Canon Camera

ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ ΑΝΗΣΥΧΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ R.

Το σύστημα R έχει σχεδιαστεί για τον ανήσυχο δημιουργό. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα που συνεργάζεται διαισθητικά μαζί σας για να πετύχετε το μοναδικό σας όραμα.

Ταχύτατη ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ φακού και κάμερας. Πιο φαρδιά βάση 54mm που σας προσφέρει νέες ευκαιρίες σε σχέδια και συνδεσιμότητα φακών. Μια ολοκληρωτική εσωτερική αναδιάρθρωση για το μεγαλύτερο τεχνολογικό άλμα που έχουμε κάνει εδώ και δεκαετίες.

Αν θέλετε η δημιουργικότητά σας να μην μένει ποτέ στάσιμη, χρειάζεστε ένα σύστημα που να μπορεί να την ακολουθήσει

ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ ΑΝΗΣΥΧΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ R.

ΑΡΘΡΟ

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Οι λειτουργίες του συστήματος R έχουν δημιουργηθεί για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων των ανήσυχων δημιουργών. Σας παρέχουν το βέλτιστο επίπεδο απόδοσης και να σας επιτρέπουν να πρωταγωνιστήσετε κι εσείς στο περιεχόμενό σας, απελευθερώνοντας το δημιουργικό σας πνεύμα.
EOS R System

Φαρδιά βάση 54mm

Η φαρδιά βάση επιτρέπει στο σύστημα R να λειτουργεί ως σύνολο, να μετακινεί περισσότερες πληροφορίες και, μεταξύ άλλων, να παρέχει υψηλότερο επίπεδο μείωσης της αστάθειας. Αυτό δημιουργεί απαράμιλλα επίπεδα απόδοσης τόσο στα βίντεο όσο και στις στατικές εικόνες.

 • EOS R System

  Φακός με οπτικό σύστημα επόμενης γενιάς.

  Το σύστημα R σάς παρέχει πρόσβαση σε μια αυξανόμενη γκάμα βελτιωμένων φακών RF υψηλής ποιότητας και σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από την αυτόματη εστίαση Dual Pixel CMOS με χαμηλή απόδοση φωτισμού. Μην νιώσετε ποτέ περιορισμένοι, ό,τι κι αν κάνετε.

 • EOS R System

  Ο αισθητήρας της Canon προσφέρει την καλύτερη σταθεροποίηση εικόνας στον κόσμο: περίπου 8,0 στοπ*

  Ο αισθητήρας συνεργάζεται με τον επεξεργαστή για τη βελτιστοποίηση της λεπτομέρειας, του χρώματος και της αντίθεσης που αποτυπώνουν οι φακοί, με σταθεροποίηση εικόνας έως και 8 στοπ*. Ενοποιεί τη σταθεροποίηση του σώματος της μηχανής με εκείνη του φακού, για απίστευτα ευκρινείς εικόνες. Το σύστημα χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο που ανιχνεύει την περιστροφή της γης και την λαμβάνει υπόψη στη λειτουργία της σταθεροποίησης, διασφαλίζοντας ότι δεν θα επηρεάσει την ευκρίνεια των εικόνων.

 • EOS R System

  Συνεχής AF σκοπεύτρου.

  Παρακολούθηση αντικειμένων σε έως και 30fps. Η αυτόματη εστίαση Dual Pixel CMOS προσφέρει ευαισθησία, ακρίβεια και ταχύτητα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, επιτρέποντας τη χρήση φακών με μικρότερα διαφράγματα. Η EOS R3 διαθέτει λειτουργία παρακολούθησης οχήματος και ελέγχου ματιών, η οποία εστιάζει άμεσα στα σημεία που θέλετε, για να εκφράζετε το δημιουργικό σας όραμα.

 • EOS R System

  Κράτημα με εργονομία επόμενης γενιάς.

  Για βέλτιστη άνεση και χρηστικότητα στο κράτημα και στα χειριστήρια, συλλέξαμε πληροφορίες για το μέγεθος των χεριών από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Χρησιμοποιήσαμε αυτά τα δεδομένα για να δοκιμάσουμε, να τελειοποιήσουμε και να κατασκευάσουμε ένα σώμα μηχανής προσαρμοσμένο σε κάθε ανήσυχο δημιουργό.

