμα έχει ανιχνευθεί με επιτυχία σε άλλη κατάσταση περιοχής. Για λεπτομέρειες σχετικά με τους υποστηριζόμενους φακούς, ανατρέξτε στην ενότητα [Συμπληρωματικές πληροφορίες] για την EOS R7 στη διεύθυνση "cam.start.canon".
  2. Κατά τη λήψη στατικών εικόνων, με φακό f/1.2, Κεντρικό σημείο AF, One-Shot AF, στους 23 °C/73 °F, ISO100. Εξαιρουμένων των φακών RF με επικάλυψη Defocus Smoothing
  3. 7 στοπ βάσει του προτύπου CIPA, με φακό RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM σε εστιακή απόσταση 150mm
  4. Η ταχύτητα συνεχούς λήψης ενδέχεται να είναι χαμηλότερη, ανάλογα με το θέμα/τις συνθήκες λήψης, τη διαμόρφωση της μηχανής ή με τον φακό που χρησιμοποιείτε κ.λπ. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο Εγχειρίδιο για προχωρημένους. Για πληροφορίες σχετικά με φακούς που υποστηρίζουν τη μέγιστη ταχύτητα συνεχούς λήψης με τη λειτουργία Servo AF, ανατρέξτε στις συμπληρωματικές πληροφορίες της EOS R7 στον ιστότοπο cam.start.canon. Ανάλογα με τη φύση του θέματος ή με τις συνθήκες λήψης, ενδέχεται να προκύψει παραμόρφωση της εικόνας του κυλιόμενου κλείστρου.
  5. Η υπηρεσία μετάδοσης ζωντανής ροής της μηχανής υποστηρίζει μόνο μετάδοση ζωντανής ροής στο YouTube. Πριν χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μετάδοσης ζωντανής ροής, απαιτείται εγγραφή στο image.canon. Ελέγξτε στο YouTube για τις πιο πρόσφατες απαιτήσεις. Η δυνατότητα μετάδοσης ζωντανής ροής στο YouTube μπορεί να αλλάξει, να διακοπεί ή να τερματιστεί χωρίς προειδοποίηση. Η Canon δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε υπηρεσία παρέχεται από τρίτους, συμπεριλαμβανομένης της ζωντανής διανομής τους στο YouTube.
  6. Η ταχύτητα συνεχούς λήψης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις διάφορες συνθήκες. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στις προδιαγραφές.
  7. Ενδέχεται να προκληθούν περαιτέρω ήχοι, πέρα από αυτόν του κλείστρου (ήχος διαφράγματος, κίνησης φακού εστίασης, ηλεκτρονικός ήχος κ.λπ).
  8. Σύμφωνα με τα πρότυπα δοκιμών της Canon με κάρτα UHS-II 32 GB (κατά τη λειτουργία One-Shot AF, ISO 100, Στάνταρ στυλ εικόνας) Ο αριθμός των εικόνων εξαρτάται από τις διάφορες ρυθμίσεις και τους φακούς που χρησιμοποιούνται. Για λεπτομέρειες σχετικά με τους υποστηριζόμενους φακούς, ανατρέξτε στη διεύθυνση "cam.start.canon"
  9. Στη κατάσταση ταινίας υψηλού ρυθμού καρέ δεν γίνεται εγγραφή ήχου
  10. Ο μέγιστος ρυθμός καρέ κατά τη λειτουργία AF, κατά το πάτημα του κουμπιού κλείστρου μέχρι τη μέση ή κατά τη συνεχή λήψη είναι 59,94fps. Λάβετε υπόψη ότι ο ρυθμός καρέ της οθόνης μπορεί να είναι χαμηλότερος ανάλογα με τον φακό που χρησιμοποιείτε και τις συνθήκες λήψης.
  11. Οι ονομασίες Apple, Apple TV, Apple Watch, iPad, iPad Air, iPad Pro, iPhone και Lightning είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατατεθέντα στις Η.Π.Α. και άλλες χώρες. Η ονομασία tvOS είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc.
  12. Η αυτόματη μεταφορά εικόνων κατά την εκκίνηση της μηχανής υποστηρίζεται όταν είναι ενεργοποιημένη η αυτόματη αποστολή. Η αυτόματη αποστολή δεν πραγματοποιείται έπειτα από κάθε μεμονωμένη εικόνα, αλλά κατά την ενεργοποίηση και την απενεργοποίηση της μηχανής.
  13. Κατευθύνσεις κλίσης/παρέκκλισης βάσει του προτύπου CIPA, 8,0 στοπ με φακό RF 24-105mm F4 L IS USM σε εστιακή απόσταση 105mm. Ανάλογα με τη χρονική στιγμή της αγοράς, το firmware του φακού χρειάζεται ενημέρωση. Για λεπτομέρειες σχετικά με τους υποστηριζόμενους φακούς, ανατρέξτε στην ενότητα Συμπληρωματικές πληροφορίες για την EOS R7 στον ιστότοπο "cam.start.canon"