EOS R System

ΣΥΣΤΗΜΑ EOS R

Με την τεχνολογία έξυπνης αυτόματης εστίασης και μια απίστευτη σειρά φακών RF, το βραβευμένο σύστημα EOS R προσφέρει μια εξαιρετικά έξυπνη προσέγγιση στη φωτογραφία και το βίντεο, λειτουργώντας σε άψογη συνεργασία με εσάς, για να παραμένετε συγκεντρωμένοι στο θέμα και στο έργο σας.

«Με την EOS R μπορώ να αφοσιωθώ με ευκολία στη δημιουργικότητά μου»

Brent Stirton, Canon Ambassador
EOS R by Brent Stirton, Canon Ambassador

Κατασκευασμένο με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες. Για εσάς.

 • Canon EOS R - Because we understand you

  Γνωρίζουμε τις ανάγκες σας

  Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε ευέλικτες τεχνολογίες απεικόνισης υψηλής απόκρισης που σας βοηθάνε να αποτυπώνετε τον κόσμο σας.

 • Canon EOS R - Technology to help you excel

  Τεχνολογία που σας βοηθάει να διαπρέψετε

  Έξυπνη τεχνολογία «βαθιάς εκμάθησης» και οπτική σχεδίαση που σας δίνει τον έλεγχο.

 • Canon EOS R - Ready for the future, right now.

  Έτοιμοι για το μέλλον. Τώρα.

  Ένα σύστημα που ανταποκρίνεται στις τωρινές, αλλά και στις μελλοντικές δημιουργικές σας ανάγκες.

The new EOS generation

Η νέα γενιά EOS. Το ξεκίνημα και η εξέλιξη.

Ανακαλύψτε τον τρόπο με τον οποίο οι μηχανικοί της Canon αποφάσισαν να αναπτύξουν τη σειρά EOS R και την επαναστατική βάση φακού της – με μεγαλύτερη διάμετρο, μικρή οπίσθια εστίαση και ταχύτερη επικοινωνία – και μπείτε στα παρασκήνια αυτού του μοναδικού συστήματος που προσφέρει την καλύτερη ισορροπία μηχανολογικής, ηλεκτρικής και οπτικής σχεδίασης – και όλα αυτά με απεριόριστες δυνατότητες στο μέλλον.
Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Πρωτοποριακή τεχνολογία που ξεπερνά τα όρια

Κατανοήστε τα βασικά πλεονεκτήματα του συστήματος EOS R και ανακαλύψτε την συναρπαστική αποτύπωση που προσφέρει η πρωτοποριακή τεχνολογία της Canon, έτσι όπως δεν το φανταζόσασταν μέχρι τώρα.

Εκπληκτική οπτική υπεροχή

Οι φακοί RF προσφέρουν οπτική υπεροχή, απίστευτη σχεδίαση και αξιόπιστη, απόδοση στην οποία μπορείτε να βασίζεστε, σε όλες τις συνθήκες.

Stunning optical RF Lenses
RF 70-200mm F2.8L IS USM

RF 70-200mm F2.8L IS USM - Σχεδίαση χωρίς συμβιβασμούς με εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Όλα αυτά με ένα σώμα μικρών διαστάσεων, που τον καθιστά μικρότερο από οποιονδήποτε άλλο επαγγελματικό φακό 70-200mm. Κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσαμε να το πετύχουμε. Εμείς, όμως, τα καταφέραμε. Και όλα αυτά, χάρη στα πλεονεκτήματα που προσφέρει η βάση RF.

Φακοί RF F11 IS USM στα 600mm και στα 800mm

Φακοί RF F11 IS USM στα 600mm και στα 800mm - Τηλεφακοί μικρού μεγέθους και βάρους, με f/11, που δίνουν πρόσβαση σε όλους στη δημιουργικότητα υψηλής μεγέθυνσης. Χάρη στη σχεδίαση RF και τις μηχανές του συστήματος EOS R με τεχνολογία Dual Pixel CMOS AF, έχετε πρόσβαση σε νέες ευκαιρίες για φωτογραφίες και βίντεο.

RF 50mm F1.2L USM

RF 50mm F1.2L USM - Ο φακός RF που θέτει νέα πρότυπα στα οπτικά στοιχεία, εξασφαλίζοντας κορυφαία ευκρίνεια, μεγαλύτερο δημιουργικό έλεγχο και εξαιρετική απόδοση σε ασθενή φωτισμό.

RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE - Αποτυπώστε τον κόσμο μέσα από την εκπληκτική εικονική πραγματικότητα 8K με αυτόν τον πρωτοποριακό φακό της σειράς L, που δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα χωρίς τη βάση RF και τη σχεδίαση μικρής οπίσθιας εστίασης.

Γρήγορη και αξιόπιστη εστίαση

Όπου κι αν βρίσκεται το θέμα σας, οι μηχανές της σειράς EOS R θα το εντοπίσουν, χάρη στην ευαίσθητη και έξυπνη αυτόματη εστίαση, ανεξαρτήτως των συνθηκών. Το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης με τεχνολογία βαθιάς εκμάθησης έχει προγραμματιστεί με την ικανότητα να αναγνωρίζει ανθρώπους, οχήματα και ζώα, καθώς επίσης και να εστιάζει στα μάτια, στο πρόσωπο, στο κεφάλι ή στο σώμα των θεμάτων.

Fast dependable focusing
Canon EOS R - Low Light

Ασθενής φωτισμός

Ακόμα και όταν η ένταση του φωτός μειώνεται, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως χάσετε τη λήψη ή μήπως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε κάποιο φλας που μπορεί να χαλάσει το κλίμα της λήψης. Το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας της Canon προσφέρει εντυπωσιακή απόδοση ακόμα και στις πιο σκοτεινές συνθήκες.

Βίντεο και στατικές εικόνες

Έχουν περάσει περισσότερα από δέκα χρόνια από τότε που η Canon πρωτοπόρησε με την αναπαραγωγή βίντεο Full HD σε DSLR. Τώρα, με το σύστημα EOS R εξελίσσεται ακόμα περισσότερο, με βίντεο 8K και φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, χάρη στις υβριδικές μηχανές που αξιοποιούν στο έπακρο όλες τις πρωτοποριακές τεχνολογίες μας.

Canon EOS R - Video and Stills 8K
Canon EOS R - Fast moving subjects

Θέματα που κινούνται γρήγορα

Το σύστημα EOS R επαναπροσδιορίζει τις δυνατότητες της αυτόματης εστίασης. Η τεχνολογία παρακολούθησης θέματος έχει θέσει τα πρότυπα για τη συνεχή αυτόματη εστίαση, η οποία προσφέρει απίστευτα επίπεδα ακρίβειας στην εστίαση.

Vladimir Rys

«Πρέπει απλώς να στρέψετε τον φακό προς τη σωστή κατεύθυνση και όλα τα υπόλοιπα γίνονται μόνα τους.»

Vladimir Rys, Canon Ambassador

Ισχυροί οπτικοί και ενσωματωμένοι σταθεροποιητές εικόνας

Φωτογραφίστε με σιγουριά, ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες, χάρη στις τεχνολογίες οπτικής και ενσωματωμένης σταθεροποίησης εικόνας της Canon.

Powerful Optical and In-body image stabliser
Sure and stable video

Σταθερή απόδοση εν κινήσει

Οι λήψεις μακράς έκθεσης χωρίς τρίποδο δεν χρειάζεται να σας ανησυχούν. Οι μηχανές που διαθέτουν την τεχνολογία ενσωματωμένου σταθεροποιητή εικόνας (IBIS) της Canon λειτουργούν συνδυαστικά με τους συμβατούς φακούς RF, προσφέροντας σταθεροποίηση έως και 8 στοπ*.

Rock Steady results on the move

Αξιόπιστο και σταθερό βίντεο

Τραβήξτε βίντεο με σιγουριά ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες, με τη λειτουργία Movie Digital IS. Σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες οπτικής και ενσωματωμένης σταθεροποίησης εικόνας της Canon, αυτή η πρόσθετη λειτουργία κάνει τα πλάνα των ταινιών σας να φαίνονται ακόμα πιο ομαλά.

Έξυπνη, εργονομική σχεδίαση

Η αποτύπωση μιας εικόνας θα πρέπει να γίνεται έξυπνα. Οι μηχανές της σειράς EOS R της Canon έχουν σχεδιαστεί ώστε να εναρμονίζονται με το σώμα σας. Είναι παγκοσμίως γνωστό ότι η εργονομία μας φέρνει τη μηχανή και το σώμα σας κοντά, με νέους πρωτοποριακούς τρόπους.

Intuitive, ergonomic design

Μηχανές με άψογη εφαρμογή στα χέρια σας - Οι μηχανικοί της Canon αγωνίζονται για να μετατρέψουν τις μηχανές μας σε προέκταση του σώματος, όσο το δυνατόν περισσότερο. Όλα αυτά ξεκινούν με ένα σχέδιο που αναπτύχθηκε μέσα από πολλά διαφορετικά πρότυπα, για να καταλήξουμε στη λαβή που θα έχει την τέλεια εφαρμογή στα χέρια σας.