 1. *Ανάμεσα σε όλες τις ψηφιακές μηχανές με εναλλάξιμους φακούς. Στις 9 Ιουλίου 2020 (μετά από έρευνα της Canon). Βάσει του προτύπου CIPA, 8,0 στοπ με φακό RF 24-105mm F4 L IS USM σε εστιακή απόσταση 105mm. Ανάλογα με τη χρονική στιγμή της αγοράς, το firmware του φακού χρειάζεται ενημέρωση.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ

Απογειώστε τη δημιουργικότητα και την τεχνική σας με αποκλειστικές πληροφορίες από επαγγελματίες

Πάρτε έμπνευση από τους Canon Ambassadors, που εξηγούν την προσέγγισή τους στη λήψη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και προσφέρουν συμβουλές και τεχνάσματα που θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε την ενότητα Light in the Dark.
Δείτε όλες τις συμβουλές και τα τεχνάσματα
 • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ

  Μαγικά πορτραίτα σε χαμηλό φωτισμό

  Η Canon Ambassador Tasneem Al Sultan εξερευνά τους δρόμους της πόλης της και σας δίνει μερικές συμβουλές για να αναδείξετε στο έπακρο τα πορτραίτα σας με το φως στο σκοτάδι, χρησιμοποιώντας καθημερινά αντικείμενα που μπορείτε να βρείτε εύκολα.

 • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ

  Χρώμα στο σκοτάδι

  Παρακολουθήστε τον Canon Ambassador Lorenz Holder καθώς εξηγεί πώς να παίζετε με τα χρώματα όταν φωτογραφίζετε στο σκοτάδι, για να πετύχετε αναπάντεχα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ

  Ζωή στο ημίφως

  Η Canon Ambassador Aline Deschamps μοιράζεται τις συμβουλές της για το πώς να χρησιμοποιείτε το φως στο σκοτάδι, προκειμένου να δημιουργείτε δυνατές εικόνες ντοκιμαντέρ, και αποκαλύπτει πώς η φωτογράφιση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού μπορεί συχνά να συμβάλει στη δημιουργία της σχέσης σας με το θέμα.

 • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ

  Ο κόσμος των μικρών σωματιδίων

  Ο Canon Ambassador Lorenz Holder δείχνει πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βροχή, την ομίχλη, το χιόνι και άλλα στοιχεία για να δώσετε υφή στις λήψεις σας.

 • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ

  Συμβουλές φωτισμού σε νυχτερινά τοπία

  Παρακολουθήστε τον Valterri Hirvonen σε μια νυχτερινή πεζοπορία στην πατρίδα του τη Φινλανδία, όπου δημιουργεί μαγικές εικόνες τοπίων με απλά τρικ με τον φωτισμό.

 • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ

  Η μαγεία του αργού κλείστρου

  Ο Canon Ambassador Lorenz Holder εξηγεί γιατί το μοναδικό όριο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού είναι η φαντασία σας.

 • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ

  Εντυπωσιακά πορτραίτα σε χαμηλό φωτισμό

  Η Canon Ambassador Eliska Sky περιγράφει πώς οι λήψεις της για την ενότητα Light in the Dark παραμένουν τολμηρές και πολύχρωμες, με απλές καθημερινές συμβουλές φωτισμού σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά της έντονα high fashion πορτραίτα.

 • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ

  Μάθετε για το φως

  Ο Canon Ambassador Lorenz Holder εξηγεί γιατί το μοναδικό όριο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού είναι η φαντασία σας.

 • ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ

  Βρείτε την έμπνευση – εγγραφείτε τώρα

  Μην χάσετε τις πιο πρόσφατες προσφορές από την Canon, συμβουλές και εγχειρίδια οδηγιών, τα τελευταία νέα και προσκλήσεις για τοπικές εκδηλώσεις.

  Ένα σύστημα σχεδιασμένο για το μέλλον.

