SELPHY CP1000

Δημιουργήστε άμεσα εκτυπώσεις με επαγγελματική ποιότητα κάθε φορά, όπου κι αν βρίσκεστε. Μικρού μεγέθους φορητός φωτογραφικός εκτυπωτής με κομψή σχεδίαση, δυνατότητα επιλογής μεταξύ τεσσάρων φινιρισμάτων και λειτουργία Εκτύπωσης ταυτότητας σε δύο μεγέθη, που προσφέρει εύκολο χειρισμό για όλους.

SELPHY CP1000 Extra

Πλεονεκτήματα

  • Φορητός φωτογραφικός εκτυπωτής μικρού μεγέθους, ιδανικός για οικιακή ή εξωτερική χρήση
  • Γρήγορη και εύκολη εκτύπωση από φωτογραφικές μηχανές, συσκευές USB ή κάρτες μνήμης
  • Δημιουργήστε αναμνήσεις που διαρκούν με ανθεκτικές εκτυπώσεις ποιότητας φωτογραφικού εργαστηρίου
  • Δυνατότητα επιλογής φινιρίσματος με στάνταρ φωτογραφικό χαρτί
  • Δημιουργία φωτογραφιών ταυτότητας σε ευρέως αποδεκτά πρότυπα

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon SELPHY CP1000

Φορητός φωτογραφικός εκτυπωτής με εξαιρετικά μικρό μέγεθος


Ο φορητός φωτογραφικός εκτυπωτής SELPHY CP1000 διαθέτει εξαιρετικά μικρό μέγεθος και προσφέρει γρήγορη και αξιόπιστη εκτύπωση φωτογραφιών με επαγγελματική ποιότητα, όπου τη χρειάζεστε.

Απλή χρήση


Η φιλική προς τον χρήση σχεδίαση, με ανακλινόμενη οθόνη LCD 6,8cm (2,7") για εύκολη προβολή και έξυπνα μενού με οδηγίες για απλή περιήγηση, επιτρέπουν τη χρήση του από όλους. Αποθηκεύστε εύκολα τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις εκτύπωσης για σταθερά αποτελέσματα.

Εκτυπώσεις ποιότητας φωτογραφικού εργαστηρίου


Εκτυπώστε φωτογραφίες επαγγελματικής ποιότητας με μεγάλη διάρκεια ζωής σε λιγότερο από 1 λεπτό. Η τεχνολογία dye sublimation (εξάχνωσης χρωστικών ουσιών) προσφέρει χρώματα με κορυφαίο βάθος και διαβαθμίσεις, χωρίς αναμονή.

Αναμνήσεις που διαρκούν


Μια ειδική επίστρωση προστατεύει τις εκτυπώσεις από σταγόνες, υγρά και ξεθώριασμα, χαρίζοντας διάρκεια έως 100 χρόνια με αποθήκευση των φωτογραφιών σε άλμπουμ. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε ένα από τα 3 ημι-ιλουστρασιόν φινιρίσματα, για να προστατεύσετε ακόμα καλύτερα τις φωτογραφίες σας από δαχτυλιές και να δημιουργήσετε αίσθηση παρόμοια με αυτήν των παραδοσιακών εκτυπώσεων φωτογραφικού εργαστηρίου, χωρίς να πρέπει να αλλάξετε αναλώσιμα.

Χωρίς εκπλήξεις


Ο SELPHY CP1000 προσφέρει χαμηλό κόστος εκτύπωσης, με εξαιρετική ποιότητα και ευκολία. Επιπλέον, έχετε πάντα τον έλεγχο, χάρη στον καθορισμένο αριθμό εκτυπώσεων που αποδίδει κάθε συσκευασία αναλώσιμων. Απολαύστε ακόμη χαμηλότερο κόστος με τις μεγαλύτερες συσκευασίες υλικών εκτύπωσης.

