ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΑΣ

Συνδεθείτε με το κοινό σας

Η EOS R7 είναι μια μηχανή με άφθονες δυνατότητες σύνδεσης, η οποία μπορεί να συνδεθεί με δίκτυα Wi-Fi®, έξυπνες συσκευές και υπολογιστές PC/Mac. Μεταφέρετε το περιεχόμενό σας εκεί που θέλετε με ταχύτητα και απολαύστε απίστευτα επίπεδα απομακρυσμένου ελέγχου μηχανής.
Canon EOS R7 – Σύνδεση με το κοινό

Πάρτε μαζί σας τη ροή εργασιών σας

Η EOS R7 μπορεί να διατηρεί μια σύζευξη Bluetooth® χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας με το smartphone σας, η οποία θα είναι πάντα ενεργή, για να μπορείτε να συνδέεστε εύκολα και γρήγορα μέσω Wi-Fi®. Αναζητήστε αρχεία, κάντε λήψη και επεξεργαστείτε εικόνες και βίντεο και δημοσιεύστε περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – όλα από τη συσκευή που κρατάτε στο χέρι σας. Είστε επαγγελματίας; Μπορείτε επίσης να στείλετε εικόνες και βίντεο μειωμένου ή πλήρους μεγέθους απευθείας στον πελάτη σας μέσω της εφαρμογής Canon Camera Connect, για να είστε ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Η μηχανή μπορεί επίσης να συνδεθεί από μόνη της σε δίκτυα Wi-Fi®, χωρίς να χρειάζεται smartphone. Από εδώ, οι εικόνες μπορούν να μεταφερθούν στην ηλεκτρονική πύλη image.canon, όπου αποθηκεύονται στο cloud και είναι έτοιμες για επεξεργασία μετά τη λήψη. Ρυθμίστε τη μηχανή ώστε να μεταφέρει όλες τις εικόνες ή μόνο εκείνες που έχουν επισημανθεί ως αγαπημένες.

USB-C επόμενης γενιάς

Η EOS R7 διαθέτει επίσης USB-C 3.2 για λήψη υψηλής ταχύτητας με διασύνδεση με Apple iPhone1 μέσω της θύρας Lightning ή με PC/Mac που χρησιμοποιεί το λογισμικό Canon EOS Utility.

Ζωντανή μετάδοση σε 3, 2, 1…

Οι vlogger θα λατρέψουν την ικανότητα της EOS R7 ζωντανής μετάδοσης ροής εξαιρετικής ποιότητας απευθείας στο YouTube, χωρίς την ανάγκη υπολογιστή2. Απλώς συνδέστε τη μηχανή απευθείας σε ένα δίκτυο Wi-Fi® για επαγγελματικά αποτελέσματα που θα εντυπωσιάσουν τους ακολούθους σας.

Αφού εγγραφείτε στην υπηρεσία μας image.canon (απλώς χρησιμοποιήστε ένα τηλέφωνο για να σαρώσετε τον κωδικό QR στο πίσω μέρος της μηχανής), οι χρήστες της EOS R7 μπορούν να συνδεθούν στον ιστότοπο του YouTube μέσω της υπηρεσίας προώθησης δεδομένων.

Εφόσον η EOS R7 διαθέτει εύχρηστη έξοδο HDMI, έχει τη δυνατότητα ζωντανής μετάδοσης ροής μέσω προσαρμογέων HDMI. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το δικό σας PC/Mac που διαθέτει το λογισμικό EOS Utility για να συνδεθείτε στις γνωστές πλατφόρμες βιντεοδιασκέψεων.

Canon EOS R7 – Vlog

Δημιουργικότητα μέσα από τον απομακρυσμένο έλεγχο

Είτε η EOS R7 είναι συνδεδεμένη στην έξυπνη συσκευή σας είτε στο PC/Mac σας, μπορείτε να την ελέγχετε απομακρυσμένα, δημιουργώντας νέους τρόπους για δημιουργικές λήψεις.

