Canon EOS R10

Mirrorless μηχανές (χωρίς καθρέπτη)

Canon EOS R10

Μια μηχανή τόσο ευέλικτη, που μπορεί να αντιμετωπίσει σχεδόν τα πάντα. Πρόκειται για την ιδανική παρέα στα ταξίδια. Ένα τέλειο εργαλείο για τη δημιουργία υβριδικού περιεχομένου. Το μέσο για να εκφράζεστε με δημιουργικό τρόπο.

Προδιαγραφές

 • Dual Pixel CMOS AF II

  Λειτουργία AF που αναγνωρίζει και παρακολουθεί ανθρώπους, ζώα και οχήματα στις καταστάσεις φωτογραφίας και βίντεο

 • Συνεχής λήψη στα 15fps1

  Με μηχανικό κλείστρο, για κορυφαία αποτελέσματα υψηλής ταχύτητας και ποιότητας

 • 4K/30p

  Βίντεο υψηλής ποιότητας με υπερδειγματοληψία από 6K

 • Εστίαση σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού -4EV2

  Ακριβής εστίαση σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού

 • Φωτογραφίες με ISO έως 32.000 και βίντεο έως 12.800

  Δυνατότητα επέκτασης σε ISO 51.200 για φωτογραφίες και ISO 25.600 για βίντεο

 • 4K/60p3

  Για βίντεο με πιο ομαλή κίνηση

 • EVF 2,36 εκατομ. κουκκίδων

  Με δυνατότητα επιλογής ρυθμού ανανέωσης 60/120fps4

 • Συνεχής λήψη στα 23fps5

  Με ηλεκτρονικό κλείστρο για ακόμη υψηλότερη ταχύτητα και αθόρυβη λήψη6

 • Επεξεργαστής DIGIC X

  Χειριστήρια με ταχύτατη απόκριση και ελάχιστη καθυστέρηση του EVF

 • image.canon

  Σύνδεση Direct Wi-Fi για αποστολή υλικού σε υπηρεσίες cloud

 • Οθόνη αφής μεταβλητής γωνίας, 7,5cm και 1,04 εκατομ. κουκκίδων

  Δείτε το θέμα σας από μια διαφορετική άποψη

 • Μετάδοση ζωντανής ροής στο YouTube

  Ζωντανή μετάδοση ροής στο κανάλι σας στο YouTube7

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ EOS R10

Ανακαλύψτε μια μηχανή που σας προσφέρει περισσότερα

Παρακολουθήστε την travel blogger Diana Millos να χρησιμοποιεί την EOS R10 για να αποτυπώσει τις 48 ώρες που πέρασε στη Σεβίλλη.
Μια Canon EOS R10 τοποθετημένη στη βάση μιας βαμμένης, πήλινης κολόνας.

Με αφορμή αυτήν την κυκλοφορία, προσφέρουμε τον προσαρμογέα βάσης Canon EF-EOS R

Κάντε το επόμενο βήμα από την DSLR εύκολα, χάρη στην προσφορά μας: στη συσκευασία περιλαμβάνεται ο προσαρμογέας βάσης Canon EF-EOS R. Χρησιμοποιήστε τους φακούς EF και EF-S της DSLR που ήδη διαθέτετε λόγω της DSLR, χωρίς να χάσετε τίποτα σε ποιότητα, επιδόσεις και λειτουργικότητα με την EOS R10. Εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα κατά την κυκλοφορία μόνο των προϊόντων Canon EOS R7 και EOS R10.

Με αφορμή αυτήν την κυκλοφορία, προσφέρουμε τον προσαρμογέα βάσης Canon EF-EOS R

Η EOS R10 με μία ματιά

 • Περισσότερη ευκρίνεια

  Η EOS R10 διαθέτει το φημισμένο σύστημα εστίασης Dual Pixel CMOS AF II, το οποίο έχει προγραμματιστεί μέσω της τεχνολογίας «βαθιάς μάθησης» AI, για προηγμένη αναγνώριση θέματος.

 • Περισσότερη ταχύτητα

  Αντιδράστε ενστικτωδώς, καταγράφοντας τις φευγαλέες στιγμές εγκαίρως, με λήψη ριπών υψηλής ταχύτητας– ιδανική επιλογή για φωτογράφηση άγριας φύσης και αθλητικών διοργανώσεων.

 • Περισσότερη ευελιξία

  Είτε τραβάτε φωτογραφίες είτε βίντεο είτε συνδυασμό και των δύο, η EOS R10 προσφέρει πάντοτε κορυφαία ποιότητα.

 • Περισσότερο απλή και απολαυστική στη χρήση

  Από τη στιγμή που θα κρατήσετε στα χέρια σας την EOS R10, θα νιώσετε ότι συνδέεστε μαζί της, σαν να πρόκειται για μια επέκταση του δημιουργικού σας εαυτού.

 • Περισσότερες δυνατότητες σύνδεσης

  Η EOS R10 συνδέεται ασύρματα με το smartphone σας, για να μπορείτε να μοιράζεστε τη δημιουργικότητά σας με φίλους και ακόλουθους.

 • Γκαλερί δειγμάτων

  Ρίξτε μια ματιά στα αποτελέσματα που μπορεί να προσφέρει η EOS R10.

 • Περισσότερη ευκρίνεια

  Η EOS R10 διαθέτει το φημισμένο σύστημα εστίασης Dual Pixel CMOS AF II, το οποίο έχει προγραμματιστεί μέσω της τεχνολογίας «βαθιάς μάθησης» AI, για προηγμένη αναγνώριση θέματος. Είναι γρήγορη, ακριβής και απίστευτα ευαίσθητη σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού – η κατάλληλη επιλογή για τις σκηνές που φωτίζονται μόνο από το σεληνόφως.

  Canon EOS R10 – Βιώστε ένα νέο είδος αυτόματης εστίασης

  Βιώστε ένα νέο είδος αυτόματης εστίασης

  Η EOS R10 μπορεί να αναγνωρίσει ανθρώπους, οχήματα και ζώα –όπως γάτες, σκύλους και πουλιά– παρακολουθώντας τα καθώς μετακινούνται σε οποιοδήποτε σημείο του κάδρου8. Ακόμη και τα θέματα που κινούνται γρήγορα αποδίδονται με εξαιρετική ευκρίνεια.

  Κατά τη φωτογράφιση ανθρώπων, η EOS R10 δίνει προτεραιότητα στα μάτια του θέματος – μιας και είναι ο «καθρέφτης της ψυχής». Αν αυτά δεν είναι ορατά, τότε δίνεται προτεραιότητα στην παρακολούθηση του κεφαλιού. Κι αν το θέμα σας γυρίσει για μια στιγμή από την άλλη, η παρακολούθηση εστιάζει στο κεφάλι και ακολουθεί το υπόλοιπο σώμα.

  Περισσότερη ταχύτητα

  Αντιδράστε ενστικτωδώς, καταγράφοντας τις φευγαλέες στιγμές εγκαίρως, με λήψη ριπών υψηλής ταχύτητας– ιδανική επιλογή για φωτογράφηση άγριας φύσης και αθλητικών διοργανώσεων. Η EOS R10 μπορεί να αποτυπώσει ριπές συνεχούς λήψης εικόνων RAW, JPEG ή HEIF σε ρυθμό έως και 15 καρέ1 ανά δευτερόλεπτο (ή 23fps5 με χρήση του ηλεκτρονικού κλείστρου της μηχανής). Και όλα αυτά, ενώ η μηχανή παρακολουθεί το θέμα σε όλο το κάδρο, προσαρμόζοντας συνεχώς την εστίαση και την έκθεση ανάλογα με την αλλαγές στο σκηνικό.