Εκτυπώσεις με το δικό σας στυλ


Για γρήγορη εκτύπωση, συνδέστε απλώς μια φωτογραφική μηχανή συμβατή με το πρότυπο PictBridge απευθείας στον εκτυπωτή. Για μεγαλύτερη ευελιξία, μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε από μια μεγάλη γκάμα καρτών μνήμης ή από μονάδες flash USB.

Εκτύπωση φωτογραφίας ταυτότητας


Για επαγγελματική ή προσωπική χρήση, η λειτουργία Εκτύπωσης φωτογραφίας ταυτότητας με τον Οδηγό κάδρου προσώπου σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε και να εκτυπώνετε φωτογραφίες ταυτότητας γρήγορα και εύκολα σε πολλά τυπικά μεγέθη. Η λειτουργία Εκτύπωσης ταυτότητας σε δύο μεγέθη σας επιτρέπει να εκτυπώνετε φωτογραφίες ταυτότητας σε 2 διαφορετικά μεγέθη στο ίδιο φύλλο χαρτιού, ενώ οι εκτυπωμένοι οδηγοί εξασφαλίζουν μεγαλύτερη ακρίβεια στην κοπή.

Μεγάλη ποικιλία μεγεθών εκτύπωσης


Ο εκτυπωτής προσφέρει πολλούς τρόπους για να μοιράζεστε τις αναμνήσεις σας, δημιουργώντας εκτυπώσεις με μέγεθος ταχυδρομικής κάρτας, τετράγωνο σχήμα¹ ή με μέγεθος πιστωτικής κάρτας¹ και μάλιστα εξαιρετικά γρήγορα.

Βελτιώστε τις φωτογραφίες σας


Η λειτουργία Αυτόματης βελτιστοποίησης εικόνας με Ανίχνευση προσώπων και σκηνών εξασφαλίζει κορυφαία αποτελέσματα. Διορθώνει έξυπνα τις ατέλειες της εικόνας, μειώνοντας παράλληλα τον ανεπιθύμητο θόρυβο, και προσφέρει εκτυπώσεις με εξαιρετική ευκρίνεια και λεπτομέρεια.

Υπέροχες εκτυπώσεις όπου κι αν βρίσκεστε


Εκτυπώστε εν κινήσει, σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, με την προαιρετική επαναφορτιζόμενη Συστοιχία μπαταριών NB-CP2L, η οποία συνδέεται εύκολα στο πίσω μέρος του εκτυπωτή. Με μία φόρτιση μπορείτε να παράγετε περισσότερες από 36 εκτυπώσεις με μέγεθος ταχυδρομικής κάρτας.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Fast, lab quality prints

Γρήγορες εκτυπώσεις με ποιότητα φωτογραφικού εργαστηρίου

Large, easy-to-view tilt-up LCD

Ευανάγνωστη, μεγάλη ανακλινόμενη οθόνη LCD

Compatible with SD and CF cards

Συμβατότητα με κάρτες SD και CF

Select from glossy or 3 semi-gloss finishes

Επιλέξτε μεταξύ ενός ιλουστρασιόν και 3 ημι-ιλουστρασιόν φινιρισμάτων

Convenient printing from USB stick

Πρακτική εκτύπωση από στικ USB

Dual ID photo printing with extended size options

Διπλή εκτύπωση φωτογραφίας ταυτότητας με πολλές επιλογές μεγέθους

Intelligent correction

Έξυπνη διόρθωση

Long-lasting Canon quality

Ποιότητα Canon με μεγάλη διάρκεια ζωής

Print on the go

Εκτύπωση εν κινήσει

Print only the best part of your image

Εκτύπωση μόνο του καλύτερου τμήματος της εικόνας

  • Compact Photo Printer SELPHY CP1000

  • Paper Cassette (Postcard size)

  • Compact Power Adapter CA-CP200 B

  • AC Cable

  • User Manual Kit

Connect_Station_CS100-FSL-ImgRecON-PwrON.png

Connect Station

Αποθηκεύστε, απολαύστε και μοιραστείτε τις φωτογραφίες και τις ταινίες σας από ένα και μόνο σημείο