Φακοί για EOS R

Canon RF 85mm F1.2L USM DS

Ξεπεράστε το επίπεδο της λεπτομέρειας και αποτυπώστε το πραγματικό πνεύμα των θεμάτων σας με έναν φακό που προσφέρει εξαιρετική απόδοση και αξιοπιστία, ενώ διαθέτει ειδική οπτική επίστρωση που απογειώνει το εφέ bokeh σε εντελώς νέα διάσταση.

Εξαιρετικός φακός για...

 • Πορτραίτα

  Χρησιμοποιήστε ρηχή εστίαση και μοναδική ευκρίνεια για να αποτυπώσετε κάθε λεπτομέρεια και διάσταση στα πορτραίτα, χάρη στη μοναδική οπτική μηχανική, τις προηγμένες επιστρώσεις φακού και την τεχνολογία της βάσης RF.

 • Φωτογράφιση δρόμου

  Διατηρήστε τη διακριτικότητα και τον έλεγχο στους δρόμους χάρη στην ταχεία εστίαση του κινητήρα USM υψηλής απόδοσης, που εξασφαλίζει ότι ο φακός κλειδώνει σε ένα θέμα, ώστε να μην χάνετε ούτε στιγμή.

 • Ασθενής φωτισμός

  Συνεχίστε τις λήψεις ακόμα και μετά τη δύση του ήλιου χάρη στο γρήγορο και ευρύ μέγιστο διάφραγμα f/1.2 που αποτυπώνει κάθε λεπτομέρεια με ακρίβεια σε όλο το εύρος του κάδρου.

Ιδανικός για πορτραίτα

Με εστιακή απόσταση 85mm, αυτός ο φακός είναι ιδανικός για κολακευτικά πορτραίτα, με κομψά και λεπτομερή αποτελέσματα, ικανοποιητική προοπτική και μηδενική παραμόρφωση.

Κορυφαίο εφέ bokeh με εντυπωσιακή οπτική ακρίβεια

Χάρη στη μοναδική επίστρωση DS της Canon και το διάφραγμα F1.2 9 λεπίδων, αυτός ο φακός προσφέρει το απόλυτο στο εφέ bokeh, αλλά και κορυφαίες επιδόσεις για την καταγραφή δημιουργικών εικόνων.

Προηγμένα στοιχεία και επιστρώσεις φακών

Ο φακός διαθέτει ειδικά εξαρτήματα Blue Spectrum Refractive (BR) τα οποία εξουδετερώνουν τις χρωματικές παρεκκλίσεις, αλλά και ένα λειασμένο ασφαιρικό στοιχείο και επίστρωση ASC που αποτρέπουν τις αναλαμπές και την εμφάνιση ειδώλων.

Η διαφορά της τεχνολογίας Defocus Smoothing

Ο φακός RF 85mm F1.2L USM DS είναι ένας μοναδικός φακός υψηλών επιδόσεων που προσφέρει ένα συνδυασμό εφέ bokeh φόντου ομαλής αποεστίασης και εξαιρετικά γρήγορο διάφραγμα για εντυπωσιακά πορτραίτα.

 • Λήψη με το φακό RF 85mm F1.2L USM

  Η εστιακή απόσταση 85mm είναι ιδανική για πορτραίτα και, με το ευρύ μέγιστο διάφραγμα, οι φλουταρισμένοι φωτεινοί τόνοι επιτυγχάνονται εύκολα και αποδίδονται με τη μορφή σαφώς καθορισμένων δίσκων φωτός.

 • Λήψη με το φακό RF 85mm F1.2L DS USM

  Το πλεονέκτημα του εφέ DS διακρίνεται κυρίως στο ευρύτερο διάφραγμα και μειώνεται καθώς κλείνει το διάφραγμα. Οι φλουταρισμένοι φωτεινοί τόνοι αποδίδονται με τη μορφή απαλών δίσκων φωτός και ξεχωρίζουν αμέσως ως ένα χαρακτηριστικό του φακού DS.

Ευκρίνεια και στυλ

Δείτε πίσω από τις λεπτομέρειες και αποτυπώστε το πραγματικό πνεύμα του θέματος με ένα φακό που προσφέρει εντυπωσιακή απόδοση και αξιοπιστία. Δείτε πώς λειτουργεί η επίστρωση DS, όχι μόνο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, με εξαιρετικά ομαλό εφέ bokeh όταν το φόντο κρύβει δημιουργικές δυνατότητες.

 • Λήψη με το φακό RF 85mm F1.2L USM

  Με τον απλό φακό RF 85mm, οι φωτεινοί τόνοι θαμπώνουν αλλά διατηρούν ένα επίπεδο λεπτομέρειας που μπορεί να μην είναι επιθυμητό για λεπτεπίλεπτα πορτραίτα.

 • Λήψη με το φακό RF 85mm F1.2L USM DS

  Η Επίστρωση DS με το εφέ DS χρησιμοποιείται σε δύο στοιχεία σε διαφορετικές θέσεις εντός του φακού, επιτυγχάνοντας πολύ πιο απαλή και ομαλή απόδοση αποεστίασης. Αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές εδώ, όπου οι ακτίνες φωτός περνούν μέσα από τα δέντρα πίσω από το θέμα.