  Βασισμένο σε περισσότερες από τρεις δεκαετίες συνεχούς καινοτομίας EOS, το σύστημα EOS R εστιάζει σε μια πρωτοποριακή βάση φακού, η οποία προσφέρει μεγαλύτερες δημιουργικές δυνατότητες και ακόμα πιο δυναμικούς τρόπους να απαθανατίζετε κάθε στιγμή. Επαναπροσδιορίζει τα όρια της φωτογραφίας και της κινηματογράφησης.
  EOS R System
  EOS R System
  • EOS R System

   Ηλεκτρονικό σκόπευτρο

   Οθόνη αφής μεταβλητής γωνίας

  • EOS R System

   Βάση RF

   Φακοί mirrorless RF πλήρους καρέ με μοναδικές δυνατότητες

  • EOS R System

   Αισθητήρας CMOS πλήρους καρέ

   Ένα νέο πρότυπο στην ποιότητα εικόνας πλήρους καρέ

  • EOS R System

   Ταινία 4K

   Εξαιρετική ποιότητα βίντεο και ήχου

  • EOS R System

   Dual Pixel CMOS AF

   Αστραπιαία ταχύτητα εστίασης κατά τη λήψη στατικών εικόνων και ομαλότητα κατά την καταγραφή βίντεο

  • EOS R System

   Ενσωματωμένο Wi-Fi και Bluetooth

   Μόνιμη σύνδεση και αποστολή φωτογραφιών από τον χώρο λήψης

  Τα χαρακτηριστικά διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο. Θυμηθείτε να ελέγξετε προσεκτικά τις προδιαγραφές κάθε μοντέλου πριν την αγορά.

  Σειρά EOS R

 • Mirrorless μηχανές (χωρίς καθρέπτη)

  EOS R3

  Με βασικό χαρακτηριστικό την ταχύτητα, αυτή είναι η mirrorless φωτογραφική μηχανή που περίμεναν πάντα οι επαγγελματίες φωτογράφοι αθλητικών διοργανώσεων, ειδήσεων και άγριας ζωής.

 • Mirrorless μηχανές (χωρίς καθρέπτη)

  EOS R5

  Αναθεωρήστε όσα ξέρατε για τις mirrorless φωτογραφικές μηχανές. Οι απαράμιλλες επιδόσεις της EOS R5 θα φέρουν την επανάσταση στη φωτογραφία και την κινηματογράφηση.

 • Mirrorless μηχανές (χωρίς καθρέπτη)

  EOS R6

  Ό,τι κι αν φωτογραφίζετε, όπως κι αν το φωτογραφίζετε, η EOS R6 ενισχύει τη δημιουργικότητά σας με τρόπους που ποτέ πριν δεν θεωρούσατε εφικτούς.

 • Mirrorless μηχανές (χωρίς καθρέπτη)

  EOS R

  Mirrorless μηχανή full frame που προσφέρει νέες ευκαιρίες δημιουργικότητας σε φωτογράφους και κινηματογραφιστές.

 • Mirrorless μηχανές (χωρίς καθρέπτη)

  EOS RP

  Μια μικρή, ελαφριά και εύχρηστη mirrorless φωτογραφική μηχανή full frame, σχεδιασμένη για ταξίδια και καθημερινές φωτογραφίσεις.

 • Η βάση φακού RF

  Η βάση φακού RF βρίσκεται στο επίκεντρο του συστήματος EOS R. Προσφέρει άριστη ισορροπία οπτικής, μηχανικής και ηλεκτρονικής μηχανικής υπεροχής επιτρέποντας τον καινοτόμο σχεδιασμό φακών πλήρους καρέ, ταχύτερη αυτόματη εστίαση και επικοινωνία υψηλής ταχύτητας μεταξύ μηχανής και φακού.
  EOS R System

  Επικοινωνία υψηλής ταχύτητας

  Οι μηχανικοί της Canon επανασχεδίασαν τη βάση φακού EF ειδικά για το σύστημα EOS R με μια μοναδική σύνδεση 12 ακίδων. Αυτή η καινοτομία βελτιώνει δραστικά την επικοινωνία ανάμεσα στον φακό και το σώμα της μηχανής, καθιστώντας την πιο γρήγορη στην EOS R συγκριτικά με τα προηγούμενα μοντέλα.