Έξυπνοι μηχανισμοί ελέγχου που δεν σας αποσπούν - Ο έλεγχος είναι τόσο εύκολος, που σχεδόν ξεχνάτε ότι τον κάνετε. Χάρη στην έξυπνη σχεδίαση των μηχανών μας, η προσοχή σας είναι πάντα στο θέμα σας, ακόμα και όταν κάνετε ρυθμίσεις.

Δακτύλιος ελέγχου φακού για προσαρμογές εν κινήσει - Χάρη στο σχεδιασμό των φακών RF και την ικανότητά τους να επικοινωνούν πιο γρήγορα και δυναμικά με τη μηχανή, ο προσαρμόσιμος δακτύλιος ελέγχου στο φακό προσθέτει περαιτέρω επιλογές ρύθμισης ακριβείας, σε σχέση με τις ρυθμίσεις της μηχανής κατά τη λήψη.

Σαφή μενού για σαφή εικόνα - Περιηγηθείτε εύκολα στο σύστημα μενού EOS, το οποίο έχει εξελιχθεί με προσοχή, διατηρώντας τις γνωστές ομάδες ρυθμίσεων και τις επιλογές προσαρμογής.

Προσαρμόστε τη μηχανή στα δικά σας γούστα - Προσαρμόστε τη μηχανή σας στο δικό σας στυλ λήψης και ορίστε με ακρίβεια τις ρυθμίσεις που χρειάζεστε για να κάνετε ακόμα πιο γρήγορα και ακόμα καλύτερα αυτά που θέλετε.

Όταν το μέγεθος μετράει. Μηχανές EOS R full-frame

Σχεδιασμένη για τους ανήσυχους δημιουργούς, η σειρά mirrorless φωτογραφικών μηχανών full-frame EOS R της Canon προσφέρει εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας σε συνδυασμό με την καλύτερη τεχνολογία για βέλτιστα αποτελέσματα. Γιατί δεν περιμένετε τίποτα λιγότερο.

 • Mirrorless μηχανές (χωρίς καθρέπτη)

  EOS R8

  Περάστε στη full-frame φωτογραφία και το βίντεο και κάντε πραγματικότητα τις δημιουργικές σας φιλοδοξίες.
 • Mirrorless μηχανές (χωρίς καθρέπτη)

  EOS R6 Mark II

  Για στατικές εικόνες ή βίντεο, σκηνές δράσης ή πορτραίτα, ο συνδυασμός επιδόσεων και ποιότητας εικόνας της EOS R6 Mark II σάς επιτρέπει να απογειώσετε τη δημιουργικότητά σας
 • Mirrorless μηχανές (χωρίς καθρέπτη)

  EOS R3

  Με βασικό χαρακτηριστικό την ταχύτητα, αυτή είναι η mirrorless φωτογραφική μηχανή που περίμεναν πάντα οι επαγγελματίες φωτογράφοι αθλητικών διοργανώσεων, ειδήσεων και άγριας ζωής.
 • Mirrorless μηχανές (χωρίς καθρέπτη)

  EOS R5

  Αναθεωρήστε όσα ξέρατε για τις mirrorless φωτογραφικές μηχανές. Οι απαράμιλλες επιδόσεις της EOS R5 θα φέρουν την επανάσταση στη φωτογραφία και την κινηματογράφηση.
 • Συστήματα Cinema EOS

  EOS R5 C

  Καταγράψτε συναρπαστικά βίντεο 8K και φωτογραφίες 45MP με την πιο μικρή μας μηχανή Cinema EOS, που είναι έτοιμη για όλα.
 • Mirrorless μηχανές (χωρίς καθρέπτη)

  EOS R6

  Ό,τι κι αν φωτογραφίζετε, όπως κι αν το φωτογραφίζετε, η EOS R6 ενισχύει τη δημιουργικότητά σας με τρόπους που ποτέ πριν δεν θεωρούσατε εφικτούς.
 • Mirrorless μηχανές (χωρίς καθρέπτη)

  EOS R

  Mirrorless μηχανή full frame που προσφέρει νέες ευκαιρίες δημιουργικότητας σε φωτογράφους και κινηματογραφιστές.
 • Mirrorless μηχανές (χωρίς καθρέπτη)

  EOS RP

  Μια μικρή, ελαφριά και εύχρηστη mirrorless φωτογραφική μηχανή full frame, σχεδιασμένη για ταξίδια και καθημερινές φωτογραφίσεις.
 • Φτάστε πιο μακριά. Το πλεονέκτημα του APS-C

  Η μορφή APS-C έχει πολλά πλεονεκτήματα, και ένα από τα πιο σημαντικά είναι το μικρότερο μέγεθος της μηχανής, που φέρνει την τεχνολογία EOS R σε όλους όσους θέλουν να εξερευνήσουν τη δημιουργικότητά τους.

  Φακοί RF

  Οι φακοί RF προσφέρουν οπτική υπεροχή και δυναμικές επιδόσεις υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, ενώ οι προσαρμογείς EF σε EOS R επιτρέπουν τη χρήση φακών EF-S και EF σε μηχανές EOS R
  Δείτε όλους τους φακούς Δείτε όλους τους προσαρμογείς

  Στα χέρια των επαγγελματιών

  Δείτε τι μπορεί να κάνει το σύστημα EOS R στα χέρια επαγγελματιών φωτογράφων και κινηματογραφιστών

 • Cinematographer Anthony Dod Mantle films with a Canon camera. He is wearing a warm black jacket, yellow gloves and headphones.

  ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

  Ο εξοπλισμός Canon πίσω από το FX's Pistol

  Ανακαλύψτε τις κάμερες και τους φακούς Canon που χρησιμοποίησε ο Anthony Dod Mantle, Διευθυντής Φωτογραφίας του Pistol, για να ζωντανέψει στην οθόνη την πανκ υποκουλτούρα.

 • In the hands of the professionals - Going off-road with EOS R3

  ΑΡΘΡΟ

  Δύσβατες διαδρομές με την Canon EOS R3

  Ο φωτογράφος μηχανοκίνητου αθλητισμού Vladimir Rys δοκιμάζει την πρωτοποριακή παρακολούθηση AF της Canon EOS R3 για αγωνιστικά αυτοκίνητα, στην πρώτη του φωτογράφιση σε ηλεκτροκίνητων αγωνιστικών αυτοκινήτων.

 • In the hands of the professionals - EOS R5 capturing nature

  ΑΡΘΡΟ

  Πρώτες λήψεις με την Canon EOS R5: απαθανάτιση της φύσης με όμορφες λεπτομέρειες

  Η Ulla Lohmann και ο Robert Marc Lehmann εξηγούν πώς ο αισθητήρας 45MP και η λειτουργία AF με παρακολούθηση ματιών της Canon EOS R5 τους βοήθησε να βγάλουν εντυπωσιακές φωτογραφίες στην ύπαιθρο.

 • In the hands of the professionals - Encapsulating Madeira with EOS R5 C

  ΑΡΘΡΟ

  Λήψη κινηματογραφικής ταξιδιωτικής ταινίας με την EOS R5 C

  Ο τρόπος με τον οποίο ο κινηματογραφιστής Kevin Clerc αποτύπωσε μοναδικά τη Μαδέρα με την υβριδική μηχανή της Canon με πληθώρα δυνατοτήτων.

 • In the hands of the professionals - Dancing into the light, shooting with the Canon EOS R6

  ΑΡΘΡΟ

  Χορεύοντας στο φως: φωτογράφιση με την Canon EOS R6

  Η Canon Ambassador Wanda Martin σε καλλιτεχνική φωτογράφιση μόδας, χρησιμοποιώντας την Canon EOS R6 για τη λήψη των πρώτων εικόνων.

 • In the hands of the professionals - Testing EOS R Low Light Limits

  ΑΡΘΡΟ

  Δοκιμάζοντας τα όρια της Canon EOS R σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού

  Ο φωτορεπόρτερ Daniel Etter φωτογράφισε τις σκοτεινές και απαρχαιωμένες συνθήκες ζωής στα ορυχεία άνθρακα της Ρουμανίας, χρησιμοποιώντας μια mirrorless μηχανή full-frame του συστήματος EOS R της Canon.

 • In the hands of the professionals - Adventure Photography with EOS RP

  ΑΡΘΡΟ

  Φωτογράφιση περιπετειών με την EOS RP

  Ο Jake Baggaley, φωτογράφος δράσης και lifestyle σκηνών στην ύπαιθρο, εξηγεί το δημιουργικό πλεονέκτημα που προσφέρει η ελαφριά EOS RP της Canon.

 • Σχετικά προϊόντα

  Εξερευνήστε τις υπόλοιπες σειρές φωτογραφικών μηχανών Canon

  1. * 8 στοπ βάσει του προτύπου CIPA, ανάλογα με το φακό που χρησιμοποιείται.