Πώς λειτουργεί η επίστρωση DS

Η επίστρωση DS (Defocus Smoothing) της Canon δημιουργεί ένα απαλό και μοναδικό εφέ αποεστίασης, όπου ένα αρχικά ευκρινές περίγραμμα σε μια αποεστιασμένη εικόνα θολώνεται ακόμα περισσότερο με εντυπωσιακή απαλότητα. Η Canon πέτυχε αυτό το εφέ χρησιμοποιώντας τα ίδια οπτικά στοιχεία με το φακό RF 85mm F1.2L USM και αξιοποιώντας την τεχνολογία εναπόθεσης ατμού για να ελέγξει την ποσότητα φωτός που περνάει μέσα στο φακό.

 • RF 85mm F1.2L USM

  Με γρήγορο διάφραγμα F1.2, ο φακός είναι ιδανικός για συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Προσφέρει απίστευτη ευκρίνεια και περιθώρια δημιουργικής έκφρασης με ευχάριστο εφέ "bokeh" χωρίς συμβιβασμούς ως προς την ποιότητα εικόνας.

 • RF 85mm F1.2L DS USM

  Η επίστρωση DS με το εφέ DS χρησιμοποιείται σε δύο στοιχεία σε διαφορετικές θέσεις εντός του φακού, επιτυγχάνοντας απαλή και ομαλή απόδοση αποεστίασης. Ωστόσο, η επίστρωση προκαλεί απώλεια μετάδοσης του φωτός, οδηγώντας σε ένα στοπ T με τιμή T2.2.

Γρήγορος κινητήρας USM και δακτύλιος ελέγχου φακού

Χάρη στην υψηλή ταχύτητα της βάσης RF, ο φακός RF 85mm F1.2L USM κλειδώνει γρήγορα σε ένα θέμα, ενώ ο δακτύλιος ελέγχου φακού παρέχει επιπλέον έλεγχο των ρυθμίσεων.

Πραγματοποιήστε το δημιουργικό σας όραμα

Το σύστημα EOS R ενσωματώνει όλα τα πλεονεκτήματα του συστήματος EOS και, επιπλέον της δικής του σειράς φακών, είναι πλήρως συμβατό με τα υφιστάμενα οπτικά EF και EF-S με προσαρμογείς και με τη σειρά φλας και αξεσουάρ Speedlite.

Προδιαγραφές

 • Επίστρωση DS

  Η τεχνολογία Defocus Smoothing προσφέρει εξαιρετικό εφέ bokeh

 • Οπτικά BR

  Για απόλυτο έλεγχο των παρεκκλίσεων

 • Ασφαιρικά και UD στοιχεία

  Για φωτογραφίες μοναδικής ευκρίνειας

 • Κινητήρας USM

  Για ομαλή, γρήγορη και σχεδόν αθόρυβη λειτουργία

 • ASC (Επίστρωση Air Sphere)

  Αποτρέπει την εμφάνιση ειδώλων και τις αναλαμπές

 • Δακτύλιος ελέγχου φακού

  Για επιπλέον έλεγχο της ταχύτητας ISO, του διαφράγματος και του κλείστρου

Πριν χρησιμοποιήσετε το φακό DS για πρώτη φορά

1 In order to use this lens with the EOS R or EOS RP, a compatible version of firmware is required. Download the latest camera firmware from the Canon web site and install it on your camera.


2 Since the transmittance of the lens periphery decreases due to the DS coating, brightness of the lens at maximum aperture is about 1⅓ stops darker than f/1.2. By updating the camera to the latest firmware, exposure control in AE will be performed appropriately.

Περιεχόμενα συσκευασίας

Όλα όσα χρειάζεστε για κορυφαία αποτελέσματα στη δημιουργική λήψη πορτραίτων

 • RF 85mm F1.2L USM DS

 • Παρασολέιγ ET-89

 • Κάλυμμα φακού E-82II

 • Κάλυμμα σκόνης φακού RF

 • Μαλακή θήκη LP1424

Χέρια που κρατούν μια μηχανή Canon EOS R και έναν φακό Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον επόμενο φακό σας;

Το εργαλείο επιλογής φακού θα σας ξεναγήσει σε όλη την γκάμα των φακών μας και θα σας βοηθήσει να βρείτε την ιδανική λύση για εσάς και την EOS σας.

Στα χέρια των επαγγελματιών...

Ανακαλύψτε τις επιδόσεις των φακών RF 85mm F1.2L USM και RF 85mm F1.2L DS USM σε διάφορες περιστάσεις, με επαγγελματίες φωτογράφους της Canon.

Τηλεφακοί

Με τους τηλεφακούς μπορείτε να αποτυπώνετε αθλητικές διοργανώσεις, εικόνες της άγριας φύσης και διάφορες εκδηλώσεις από απόσταση, χωρίς να παίρνετε μέρος στη δράση. Εξερευνήστε τους τηλεφακούς της Canon και δείτε πού θα σας οδηγήσει η δημιουργικότητά σας.
Ανακαλύψτε περισσότερα

Σχετικά προϊόντα