  Αποτύπωση στιγμών σε κλάσματα του δευτερολέπτου

  Αποτύπωση στιγμών σε κλάσματα του δευτερολέπτου

  Στην κατάσταση λήψης ριπής RAW, μπορείτε να αποτυπώσετε φωτογραφίες με ταχύτητα έως και 30fps, με κοπή 75%, ενώ οι εικόνες αποθηκεύονται σε ένα ενιαίο αρχείο ταινίας για σωστή και εύκολη οργάνωση. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε εξαγωγή και επεξεργασία μεμονωμένων εικόνων, χρησιμοποιώντας το λογισμικό Digital Photo Professional (DPP) που διατίθεται για δωρεάν λήψη. Όταν είναι ενεργοποιημένη στο μενού της μηχανής η λειτουργία Πριν από τη λήψη, η EOS R10 καταγράφει εικόνες τα 0,5 δευτ. πριν πατηθεί το κουμπί ελευθέρωσης κλείστρου, για να αποτυπώνετε πάντα την τέλεια, μαγική στιγμή.

  Γρήγορη απόκριση

  Επίσης, η μηχανή αντιδρά γρήγορα στις εντολές σας, προσφέροντας ένα τεράστιο πλεονέκτημα στην αποτύπωση της κατάλληλης στιγμής. Ο επεξεργαστής DIGIC X προσφέρει γρήγορο χειρισμό και ελάχιστη καθυστέρηση ή σβήσιμο του σκοπεύτρου, για να νιώθετε πάντα συνδεδεμένοι με το θέμα σας.

  Canon EOS R10 – Επεξεργαστής Digic X

  Περισσότερη ευελιξία

  Είτε τραβάτε φωτογραφίες είτε βίντεο είτε συνδυασμό και των δύο, η EOS R10 προσφέρει πάντοτε κορυφαία ποιότητα. Επίσης, είναι φορητή, με βάρος μόλις 429g9, για να μπορείτε να την παίρνετε παντού μαζί σας.

 • Πάρτε τον έλεγχο

  Οι φωτογράφοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στη λήψη αρχείων JPEG ή HEIF ή την καταγραφή αρχείων RAW για μέγιστη ευελιξία κατά την επεξεργασία μετά τη λήψη. Η τεχνολογία DUAL Pixel RAW σάς επιτρέπει να βελτιώνετε τις εικόνες σας, κάνοντας μικρορρυθμίσεις στην ευκρίνεια και το bokeh και μειώνοντας τα είδωλα.

 • Η τέλεια ισορροπία

  Ο αισθητήρας 24,2 megapixel προσφέρει την ιδανική ισορροπία λεπτομέρειας, ταχύτητας και απόδοσης σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού. Η μέγιστη ευαισθησία ISO 32000 (με δυνατότητα επέκτασης σε ISO 51200) επιτρέπει μεγαλύτερη λεπτομέρεια και λιγότερο θόρυβο κατά τη λήψη στο σκοτάδι. Υπάρχει επίσης ένα ενσωματωμένο φλας, για να έχετε λίγο παραπάνω φως τις στιγμές που το χρειάζεστε.

 • Canon EOS R10 – Πανοραμική κατάσταση και κατάσταση σκηνής μετατόπισης

  Η EOS R10 περιλαμβάνει πανοραμική κατάσταση και κατάσταση σκηνής μετατόπισης, διευκολύνοντας τη λήψη εκπληκτικών αποτελεσμάτων με τη χρήση αυτών των τεχνικών.

  Φώτα, κάμερα, πάμε!

  Ανάλυση 4K που ξεπερνά τις προσδοκίες

  Ανάλυση 4K που ξεπερνά τις προσδοκίες

  Η EOS R10 καταγράφει εκπληκτικά πλάνα βίντεο 4K που φαίνονται φανταστικά σε οθόνες UHD και επιτρέπει την περικοπή στα έργα Full HD κατά την επεξεργασία, χωρίς απώλειες στην ποιότητα. Οι κινηματογραφιστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 4K/60p3, για ομαλή αναπαραγωγή των κινούμενων αντικειμένων και των εφέ αργής κίνησης, ή σε εκπληκτική υπερδειγματοληψία στα 4K/30p μέσω της εξόδου 6K από τον αισθητήρα 24,2 megapixel της μηχανής. Τα αποτελέσματα πρέπει να τα δείτε για να τα πιστέψετε.

  Εξαιρετικά ομαλή κίνηση

  Κατά τη λήψη σε ανάλυση Full HD, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ρυθμοί καρέ έως 120fps, αποκαλύπτοντας ακόμα περισσότερες ιδιαίτερες λεπτομέρειες της κίνησης των κινούμενων αντικειμένων.10 Και για τις σκηνές με αργή κίνηση, η δυνατότητα δημιουργίας εκπληκτικών ταινιών 4K και Full HD time-lapse εντός της μηχανής προσθέτει ένα ακόμα δημιουργικό «όπλο» στα χέρια σας.

  Εξαιρετικά ομαλή κίνηση

  Περισσότερο απλή και απολαυστική χρήση

  Από τη στιγμή που θα κρατήσετε στα χέρια σας την EOS R10, θα νιώσετε ότι συνδέεστε μαζί της, σαν να πρόκειται για μια επέκταση του δημιουργικού σας εαυτού. Τα κουμπιά και οι επιλογείς βρίσκονται κάτω από τα δάκτυλα και τους αντίχειρές σας και μπορείτε να τους φτάνετε ενστικτωδώς, ενώ το ηλεκτρονικό σκόπευτρο (EVF) της μηχανής προσφέρει μια καθαρή εικόνα ακριβείας του κόσμου.

 • Λειτουργία υποβοήθησης OVF

  Διατίθεται επίσης λειτουργία υποβοήθησης OVF για αυτούς που κάνουν την αλλαγή από μηχανές με οπτικό σκόπευτρο, όπως η DSLR.

 • Ηλεκτρονικό σκόπευτρο (EVF)

  Το EVF 2,36 εκατομμυρίων κουκκίδων της EOS R10 δείχνει ακριβώς πώς θα εμφανίζεται μια εικόνα, από το βάθος πεδίου μέχρι την ισορροπία λευκού και το στυλ εικόνας. Είναι άνετο, εύχρηστο και διαθέτει δυνατότητα προσαρμογής, για να βλέπετε μόνο τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

 • Οθόνη αφής μεταβλητής γωνίας

  Το EVF συνοδεύεται από μια μεγάλη οθόνη αφής μεταβλητής γωνίας με 1,04 εκατ. κουκκίδες και με μέγεθος 7,5cm, η οποία σας επιτρέπει να συνθέτετε και να φωτογραφίζετε από ψηλά ή χαμηλά, για να έχετε διαφορετικές απόψεις του θέματός σας.

 • Η τεχνολογία APS-C συναντά το σύστημα EOS R

 • Ένα σύστημα σχεδιασμένο για το μέλλον

  Η EOS R10 ανήκει στην ομάδα του Συστήματος EOS R – μια συλλογή από μηχανές, φακούς και αξεσουάρ που είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν εξαιρετικές φωτογραφίες και βίντεο, τώρα και στο μέλλον. Η πιο γρήγορη και πιο φαρδιά βάση φακού (54mm) προσφέρει νέα επίπεδα απόδοσης, ανοίγοντας νέους ορίζοντες δημιουργικότητας.

 • Ολοκλήρωση και διεύρυνση

  Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους φακούς EF και EF-S που ήδη διαθέτετε, χάρη στους τρεις προσαρμογείς βάσεων. Αυτοί προσθέτουν επίσης επιπλέον λειτουργικότητα, όπως μηχανισμούς με δυνατότητα προσαρμογής ή ένα μεταβλητό φίλτρο ND.

 • APS-C έναντι full-frame – Σύγκριση

  Το πλεονέκτημα του APS-C

  Δεδομένου ότι η EOS R10 έχει κατασκευαστεί γύρω από έναν αισθητήρα μεγέθους APS-C, οι φακοί σας προσφέρουν 1,6x μεγαλύτερη εμβέλεια τηλεφακού, σε σύγκριση με την ίδια εστιακή απόσταση σε μια μηχανή full-frame. Βρεθείτε ακριβώς δίπλα στο θέμα σας, για λήψεις άγριας ζωής που γεμίζουν όλο το κάδρο και στιγμές δράσεις που εντυπωσιάζουν.

