Σταθερός φακός

Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

Δείτε το θέμα σας από πιο κοντά...

Ο EF 100mm f/2.8L Macro IS USM είναι ένας εξαιρετικός φακός για:

 • Macro

 • Πορτραίτο

 • Τρόφιμα

Ευκρίνεια λήψεων macro

Ενώ πολλοί φακοί Canon έχουν Σταθεροποιητή εικόνας (IS) με δυνατότητα αντιμετώπισης της αστάθειας της μηχανής κατά την εργασία χωρίς τρίποδο, αυτός ο φακός διαθέτει ένα επαναστατικό σύστημα Υβριδικού σταθεροποιητή εικόνας για την αντιστάθμιση της συνήθους αστάθειας λόγω κλίσης και πλευρικής μετατόπισης, που μεγιστοποιείται κατά τις εξαιρετικά κοντινές λήψεις.
 • ON

 • OFF

Η εικόνα "ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ" δείχνει τη χρήση του Υβριδικού σταθεροποιητή εικόνας, ενώ η εικόνα "ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ" δείχνει την εικόνα χωρίς χρήση του Σταθεροποιητή εικόνας.

Μετατόπιση και αστάθεια

Η αστάθεια λόγω μετατόπισης συμβαίνει όταν η μηχανή κινείται παράλληλα με τη σκηνή που καταγράφεται από τον αισθητήρα εικόνας, φαινόμενο που γίνεται πιο έντονα αντιληπτό στη φωτογράφιση macro. Η φωτογράφιση macro απαιτεί συνήθως σταθερό τρίποδο. Ωστόσο, ο νέος Υβριδικός σταθεροποιητής εικόνας βοηθά στην εξάλειψη της αστάθειας της μηχανής λόγω κλίσης και μετατόπισης. Έτσι, απολαμβάνετε μεγαλύτερη ευελιξία στην εξάλειψη της φυσικής αστάθειας της μηχανής και μπορείτε να αντιδράσετε αν κινηθεί ή αλλάξει θέση το θέμα σας, διασφαλίζοντας ευκρινείς εικόνες κατά τη φωτογράφιση macro.

Ένας μοναδικός φακός

Γρήγορη, αθόρυβη απόκριση για τέλεια αποτελέσματα

Όταν ακόμη και η παραμικρή ενόχληση μπορεί να καταστρέψει μια τέλεια προετοιμασμένη ζωντανή λήψη, η εξαιρετική ταχύτητα και η αθόρυβη λειτουργία αυτόματης εστίασης που προσφέρει ο κινητήρας USM, σε συνδυασμό με την εστιακή απόσταση 100mm, διασφαλίζουν βέλτιστα αποτελέσματα, ενώ μπορείτε να παραμείνετε σε αρκετή απόσταση για να μην τρομάξετε το θέμα. Χρησιμοποιήστε τον ενσωματωμένο διακόπτη περιορισμού εστίασης για να αυξήσετε περαιτέρω την ταχύτητα επίτευξης εστίασης, περιορίζοντας το εύρος αποστάσεων.

Canon Camera
EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

Ποιότητα κατασκευής σειράς L

Ο EF 100mm f/2.8L Macro IS USM, μέλος της ξεχωριστής σειράς φακών L, είναι κατασκευασμένος με υλικά κορυφαίας ποιότητας και στεγανοποιημένος για να αντέχει σε όλες τις συνθήκες λήψης.

Αυτός ο φακός αποτελεί εξαιρετική επιλογή για πορτραίτα λόγω του στοιχείου φακού εξαιρετικά χαμηλής διασποράς (UD) που καταστέλλει τις χρωματικές παρεκκλίσεις και του εξαιρετικού "bokeh" που παράγεται από το διάφραγμα f/2.8 9 λεπίδων με κυκλικό άνοιγμα.

Χάρη στο εξαιρετικό σύστημα Υβριδικού σταθεροποιητή εικόνας, στο διάφραγμα f/2.8 και στο γρήγορο σύστημα αυτόματης εστίασης USM, είναι ένας πραγματικά μοναδικός φακός με εξαιρετικές επιδόσεις, δημοφιλής σε όσους κάνουν περιστασιακά λήψεις macro, καθώς και σε όσους θέλουν να εξειδικευτούν σε αυτό το είδος φωτογράφισης.

Canon Camera

Ευέλικτος φακός, εξαιρετικός για πορτραίτα

Η τέλεια προσθήκη διπλής χρήσης στον εξοπλισμό σας! Ο φακός EF 100mm f/2.8L Macro IS USM είναι εξαιρετικός για φωτογράφιση πορτραίτων, καθώς σας επιτρέπει να πλησιάζετε εξαιρετικά κοντά στο θέμα σας, διατηρώντας παράλληλα απίστευτα ευκρινή ποιότητα εικόνας.

Όμορφα πορτραίτα με πεντακάθαρες λεπτομέρειες

Ο EF 100mm f/2.8L Macro IS USM έχει όλα όσα περιμένετε από έναν σταθερό φακό. Χάρη στην εξαιρετική ποιότητα εικόνας και στην ασύγκριτη λεπτομέρεια, είναι ιδανικός όταν θέλετε να δώσετε έμφαση στα χαρακτηριστικά προσώπου των πορτραίτων σας.

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM
EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

Η τέλεια προοπτική

Η εστιακή απόσταση 100mm είναι ιδανική για πορτραίτα, επιτρέποντας κολακευτικές κοντινές λήψεις χωρίς παραμόρφωση των χαρακτηριστικών προσώπου. Ο Υβριδικός σταθεροποιητής εικόνας επιτρέπει τη λήψη όμορφων εικόνων, χωρίς τρίποδο και με ασθενή φωτισμό.

Μην αποσπάστε από τη λεπτομέρεια

Το διάφραγμα f2.8 επιτρέπει μικρό βάθος πεδίου, δημιουργώντας την εντύπωση της απόστασης. Έτσι, μπορείτε να διαχωρίσετε το θέμα από το φόντο και να καθοδηγήσετε το μάτι στη λεπτομέρεια που θέλετε.

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

Γκαλερί δειγμάτων

Προβολή συλλογής

Σχετικά αξεσουάρ

 • Αξεσουάρ φακών

  Δακτύλιος επέκτασης EF 12 II

  Όταν χρησιμοποιείται με επιλεγμένους φακούς, αυτός ο δακτύλιος επέκτασης 12mm επιτρέπει εστίαση σε πολύ πιο μικρή απόσταση.
 • Macrolite Adapter 67

  Επιτρέπει τη χρήση φλας Macro Twin Lite ή Macro Ring Lite της Canon με φακούς που έχουν διάμετρο σπειρώματος φίλτρου 67mm
 • Αξεσουάρ

  Θήκη φακού LP1219

  Προστατευτική μαλακή θήκη για επιλεγμένους φακούς RF.
 • Tripod Mount Ring D Black

  Είναι συμβατός με τον φακό RF 100mm F2.8L Macro IS USM και διαθέτει μία βίδα με σπείρωμα 1/4".
 • Αξεσουάρ φακών

  Φίλτρο προστασίας φακού 67mm

  Προστατεύει το εμπρός στοιχείο των φακών από ρύπους και φθορές. Κατάλληλο για φακούς με σπείρωμα φίλτρου 67mm.
 • Αξεσουάρ φακών

  Φίλτρο κυκλικής πόλωσης PL-C B 67mm

  Πολωτικό φίλτρο για φακούς με σπείρωμα φίλτρου διαμέτρου 67mm.
 • Αξεσουάρ φακών

  Κάλυμμα σκόνης φακού E

  Προστατεύει έναν φακό Canon, όταν δεν χρησιμοποιείται.
 • Αξεσουάρ φακών

  Lens Cap E-67II

  Προστατεύει έναν φακό Canon, όταν δεν χρησιμοποιείται.
 • Αξεσουάρ φακών

  Παρασολέιγ φακού ET-73

  Αποτρέπει την εισχώρηση διάσπαρτων ακτίνων φωτός στον φακό, εμποδίζοντας τις ανεπιθύμητες αντανακλάσεις από το να επηρεάσουν τις φωτογραφίες σας.
 • Αξεσουάρ φακών

  Δακτύλιος επέκτασης EF 25 II

  Αυτός ο δακτύλιος επέκτασης 25mm τοποθετείται ανάμεσα στο σώμα της μηχανής και τον φακό, για πιο κοντινή εστίαση και δυνατότητες μακροφωτογράφισης, ενώ διατηρεί την ηλεκτρονική επαφή.
 • Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

  Τέσσερις εναλλακτικοί φακοί του EF 100mm f/2.8L Macro IS USM, που έχουν επιλεγεί από τους ειδικούς μας στους φακούς.

 • EF 100mm f/2.8 Macro USM

  Φακός macro υψηλών επιδόσεων, πλήρους καρέ, με διάφραγμα f/2.8, ο οποίος είναι επίσης εξαιρετικός για πορτραίτα.
 • Φακοί για DSLR

  EF 180mm f/3.5L Macro USM

  Επαγγελματικός τηλεφακός macro USM σειράς L, που επιτρέπει κοντινές λήψεις από απόσταση.
 • Φακοί για DSLR

  EF 24-70mm f/4L IS USM

  Φακός ζουμ μικρών διαστάσεων, σειράς L, με διάφραγμα f/4 και Σταθεροποιητή εικόνας, ιδανικός για ταξίδια και γενική χρήση.
 • Φακοί για DSLR

  EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

  Φακός macro USM με μεγάλο διάφραγμα f/2.8, για εντυπωσιακές λεπτομέρειες και διακριτικότητα που ξεπερνά το ανθρώπινο μάτι.
 • Ευρυγώνιοι φακοί

  Πετύχετε ευρύτερο πεδίο προβολής και χωρέστε περισσότερα στο κάδρο με τη σειρά των ευρυγώνιων φακών μας.
  Ανακαλύψτε περισσότερα