  Η βάση φακού RF είναι εξαιρετικά φαρδιά, ενώ διαθέτει μικρό βάθος από τη βάση στον αισθητήρα. Η σχεδίαση επιτρέπει στους φακούς να βρίσκονται πιο κοντά στον αισθητήρα, για ταχύτερα και φωτεινότερα οπτικά αποτελέσματα υψηλότερης ποιότητας με ασυναγώνιστη απόδοση
  EOS R System

  Ολοκλήρωση και διεύρυνση

  Το σύστημα EOS R έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει και να διευρύνει τις δημιουργικές σας δυνατότητες. Προσφέροντας έναν έξυπνο τρόπο φωτογράφισης, μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα στο υπάρχον σύστημα EOS και να διευρύνει τις φωτογραφικές και κινηματογραφικές σας δυνατότητες, χάρη στους εξαιρετικούς φακούς RF και τη συμβατότητα με τη σειρά EF και EF-S.

  Επαναστατικά έξυπνη AF

  Η τεχνολογία Dual Pixel CMOS AF II προσφέρει αστραπιαία εστίαση και καλύπτει πρακτικά το 100% του κάδρου. Τα θέματα που κινούνται γρήγορα διατηρούνται ευκρινή, ακόμα και κατά τη γρήγορη και απρόβλεπτη κίνηση, ενώ η ανίχνευση προσώπου, ματιών και ζώων παρακολουθεί το πρόσωπο και τα μάτια ενός θέματος με νέα επίπεδα ακρίβειας, ακόμα κι όταν κοιτάζετε από το πλάι.
  EOS R System

  Δημιουργήστε το σύστημά σας και χρησιμοποιήστε τους δικούς σας φακούς

  Οι προσαρμογείς συστήματος EOS R είναι μοναδικοί και προσφέρουν επιπλέον δημιουργικό έλεγχο, επιτρέποντας σε φωτογράφους και κινηματογραφιστές να χρησιμοποιούν τους φακούς EF και EF-S που ήδη έχουν, με πλήρη συμβατότητα και κανένα συμβιβασμό στην απόδοση.
  EOS R System

  Βραβεία

 • EOS R System
 • EOS R System
 • EOS R System
 • EOS R System
 • Ενεργά pixel (περ. MP)

  24,1 Megapixel

  45,0 Megapixel, full-frame

  20,1 Megapixel, full-frame

  Σταθεροποιητής εικόνας ενσωματωμένος στη μηχανή

  Ναι, πλεονέκτημα έως 8 στοπ ανάλογα με τον φακό που χρησιμοποιείται

  Ναι, IS 5 αξόνων στο σώμα της μηχανής. Έως 8 στοπ όταν χρησιμοποιείται με συμβατούς φακούς

  Ναι, IS 5 αξόνων στο σώμα της μηχανής. Έως 8 στοπ όταν χρησιμοποιείται με συμβατούς φακούς

  Ανίχνευση θέματος

  Πρόσωπο, μάτι, ζώο και όχημα

  Σώμα, πρόσωπο, μάτι, ζώο

  Σώμα, πρόσωπο, μάτι, ζώο

  AF σε ασθενή φωτισμό

  EV -7,5 – 20 (στους 23°C και ISO100)

  Ευαισθησία έως -6 EV

  Ευαισθησία έως -6,5 EV

  Ταχύτητα συνεχούς λήψης (fps)

  12fps με Servo AF
  30fps με ηλεκτρονικό, αθόρυβο κλείστρο και Servo AF

  12fps με Servo AF
  20fps με ηλεκτρονικό, αθόρυβο κλείστρο και Servo AF

  12fps με Servo AF
  20fps με ηλεκτρονικό, αθόρυβο κλείστρο και Servo AF

  Ταινίες

  6K 12bit RAW (RAW/RAW Light) σε έως 60fps
  4K έως 120fps
  Full HD έως 120fps
  Εσωτερική εγγραφή Canon Log 3 / HDR PQ 10bit 4:2:2
  All-I / IPB / IPB ελαφριά συμπίεση, 10bit 4:2:2 χωρίς συμπίεση, 4K 60p σε εξωτερική συσκευή εγγραφής

