ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Ιδέες χειροτεχνίας για κάθε εποχή

Αφήστε ελεύθερη τη δημιουργικότητά σας σε όλη τη διάρκεια του έτους με τον SELPHY Square QX10 και τα εκπαιδευτικά βίντεο της influencer χειροτεχνιών Jesus Sauvage.
Four images printed on SELPHY Square QX10 laying on the patterned surface.

Ο SELPHY Square QX10 παράγει τετράγωνες εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας, ιδανικές για φωτογραφίες από smartphone, ενώ μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να φτιάξετε τις δικές σας πρωτότυπες δημιουργίες.

Είτε πρόκειται για το Πάσχα, είτε για τις καλοκαιρινές διακοπές, το Χαλοουίν ή τα Χριστούγεννα, εντυπωσιάστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα με τα διακοσμητικά σας και εκτυπώστε τις φωτογραφίες που είναι σημαντικές για εσάς.

Η δημιουργική influencer @JesusSauvage έχει συγκεντρώσει μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να δώσετε χαρά στην οικογένεια και στους φίλους σας. Αυτά τα εκπαιδευτικά βίντεο θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε διακοσμητικά και δώρα που θα προκαλέσουν σίγουρα εντύπωση, σε λίγα μόλις απλά βήματα.

Ανοίξτε λοιπόν τη συλλογή των φωτογραφιών σας, ενεργοποιήστε τον εκτυπωτή για smartphone SELPHY Square QX10, εφοδιαστείτε με τετράγωνο αυτοκόλλητο χαρτί και αντλήστε έμπνευση!

 1. Στείλτε τις δικές σας ταχυδρομικές κάρτες από τις διακοπές σας
 2. Θυμηθείτε τις αγαπημένες σας στιγμές
 3. Παίξτε «φάρσα ή κέρασμα»
 4. Δημιουργήστε χειροποίητα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά
 5. Δημιουργήστε ένα πασχαλινό κυνήγι θησαυρού
 6. Δωρίστε ένα προσωπικό μπουκέτο

1. Στείλτε τις δικές σας ταχυδρομικές κάρτες από τις διακοπές σας

Κρατήστε τις στιγμές των διακοπών πάντα κοντά σας. Μην γεμίζετε απλώς τη συλλογή των φωτογραφιών σας – μοιραστείτε τα ταξίδια σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και στείλτε τους ένα μήνυμα με μια προσωπική πινελιά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ιδέα για ευχαριστήρια σημειώματα σε γάμους ή για αναγγελίες γέννησης. Η influencer @JesusSauvage σάς δείχνει πώς μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας μοναδικές και ευφάνταστες ταχυδρομικές κάρτες:

 1. Εκτυπώστε τις φωτογραφίες σας με τον SELPHY Square QX10. Δώστε τους μια προσωπική πινελιά προσθέτοντας κείμενο και πλαίσια με την εφαρμογή SELPHY Photo Layout για να τις κάνετε ακόμα πιο ξεχωριστές.
 2. Διπλώστε ένα τετράγωνο φύλλο χαρτί σε σχήμα φακέλου. Προσθέστε τη διεύθυνση και ένα γραμματόσημο.
 3. Γεμίστε τον φάκελο με φύλλα, λουλούδια της περιοχής ή άλλα αντικείμενα που σας φέρνουν στο νου τις διακοπές ή τις γιορτές και στη συνέχεια προσθέστε τις φωτογραφίες σας.
 4. Σφραγίστε τον φάκελο χρησιμοποιώντας μία από τις εκτυπωμένες φωτογραφίες – μην ξεχνάτε ότι διαθέτει αυτοκόλλητη πίσω πλευρά, για ευκολία και όμορφο αποτέλεσμα.

Ρίξτε τον σε ένα γραμματοκιβώτιο και στείλτε μια δόση λιακάδας στους φίλους και στην οικογένειά σας!

2. Θυμηθείτε τις αγαπημένες σας στιγμές

Οι αναμνήσεις αποκτούν μεγαλύτερη αξία όταν εκτυπώνονται. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις ημέρες που περνάτε σε κλειστούς χώρους προς το τέλος της χρονιάς και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να δημιουργήσετε ένα άλμπουμ φωτογραφιών γεμάτο με τις περιπέτειές σας. Η @JesusSauvage χρησιμοποιεί τον SELPHY Square QX10 για να δώσει φυσική υπόσταση στις αγαπημένες της φωτογραφίες από τη χρονιά που πέρασε, με υψηλή ποιότητα. Παρακολουθήστε τα εκπαιδευτικά της βίντεο και κάντε ένα ταξίδι στο χρόνο:

 1. Εκτυπώστε τις φωτογραφίες σας με τον SELPHY Square QX10 και προσθέστε μια δημιουργική πινελιά με την εφαρμογή SELPHY Photo Layout.
 2. Κόψτε ένα φύλλο χαρτιού σχεδίασης για να καλύψετε και να διαχωρίσετε κάθε μία από τις φωτογραφίες σας.
 3. Καλύψτε την επάνω φωτογραφία της στοίβας και γράψτε μπροστά τον τίτλο του άλμπουμ σας.
 4. Κάντε μια τρύπα στην επάνω γωνία της στοίβας και χρησιμοποιήστε έναν κρίκο για να συγκρατήσετε μαζί τις φωτογραφίες.

