image.canon 1.5.0

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ CANON ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ

IMAGE.CANON

Απολαύστε απρόσκοπτη μεταφορά εικόνων και ταινιών στις συσκευές σας και σε υπηρεσίες Web, αυτόματα από τη μηχανή σας Canon1.

Απρόσκοπτη μεταφορά πολυμέσων και δωρεάν αποθήκευση

Συνδεθείτε αυτόματα από τη μηχανή σας Canon1 στο cloud, όπου όλες οι φωτογραφίες και οι ταινίες σας –συμπεριλαμβανομένων των αρχείων RAW και 4K– αποθηκεύονται με ασφάλεια για 30 ημέρες2 και μεταφέρονται αυτόματα στις συσκευές σας και σε υπηρεσίες Web.

Πέρα από την απλή αποθήκευση

Το image.canon καταγράφει απρόσκοπτα τις φωτογραφίες και τις ταινίες σας και τις μεταφέρει εκεί που πρέπει να βρίσκονται, βοηθώντας σας να διηγείστε τις ιστορίες σας σε φίλους, συγγενείς ή στο ευρύτερο κοινό.

Οι πιο πρόσφατες δυνατότητες

Προσθέτουμε διαρκώς περισσότερες δυνατότητες για να κρατάμε τις εικόνες και τα βίντεό σας εκεί που πρέπει, προσφέροντας εύκολη ενοποίηση σε μια ποικιλία ροών εργασίας, συμπεριλαμβανομένων όλων των λογαριασμών στις Φωτογραφίες Google.

 • Υποστήριξη Frame.io

  Αυτόματη μεταφορά φωτογραφιών και ταινιών που τραβήχτηκαν με μηχανές σε λογισμικό μη γραμμικής επεξεργασίας, όπως το Adobe Premiere Pro μέσω Frame.io.

 • Υποστήριξη ταινιών για Adobe Photoshop, Lightroom

  Μεταφέρετε τα σύντομα βίντεο, αλλά και τις στατικές εικόνες σας, στο Lightroom.

 • Υποστήριξη για εταιρικούς χρήστες του Adobe Lightroom

  Χρησιμοποιήστε τον επαγγελματικό λογαριασμό σας στο Lightroom για απρόσκοπτη ενοποίηση με το image.canon.

Το image.canon συνδέει τη μηχανή σας Canon1 με τον κόσμο σας.

Δείτε πώς το image.canon μπορεί να αλλάξει ριζικά τον τρόπο που αποθηκεύετε, επεξεργάζεστε και μοιράζεστε φωτογραφίες. Δεν χρειάζονται καλώδια, ογκώδεις μονάδες δίσκων ή συσκευές ανάγνωσης καρτών. Μόνο εσείς και η μηχανή σας.

Αποθήκευση και κοινή χρήση στο image.canon

Η απρόσκοπτη αποστολή στο cloud είναι μόνο η αρχή στο ταξίδι αφήγησης της ιστορίας σας.

 • Απρόσκοπτη αποστολή

  Από τη μηχανή στο cloud, αυτόματα.1

 • Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης για 30 ημέρες

  Αποθηκεύστε τα πάντα, μέχρι να μεταβείτε στον χώρο που χρησιμοποιείτε για μακροχρόνια αποθήκευση.

 • Αυτόματη λήψη

  Αυτόματη λήψη εικόνων για να εργαστείτε τοπικά.

 • Αυτόματη προώθηση εικόνων

  Προώθηση στις πλατφόρμες Adobe, Frame.io, Flickr ή Google.

An LCD screen of a Canon camera showing transfer of images to image.canon.

Αυτόματες μεταφορές

Με τις μηχανές της Canon που υποστηρίζουν Wi-Fi1 και έχουν κυκλοφορήσει από το 2020 και μετά, μπορείτε να απολαμβάνετε αυτόματη μεταφορά στο παρασκήνιο απευθείας στο image.canon, την πύλη για τη δική σας λύση αποθήκευσης ή επεξεργασίας στο cloud.

Στην καρδιά του Internet

Το image.canon δεν είναι ένας απλός αποθηκευτικός χώρος. Τοποθετεί τις εικόνες σας, που στέλνονται αυτόματα ή μη από μια μηχανή Canon με υποστήριξη Wi-Fi1, σε έναν κεντρικό κόμβο για απρόσκοπτη μελλοντική διακίνηση.

A man is sitting at the desk with a laptop showing image.canon with pictures on the screen. Below there is a smartphone with the same images on the screen. In the background there is a Canon camera and in foreground Canon SELPHY QX10 compact printer.
Image.canon app is shown on a smartphone. Next to it a man is tapping the option on the Canon camera LCD.