  Ταινία 8K έως τα 30fps
  Ταινία 4K έως τα 120fps
  Ταινία Full HD στα 120fps
  Κατάσταση time-lapse 4K
  Ταινία 8K RAW (δύο επιλογές ρυθμού bit)
  Εσωτερική εγγραφή Canon Log 1 και 3/HDR PQ 10bit 4:2:2
  Συμπίεση All-I/IPB/IPB χαμηλότερου ρυθμού bit
  10bit 4:2:2 χωρίς συμπίεση, 4K 60p σε εξωτερική συσκευή εγγραφής
  10bit ProRes RAW 8K 30P σε εξωτερική συσκευή εγγραφής Atomos Ninja V+

  Ταινία 4K έως τα 60fps
  Κατάσταση time-lapse 4K &
  Ταινίες Full HD στα 120fps
  Canon Log 1/HDR PQ
  Εσωτερική εγγραφή 10bit 4:2:2
  Συμπίεση IPB

  Μηχανισμοί ελέγχου

  Κύριος επιλογέας
  Επιλογέας γρήγορου ελέγχου 1
  Επιλογέας γρήγορου ελέγχου 2
  Επιλογέας AF πολλαπλών χρήσεων
  Έξυπνος μηχανισμός ελέγχου
  Οθόνη επάνω πάνελ

  Κύριος επιλογέας
  Επιλογέας γρήγορου ελέγχου 1
  Επιλογέας γρήγορου ελέγχου 2
  Επιλογέας AF πολλαπλών χρήσεων
  Οθόνη επάνω πάνελ

  Κύριος επιλογέας
  Επιλογέας γρήγορου ελέγχου 1
  Επιλογέας γρήγορου ελέγχου 2
  Επιλογέας AF πολλαπλών χρήσεων

  Οθόνη αφής LCD μεταβλητής γωνίας

  8cm–3,2 ίντσες
  LCD 4,15 εκατομ. κουκκίδων

  8cm/3,15"
  LCD 2,1 εκατομ. κουκκίδων

  7,5cm/3"
  LCD 1,62 εκατομ. κουκκίδων

  Ηλεκτρονικό σκόπευτρο

  Τύπου 0,5
  OLED 5,76 εκατομ. κουκκίδων
  Σημείο θέασης 23mm/μεγέθυνση 0,76x έως 120fps

  Τύπου 0,5
  OLED 5,76 εκατομ. κουκκίδων
  Σημείο θέασης 23mm/μεγέθυνση 0,76x έως 120fps

  Τύπου 0,5
  OLED 3,69 εκατομ. κουκκίδων
  Σημείο θέασης 23mm/μεγέθυνση 0,76x
  Έως 120fps

  Δίκτυο

  5GHz/2,4GHz και Bluetooth™
  Υποστηριζόμενες δυνατότητες στην 5.0 – EOS Utility, Smartphone, Αποστολή στο image.canon, Ασύρματη εκτύπωση, Θύρα Ethernet

  5/Wi-Fi 2,4GHz και Bluetooth™, προαιρετικός Πομπός ασύρματης επικοινωνίας WFT-R10

  Wi-Fi 2,4GHz και Bluetooth™
  Εσωτερικό FTP

  Βάρος σώματος (με την μπαταρία και την κάρτα μνήμης)

  1015g

  738g

  680g

  Υποδοχές καρτών

  1 CFexpress τύπου B
  1x SD/SDHC/SDXC και UHS-II

  1 CFExpress
  1 UHS-II SD

  2x UHS-II SD

  Διάρκεια μπαταρίας

  LP-E19
  620 (λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας EVF)
  860 λήψεις (κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας LCD)
  Φόρτιση USB μέσω PD-E1

  LP-E6NH
  320 λήψεις (κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας EVF)
  490 λήψεις (κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας LCD)
  Φόρτιση USB μέσω PD-E1

  LP-E6NH
  380 λήψεις (κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας EVF)
  510 (κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας LCD)
  Φόρτιση USB μέσω PD-E1

  Όλες οι φωτογραφικές μηχανές EOS R έχουν ανάλυση 4K. Μάθετε περισσότερα για την ανάλυση 4K και άλλα προϊόντα της σειράς.