Μην αφήσετε μια βροχερή μέρα να σας χαλάσει τη διάθεση!

3. Παίξτε «φάρσα ή κέρασμα»

Από στολές μέχρι διακοσμητικά, το Χαλοουίν είναι η κατάλληλη εποχή του χρόνου για να αφήσετε ελεύθερη τη δημιουργικότητά σας. Δημιουργήστε τα δικά σας διακοσμητικά για το Χαλοουίν και μοιραστείτε τη δημιουργικότητά σας με την οικογένεια και τους φίλους σας. Η @JesusSauvage μάς δείχνει πώς να δημιουργήσουμε μια προσωπική γιρλάντα για το Χαλοουίν:

 1. Επιλέξτε φωτογραφίες των αγαπημένων σας προσώπων, μετατρέψτε τες σε ασπρόμαυρες με την εφαρμογή και εκτυπώστε τες με τον SELPHY Square QX10.
 2. Χρησιμοποιώντας μαύρο ή χρωματιστό χαρτί, κόψτε μερικά σχήματα με θέμα το Χαλοουίν (όπως νυχτερίδες και καπέλα μάγισσας). Αντλήστε έμπνευση από την εφαρμογή Creative Park.
 3. Κολλήστε τα σχήματα πάνω στις φωτογραφίες των φίλων και της οικογένειάς σας για να δημιουργήσετε αστεία διακοσμητικά.
 4. Κάντε μια τρύπα στις επάνω γωνίες των φωτογραφιών σας, περάστε μια κορδέλα και δημιουργήστε μια αστεία γιρλάντα.
Καλό Χαλοουίν!

4. Δημιουργήστε χειροποίητα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων από μια οικογενειακή δραστηριότητα. Η @JesusSauvage σάς δείχνει πώς να δημιουργήσετε αξέχαστα διακοσμητικά για το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον εκτυπωτή SELPHY Square QX10:

 1. Επιλέξτε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και εκτυπώστε τες με τον SELPHY Square QX10.
 2. Κόψτε χρωματιστό χαρτί σε τετράγωνα, ελαφρώς μεγαλύτερα από τις φωτογραφίες σας, και στη συνέχεια τυλίξτε το χρησιμοποιώντας δύο κορδέλες με διαφορετικό χρώμα, τις οποίες θα κολλήσετε στη μέση του τετραγώνου.
 3. Αφαιρέστε το πίσω μέρος του αυτοκόλλητου φωτογραφικού χαρτιού και κολλήστε τη φωτογραφία στο κέντρο, πάνω από τις κορδέλες.
 4. Κάντε μια τρύπα σε μία από τις επάνω γωνίες και φτιάξτε μια θηλιά με σπάγκο, περάστε τον μέσα από την τρύπα και δέστε τον.
 5. Κόψτε ένα μεγάλο κομμάτι κορδέλας, σχηματίστε έναν φιόγκο και κολλήστε τον στη γωνία, καλύπτοντας την τρύπα/γάντζο.
 6. Στρίψτε και κολλήστε και τα δύο άκρα της κορδέλας στο πίσω μέρος του χαρτιού, για να δημιουργήσετε ένα όμορφο πλαίσιο.
 7. Προσθέστε χρυσές χάντρες ή άλλες τελικές πινελιές για ένα πιο ξεχωριστό αποτέλεσμα. Κρεμάστε τα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο ή σε ένα στεφάνι.
Καλά Χριστούγεννα!

5. Δημιουργήστε ένα πασχαλινό κυνήγι θησαυρού

Η δημιουργία μιας μοναδικής πασχαλινής εμπειρίας είναι πιο εύκολη από ποτέ. Αναβιώστε αναμνήσεις της παιδικής σας ηλικίας, οργανώνοντας ένα κυνήγι πασχαλινού αυγού για τα παιδιά σας.

Διακοσμήστε τα αυγά σας και δημιουργήστε τέσσερις σκηνές με βάση το θέμα της επιλογής σας, οι οποίες θα οδηγούν στον θησαυρό. Παρακολουθήστε το εκπαιδευτικό βίντεο με το θέμα «πειρατές» και δείτε τον αναλυτικό οδηγό παρακάτω:

 1. Στολίστε τα αυγά σας (μπορείτε να ανατρέξετε στο Creative Park για ιδέες που ταιριάζουν με το θέμα σας) και κρύψτε τα στον κήπο ή στο πάρκο της περιοχής σας, πριν από το κυνήγι.
 2. Φωτογραφίστε κάθε σημείο του θησαυρού.
 3. Εκτυπώστε τις φωτογραφίες με τον SELPHY Square QX10.
 4. Σχεδιάστε έναν χάρτη σε χαρτί A4 και κολλήστε τις εκτυπωμένες φωτογραφίες που δείχνουν τη θέση των θησαυρών.
Τα παιδιά σας θα ενθουσιαστούν!

6. Δωρίστε ένα προσωπικό μπουκέτο

Τα μπουκέτα αποτελούν τέλεια προσθήκη στα χειροποίητα δώρα που φτιάχνουν τα παιδιά σας, είτε προορίζονται για τη Γιορτή της Μητέρας είτε για μια επίσκεψη στους παππούδες ή για ένα πάρτι γενεθλίων. Η influencer χειροτεχνιών @JesusSauvage μάς δείχνει τον τρόπο να τα κάνουμε πιο προσωπικά, σε λίγα μόλις λεπτά:

 1. Δημιουργήστε μερικές βάσεις για φωτογραφίες κόβοντας σύρμα και σχηματίζοντας μια θηλιά στο ένα άκρο. Βεβαιωθείτε ότι έχουν το ίδιο μήκος με τα λουλούδια του μπουκέτου.
 2. Εκτυπώστε τις αγαπημένες σας οικογενειακές φωτογραφίες από το smartphone σας με τον SELPHY Square QX10 και την εφαρμογή SELPHY Photo Layout.
 3. Τοποθετήστε τις φωτογραφίες στις συρμάτινες θηλιές και προσθέστε τες στο μπουκέτο.
 4. Για να βεβαιωθείτε ότι το μπουκέτο δεν θα διαλυθεί, εκτυπώστε ακόμη μία φωτογραφία και κολλήστε την στο χαρτί ή στο αλουμινόχαρτο που συγκρατεί τα λουλούδια. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα προσωπικό μήνυμα μέσω της εφαρμογής!
Κάντε έκπληξη σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο με το ξεχωριστό σας δώρο.

Διατηρήστε την έμπνευσή σας όλο τον χρόνο και αφήστε ελεύθερη τη δημιουργικότητά σας με τον SELPHY Square QX10 και τα εκπαιδευτικά βίντεο της influencer χειροτεχνιών Jesus Sauvage.


Σύνταξη: Jesus Sauvage, Bouchra Ghermoul, Claire Kaleta.

Σχετικά προϊόντα

 • Οικιακοί εκτυπωτές

  SELPHY CP1500

  Δημιουργήστε εκτυπώσεις με πλούσια χρώματα και εξαιρετική ανθεκτικότητα μέσα σε δευτερόλεπτα, με αυτόν τον εύχρηστο, μικρών διαστάσεων εκτυπωτή φωτογραφιών.
 • Οικιακοί εκτυπωτές

  SELPHY SQUARE QX10

  Φυλάξτε για πάντα τις ιδιαίτερες αναμνήσεις σας ως υπέροχες εκτυπώσεις που μπορείτε να δημιουργήσετε παντού και πάντα.

Σχετικά άρθρα

 • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Ιδέες εκτύπωσης για το Χαλοουίν

  Ιδέες που ταιριάζουν με την εποχή, για διασκεδαστική και τρομακτική διακόσμηση, στολές, λιχουδιές και πολλά άλλα.

 • ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ

  Μπείτε στο κλίμα των γιορτών φτιάχνοντας στολίδια με φωτογραφίες

  Στο δεύτερο πρότζεκτ του SELPHY Craft Club, η Duygu Turgut Gokpinar μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία της με τον Canon SELPHY Square QX10.

 • ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ

  Δημιουργήστε ένα κουτί-έκπληξη

  Η Lini Trinh μοιράζεται μαζί μας το χάρτινο χειροποίητο κουτί-έκπληξη που έφτιαξε χρησιμοποιώντας έναν Canon SELPHY CP1500.

 • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Μια χειμερινή πρόκληση χειροτεχνίας

  Από χιονονιφάδες μέχρι χριστουγεννιάτικα στολίδια και μπάλες, δημιουργήστε γιορτινά χάρτινα διακοσμητικά με έναν εκτυπωτή PIXMA και το Creative Park.