  Μάθετε περισσότερα και εξελιχθείτε καθώς τραβάτε φωτογραφίες

  Για όσους τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο της φωτογραφίας ή στον κόσμο των EOS, το καθοδηγούμενο περιβάλλον χειρισμού σάς βοηθά να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας και να μάθετε πώς λειτουργεί η μηχανή σας. Όταν αισθανθείτε έτοιμοι να δοκιμάσετε τις δικές σας δυνάμεις, το βασικό περιβάλλον χειρισμού της μηχανής είναι τόσο έξυπνο και φιλικό προς τον χρήστη, που μπορεί και να ξεχάσετε την ύπαρξή του.

  Μάθετε περισσότερα και εξελιχθείτε καθώς τραβάτε φωτογραφίες

  «ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΣΤΙΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ.»

  Περισσότερες δυνατότητες σύνδεσης

  Η EOS R10 συνδέεται ασύρματα με το smartphone σας, για να μπορείτε να μοιράζεστε τη δημιουργικότητά σας με φίλους και ακόλουθους. Δημοσιεύστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στείλτε βίντεο μικρής διάρκειας σε φίλους και ανεβάστε εικόνες σε λογαριασμούς στο cloud, ώστε να είναι έτοιμες και να σας περιμένουν όταν επιστρέψετε στο σπίτι σας.

  Συνδεσιμότητα Canon
  Canon EOS R10 – Πλεονέκτημα – Πιο συνδεδεμένη

  Πάντα συνδεδεμένοι

  Η ενσωματωμένη λειτουργία Bluetooth χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας διατηρεί πάντα ενεργή τη σύζευξη, επιτρέποντας την απρόσκοπτη ενεργοποίηση του Wi-Fi 2,4GHz για τη μεταφορά εικόνων. Μπορείτε επίσης να ελέγχετε τη μηχανή από απόσταση, μέσω μιας έξυπνης συσκευής που διαθέτει την εφαρμογή Canon Camera Connect: δείτε αυτά που βλέπει η μηχανή, αλλάξτε ρυθμίσεις και καταγράψτε φωτογραφίες και βίντεο. Για πιο απλή απομακρυσμένη λειτουργία, διατίθεται επίσης το ασύρματο Τηλεχειριστήριο Bluetooth BR-E1.

  Η EOS R10 διαθέτει επίσης USB-C για φόρτιση εντός της μηχανής και δυνατότητα λήψης με διασύνδεση με υπολογιστές PC/Mac.

 • Ασκήστε επιρροή στους ακολούθους σας

  Οι vlogger και οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να χρησιμοποιήσουν την EOS R10 για να μεταδώσουν σε ζωντανή ροή βίντεο εξαιρετικής ποιότητας απευθείας στους ακολούθους τους στο YouTube7. Συνδέστε απλώς τη μηχανή στο δίκτυο Wi-Fi – δεν απαιτείται υπολογιστής. Η οθόνη LCD μεταβλητής γωνίας μπορεί να περιστραφεί, προσφέροντάς σας μια εικόνα ακριβείας όταν κάνετε παρουσίαση.

  Η EOS R10 υποστηρίζει επίσης την κατακόρυφη λήψη βίντεο – ιδανική για τη λήψη περιεχομένου για ιστορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 • Δημιουργικότητα στο cloud

  Η πύλη μας image.canon μεταφέρει το περιεχόμενό σας εκεί που θέλετε. Απρόσκοπτη αποστολή των εικόνων και των ταινιών σας, απευθείας από τη μηχανή στο cloud του image.canon μέσω Wi-Fi. Από εδώ, μπορείτε να τις μεταφέρετε σε κάποιο μέσο μακροχρόνιας αποθήκευσης σε άλλες πλατφόρμες cloud ή να τις κατεβάσετε σε PC ή Mac για επεξεργασία.