  Ειδική σειρά φακών

 • Φακοί για EOS R

  RF 15-35mm F2.8L IS USM

  Υπερευρυγώνιος και εξαιρετικά ευκρινής χάρη στην οπτική ποιότητα της σειράς L και τη σταθεροποίηση εικόνας 5 στοπ για δυναμικές γωνίες ακόμα και σε περιορισμένους χώρους

 • Φακοί RF

  RF 24-70mm F2.8L IS USM

  Εξασφαλίστε επαγγελματικό αποτέλεσμα για τις mirrorless φωτογραφίες full frame χάρη στο ζουμ 24-70mm με γρήγορο διάφραγμα και 5 στοπ σταθεροποίησης εικόνας.

 • Φακοί για EOS R

  RF 85mm F1.2L USM

  Ο φακός RF 85mm F1.2L USM εξασφαλίζει απαράμιλλη ευκρίνεια για πορτραίτα, άριστες επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και δημιουργικές δυνατότητες.

 • Φακοί RF

  RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM

  Ο RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM προσφέρει οξύτητα και ευελιξία με κορυφαίες δυνατότητες σούπερ τηλεφακού, καθώς και σταθεροποίηση εικόνας 5 στοπ σε σώμα μικρού μεγέθους.

 • Προσαρμογείς

 • Canon Camera

  ΠΡΟΪΟΝ

  Προσαρμογέας βάσης EF-EOS R

  Ο τυπικός προσαρμογέας βάσης EF-EOS R επιτρέπει τη χρήση των φακών EF-S και EF σε φωτογραφικές μηχανές EOS R

 • Canon Camera

  ΠΡΟΪΟΝ

  Προσαρμογέας βάσης δακτυλίου ελέγχου EF-EOS R

  Ο προσαρμογέας βάσης δακτυλίου ελέγχου EF-EOS R προσφέρει την ίδια μετατροπή βάσης φακού με τον προσαρμογέα βάσης EF-EOS R, αλλά προσθέτει και έναν δακτύλιο ελέγχου φακού

 • Canon Camera

  ΠΡΟΪΟΝ

  Προσαρμογέας βάσης φίλτρου τύπου drop-in EF-EOS R

  Ο προσαρμογέας βάσης φίλτρου τύπου drop-in EF-EOS R χρησιμοποιεί τη λειτουργία του προσαρμογέα βάσης EF-EOS R και προσθέτει τη δυνατότητα χρήσης των φίλτρων τύπου drop-in

 • Φωτογραφική μηχανή και φακοί που έχουν σχεδιαστεί για δυνατές ταινίες

  Το σύστημα EOS R κινηματογραφεί με νέους και δυναμικούς τρόπους χάρη στις σύγχρονες τεχνολογίες, όπως το Dual Pixel CMOS AF, οι αναλύσεις έως 8K και τα επαγγελματικά επίπεδα ελέγχου.

  EOS R System

  Βελτιώστε και διευρύνετε τον κόσμο σας

  Η σειρά ψηφιακών μηχανών της Canon με εναλλάξιμους φακούς είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει άριστα αποτελέσματα σε φωτογράφους και κινηματογραφιστές κάθε επιπέδου. Τώρα, χάρη στο σύστημα EOS R, η σειρά της Canon είναι ολοκληρωμένη και ανοιχτή σε όλες τις προκλήσεις.

  Mirrorless μηχανές πλήρους καρέ EOS R

  Το σύστημα EOS R βασίζεται στην υφιστάμενη σειρά EOS DSLR με παρόμοιο χειρισμό και εργονομία, αλλά είναι μικρότερο και πιο ελαφρύ. Ανοίγει νέους δρόμους στη φωτογραφία και την κινηματογραφία, ενσωματώνοντας πρωτοποριακές τεχνολογίες.

  Canon Camera

  EOS DSLR

  Η DSLR προσφέρει οπτικό σκόπευτρο μέσω ενός συστήματος πρίσματος και καθρέπτη ρεφλέξ, ώστε να μπορείτε να βλέπετε το θέμα με τα μάτια σας μέσα από το φακό. Ο δρόμος σας για επαγγελματικές φωτογραφίσεις και κινηματογράφηση με παραδοσιακό χειρισμό και πολύ μεγάλη γκάμα επιλογής φακών.

