Σταθεροποίηση εικόνας

Σταθερά πλάνα, ακόμα και όταν κινείστε

Ο ενσωματωμένος Σταθεροποιητής εικόνας (IBIS) της EOS R7 παρέχει εξαιρετικά αποτελεσματική σταθεροποίηση εικόνας, ανεξάρτητα από τον φακό που χρησιμοποιείτε. Ωστόσο, το σύστημα μετατρέπεται σε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε, όταν προσθέτετε έναν φακό RF που διαθέτει οπτικό σύστημα IS.
Canon EOS R7 – Πλεονέκτημα – Αναβαθμισμένη σταθεροποίηση εικόνας

Οι σταθεροποιητές εικόνας του μηχανικού σώματος και του οπτικού φακού συνεργάζονται μέσω της υψηλής ταχύτητας της βάσης RF της μηχανής, παρέχοντας έως και 7 στοπ προστασίας από την αστάθεια μηχανής με τον φακό RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM1 και προσφέρει επίσης την κορυφαία2 σταθεροποίηση εικόνας παγκοσμίως στα 8,0 στοπ3

Όταν καταγράφετε με φακούς χωρίς IS (όπως οι γρήγοροι σταθεροί φακοί), η ευρεία βάση φακού του συστήματος EOS-R επιτρέπει στον ενσωματωμένο Σταθεροποιητή εικόνας της EOS R7 να παρέχει εξαιρετικά αποτελεσματική προστασία από την αστάθεια μηχανής.
Άξονας διόρθωσης
Φακός Κλίση/Παρέκκλιση X/Y Ρολό

EF

Χωρίς IS Ενσωματωμένο IS Ενσωματωμένο IS Ενσωματωμένο IS
Οπτικό IS Οπτικό IS Ενσωματωμένο IS Ενσωματωμένο IS
Υβριδικός σταθεροποιητής εικόνας Οπτικό IS Στατικές εικόνες: Οπτικό IS
Βίντεο: Ενσωματωμένο IS
Ενσωματωμένο IS
RF Χωρίς IS Ενσωματωμένο IS Ενσωματωμένο IS Ενσωματωμένο IS
Οπτικό IS Συντονισμένος έλεγχος4:
Οπτικό IS + Ενσωματωμένο IS
Ενσωματωμένο IS Ενσωματωμένο IS
Υβριδικός σταθεροποιητής εικόνας Συντονισμένος έλεγχος:
Οπτικό IS + Ενσωματωμένο IS
Στατικές εικόνες: Οπτικό IS
Βίντεο: Ενσωματωμένο IS
Ενσωματωμένο ISΑυτή η συνεργατική προσέγγιση για τη σταθεροποίηση της εικόνας σας μυεί σε έναν κόσμο με νέες δημιουργικές δυνατότητες. Καταγράψτε χωρίς τρίποδο με ταχύτητες κλείστρου αρκετών δευτερολέπτων, για να φλουτάρετε τα κινούμενα θέματα, διατηρώντας όλα τα υπόλοιπα θέματα ευκρινή – μια προσέγγιση που διαφορετικά θα απαιτούσε ένα δύσχρηστο τρίποδο.

Οι φωτογράφοι άγριας φύσης και αθλητικών εκδηλώσεων που χρησιμοποιούν εστιακές αποστάσεις τηλεφακού θα λατρέψουν την ελευθερία που προσφέρει η λήψη χωρίς τρίποδο, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, με τη σιγουριά ότι η λειτουργία σταθεροποίησης εικόνας της EOS R7 σε συνεργασία με τη μηχανή θα προσφέρει τα πιο ευκρινή αποτελέσματα.

Canon EOS R7 – Σύγκριση IS

Η σωστή ευθεία

Η ανακλινόμενη δράση του συστήματος IBIS της μηχανής μπορεί επίσης να φέρει στη σωστή ευθεία τις εικόνες, εξαφανίζοντας τους ορίζοντες με κλίση σε γραφικές εικόνες.

Canon EOS R7 – Σύγκριση αυτόματης ρύθμισης επιπέδου

Διατίθεται επίσης μια νέα κατάσταση σκηνής πανοραμικής λήψης, η οποία χρησιμοποιεί το ενσωματωμένο IS για να αντισταθμίσει την κίνηση περιστροφής που παρουσιάζεται κατά τη μετατόπιση της μηχανής – είτε είναι προς τα αριστερά, προς τα δεξιά είτε προς τα επάνω ή προς τα κάτω. Το αποτέλεσμα είναι πανοραμικές λήψεις καλύτερης ποιότητας με λιγότερες αποκλίσεις ευθυγράμμισης, οι οποίες προκαλούνται από την κίνηση.