  Για να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες της EOS R10 για βέλτιστη ποιότητα εικόνας, δοκιμάστε να επεξεργαστείτε τις εικόνες RAW στο image.canon cloud11 Χρησιμοποιείται ένας νευρωνικός μηχανισμός επεξεργασίας εικόνας, ο οποίος απογειώνει την ποιότητα εικόνας.12

 • Η Canon έχει ως στόχο την επίτευξη μηδενικών εκπομπών CO2 από τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες έως το 2050

  Θα το πετύχουμε αυτό με μια μέση βελτίωση της τάξης του 3% ετησίως στον κύκλο ζωής του δείκτη βελτίωσης των εκπομπών CO2 ανά προϊόν. Αν διατηρηθεί αυτό το ποσοστό, θα σημαίνει μια μείωση περίπου 50% από τα επίπεδα του 2008 έως το 2030. Αναγνωρίζουμε ότι αυτό συμβαδίζει με το επίπεδο μείωσης που απαιτείται από τη Συμφωνία του Παρισιού.

  Θα συνεχίσουμε να εξετάζουμε τον στόχο από μακροπρόθεσμη προοπτική, ως μέσο ελέγχου της συμβολής μας σε μια κοινωνία χαμηλών εκπομπών άνθρακα.

  Photographer looking down view finder
  Canon EOS R10 – Περιεχόμενο συσκευασίας

  Περιεχόμενο συσκευασίας

  Όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε τα επόμενα βήματά σας στη φωτογραφία και στο βίντεο.

  • Σώμα μηχανής EOS R10

  • Κάλυμμα μηχανής R-F-5

  • Ιμάντας μηχανής ER-R10

  • Κάλυμμα υποδοχής αξεσουάρ ER-SC2

  • Φορτιστής μπαταριών LC-E17E

  • Συστοιχία μπαταριών LP-E17

  • Κάλυμμα συστοιχίας μπαταριών

  • Καλώδιο AC

  • Κιτ εγχειριδίων χρήστη

  Φακοί και αξεσουάρ

 • Φακοί RF-S

  RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM

  Ένας τυπικός φακός ζουμ APS-C για τη σειρά EOS R, ιδανικός για φωτογραφίσεις της καθημερινότητας, όπως οικογενειακές στιγμές, lifestyle, πορτραίτα και διακοπές.
 • Φακοί RF-S

  RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM

  Ένας φακός ζουμ APS-C της σειράς EOS R για ευρυγώνιες λήψεις έως λήψεις τηλεφακού, ιδανικός για ταξίδια, άγρια φύση, σπορ και lifestyle.
 • Φακοί RF

  RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM

  Ένας μικρός, ελαφρύς, εξαιρετικά ευρυγώνιος φακός ζουμ με ευέλικτη εστιακή απόσταση 10-18mm, ιδανικός για ταξίδια, vlogging και τοπία.
 • Λαβή-τρίποδο Canon HG-100TBR

  Τρίποδο

  Tripod Grip HG-100TBR

  Η λαβή-τρίποδο HG-100TBR είναι μια μικρή, ελαφριά και εξαιρετικά ευέλικτη λαβή-τρίποδο που παρέχει ασύρματο τηλεχειριστήριο.
 • Αξεσουάρ

  Κατευθυντικό στερεοφωνικό μικρόφωνο DM-E1D

  Για καθαρό και δυνατό ψηφιακό ήχο, επιλέξτε το κατευθυντικό στερεοφωνικό μικρόφωνο DM-E1D για την υποδοχή αξεσουάρ πολλαπλών λειτουργιών, που παρέχει αξιοπιστία και γρήγορη πρόσβαση στις ρυθμίσεις μέσω της οθόνης LCD μιας συμβατής μηχανής.
 • Προσαρμογέας βάσης EF-EOS R

  Φακοί για EOS R

  Mount Adapter EF-EOS R

  Ο τυπικός Προσαρμογέας βάσης EF-EOS R επιτρέπει την απρόσκοπτη χρήση των φακών EF-S και EF σε μηχανές EOS R.
 • Προσαρμογέας βάσης δακτυλίου ελέγχου EF-EOS R

  Αξεσουάρ EOS

  Control Ring Mount Adapter EF-EOS R

  Ο Προσαρμογέας βάσης δακτυλίου ελέγχου EF-EOS R προσφέρει την ίδια μετατροπή βάσης φακού με τον προσαρμογέα βάσης EF-EOS R, αλλά προσθέτει και έναν Δακτύλιο ελέγχου φακού.
 • Αξεσουάρ

  Προσαρμογέας υποδοχής αξεσουάρ πολλαπλών λειτουργιών για σύνδεση smartphone AD-P1

  Συνδέστε το smartphone και τη μηχανή σας με αυτόν τον προσαρμογέα πολλαπλών λειτουργιών και εξερευνήστε νέες δυνατότητες ροών εργασίας

  • Ειδική σχεδίαση για τη μηχανή EOS R3
  • Κρατήστε το Android smartphone σας συνδεδεμένο με τη μηχανή σας
  • Μικρό βάρος, μικρές διαστάσεις
 • Σχετικά άρθρα

 • ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

  10 συμβουλές για ταξιδιωτικές φωτογραφίες

  Η φωτογράφος και blogger Diana Millos μοιράζεται τις κορυφαίες συμβουλές της για εκπληκτικές ταξιδιωτικές φωτογραφίες.

 • ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

  Βόλτα στη Σεβίλλη με την EOS R10

  Η blogger Diana Millos ανακαλύπτει γιατί αυτή η δημιουργική μηχανή είναι ο ιδανικός σύντροφος για τα ταξίδια σας.

 • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

  EOS R7 ή EOS R10 – ποια είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς;

  Ανακαλύψτε τις βασικές ομοιότητες και τις διαφορές ανάμεσα στις μηχανές APS-C επόμενης γενιάς στο mirrorless Σύστημα EOS R.

 • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

  APS-C έναντι full-frame – επεξήγηση

  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των μηχανών APS-C και full-frame, και ποια είναι η κατάλληλη για εσάς;

 • Σχετικά προϊόντα

  • Mirrorless μηχανές (χωρίς καθρέπτη)

   EOS R7

   Εξερευνήστε την άγρια φύση με μια μηχανή που προσφέρει εκπληκτική ταχύτητα και ποιότητα εικόνας, σε ένα φορητό σώμα APS-C σχεδιασμένο για το μέλλον.
  • Mirrorless μηχανές (χωρίς καθρέπτη)

   EOS RP

   Μια μικρή, ελαφριά και εύχρηστη mirrorless φωτογραφική μηχανή full frame, σχεδιασμένη για ταξίδια και καθημερινές φωτογραφίσεις.
  • Φωτογραφικές μηχανές DSLR

