ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ

Απίστευτα γρήγορη, στα 15 fps και ακόμα παραπάνω

Οι μεταβατικές στιγμές που διαρκούν κλάσματα ενός δευτερολέπτου χρειάζονται μια εξαιρετικά γρήγορη μηχανή για να αποτυπωθούν. Επιλέξτε την EOS R7 – μια mirrorless μηχανή με εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση, για αυτούς που ασχολούνται με τη λήψη σκηνών δράσης, σπορ και άγριας ζωής, καθώς και με τη φωτογράφιση καθημερινών στιγμών.
Canon EOS R7 – Πλεονέκτημα – Ταχύτητα και απόδοση

Μπορεί να αποτυπώσει έως και 15 αρχεία RAW + JPEG ανά δευτερόλεπτο χρησιμοποιώντας το μηχανικό κλείστρο και έως και 30fps με το αθόρυβο ηλεκτρονικό κλείστρο 1. Όλα αυτά, συγχρόνως με παρακολούθηση AF και αυτόματη έκθεση. Η μεγαλύτερη προσωρινή μνήμη σάς επιτρέπει να καταγράψετε έως και 51 αρχεία RAW ή 224 εικόνες JPEG σε μία ριπή 15fps2.


Το ηλεκτρονικό κλείστρο της μηχανής διαθέτει μέγιστη ταχύτητα κλείστρου 1/16.000 δευτ., επιτρέποντας στους φωτογράφους να «παγώνουν» ακόμα και την πιο γρήγορη κίνηση, καθώς και να χρησιμοποιούν μεγάλα διαφράγματα σε συνθήκες έντονου φωτισμού για να περιορίζουν το βάθος πεδίου.

Κατά τη χρήση του μηχανικού κλείστρου, διατίθεται επίσης η δυνατότητα λήψης με προστασία από το τρεμόπαιγμα του φωτισμού, που είναι ιδανική για τη φωτογράφιση αθλητικών γεγονότων και εκδηλώσεων σε εσωτερικούς χώρους. Ενεργοποιείται αυτόματα εάν ανιχνευθεί τρεμόπαιγμα του τεχνητού φωτισμού και προγραμματίζει την κάθε λήψη έτσι ώστε να συμπίπτει με τη μέγιστη φωτεινότητα του τρεμοπαίγματος του φωτισμού. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη συνεπή έκθεση, από τη μία εικόνα στην άλλη.

Συνεχής λήψη RAW

Οι φωτογράφοι μπορούν να επιλέξουν να αποτυπώσουν ριπές εικόνων RAW, που έχουν καταγραφεί σε έως και 30fps, σε ένα ενιαίο αρχείο, το οποίο βοηθά στην οργάνωση των πολλών καρέ. Στη συνέχεια, υπάρχει η δυνατότητα εξαγωγής ή επεξεργασίας μεμονωμένων εικόνων RAW σε αρχεία JPEG ή HEIF.

Όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία πριν από τη λήψη, η μηχανή καταγράφει εικόνες τα 0,5 δευτ. πριν πατηθεί το κουμπί ελευθέρωσης κλείστρου, γεγονός που σημαίνει ότι θα αποτυπώνετε πάντα τη στιγμή – ακόμα και αν αυτή συνέβη πριν προλάβετε να αντιδράσετε. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη φωτογράφιση της άγριας ζωής, όπου περιμένετε τη μία και μοναδική στιγμή στο χρόνο.

Canon EOS R7 – Συνεχής λήψη RAW

Σχεδιασμένη για γρήγορη αντίδραση

Από την πρώτη στιγμή που θα την κρατήσετε στα χέρια σας, θα παρατηρήσετε ότι ο χειρισμός της EOS R7 είναι γρήγορος, με άμεση απόκριση. Ο ισχυρός επεξεργαστής εικόνας DIGIC X εξασφαλίζει σχεδόν ακαριαία εκκίνηση και κορυφαία απόκριση, για να είστε πάντα έτοιμοι για την κάθε στιγμή.

Οι εικόνες μπορούν να αποθηκευτούν σε γρήγορες κάρτες μνήμης UHS-II SD – υπάρχει χώρος για δύο, χάρη στις δύο υποδοχές καρτών της μηχανής.

Ο επεξεργαστής DIGIC X ενισχύει επίσης τις δυνατότητες εξαιρετικής παρακολούθησης AF και συνεχούς λήψης της EOS R7. Χρησιμοποιώντας γρήγορες κάρτες μνήμης UHS-II SD, μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψεις ριπής έως 51 αρχεία RAW, 187 αρχεία CRAW ή 224 αρχεία JPEG σε ταχύτητες έως και 15fps με το μηχανικό κλείστρο της μηχανής. Χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό κλείστρο στην απίστευτη ταχύτητα των 30fps, μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψεις ριπής1 έως και 42 αρχεία RAW, 93 αρχεία CRAW και 126 αρχεία JPEG2.

Επεξεργαστής Canon DIGIC X

Τα στοιχεία ελέγχου της μηχανής είναι τοποθετημένα με διαισθητικό τρόπο, έτσι ώστε να συμπίπτουν με φυσικό τρόπο κάτω από τα δάχτυλα και τους αντίχειρές σας, ενώ είστε έτοιμοι για τη λήψη. Ένας συνδυασμός πολλαπλών στοιχείων ελέγχου AF και ένας τροχός ελέγχου βρίσκονται σε βολική θέση κοντά στη λαβή του αντίχειρα, για να προσαρμόζετε το σημείο AF, να αλλάζετε ρυθμίσεις ή να περιηγείστε στις εικόνες, χωρίς να απομακρύνετε το βλέμμα σας από το σκόπευτρο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την οθόνη αφής της μηχανής για να επιλέξετε σημεία AF με τη λειτουργία αφής και μεταφοράς.

Canon EOS R7 – Επιλογέας σημείου AF

Ομαλή κίνηση με τέλεια αποτύπωση στο βίντεο

Η EOS R7 είναι επίσης ένα εξαιρετικό εργαλείο για την καταγραφή γρήγορων αντικειμένων σε βίντεο, όπως στον αθλητισμό και στην άγρια φύση. Γυρίστε απλώς τον διακόπτη λειτουργίας από τη θέση «φωτογραφίες» σε «βίντεο» και είστε έτοιμοι να καταγράψετε πλάνα 4K σε ταχύτητες καρέ έως 60p και πλάνα Full HD έως και 120p. Οι κινήσεις αναπαράγονται με ομαλή κίνηση και, όταν τα πλάνα επιβραδύνονται, αποκαλύπτονται οι περίτεχνες λεπτομέρειες σε ομαλή αργή κίνηση.

Ένα σκόπευτρο που προσφέρει απολαυστική χρήση

Η EOS R7 διαθέτει ένα άνετο, ηλεκτρονικό σκόπευτρο (EVF) 2,36 εκατομμυρίων κουκκίδων με εξαιρετική απόκριση, που σας προσφέρει μια πεντακάθαρη εικόνα του κόσμου γύρω σας. Δείτε σε προεπισκόπηση αυτό ακριβώς που θα καταγράψετε όταν πατήσετε το κουμπί ελευθέρωσης κλείστρου, από την έκθεση και την ισορροπία λευκού έως το βάθος πεδίου και το στυλ εικόνας. Μπορείτε ακόμη και να πραγματοποιήσετε λεπτομερή εξέταση των φωτογραφιών χρησιμοποιώντας το EVF.

Και επειδή είναι προσαρμόσιμο, μπορείτε να επιλέξετε την εμφάνιση της επιθυμητής ποσότητας πληροφοριών λήψης στο EVF της μηχανής, για να παραμένετε ενημερωμένοι, χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας. Οι χρήστες της EOS R7 μπορούν επίσης να επιλέξουν ανάμεσα στην ομαλή λειτουργία (ρυθμός ανανέωσης 120fps) και στη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας (ρυθμός ανανέωσης 60fps).

Canon EOS R7 – Ευκολία στη χρήση

Για τους χρήστες των μηχανών DSLR, το EVF της EOS R7 διαθέτει μια λειτουργία υποβοήθησης OVF που προσομοιώνει την εμπειρία ενός οπτικού σκοπεύτρου, εμφανίζοντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερο δυναμικό εύρος και διαβαθμίσεις τόνων. Πρόκειται για μια εμπειρία παρόμοια με αυτήν μιας DSLR, μέσα από ένα νέο σύστημα mirrorless μηχανής.

 1. Η ταχύτητα συνεχούς λήψης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις διάφορες συνθήκες. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στις προδιαγραφές.
 2. Σύμφωνα με τα πρότυπα δοκιμών της Canon με κάρτα UHS-II 32GB (κατά τη λειτουργία One-Shot AF, ISO 100. Στάνταρ στυλ εικόνας) Ο αριθμός των εικόνων εξαρτάται από τις διάφορες ρυθμίσεις και τους φακούς που χρησιμοποιούνται. Για λεπτομέρειες σχετικά με τους υποστηριζόμενους φακούς, ανατρέξτε στην ενότητα «cam.start.canon»

Σχετικά άρθρα

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

  Αυτόματη εστίαση επόμενης γενιάς

  Έχουμε εξοπλίσει την EOS R7 με την τεχνολογία «βαθιάς μάθησης» AI και iTR AF, τις οποίες θα βρείτε στις μηχανές EOS R3, EOS R5 και EOS R6.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

  Ποιότητα εικόνας

  Είτε τραβάτε φωτογραφίες είτε βίντεο, ο αισθητήρας CMOS 32,5 megapixel της EOS R7 και ο επεξεργαστής εικόνας DIGIC X προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

  Η μετάβασή σας στη Mirrorless

  Σκέφτεστε να αναβαθμίσετε την Canon DSLR που διαθέτετε; Χάρη στις νέες τεχνολογίες που διαθέτει, η EOS R7, η οποία είναι φιλική για χρήστες DSLR, προσφέρει έξυπνους μηχανισμούς ελέγχου που προσφέρουν άνεση και σιγουριά.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

  Αναβαθμισμένη σταθεροποίηση εικόνας

  Φανταστείτε πώς είναι να μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες μακράς έκθεσης χωρίς τρίποδο, θολώνοντας σκόπιμα τα κινούμενα θέματα χωρίς να χρειάζεστε τρίποδο.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

  Συνδεθείτε με το κοινό σας

  Η EOS R7 είναι μια μηχανή με συνδεσιμότητα, που μπορεί να λειτουργήσει συνδυαστικά με το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας μέσω της εφαρμογής Canon Camera Connect.

 • ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

  Βρείτε την έμπνευση – εγγραφείτε τώρα

  Μην χάσετε τις πιο πρόσφατες προσφορές από την Canon, συμβουλές και εγχειρίδια οδηγιών, τα τελευταία νέα και προσκλήσεις για τοπικές εκδηλώσεις.