Canon EOS R7 – Πανοραμικές λήψεις

Όσον αφορά την μετατόπιση (λήψη με χαμηλή ταχύτητα κλείστρου ενώ ακολουθείτε ένα κινούμενο θέμα, προκειμένου να φλουτάρετε το φόντο), η EOS R7 κάνει τα πράγματα πολύ εύκολα. Επιλέξτε την κατάσταση σκηνής μετατόπισης και η λειτουργία AF της μηχανής εντοπίζει και παρακολουθεί το όχημα, καθώς ο Σταθεροποιητής εικόνας διορθώνει την κατακόρυφη αστάθεια μηχανής κατά τη μετατόπιση. Η μηχανή χρησιμοποιεί επίσης την αναγνώριση θέματος για να αντισταθμίσει την «αστάθεια θέματος», εξασφαλίζοντας πολύ καλύτερο ποσοστό επιτυχίας.

Canon EOS R7 – Κατάσταση Πανοραμικής μετατόπισης

Εξαιρετικά ομαλό σταθεροποιημένο βίντεο

Η κορυφαία στην κατηγορία της τεχνολογία συνεργασίας IS της EOS R7 σταθεροποιεί επίσης τα βίντεο, προσφέροντας απίστευτα ομαλά πλάνα που μοιάζουν να έχουν τραβηχτεί με dolly ή gimbal. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε και έναν τρίτο τύπο IS – η σταθεροποίηση Movie Digital IS λειτουργεί σε συνδυασμό με το IBIS και το OIS της EOS R7 για ακόμα πιο ομαλό αποτέλεσμα.

 1. 7 στοπ βάσει του προτύπου CIPA, με φακό RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM σε εστιακή απόσταση 150mm.
 2. Μεταξύ όλων των ψηφιακών μηχανών με εναλλάξιμους φακούς. Στις 23 Μαΐου 2022 (μετά από έρευνα της Canon). Οι επιδόσεις οπτικής σταθεροποίησης είναι οι ίδιες με αυτές των μηχανών EOS R3, EOS R5 και EOS R6.
 3. Κατευθύνσεις κλίσης/παρέκκλισης βάσει του προτύπου CIPA, 8,0 στοπ με φακό RF 24-105mm F4 L IS USM σε εστιακή απόσταση 105mm. Ανάλογα με τη χρονική στιγμή της αγοράς, το firmware του φακού χρειάζεται ενημέρωση.
 4. Τον Μάιο 2022. Εξαιρούνται οι φακοί RF600mm F11 IS STM και RF800mm F11 IS STM

Σχετικά άρθρα

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

  Αυτόματη εστίαση επόμενης γενιάς

  Έχουμε εξοπλίσει την EOS R7 με την τεχνολογία «βαθιάς μάθησης» AI και iTR AF, τις οποίες θα βρείτε στις μηχανές EOS R3, EOS R5 και EOS R6.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

  Ταχύτητα και απόδοση

  Η τέλεια φωτογραφική στιγμή μπορεί να διαρκέσει μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου μόνο. Γι' αυτόν το λόγο, σχεδιάσαμε την EOS R7 με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι εξαιρετικά γρήγορη.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

  Ποιότητα εικόνας

  Είτε τραβάτε φωτογραφίες είτε βίντεο, ο αισθητήρας CMOS 32,5 megapixel της EOS R7 και ο επεξεργαστής εικόνας DIGIC X προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

  Η μετάβασή σας στη Mirrorless

  Σκέφτεστε να αναβαθμίσετε την Canon DSLR που διαθέτετε; Χάρη στις νέες τεχνολογίες που διαθέτει, η EOS R7, η οποία είναι φιλική για χρήστες DSLR, προσφέρει έξυπνους μηχανισμούς ελέγχου που προσφέρουν άνεση και σιγουριά.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

  Συνδεθείτε με το κοινό σας

  Η EOS R7 είναι μια μηχανή με συνδεσιμότητα, που μπορεί να λειτουργήσει συνδυαστικά με το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας μέσω της εφαρμογής Canon Camera Connect.

 • ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

  Βρείτε την έμπνευση – εγγραφείτε τώρα

  Μην χάσετε τις πιο πρόσφατες προσφορές από την Canon, συμβουλές και εγχειρίδια οδηγιών, τα τελευταία νέα και προσκλήσεις για τοπικές εκδηλώσεις.