   EOS 90D

   Μια DSLR με πληθώρα δυνατοτήτων, που σας επιτρέπει να πλησιάσετε πιο κοντά, να κάνετε πιο γρήγορες λήψεις και να καταγράψετε εκπληκτικές εικόνες 32,5 megapixel.
  1. Η ταχύτητα συνεχούς λήψης ενδέχεται να είναι χαμηλότερη, ανάλογα με το θέμα/τις συνθήκες λήψης ή την κατάσταση της μπαταρίας, τη διαμόρφωση της μηχανής ή με το φακό που χρησιμοποιείτε κ.λπ. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο Εγχειρίδιο για προχωρημένους. Για πληροφορίες σχετικά με φακούς που υποστηρίζουν τη μέγιστη ταχύτητα συνεχούς λήψης με τη λειτουργία Servo AF, ανατρέξτε στις συμπληρωματικές πληροφορίες της EOS R10 στον ιστότοπο "cam.start.canon".
  2. Κατά τη λήψη στατικών εικόνων, με φακό f/1.2, Κεντρικό σημείο AF, One-Shot AF, στους 23 °C/73 °F, ISO100. Εξαιρουμένων των φακών RF με επίστρωση Defocus Smoothing.
  3. Η κατάσταση λήψης 4K στα 60p περικόπτεται στο 64% της οριζόντιας περιοχής.
  4. Ο μέγιστος ρυθμός καρέ κατά τη λειτουργία AF, κατά το πάτημα του κουμπιού κλείστρου μέχρι τη μέση ή κατά τη συνεχή λήψη είναι 59,94fps. Λάβετε υπόψη ότι ο ρυθμός καρέ της οθόνης μπορεί να είναι χαμηλότερος ανάλογα με τον φακό που χρησιμοποιείτε και τις συνθήκες λήψης.
  5. Η ταχύτητα συνεχούς λήψης ενδέχεται να είναι χαμηλότερη, ανάλογα με το θέμα/τις συνθήκες λήψης, τη διαμόρφωση της μηχανής ή με τον φακό που χρησιμοποιείτε κ.λπ. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο Εγχειρίδιο για προχωρημένους. Για πληροφορίες σχετικά με φακούς που υποστηρίζουν τη μέγιστη ταχύτητα συνεχούς λήψης με τη λειτουργία Servo AF, ανατρέξτε στις συμπληρωματικές πληροφορίες της EOS R10 στον ιστότοπο "cam.start.canon". Ανάλογα με τη φύση του θέματος ή με τις συνθήκες λήψης, ενδέχεται να προκύψει παραμόρφωση της εικόνας του κυλιόμενου κλείστρου.
  6. Ενδέχεται να προκληθούν περαιτέρω ήχοι, πέρα από αυτόν του κλείστρου (ήχος διαφράγματος, κίνησης φακού εστίασης, ηλεκτρονικός ήχος κ.λπ).
  7. Η υπηρεσία μετάδοσης ζωντανής ροής της μηχανής υποστηρίζει μόνο μετάδοση ζωντανής ροής στο YouTube. Πριν χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μετάδοσης ζωντανής ροής, απαιτείται εγγραφή στο image.canon. Ελέγξτε στο YouTube για τις πιο πρόσφατες απαιτήσεις. Η δυνατότητα μετάδοσης ζωντανής ροής στο YouTube μπορεί να αλλάξει, να διακοπεί ή να τερματιστεί χωρίς προειδοποίηση. Η Canon δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε υπηρεσία παρέχεται από τρίτους, συμπεριλαμβανομένης της ζωντανής διανομής τους στο YouTube.
  8. Ισχύει στις περιπτώσεις όπου το θέμα του κάδρου εμφανίζεται κατά την παρακολούθηση και ένας συμβατός φακός έχει συνδεθεί στη μηχανή, ενώ η λειτουργία AF πλήρους εύρους είναι ενεργή ή το θέμα έχει ανιχνευθεί με επιτυχία σε άλλη κατάσταση περιοχής. Για λεπτομέρειες σχετικά με τους υποστηριζόμενους φακούς, ανατρέξτε στην ενότητα [Συμπληρωματικές πληροφορίες] για την EOS R10 στο cam.start.canon.
  9. Με κάρτα μνήμης και μπαταρία, σύμφωνα με τις οδηγίες CIPA.
  10. Στη κατάσταση ταινίας υψηλού ρυθμού καρέ δεν γίνεται εγγραφή ήχου.
  11. Η υπηρεσία θα κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουλίου του 2022 και θα χρειαστεί ενημέρωση του υλικολογισμικού της μηχανής.
  12. Δεν είναι δυνατή η ανάπτυξη εικόνων RAW που έχουν ληφθεί σε κατάσταση συνεχούς λήψης RAW. Η επεξεργασία εικόνων RAW στο cloud αποτελεί υπηρεσία επί πληρωμή. Απαιτείται η αγορά σχεδίου μέσω των προγραμμάτων υπηρεσιών της εφαρμογής απεικόνισης της Canon. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο: https://sas.image.canon/

   Η ονομασία Wi-Fi® είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν.
   Η ονομασία Bluetooth® είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν.