Φακοί RF

Canon RF 800mm F5.6L IS USM

Γεμίστε το κάδρο με μακρινές λεπτομέρειες χάρη σε αυτόν τον εκπληκτικό σούπερ τηλεφακό 800mm. Σχεδιασμένος για μηχανές της σειράς EOS R, αυτός ο φακός δημιουργήθηκε για φωτογράφους άγριας φύσης και αθλητικών διοργανώσεων που αναζητούν ασυμβίβαστες επιδόσεις υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Ο Canon RF 800mm F5.6L είναι ιδανικός για

Canon Camera

Διευρύνετε τα όρια των επιδόσεων

Ο RF 800mm F5.6L IS USM είναι κατασκευασμένος για να εντυπωσιάζει. Από το γρήγορο διάφραγμα F5.6 και τον Σταθεροποιητή εικόνας 4,5 στοπ* για εύκολο έλεγχο μέχρι τα στοιχεία φακού Fluorite, UD και Super UD με τις προηγμένες επιστρώσεις, θέτει νέα πρότυπα στην οπτική υπεροχή.

* Σε συνδυασμό με την ενσωματωμένη σταθεροποίηση εικόνας.

Έλεγχος με σιγουριά

Αυτός είναι ο πιο ελαφρύς και κοντός φακός 800mm στη σειρά L της Canon, ενώ η δημιουργία του έγινε εφικτή χάρη στον προηγμένο σχεδιασμό των οπτικών. Η βελτιστοποιημένη κατανομή βάρους εμπνέει σιγουριά, ενώ η δυνατότητα εναλλαγής σε χειροκίνητη εστίαση οποιαδήποτε στιγμή είναι πάντα στη διάθεσή σας για έλεγχο της αυτόματης εστίασης με ακρίβεια.

Canon Camera
Canon Camera

Ανθεκτικός και με γρήγορη απόκριση, για κάθε αποστολή

Η σχεδίαση της σειράς L δίνει προτεραιότητα στη χρηστικότητα. Το ελαφρύ περίβλημα από κράμα μαγνησίου, σε συνδυασμό με τη θερμομονωτική βαφή, προστατεύει τα οπτικά στοιχεία στο εσωτερικό, ενώ η σκόνη και η υγρασία απωθούνται από την επίστρωση Fluorine στα εξωτερικά στοιχεία.

Κατασκευάστηκε για τη σειρά EOS R

Ο RF 800mm F5.6L IS USM βρίσκεται στην κορυφή της σειράς φακών Canon. Ο μηχανισμός διαφράγματος με βήμα 1/8 στοπ και η ελάχιστη απόσταση εστίασης 2,6m προσφέρουν κορυφαία ευελιξία λήψης, ενώ το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας συνεργάζεται με την ενσωματωμένη σταθεροποίηση στο σώμα της μηχανής για ακόμα καλύτερη σταθερότητα.

Canon Camera
Canon Camera

Κάντε το με τον δικό σας τρόπο και πάρτε τον έλεγχο

Ο RF 800mm F5.6L IS USM διαθέτει πληθώρα προσαρμόσιμων επιλογών, με δύο προκαθορισμένες ρυθμίσεις εστίασης και ένα προσαρμόσιμο πλήκτρο διακοπής αυτόματης εστίασης. Είναι πλήρως συμβατός με Extender RF, ενώ η κατεύθυνση εστίασης μπορεί ακόμη και να αντιστραφεί ώστε να ταιριάζει με αυτήν που έχετε συνηθίσει.

Προδιαγραφές

 • Εστιακή απόσταση 800mm

 • Μέγιστο διάφραγμα f/5.6

 • Σταθεροποιητής εικόνας 4,5 στοπ1

 • Διάφραγμα 9 λεπίδων

 • Μηχανισμοί με δυνατότητα προσαρμογής

 • Βάση RF

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ

Βρείτε την έμπνευση – εγγραφείτε τώρα

Μην χάσετε τις πιο πρόσφατες προσφορές από την Canon, συμβουλές και εγχειρίδια οδηγιών, τα τελευταία νέα και προσκλήσεις για τοπικές εκδηλώσεις.
Canon RF 800mm F5.6L IS USM

Περιεχόμενο συσκευασίας

Όλα όσα χρειάζεστε για εντυπωσιακές λήψεις σούπερ τηλεφακού

 • RF 800mm F5.6L IS USM

 • Κάλυμμα φακού E-180E

 • Παρασολέιγ ET-155 (WIII)

 • Μαλακή θήκη φακού LS600

 • Πλατύς ιμάντας φακού

Αξεσουάρ

Σχετικά προϊόντα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

 1. Όλα τα δεδομένα βασίζονται σε πρότυπες μεθόδους δοκιμής της Canon, εκτός από τις περιπτώσεις που αναφέρεται διαφορετικά. Υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.