RF 85mm F1.2L USM DS
Blank-Rect Image

Canon RF 85mm F1.2L USM DS

Ξεπεράστε το επίπεδο της λεπτομέρειας και αποτυπώστε το πραγματικό πνεύμα των θεμάτων σας με έναν φακό που προσφέρει εξαιρετική απόδοση και αξιοπιστία, ενώ διαθέτει ειδική οπτική επίστρωση που απογειώνει το εφέ bokeh σε εντελώς νέα διάσταση.

Γκαλερί

Εξαιρετική ευκρίνεια με στυλ για εντυπωσιακά πορτραίτα

Προσδιορίστε και τελειοποιήστε το δημιουργικό σας όραμα με αυτόν τον εξειδικευμένο φακό για πορτραίτα της σειράς L που προσφέρει εντυπωσιακή ευκρίνεια, αυτόματη εστίαση υψηλών επιδόσεων, εκπληκτική ποιότητα κατασκευής και νέα επίστρωση DS για απόλυτα ομαλό εφέ bokeh με μεταξένια αίσθηση.

Προβολή αναλυτικών προδιαγραφών

Features & Benefits

Εξαιρετικός φακός για...

Great for portraits

Ιδανικός για πορτραίτα

Με εστιακή απόσταση 85mm, αυτός ο φακός είναι ιδανικός για κολακευτικά πορτραίτα, με κομψά και λεπτομερή αποτελέσματα, ικανοποιητική προοπτική και μηδενική παραμόρφωση.

Superb bokeh with stunning optical precision

Κορυφαίο εφέ bokeh με εντυπωσιακή οπτική ακρίβεια

Χάρη στη μοναδική επίστρωση DS της Canon και το διάφραγμα F1.2 9 λεπίδων, αυτός ο φακός προσφέρει το απόλυτο στο εφέ bokeh, αλλά και κορυφαίες επιδόσεις για την καταγραφή δημιουργικών εικόνων.

Advanced lens elements and coatings

Προηγμένα στοιχεία και επιστρώσεις φακών

Ο φακός διαθέτει ειδικά εξαρτήματα Blue Spectrum Refractive (BR) τα οποία εξουδετερώνουν τις χρωματικές παρεκκλίσεις, αλλά και ένα λειασμένο ασφαιρικό στοιχείο και επίστρωση ASC που αποτρέπουν τις αναλαμπές και την εμφάνιση ειδώλων.

Η διαφορά της τεχνολογίας Defocus Smoothing

Ο φακός RF 85mm F1.2L USM DS είναι ένας μοναδικός φακός υψηλών επιδόσεων που προσφέρει ένα συνδυασμό εφέ bokeh φόντου ομαλής αποεστίασης και εξαιρετικά γρήγορο διάφραγμα για εντυπωσιακά πορτραίτα.

Ευκρίνεια και στυλ

Δείτε πίσω από τις λεπτομέρειες και αποτυπώστε το πραγματικό πνεύμα του θέματος με ένα φακό που προσφέρει εντυπωσιακή απόδοση και αξιοπιστία. Δείτε πώς λειτουργεί η επίστρωση DS, όχι μόνο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, με εξαιρετικά ομαλό εφέ bokeh όταν το φόντο κρύβει δημιουργικές δυνατότητες.

Πώς λειτουργεί η επίστρωση DS

Η επίστρωση DS (Defocus Smoothing) της Canon δημιουργεί ένα απαλό και μοναδικό εφέ αποεστίασης, όπου ένα αρχικά ευκρινές περίγραμμα σε μια αποεστιασμένη εικόνα θολώνεται ακόμα περισσότερο με εντυπωσιακή απαλότητα. Η Canon πέτυχε αυτό το εφέ χρησιμοποιώντας τα ίδια οπτικά στοιχεία με το φακό RF 85mm F1.2L USM και αξιοποιώντας την τεχνολογία εναπόθεσης ατμού για να ελέγξει την ποσότητα φωτός που περνάει μέσα στο φακό.

Fast USM motor and Lens Control Ring

Γρήγορος κινητήρας USM και δακτύλιος ελέγχου φακού

Χάρη στην υψηλή ταχύτητα της βάσης RF, ο φακός RF 85mm F1.2L USM κλειδώνει γρήγορα σε ένα θέμα, ενώ ο δακτύλιος ελέγχου φακού παρέχει επιπλέον έλεγχο των ρυθμίσεων.

Πραγματοποιήστε το δημιουργικό σας όραμα

Το σύστημα EOS R ενσωματώνει όλα τα πλεονεκτήματα του συστήματος EOS και, επιπλέον της δικής του σειράς φακών, είναι πλήρως συμβατό με τα υφιστάμενα οπτικά EF και EF-S με προσαρμογείς και με τη σειρά φλας και αξεσουάρ Speedlite.

Παρακολουθήστε το βίντεο

Προδιαγραφές

Επίστρωση DS

Η τεχνολογία Defocus Smoothing προσφέρει εξαιρετικό εφέ bokeh

Οπτικά BR

Για απόλυτο έλεγχο των παρεκκλίσεων

Ασφαιρικά και UD στοιχεία

Για φωτογραφίες μοναδικής ευκρίνειας

Κινητήρας USM

Για ομαλή, γρήγορη και σχεδόν αθόρυβη λειτουργία

ASC (Επίστρωση Air Sphere)

Αποτρέπει την εμφάνιση ειδώλων και τις αναλαμπές

Δακτύλιος ελέγχου φακού

Για επιπλέον έλεγχο της ταχύτητας ISO, του διαφράγματος και του κλείστρου

Πλήρεις προδιαγραφές

Specifications

Πριν χρησιμοποιήσετε το φακό DS για πρώτη φορά

1 Για να χρησιμοποιήσετε αυτόν το φακό με EOS R ή EOS RP, απαιτείται μια συμβατή έκδοση υλικολογισμικού. Κατεβάστε την τελευταία έκδοση υλικολογισμικού για τη μηχανή σας από την τοποθεσία Web της Canon και εγκαταστήστε την στη μηχανή σας.

2 Εφόσον η διαπερατότητα στην περιφέρεια του φακού μειώνεται λόγω της επίστρωσης DS, η φωτεινότητα του φακού στο μέγιστο διάφραγμα είναι περίπου 1⅓ στοπ πιο σκοτεινή από το f/1.2. Ενημερώνοντας τη μηχανή με την τελευταία έκδοση υλικολογισμικού, ο έλεγχος της έκθεσης σε AE θα γίνεται σωστά.

WITB

Περιεχόμενα συσκευασίας

Όλα όσα χρειάζεστε για κορυφαία αποτελέσματα στη δημιουργική λήψη πορτραίτων

RF 85mm F1.2L USM DS

Παρασολέιγ ET-89

Κάλυμμα φακού E-82II

Κάλυμμα σκόνης φακού RF

Μαλακή θήκη LP1424

Στα χέρια των επαγγελματιών...

Ανακαλύψτε τις επιδόσεις των φακών RF 85mm F1.2L USM και RF 85mm F1.2L DS USM σε διάφορες περιστάσεις, με επαγγελματίες φωτογράφους της Canon.

Δείτε όλα τα άρθρα
Telephoto lens range packshots

Τηλεφακοί

Με τους τηλεφακούς μπορείτε να αποτυπώνετε αθλητικές διοργανώσεις, εικόνες της άγριας φύσης και διάφορες εκδηλώσεις από απόσταση, χωρίς να παίρνετε μέρος στη δράση. Εξερευνήστε τους τηλεφακούς της Canon και δείτε πού θα σας οδηγήσει η δημιουργικότητά σας.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Σχετικά προϊόντα