Σε εξωτερικούς χώρους

Η εφαρμογή Canon Camera Connect προσφέρει εξαιρετικό έλεγχο της EOS R7 από απόσταση. Δείτε αυτό που βλέπει και η μηχανή, προσαρμόστε τις ρυθμίσεις της και τραβήξτε φωτογραφίες και βίντεο με ένα μόνο πάτημα της οθόνης.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να τοποθετήσετε τη μηχανή σας σε ένα σημείο και να τραβάτε φωτογραφίες από ένα άλλο, όπως για παράδειγμα κατά τη λήψη selfie ή ομαδικών φωτογραφιών. Επίσης, αποτελεί μια εξαιρετική προσέγγιση για τη φωτογράφιση άγριας ζωής: Τοποθετήστε την EOS R7 κοντά σε ένα σημείο το οποίο γνωρίζετε ότι επισκέπτονται τα ζώα και φωτογραφίστε τα από απόσταση, αποφεύγοντας να τα τρομάξετε.

Μέσα σε στούντιο

Κατά τη φωτογράφιση νεκρής φύσης, macro και τροφίμων και φαγητών στο ελεγχόμενο περιβάλλον ενός στούντιο, μπορείτε να ελέγξετε την EOS R7 από επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή, στον οποίο εκτελείται το λογισμικό EOS Utility, το Canon SDK (κιτ ανάπτυξης λογισμικού) ή άλλες εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών.

Δείτε αυτό ακριβώς που βλέπει και η μηχανή στην ίδια οθόνη που θα χρησιμοποιήσετε για την επεξεργασία μετά τη λήψη και αποκτήστε τη δυνατότητα να καταλήξετε στην τέλεια σύνθεση. Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις της μηχανής με το έξυπνο περιβάλλον χειρισμού του EOS Utility και καταγράψτε εικόνες που μπορούν να αποθηκευτούν σε κάρτα, σε υπολογιστή ή και στα δύο.

Στα γυρίσματα μιας ταινίας

Ελέγξτε την EOS R7 μέσω της εφαρμογής κατά τη λήψη βίντεο και δημιουργήστε αποτελέσματα που, συνήθως, απαιτούν ένα ολόκληρο συνεργείο κινηματογράφησης. Όπως η χειροκίνητη εστίαση: πατήστε απλώς στην οθόνη της συνδεδεμένης συσκευής για να δώσετε την εντολή στη μηχανή να εστιάσει σε ένα νέο θέμα. Η αλλαγή της εστίασης θα είναι ομαλή και σταθερή – όπως ακριβώς τη βλέπετε στη μεγάλη οθόνη.

Το πιο πρόσφατο firmware

Μπορείτε επίσης να ενημερώσετε το firmware της EOS R7 μέσω της εφαρμογής Canon Connect, για να έχετε στη διάθεσή σας τις πιο πρόσφατες λειτουργίες

Συνδεσιμότητα μέσω της εφαρμογής Canon Connect

Επεξεργασία RAW που βασίζεται στο cloud3

Πέρα από την επιλογή της επεξεργασίας των εικόνων RAW στη μηχανή ή στο PC/Mac, οι φωτογράφοι μπορούν πλέον να επεξεργάζονται τις εικόνες RAW από την EOS R7 στο image.canon cloud4, για βελτιωμένη ποιότητα εικόνας.

Τα αρχεία RAW που αποστέλλονται στο cloud αναπτύσσονται με τη χρήση ενός νευρωνικού μηχανισμού επεξεργασίας εικόνας, με αποτέλεσμα τη μείωση του ψηφιακού θορύβου, καθώς επίσης και τη βελτίωση της απο-μωσαϊκοποίησης και την εμφάνιση λιγότερων τεχνουργημάτων.

• Καλύτερη ανάλυση των υψηλών λεπτομερειών, χάρη στην καταστολή των λεγόμενων «jaggies»
• Μείωση μουαρέ και ψευδούς χρώματος
• Η μείωση θορύβου βελτιώνει την ποιότητα της εικόνας σε υψηλές ρυθμίσεις ISO
• Διορθώνεται επίσης οποιαδήποτε οπτική παραμόρφωση, μείωση του φωτός στο βάθος της εικόνας ή διάθλαση

Οι εικόνες που έχετε μετατρέψει αποθηκεύονται στο cloud ως αρχεία JPEG ή HEIF, τα οποία στη συνέχεια μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή ή στην έξυπνη συσκευή σας.

Υπηρεσίες cloud στο image.canon
Canon EOS R7 – Επεξεργασία RAW στο cloud
 1. Οι ονομασίες Apple, Apple TV, Apple Watch, iPad, iPad Air, iPad Pro, iPhone και Lightning είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., κατατεθέντα στις Η.Π.Α. και άλλες χώρες. Η ονομασία tvOS είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc
 2. Η υπηρεσία μετάδοσης ζωντανής ροής της μηχανής υποστηρίζει μόνο μετάδοση ζωντανής ροής στο YouTube. Πριν χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μετάδοσης ζωντανής ροής, απαιτείται εγγραφή στο image.canon. Ελέγξτε στο YouTube για τις πιο πρόσφατες απαιτήσεις. Η δυνατότητα μετάδοσης ζωντανής ροής στο YouTube μπορεί να αλλάξει, να διακοπεί ή να τερματιστεί χωρίς προειδοποίηση. Η Canon δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε υπηρεσία παρέχεται από τρίτους, συμπεριλαμβανομένης της ζωντανής διανομής τους στο YouTube.
 3. Δεν είναι δυνατή η ανάπτυξη εικόνων RAW που έχουν ληφθεί σε κατάσταση λήψης ριπής RAW. Η επεξεργασία εικόνων RAW στο cloud είναι υπηρεσία επί πληρωμή. Απαιτείται η αγορά σχεδίου μέσω των προγραμμάτων υπηρεσιών της εφαρμογής απεικόνισης της Canon. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο: https://sas.image.canon/
 4. Η υπηρεσία θα κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουλίου του 2022 και θα χρειαστεί ενημέρωση του firmware της μηχανής

Σχετικά άρθρα

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

  Αυτόματη εστίαση επόμενης γενιάς

  Έχουμε εξοπλίσει την EOS R7 με την τεχνολογία «βαθιάς μάθησης» AI και iTR AF, τις οποίες θα βρείτε στις μηχανές EOS R3, EOS R5 και EOS R6.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

  Ταχύτητα και απόδοση

  Η τέλεια φωτογραφική στιγμή μπορεί να διαρκέσει μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου μόνο. Γι' αυτόν το λόγο, σχεδιάσαμε την EOS R7 με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι εξαιρετικά γρήγορη.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

  Ποιότητα εικόνας

  Είτε τραβάτε φωτογραφίες είτε βίντεο, ο αισθητήρας CMOS 32,5 megapixel της EOS R7 και ο επεξεργαστής εικόνας DIGIC X προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

  Η μετάβασή σας στη Mirrorless

  Σκέφτεστε να αναβαθμίσετε την Canon DSLR που διαθέτετε; Χάρη στις νέες τεχνολογίες που διαθέτει, η EOS R7, η οποία είναι φιλική για χρήστες DSLR, προσφέρει έξυπνους μηχανισμούς ελέγχου που προσφέρουν άνεση και σιγουριά.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

  Αναβαθμισμένη σταθεροποίηση εικόνας

  Φανταστείτε πώς είναι να μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες μακράς έκθεσης χωρίς τρίποδο, θολώνοντας σκόπιμα τα κινούμενα θέματα χωρίς να χρειάζεστε τρίποδο.

 • ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

  Βρείτε την έμπνευση – εγγραφείτε τώρα

  Μην χάσετε τις πιο πρόσφατες προσφορές από την Canon, συμβουλές και εγχειρίδια οδηγιών, τα τελευταία νέα και προσκλήσεις για τοπικές εκδηλώσεις.