Γρήγορες συνδέσεις

Είτε θέλετε κοινόχρηστο χώρο αποθήκευσης στο cloud για τις οικογενειακές φωτογραφίες σας είτε για τη ροή των επαγγελματικών δραστηριοτήτων σας, το image.canon παρέχει γρήγορη μεταφορά στις αγαπημένες σας υπηρεσίες στο Web και στον υπολογιστή σας.

Δωρεάν χώρος αποθήκευσης

Αποθηκεύστε όλα τα πολυμέσα σας, συμπεριλαμβανομένων των εικόνων RAW και των ταινιών 4K, για 30 ημέρες2 – έτσι έχετε άφθονο χρόνο για τη λήψη τους στις συσκευές σας και τη μεταφορά τους στις αγαπημένες σας υπηρεσίες. Εικόνες με μέγεθος κατάλληλο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημιουργούνται και αποθηκεύονται στην προσωπική σας βιβλιοθήκη.

Seascape image on a smartphone shown on image.canon app. Canon camera is seen in the background.
Άνδρας που κρατάει ένα smartphone στο ένα χέρι και μια μηχανή Canon στο άλλο, κοιτάζοντας την οθόνη LCD της μηχανής.

Ευχρηστία, απλότητα και ευφυΐα

Η απλότητα, η ευχρηστία και η άνεση βρίσκονται στην καρδιά του image.canon. Ταξινομήστε εύκολα τις εικόνες σας με τον τρόπο που θέλετε και απολαύστε κοινή χρήση χωρίς προβλήματα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή μέσω e-mail.

Λήψη του image.canon

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο για να πραγματοποιήσετε λήψη της εφαρμογής image.canon από το κατάστημα που χρησιμοποιείτε.

Συμβατότητα με μηχανές Canon

Ανακαλύψτε εδώ την πλήρη λίστα των μηχανών Canon με δυνατότητα σύνδεσης στο image.canon.

Συνδρομητικές υπηρεσίες

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις συνδρομητικές υπηρεσίες της Canon για επεξεργασία εικόνων με τη χρήση ενός νευρωνικού μηχανισμού.

Υποστήριξη

Αναζητάτε το συγκεκριμένο λογισμικό για τα δικά σας προϊόντα Canon;

Σχετικά προϊόντα

 • Canon Camera Connect

  Συνδέστε τη μηχανή σας Canon με μια συσκευή Apple ή Android για λήψη από απόσταση και εύκολη κοινοποίηση φωτογραφιών.

 • Digital Photo Professional

  Επεξεργαστείτε τις εικόνες σας με αυτό το ειδικό λογισμικό επεξεργασίας της Canon που σας επιτρέπει να εισαγάγετε, να περιηγηθείτε και να επεξεργαστείτε αρχεία Canon .CR3 RAW, HEIF ή JPEG.

 • Εφαρμογή Canon PRINT

  Μπείτε στον κόσμο της συνδεσιμότητας Wi-Fi και αλλάξτε εκ βάθρων τον τρόπο που εκτυπώνετε, αντιγράφετε και σαρώνετε.

 • Τα Google Drive, Google Photos, Google One και YouTube είναι εμπορικά σήματα της Google LLC. Τα Adobe, Photoshop, Lightroom, Premiere Pro, Frame.io και τα λογότυπα αυτών των υπηρεσιών είναι σήματα κατατεθέντα ή εμπορικά σήματα της Adobe στις Ηνωμένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες. Το Wi-Fi® είναι σήμα κατατεθέν της Wi-Fi Alliance. Άλλες επωνυμίες εταιριών, προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.
  1. Δεν υποστηρίζουν όλες οι μηχανές Canon αυτόματη μεταφορά στο παρασκήνιο. Άλλες συμβατές μηχανές της Canon με υποστήριξη Wi-Fi προσφέρουν εύκολη μη αυτόματη μεταφορά απευθείας στο image.canon. Για την πλήρη λίστα των συμβατών μηχανών, επισκεφθείτε το https://image.canon/st/en/connectable-models.html. Οι συμβατές μηχανές πρέπει να είναι συνδεδεμένες στο Internet μέσω Wi-Fi.
  2. Μετά από 30 ημέρες οι πρωτότυπες εικόνες διαγράφονται, εκτός κι αν έχουν μεταφερθεί σε χώρο μακροχρόνιας αποθήκευσης