  Canon Camera

  EOS M Mirrorless

  Όταν ο χώρος παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το ογκώδες και βαρύ σύστημα DSLR, η σειρά mirorrless μηχανών EOS M της Canon προσφέρουν ευελιξία και άνεση με υψηλή ποιότητα εικόνας για ταινίες και στατικές εικόνες.

  Canon Camera

  Βρείτε το σύστημα που σας ταιριάζει

  Για πάνω από 30 χρόνια, το θρυλικό σύστημα EOS δίνει το προβάδισμα στους φωτογράφους και τους κινηματογραφιστές που το επιλέγουν. Αφήστε μας να σας καθοδηγήσουμε στις επιλογές σας: mirrorless, DSLR, πλήρους καρέ, APS-C – και πώς λειτουργούν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά μαζί.

  EOS R System
  Canon Camera

  Σταθεροποίηση εικόνας 8 στοπ

  Η EOS R5 είναι η πρώτη μηχανή EOS που διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας, κάτι που προσφέρει προστασία έναντι της αστάθειας της μηχανής σε 5 άξονες κατά τη λήψη με φακούς που δεν έχουν δικό τους σύστημα IS. Το σύστημα διαθέτει εξαιρετική σταθεροποίηση 8 στοπ με ορισμένους φακούς.

  Σχετικά προϊόντα

 • Canon Camera

  Φακοί

  Η κατασκευαστική δεξιοτεχνία και η πιο σύγχρονη οπτική τεχνολογία της Canon εξασφαλίζουν φωτογραφίες και ταινίες κορυφαίας ποιότητας.

 • Canon Camera

  Φλας Speedlite

  Δείτε τις εξελίξεις μέσα από ένα διαφορετικό φως, με τη σειρά φλας Speedlite της εταιρείας μας.

 • Canon Camera

  Φωτογραφικές μηχανές full frame

  Εξερευνήστε τη δημιουργικότητά σας με τη σειρά των Ψηφιακών SLR.

 • Στα χέρια των επαγγελματιών

  Δείτε τι μπορεί να κάνει το σύστημα EOS R στα χέρια επαγγελματιών φωτογράφων και κινηματογραφιστών

 • Άνδρας που κρατά μια Canon EOS R6 στο πλάι του.

  ΑΡΘΡΟ

  Canon EOS R5 ή EOS R6 – ποια είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς;

  Η Canon παρουσιάζει όχι μία, αλλά δύο mirrorless φωτογραφικές μηχανές full frame. Ποια είναι η κατάλληλη για εσάς; Συγκρίνουμε τις EOS R5 και EOS R6.

 • ΑΡΘΡΟ

  Οι πρώτες λήψεις με την Canon EOS R5: αποτυπώνοντας τη φύση

  Η Ulla Lohmann και ο Robert Marc Lehmann εξηγούν πώς ο αισθητήρας 45MP και η λειτουργία AF με παρακολούθηση ματιών της Canon EOS R5 τους βοήθησε να βγάλουν εντυπωσιακές φωτογραφίες στην ύπαιθρο.

 • Ένας ποδηλάτης βουνού εκτελεί μια φιγούρα στον αέρα κόντρα στον ήλιο. Η λήψη της φωτογραφίας έγινε από χαμηλή γωνία και πλαισιώθηκε με τις κόκκινες παπαρούνες και τα χορτάρια στην πλαγιά του λόφου

  ΑΡΘΡΟ

  Κινηματογράφηση 8K και υπερδειγματοληψία 4K με την Canon EOS R5

  Στις πρώτες λήψεις βίντεο με την Canon EOS R5, ο Martin Bissig και ο Ivan D’Antonio εξερεύνησαν τους τρόπους με τους οποίους οι δυνατότητες 8K της μηχανής διευρύνουν τις δημιουργικές επιλογές.

 • ΑΡΘΡΟ

  Ομορφιά στην κίνηση: πρώτη λήψη βίντεο με την Canon EOS R6

  Ο Javier Cortés, κινηματογραφιστής μόδας και Canon Ambassador, δημιουργεί ένα χορευτικό ταξίδι στη Σικελία με τη mirrorless full-frame μηχανή EOS R6 της Canon.