Φακοί RF

Canon RF 1200mm F8L IS USM

Καταγράψτε μακρινά θέματα με εξαιρετικό δημιουργικό έλεγχο χάρη στον RF 1200mm F8L IS USM· έναν εξαιρετικά ελαφρύ σούπερ τηλεφακό 1200mm με μέγιστο διάφραγμα F8 και Σταθεροποιητή εικόνας 4 στοπ. Είναι ένας φακός χωρίς συμβιβασμούς, που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εκπληκτικές εικόνες.

Ο Canon RF 1200mm F8L είναι ιδανικός για

Canon Camera

Μέγιστη προσέγγιση, μέγιστη ποιότητα

Ο RF 1200mm F8L IS USM προσφέρει απίστευτες εικόνες τηλεφακού και τη μεγαλύτερη εγγενή εστιακή απόσταση για mirrorless μηχανές. Με το χρήσιμο διάφραγμα F8 και τον Σταθεροποιητή εικόνας 4 στοπ1 για εξαιρετικά αποτελέσματα σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού, υπερβαίνει όλες τις προσδοκίες.

Εντυπωσιακά πρακτικός, με εντυπωσιακά αποτελέσματα

Ο πιο ισχυρός τηλεφακός της Canon προσφέρει επίσης απίστευτη ευελιξία. Η βελτιστοποιημένη κατανομή βάρους εμπνέει σιγουριά, ενώ τα στοιχεία φακού Fluorite, UD και Super UD με προηγμένες επιστρώσεις παρέχουν εκπληκτικά ευκρινείς εικόνες.

Canon Camera
Canon Camera

Ανθεκτικός και με γρήγορη απόκριση, για κάθε αποστολή

Η σχεδίαση του φακού RF 1200mm F8L IS USM της σειράς L δίνει προτεραιότητα στη χρηστικότητα με ελάχιστη απόσταση εστίασης 4,3m, προσφέροντας ένα πραγματικό πλεονέκτημα. Η θερμομονωτική βαφή προστατεύει τα οπτικά στοιχεία στο εσωτερικό, ενώ η σκόνη και η υγρασία απωθούνται από την επίστρωση Fluorine στα εξωτερικά στοιχεία.

Κατασκευάστηκε για τη σειρά EOS R

Ο RF 1200mm F8L IS USM βρίσκεται στην κορυφή της σειράς φακών Canon. Ο μηχανισμός διαφράγματος προσφέρει βήματα 1/8 στοπ, ιδανικά για βίντεο, ενώ το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας συνεργάζεται με την ενσωματωμένη σταθεροποίηση στο σώμα της μηχανής για απόλυτη σταθερότητα.

Canon Camera
Canon Camera

Προσαρμόσιμος έλεγχος με πραγματική χρηστικότητα

Ο RF 1200mm F8L IS USM διαθέτει πληθώρα προσαρμόσιμων επιλογών, με δύο προκαθορισμένες ρυθμίσεις εστίασης και ένα προσαρμόσιμο πλήκτρο διακοπής αυτόματης εστίασης. Είναι πλήρως συμβατός με Extender RF, ενώ η κατεύθυνση εστίασης μπορεί ακόμη και να αντιστραφεί αν χρησιμοποιούσατε παλιότερα κάποιο άλλο σύστημα εκτός της Canon!

Προδιαγραφές

 • Εστιακή απόσταση 1200mm

 • Μέγιστο διάφραγμα f/8

 • Σταθεροποιητής εικόνας 4 στοπ1

 • Διάφραγμα 9 λεπίδων

 • Μηχανισμοί με δυνατότητα προσαρμογής

 • Βάση RF

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ

Βρείτε την έμπνευση – εγγραφείτε τώρα

Μην χάσετε τις πιο πρόσφατες προσφορές από την Canon, συμβουλές και εγχειρίδια οδηγιών, τα τελευταία νέα και προσκλήσεις για τοπικές εκδηλώσεις.

Περιεχόμενο συσκευασίας

Όλα όσα χρειάζεστε για να καταγράψετε εξαιρετικές εικόνες απομακρυσμένων θεμάτων

 • RF 1200mm F8L IS USM

 • Κάλυμμα φακού E-185C

 • Παρασολέιγ ET-160 (WIII)

 • Μαλακή θήκη φακού LS1200

 • Πλατύς ιμάντας φακού

Αξεσουάρ

Σχετικά προϊόντα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει